Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Slavné těhulky: Drsná rapperka, modelka, herečka i pěvecká hvězda

Které těhulky se letos nebo příští rok dočkají přírůstku do rodiny? Těhotenství oznámila slavná kontroverzní rapperka. Otec dítěte je navíc muž, který již byl dvanáctkrát ve vězení! Jaké další hvězdy se brzy dočkají potomka?
slavné těhulky
Které těhulky se letos nebo příští rok dočkají přírůstku do rodiny? (zdroj foto: www.marketpremiumpost.com)

02. 12. 2020

Nicky Minaj

Loni v říjnu se velmi kontroverzní hvězda americké pop music provdala za Kennetha Pettyho a rázem se zařadila mezi slavné těhulky. Nedávno se pochlubila další vzrušující novinkou ze svého soukromí. „Láska, manželství, těhotenství. Jsem plná vzrušení a vděčnosti. Děkuji vám za přání,“ podělila se rapperka na svém Instagramu se svými sledujícími o to, co jí dělá největší radost v životě.

Přidala uměleckou fotku těhotenského bříška. Nebyla by to Nicky, aby se na oznámení těhotenství pořádně nevymódila. Vlnité vlasy měla upravené v kanárkově žluté barvě, zdobily ji zelené oční linky, pestrobarevná podprsenka a barevné boty na platformě a jehlových podpatcích.

A kdo že je šťastným nastávajícím taťkou? Po roce randění se loni Nicky vdala za muže s pestrou kriminální minulostí, Kennetha Pettyho. Figuruje v registru sexuálních deviantů a již dvanáctkrát byl za tvrdým katrem. Jeden trest si dokonce odseděl za pokus o znásilnění. A jeden z nich byla dokonce vražda.

Není divu, že se o Nicky její skalní fanoušci skutečně bojí. Ta si ale vede svou a cítí se šťastná jako nikdy předtím. Rodačka ze státu Trinidad a Tobago se proslavila zejména díky velmi odhaleným modelům a písním jako Starships, Bang Bang nebo Anaconda.

Katy Perry se řadí mezi nejkrásnější slavné těhulky

Svého potomka se už dočkala také Katy Perry. Slavná americká zpěvačka se měla letos v létě provdat za otce dítěte, Orlanda Blooma. Pandemie koronaviru ale jejich plány přerušila a pár veselku prozatím odložil. Na svém Instagramu se Katy často chlubí svými fotkami i pocity – a těhotenství jí sluší.

I když se zřejmě již necítí úplně komfortně, protože podle svých slov hodně přibrala a má oteklé ruce i chodidla. Nechala se slyšet, že kvůli oteklým nohám musí chodit v sandálech. Na jiné fotce, kde na sobě má pouze krátké šortky a top z vlastní kolekce, zase nechyběl popisek: „Nikdy nejste moc těhotná na krátký top…“

K TÉMATU  Čím se řídit, pokud plánujete dítě a co předtím promyslet?

Gigi Hadid

Slavné sestry Hadidovy budou mít nového člena rozvětvené rodiny. Dítě se má podle dostupných zdrojů narodit již v září. Velkou novinu se snažila Gigi i její přítel Zayn Malik, zpěvák bývalé chlapecké skupiny One Direction, utajit před světem.

Práskla to ale matka Gigi, která se už v dubnu svěřila holandskému deníku o tom, že se již velmi těší, až bude babičkou. Pětadvacetiletá supermodelka se na svém Instagramu s fotkami s bříškem příliš neukazuje. Sama se nechala slyšet, že je to proto, že na světě se nyní s epidemií čínského viru dějí mnohem podstatnější věci.

Jak se vám líbí tyto těhulky? Budeme se těšit na nové přírůstky do rodin známých osobností a nezbývá než jim popřát, aby byl příchod dětí na svět i jejich následný společný rodinný život co nejklidnější.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Lady Gaga zažila znásilnění a šikanu. Svého snu se přesto nikdy nevzdala

Nezkrotná Angelika: Od natáčení uběhlo 52 let. Jak herečka vypadá dnes?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Také někdy odcházíte, práskáte dveřmi a za druhým rohem vám tečou slzy, i když máte pravdu? Být dospělá a prosadit svůj názor před rodiči bývá někdy velmi obtížné. Stále ve vás vidí tu malou nevědomou holku? Stále mají vždycky pravdu? Nehádejte se, nemá to cenu.
Stres a neustálý tlak na výkon v práci, strach ze selhání a z toho, že nebudete schopna dostát požadavkům okolí. To jsou některé z faktorů, které vedou u mnoha dříve výkonných a schopných lidí ke stresové poruše, známé jako syndrom vyhoření. Jak ho poznat a jak jej řešit?
Pokud byste si mohli koupit takzvaný hmatatelný luxus, po jaké značce byste sáhli? Byla by to kabelka za několik desítek tisíc z dílny návrháře Louise Vuittona nebo by to byla spíše nadčasovost v podobě produktů značky Gucci?
Máte problém s neustále se mastícími vlasy? Vadí vám, že vlasy nevydrží fresh po dobu delší než dvou dnů? Možná děláte několik chyb, kvůli kterým se vlasy mastí až abnormálně. Nemyjete je příliš často?
Chystáte se na dovolenou na druhý konec světa a čeká vás dlouhý let? V tom případě se na něj musíte dobře připravit. Pokud tedy nepatříte mezi šťastlivce, kteří každý let bez problémů prospí.
V chladných dnech jsme zahalení od hlavy až k patě. A právě o tu patu jde. O obě. Aby nebyly stejně jako uzavřené boty v kanceláři nebo třeba v kině cítit. Je to trapas.
Láká vás půvab francouzského venkova nebo upřednostňujete moderní či retro design? Naučte se poznávat styly nábytku a sladit ho v jednotném tónu.
Každá z nás tu a tam zatoužíme po změně. Když už ale přijde na věc, zpravidla první, čím začneme, jsou naše vlasy. Důvod je prostý. Je to změna, které si většinou všimne opravdu každý (no dobře, možná manžel na to přijde později) a zároveň je to způsob, jak ze sebe vykouzlit zcela nové já, které rázem získá zbrusu novou image. Kde jinde hledat nové nápady a nasávat inspiraci, než právě v osvěžujících trendech, které nám rok co rok přinášejí světoví vlasoví stylisté. Co si pro nás připravili tentokrát?
Je možné, že jste o chitosanu ještě nikdy neslyšeli, a není se přitom čemu divit. Poměrně nový hit v péči o zdraví okouzlil davy lidí po celém světě. Tento doplněk stravy slibuje, že učiní takové změny v organismu, že se po jeho užívání téměř nepoznáte. V čem tedy chitosan učaroval těm, kteří ho používají?
Působí váš domov neosobním dojmem? Necítíte se doma příjemně? Je načase se pustit do zútulnění! Nemusíte investovat do příliš rozsáhlé a finančně náročné rekonstrukce. Stačí vsadit na drobnosti, které však mají na konečném vzhledu domácnosti obrovský vliv. Čím začnete nejdříve?
Je možné, že v běžném ortodoxním vztahu se necítíte příliš šťastní, i když vám tam nic nechybí. Možná by vám více vyhovoval otevřený vztah. Co to obnáší? Jaké jsou benefity? Jste vůbec typ pro otevřený vztah? Je mnoho věcí, které je předtím třeba brát v úvahu.
Pořádná sněhová nadílka je u nás stále vzácnější. Sáňky už se staly minulostí a možná to čeká i zimní brusle. Pěkně zamrzlý rybník nebo náledí na chodníku nás přitom vybízí k tomu se sklouznout, většinou ale končíme na zemi! Někdy se to neobejde bez modřin, ale prostě se nejde nezasmát.

Výběr článků

Letošní vánoční svátky přišly doslova nečekaně. Člověk ani nestihl zamhouřit oka. A možná právě proto, že svou pozornost věnoval něčemu jinému, teď nemá ani vyzdobený svůj příbytek. Pokud stejně jako mnozí ostatní doháníte veškeré vánoční resty, možná máte na seznamu i položku: vyzdobit interiér. A od toho jsme tu my.
Teplákové soupravy rozdělují lidi do dvou skupin. Na ty, kteří na ně nedají dopustit a nosí je během celého roku. A na ty, kteří se jim vyhýbají. Soupravy jsou pohodlné a vypadají velmi dobře. Pokud patříte do druhé skupiny, měli byste jim dát aspoň jednu šanci. Uvidíte, že nebudete litovat.
Líčení je prostě zábava. Navíc kočičí oči patří mezi evergreen, co nikdy nevyjde z módy. Pro dnešek jsme si pro vás připravili jednoduché triky, se kterými zvládnete líčení kočičích očí naprosto bez problémů. Kdy si uděláte svou chvilku pro sebe a vyzkoušíte si, jak budete vypadat jako skutečná sexy šelma? Jdeme na to!

Nepřehlédněte

Pojďme na skutečnou zábavu. Víte o tom, že existuje 7 typů pánského přirození? Který z tvarů je nejoblíbenější? A který je kuriozitou? Vážené dámy, pohodlně se usaďte, jdeme se podívat na vysoce vědeckou studii o tom, jaké všemožné tvary může mít pánský pinďour!
V okamžiku, kdy propukla koronavirová krize se zhmotnil nedostatek pracovníků ve zdravotnictví a také v psychoterapii. Zatímco první zmiňovaní se starali o to, aby se nemocní lidé postavili na nohy, psychoterapeuti se o to samé starali v trochu jiném slova smyslu. Bohužel se mezi námi stále našli i ti, kteří si k nim nechtěli zajít pro pomoc. Mysleli si, že navštěvovat je je spíše jedna velká ostuda, ale opak je pravdou. Dnes je to zcela normální. 

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek