Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Fototapeta růže v několika variacích jako skvělý dárek

Květiny v interiéru nejsou žádnou novinkou. Aby také ano, vždyť se s nimi bylo možné setkat už před hodně dlouhou dobou. Naši předkové je milovali. Není se čemu divit, jelikož se jednalo o nadčasovou záležitost.
fototapeta
Růže jsou velmi oblíbenou květinou používanou na fototapetách. (zdroj foto: myloview.cz)

14. 01. 2021

stp

14. 01. 2021

Pokud uvažujete o takovémto oživení vašeho interiéru, rozhodně se vyplatí vsadit na některé květiny, jež nabízí unikátní vzhled, poměrně živé pojetí a také spousty barev. Typické jsou v tomto ohledu bezesporu růže. Zobrazit je lze v mnoha zajímavých podobách. Taková fototapeta růže ve spousta variací dokáže být ozdobou jakékoli místnosti. Že aktuálně váháte, jaké provedení byste chtěli zvolit? Pak jste na správné adrese. My se na některé známé variace podíváme mnohem podrobněji.

Červená růže v dešti

Jakousi mokrou, ale stále živou krásu představuje bezesporu růže v dešti. Takováto fototapeta růže je velmi zajímavá už jenom tím, jakým způsobem korespondují kapky deště se samotnou květinou. K červeným okvětním lístkům se dokonale hodí zelená barva samotného stonku a listů. Když se ke všemu přidá ještě déšť, není co řešit. Kapky jako by působily rozmazaným dojmem. Přitom je všechno maximálně ostré a na pohled dokonalé. V obývacím pokoji nebo jiné místnosti vypadá takováto růže v dešti moc hezky a vzbudí jistě dojem. Moc hezky vypadají hlavně malé kapky vody, které se odrážejí jak od květu, tak i okvětních lístků.

Červená růže v mnoha jiných variacích

fototapeta
Růže jsou velmi oblíbenou květinou používanou na fototapetách. (zdroj foto: myloview.cz)

https://myloview.cz/fototapety/podle-kategorie/kvetiny/ruze/

Samotná rudá růže je velmi vděčným motivem mnoha fototapet. Není se čemu divit? Je maximálně smyslná, pohledově zajímavá a vzbuzuje emoce. Hodně dobrou volbou je klasické zobrazení takovéto květiny na ryze přírodním podkladu. V celém zachycení převládá zelená barva, nicméně doplňuje ji i ta sytě červená a třeba hnědá či jiné odstíny. A co teprve takové rudé okvětní lístky, jimž dělá pozadí starší dřevěný stůl. Ten má již patinu zašlého dřeva, jež s rudou barvou růže perfektně ladí. A co takový svazek rudých růží na stole? Vypadá také moc pěkně a živě. Určitě se takovéto fototapety nemusíte obávat. V interiéru bude dokonale sedět.

K TÉMATU  Zahradní nábytek nemusí být drahý. Tyto užitečné kousky zvládnete vyrobit sami a levně

Barevné růže v mnoha detailech

fototapeta
Růže jsou velmi oblíbenou květinou používanou na fototapetách. (zdroj foto: myloview.cz)

https://myloview.cz/fototapety/podle-kategorie/kvetiny/

Hodně zajímavé jsou mimo jiné také barevné růže. Volit je možné jak fototapety, na nichž je jich zobrazeno hned několik v různých odstínech, tak i variace jednobarevné. Ty jsou zpravidla koncipovány takovým způsobem, že pokrývají kompletně celou fototapetu. Výborné jsou kupříkladu ryze bílé růže, které mohou působit vcelku nenápadně i v místnostech, kde jsou jemně barevné stěny. Jinak nelze zapomenout na růže oranžové, růžové a mnohé jiné. Ty naopak dokážou kontrastovat s bílými stěnami. Alternativ je zkrátka v tomto ohledu hodně a hezká je i fototapeta bílé růže.

Animované variace

fototapeta
Růže jsou velmi oblíbenou květinou používanou na fototapetách. (zdroj foto: myloview.cz)

Přáli byste si florální motivy do dětského pokoje? Pokud ano, pak se vyplatí vsadit na animované růže v mnoha zajímavých podobách. Nejčastěji se volí kreslené růže v tradiční červené podobě včetně zeleného stonku a stejně barevných lístků. Takovéto růže jsou menší a fakticky se kladou vedle sebe, takže celek vypadá jako nekonečná tapeta. Perfektně takovéto motivy vypadají třeba v dívčích pokojích nebo dětských koutcích. Animované růže je ale možné volit i v jiných podobách. Vypadají tak nějak veseleji a originálněji než fototapety v pravém slova smyslu. Záleží na tom, do jaké míry chce mít člověk daný interiér reálný. Animované růže jsou určitě nadčasové, poutavé a k nějakému velkému zamyšlení lákat nemusejí. Typické jsou v tomto i fototapety 3D květiny.

Růže s různými okvětními lístky v makru

fototapeta
Růže na fototapetách naleznete v mnoha variacích. (zdroj foto: myloview.cz)

Hodláte konkrétní místnost oživit se vším všudy? Pokud potřebujete fototapetou do značné míry změnit charakter daného pokoje, vsaďte na tu, jež je typická různobarevnými okvětními lístky. Každá barva je rozdílná a lístky spolu perfektně kontrastují. Volit je možné spousty zajímavých variací, a to klidně i s lístky, jejichž barvy nejsou zrovna dvakrát reálné. Když se ke všemu ještě přidá hra světla a stínu, není co řešit. S takovýmto záběrem růže v maximálním možném detailu bezesporu nic nezkazíte. Naopak se budete moci pochlubit originálním motivem, jenž zaujme nejednu návštěvu.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Zvlášť v přechodných obdobích typu jaro a podzim to na ulicích vypadá velmi pestře. Někdo má i přes podzimní období ještě dnes kraťasy a sandály, zatímco jiný už obléká péřovku a kulicha. Co je zdravější? Jaké oblečení zvolit v přechodném období?
Odolný přírodní materiál, který provází člověka odjakživa. Kůže v interiéru znamená pro mnohé sedačku nebo křeslo, ale její využití je velice rozmanité. Kromě jejího praktického využití je totiž perfektním materiálem pro nejrůznější dekorace i originální nábytek. Pokud milujete retro nebo vintage styl, nějaký ten kousek kůže si určitě najde cestu i k vám domů.
Módní průmysl zažívá boom v mnoha ohledech. Na scénu se vrací devadesátkové trendy, mini střihy jsou po letech znovu v popředí a geometrické tvary na vrcholu. A právě u posledního zmíněného se pozastavíme. Pokud totiž chcete oživit své outfity, proč nezačít právě u vzorovaných modelů, které rozzáří váš šatník?
Poslední schůzku s Nelou pojala koučka Marcela Hlaváčková poněkud netradičně. A podle očekávání z ní měla její klientka velkou radost. Proč? To se dočtete na řádcích níže.
Manželský pár Justin a Hailey Bieber patří mezi nejslavnější páry šoubyznysu vůbec. Jejich vztah si však prošel spoustou zkoušek, které, jak se zdá, překonali a užívají si jeden druhého. Kde to všechno začalo?
První rande je důležitým momentem, z něhož se může – či nemusí – vyvinout vztah, nebo dokonce láska. Jak zapůsobit a co raději nedělat?
Věci mají své místo. I když to na první pohled nevypadá, už dvouleté děti vědí, kam která věc patří. Právě v tomto věku se začne projevovat smysl pro pořádek. Je tak nutné jim dát pravidla her i úklidu. Dítě začne vnímat vnější a vnitřní řád.
Ve světě krásy panuje řada mýtů a stereotypů. Některé z nich jsou pozůstatky starších studií, jiné vznikly jednoduše mezi lidmi a postupně se staly dostatečně přesvědčivé natolik, že ovlivnily naše chování a přístup ke kráse jako takový. Vyznat se ve světě pravdy a mýtů je skutečně nelehký úkol, ovšem, abychom vám jej alespoň trochu usnadnili, připravili jsme pro vás seznam těch nejčastějších mýtů, které i dodnes kolují mezi námi.
Některé filmy v nás dokážou vyvolávat radost, štěstí, romantickou náladu a jiné zase třeba strach. A některé filmy jsou natolik sugestivní, že je lepší se jim vyhnout, pokud na ně nejste zrovna správně naladění.
V dnešním společenském kontextu se stále více mluví o fenoménu známém jako 'Incely'. Ale kdo jsou vlastně Incelové a co tato identita znamená? Tento článek se zaměřuje na rozklíčování termínu 'Incel' a poskytuje pohled do života mužů, kteří se identifikují jako involuntary celibate. Přinášíme vám analýzu, příčiny, a zkoumáme, jaká společenská témata a výzvy mohou přispívat k formování této specifické komunity.
Ženšen mnohým z nás něco říká, ale přesně definovat, k čemu vlastně slouží, je pro obyčejného laika nadmíru těžké. Přitom ženšen představuje důležitou bylinu, jejíž vlastnosti zná každý zkušený lékárník.
Developerský projekt Vilapark Klamovka je zasazen do zeleného prostředí hlavního města, přitom v dosahu plné občanské vybavenosti. Pokud plánujete zůstat v metropoli, ovšem prahnete po klidné lokalitě, nadchnou vás nové byty v Praze 5. V následujících řádcích vám o lokalitě, nabízených bytech i celém projektu prozradíme více informací.

Výběr článků

Ztráta blízkého člověka je jednou z nejbolestivějších životních zkušeností. Bezprostředně po úmrtí vámi může zmítat zmatek, chaos a šok. Nebudete tomu věřit. Přichází velký žal a truchlení. Je možné se s tím vůbec vyrovnat? A jak? Co přesně dělat a kdy?
Není pravdou, že dítě zaostává, pakliže tráví svůj čas na mobilním telefonu nebo tabletu. Vždy totiž záleží na tom, co na daném zařízení hraje. Pokud to jsou agresivní hry, pak ano - dítěti to neprospívá. Ale pokud to jsou aplikace vzdělávací, není na tom nic špatného.
Otáčíte se v posteli a odkládáte mobil. Kam? Přece na noční stolek! Na něj si odložíte hodinky, rozečtenou knížku nebo hrnek s čajem. Stejně tak můžete zhasnout lampičku bez nutnosti vstát, když budete usínat. Inspirujte se nočními stolky v naší galerii.

Nepřehlédněte

Děti nutně nemusí trávit svůj volný čas hraním počítačových nebo mobilních her, které je nijak nerozvíjí. Daleko lepší je rozvíjet jejich kreativitu a motoriku s pomocí hraček, které vyplní jejich volný čas stejně dobře a u nichž si užijí stejnou porci zábavy. Těmito hračkami myslíme dětské stavebnice, které jsou mezi námi už dlouhá staletí.
Český jazyk a jeho gramatika není vaší silnou stránkou? Žádný učený z nebe nespadl, pomůžeme vám naučit se alespoň psát správně velká a malá písmena u všeho, co souvisí s Vánocemi. Pak můžete bez obav začít rozesílat vánoční přání.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek