Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Nejchytřejší znamení zvěrokruhu: patříte mezi pětici?

Znamení zvěrokruhu o nás prozradí mnohé. Napoví, které plemeno psa je pro nás tím pravým společníkem, prozradí i to, jaké jsou naše silné a slabé stránky. Dokonce upozorní na to, jakým jsme milencem. A kromě jiného i naznačí, jestli patříme mezi chytrá či méně inteligentní stvoření.
nejchytřejší znamení zvěrokruhu
Jaká znamení zvěrokruhu patří k nejchytřejším? (foto: 123rf)

26. 02. 2021

Znamení zvěrokruhu je totiž takovou naší soukromou knihovnou, která o nás leccos prozradí, a to dokonce rychleji než samotný Google. Ne nadarmo se říká, že znamení zvěrokruhu jsou takové chodící knihy. Pojďme si říct, jestli patří mezi nejchytřejší znamení zvěrokruhu či nikoliv.

Blíženci patří mezi pětici nejchytřejších znamení zvěrokruhu 

Aktuálně známe rovnou několik znamení. Jedním z nich jsou blíženci, což jsou lidé narození od 31.května do 20. Června. Těmto lidem vládne planeta Merkur, což o nich opravdu mnoho říká. 

Lidé narození ve znamení blíženci jsou pravděpodobně jedni z nejchytřejších. O tom, jak rychle funguje jejich mozek, napovídá mnoho – třeba to, jak dokážou měnit názory z minuty na minutu nebo to, jakým způsobem mluví či flirtují ve společnosti.  

Pro blížence není problémem dostat se do vzdělávacího prostředí. Jsou to esa prakticky v jakémkoli intelektuálním předmětu. Jejich schopnost vstřebávat jakékoli informace je opravdu neskutečná. Stejně tak je skvělá jejich schopnost naslouchat a umění učit.  

Střelci rádi získávají nové zkušenosti a znalosti 

Mezi nejchytřejší znamení zvěrokruhu patří i střelci. A za střelce lze považovat lidi, kteří se narodili mezi dvaadvacátým listopadem a jedenadvacátým prosincem.  

Pro ně je typické to, že velice rádi získávají nové zkušenosti a nové znalosti. Milují zkoumat pravidla a o své znalosti či zjištění se nebojí podělit s ostatními. Jejich největším koníčkem je zajímat se o nové věci. Jsou extrémně fascinováni všemi informacemi, které vstřebají.  

Střelci jsou také ti, kteří pochopí věci, jaké pochopí jenom málokdo. Zároveň jsou to lidé, se kterými chcete vést rozhovor – jsou totiž nadšení prakticky z jakéhokoliv tématu, které probíráte.  

Vodnáři jako schopní ajťáci 

Mezi inteligentní znamení zvěrokruhu patří bezesporu také vodnáři, tedy lidé narození mezi dvacátým lednem a osmnáctým únorem. Mluvíme tu o lidech, ze kterých se stávají skutečně schopní informační technologové (čili zkráceně “ajťáci”). Jsou totiž nadšení hlavně do moderních technologií, inovací a pokroku obecně.  

K TÉMATU  Kozoroh: Starostlivý, poctivý a upřímný opečovávatel. Lásku bere velmi vážně

Vodnáři jsou znamení, kteří se nespokojí s větou: ,,To není pravda”. Sami si musí zjistit, jestli je věta opravdu pravdivá a jestli jsou informace, které se jinde uvádí, opravdu podložené. Potřebují si vytvořit vlastní názor. 

Kozoroh = znamení s pestrou škálou zájmů 

Mezi nejvíce inteligentní znamení bychom měli zařadit také kozorohy, a to především pro jejich obrovskou škálu zájmů. Mluvíme o cílevědomém a velice efektivním znamení zvěrokruhu, které je známé tím, že ví více informací než jakékoliv jiné znamení ze zvěrokruhu.  

Kozorozi jsou částečně velmi netrpělivá stvoření. Důvodem toho je fakt, že často chtějí ihned převést do praxe vše, co se naučili. To však vede k tomu, že dosahují opravdu nejlepších výsledků a během svého života toho dokážou opravdu mnoho. 

Panna je převtělenou databází

Panna (podobně jako blíženci) je ovládána Merkurem. Mluvíme tu o znamení, o kterém lze říct, že je převtělenou databází. Co totiž toto znamení naprosto miluje, tak jsou čísla a fakta, čísla a fakta. Neustále má tendenci něco analyzovat a zaobírat se vzorci či anomáliemi. A to dělá z panny opravdu zajímavé znamení z celého zvěrokruhu.  

Panny se zároveň pyšní svým umem vše organizovat. Prakticky všechno, co se naučily, si ve své hlavě třídí, kategorizují a označují. I proto však nemají problém vnést do praxe to, co nosí ve své hlavě. 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Co je to meditace? A jak vám může změnit život?

Karanténa aneb jak doma zabavit děti a nezbláznit se z toho?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Blíží se váš svatební den? Ten je třeba chystat už od chvíle, kdy řeknete při zásnubách své “ano”. Ta nejkrásnější místa na svatbu jsou totiž brzy rezervována. Teprve po rezervaci termínu a místa přichází čas na tvorbu svatebních oznámení. Kdy je poslat a na co si dát pozor?
Není nic lepšího, než vlastnoručně vypěstovaná zelenina. Bez všech možných chemických hnojiv, pesticidů, insekticidů a bůhvíjaké další chemie. Ale v našich klimatických podmínkách není takové pěstování nic jednoduchého. Zejména v případě, že se stejně jako letos zima poněkud protáhne a i v nížinách sněží ještě v dubnu. Proto pro vás máme tipy a triky, které oceníte při pěstování rajčat.
V koupelně, v předsíni, na chodbě nebo v ložnici. Všude tam potřebujeme zrcadlo, a málokdy máme doma jen jedno. Praktické nebo designové, v interiéru jsou i jako dekorace!
Jestliže jste sama ve třiceti, není na tom dnes nic divného. Pokud zůstáváte stále sama a je vám čtyřicet či padesát, začínáte vypadat podezřele. Dlouholeté představy jsou, že je single typicky mladý muž nebo mladá žena, kteří si užívají života, cestují nebo dělají kariéru. Je ale tohle tvrzení pravdivé?
Ano, řeč bude tentokrát o mužském přechodu. O tom, co se děje v tuto dobu u žen se mluví hodně, ale téma mužské andropauzy je stále tak trochu opomíjenou záležitostí. I muži však mohou toto období vnímat jako velmi náročné a přináší jim celou řadu nepříjemností. Co se v jejich těle děje, a jak se s těmito změnami co nejlépe vyrovnat?
Taky se někdy cítíte ve svém vztahu jako ve vězení? A kdo vlastně řekl, že je nutné žít ve svazku jednoho muže a jedné ženy?
Skřípe vám to tak nahlas, že to musí být slyšet i u sousedů? Možná je to tím, že místo společně tráveného času koukáte raději do mobilu. Svůj podíl viny na tom může nést i to, že chod domácnosti stojí výhradně na vás!
Některé ženy bohužel mají tu smůlu, že se jim nedaří otěhotnět. Naštěstí existuje možnost umělého oplodnění, díky kterému žena porodí své vytoužené dítě. Pokud přemýšlíte nad dárcovstvím vajíček, ale váháte kvůli tomu, že nevíte, co vás čeká, přečtěte si následující článek, který vám odpoví na spoustu otázek.
Užijte si sport i jiné formy aktivní relaxace v celkové fyzické kondici díky doplňkům stravy na podporu svalů a kloubů. Zasoutěžit si o ně můžete právě teď!
V dnešním světě, který se neustále mění a vyvíjí, se mění i role rodičů a způsoby, jakými vychovávají své potomky. Článek "Moderní rodičovství a výchova dětí" se zaměřuje na aktuální trendy a přístupy v oblasti péče o děti. Od respektování individuality a podporování kreativity po využívání moderních technologií – objevte, jak se rodičovství adaptuje na nové výzvy a jak můžete vytvořit harmonický vztah s vašimi dětmi v dnešním rychle se měnícím světě.
I když svou matraci pravidelně udržujete v dobrém stavu, je nutné ji občas i hloubkově vyčistit. Je známo, že spánkem trávíme třetinu svého života, takže byste měli svůj spací prostor udržovat opravdu čistý a voňavý, abyste si dopřáli skvělou noc. Přinášíme vám tipy, jak svou matraci opravdu skvěle vyčistit krok za krokem.
Také někdy nerozumíte tomu, kde se ve vás vzaly negativní pocity? Jak je možné, že se najednou cítíte špatně a podrážděně? Co kdybych vám prozradila, že za to může dokonce i to, co jíte! Možná je to pro vás novinka. Každopádně pojďme si o tom povědět více. V tomto článku pochopíte, jak je to vůbec možné a jak to můžete změnit k lepšímu. Takže určitě pokračujte ve čtení, aby vaše nálada byla už jen lepší a lepší!

Výběr článků

Ženšen mnohým z nás něco říká, ale přesně definovat, k čemu vlastně slouží, je pro obyčejného laika nadmíru těžké. Přitom ženšen představuje důležitou bylinu, jejíž vlastnosti zná každý zkušený lékárník.
Marie byla od mala o něco plašší než ostatní děti. Viděla věci, které ji znepokojovaly. Až v dospělém věku si vše dokázala rozklíčovat za asistence duchovně naladěných lidí. A dnes? Po překonání dlouhé nemoci pomáhá Marie lidem ve svém okolí.
Lady Gaga se nesmazatelně vryla do historie pop music. Diva, která to v životě rozhodně nemá jednoduché, ale i přes všechna příkoří stále posouvá svou uměleckou kariéru dál a dál. Natočila film, získala Oscara, a nikdy se nevzdala svého snu.

Nepřehlédněte

Nestíháte sníst banány včas a pak vám doma zčernají? Myslíte si, že přezrálé a již na první pohled nehezké banány už se nedají jíst? Možná už vám nebudou chutnat jen tak, ale můžete si z nich připravit dezert nebo třeba zmrzlinu. Jak můžete zužitkovat přezrálé banány? Určitě na mnoho způsobů, vyzkoušejte tyto recepty. A využít pak můžete i samotné slupky, které byste za normálních okolností vyhodili.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek