Pátek , 03. 05. 2024

Zikmund

Letní flirt zůstane v srdci navždy. Jaké jsou výhody letního románku?

Léto je nejkrásnější období v roce. A přináší s sebou také zážitky, na které se nezapomíná. Jaké jsou výhody letního flirtu, a proč by jej měl alespoň jednou za život zkusit každý z nás? Letní románek je prostě nezapomenutelný!
letní románek
Letní flirt má magické kouzlo. (zdroj foto: www.pixabay.com)

23. 09. 2020

Letní flirt, letní láska, letní románek

O letních láskách byly napsány ty nejkrásnější písničky. Promítly se do tvorby malířů, filmařů, básníků nebo vašich oblíbených spisovatelů. Proč? Zřejmě proto, že je jejich autoři sami zažili, a potřebují svou vnitřní radost a zážitek nějak ventilovat. Letní flirt je něco tak krátkého jako chvíle, kdy se ukáže duha.

Ale zážitek je to natolik silný, že si jej pamatujeme celý život. Mnohdy se nám tento flirt stane, když jej nejméně očekáváme. I proto je prožitek intenzivní a nedá se s ničím jiným srovnat. Jaké jsou tedy výhody letního flirtu?

Ideální načasování

V zimní bundě se jen těžko cítíte tak svobodná, jako během vlahého letního večera. Přiblíží se k vám a dostanete tak sladký a vášnivý polibek, že vám projede šimravý pocit celým tělem? To se může stát jen v létě, kdy k sobě máme díky lehkému oblečení velmi blízko. Cítíte jeho vůni. Vnímáte jeho pohyby. Prostě letní flirt, jak má být. V podzimních plískanicích byste se k sobě takto krásně venku tulili jen těžko.

K létu patří spontánnost

Zatímco po zbytek roku jsme svázáni konvencemi nebo svými pevnými zásadami, léto v nás umí vykouzlit jiskru spontánnosti. Máte někde doma svého stálého partnera, se kterým vám vztah vázne? Jedna letní pusa dokáže vyřešit více než hodiny sezení u psychologa.

Nejste si jistá, zda jste v životě spokojená? Letní polibek vám jasně napoví a utvrdí vás v tom, že stále žijete! Život máme jen jeden, a v létě nám to dochází ještě mnohem více. Dovolte si prožít něco, na co budete po celý zbytek vašich dnů vzpomínat.

Volnost

Letní láska končí tak rychle, jako začala. Nesnažte se ji chytit a uvěznit do klece dlouhodobého vztahu, ztratila by své kouzlo. Místo toho si zapamatujte všechny odstíny vašeho setkání, a čerpejte z nich inspiraci pro vaše kreativní chvilky. Až 95 procent všech letních setkání končí velmi rychle.

K TÉMATU  Jak si založit neodolatelný profil na seznamce. Pozor na gramatické chyby i přílišnou sdílnost

Pouhému zlomku ostatních lidí se z něj podařilo vykřesat dlouhodobý vztah. Místo toho, abyste zuby nehty pokoušeli udržet vztah na dálku, nebo po čase zjišťovali, jaké negativní vlastnosti to váš úžasný Romeo vlastně má, si jeho krásu a charisma uchovejte v mysli. Buďte volná!

Trocha tajemství nikdy neuškodí

Letní dovolené nebo večírky přímo nahrávají tomu, aby se na nich vyskytla dvojice, která se rozhodne si zatancovat v soukromí při svitu měsíce. Nebo se vydat na procházku ve dvou. Objevit jeden druhého. Až toto prožijete, nezapomeňte si to nechat pro sebe.

Určitě budete mít nutkání to vykřičet do celého světa, ale není to dobrý nápad. Sice jsme to zažili všichni, ale o krátkodobém románku je dobré pomlčet. Pokud máte partnera, rozhodně se mu nesvěřujte. Nic byste tím nezískali. Nechte si své tajemství jen pro sebe a ve své mysli se k němu vracejte tak, jak často potřebujete.

Nulová očekávání

Když prožíváte letní lásku, nic od sebe neočekáváte. Prostě a jen necháváte situaci volně plynout. Rozhodně se nemusíte rozhodovat, jak se obléknete na návštěvu k tetičce, nebo zda vaše dítě má nastoupit do té nebo oné školy. Žádné starosti, nulová očekávání. Jen vy dva a láska.

Nemáte čas na předsudky ani na to, abyste od partnera vyžadovala, ať vám otevře dveře v obchodě. Nic neanalyzujete a žijete si lehce jako pták. Jediné pravidlo letního flirtu byste ale měli dodržet – a to je použití kondomu. Sice se váš objev zdá jako ten nejskvělejší chlap na světě, ale jistota je jistota. Přejeme vám krásné léto, a také nějaký žhavý letní románek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Láska prochází žaludkem. Ovlivňuje jídlo partnerský vztah?

K TÉMATU  Co dělat v karanténě? Aneb ať aktuální období netrvá dlouho!

Rande se šéfem: možná flirt, možná láska. Každopádně je to rizikový vztah

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Léto je v plném proudu a snad každého z nás čeká aspoň jeden výlet. Buď do přírody, někam za hranice nebo jen k babičce na chalupu. Tak či tak, existují tři módní kousky, bez kterých se nikdo neobejde. Tyto věci se hodí pro každou situaci - spaní pod širákem, letní přeháňka v rozpáleném velkoměstě nebo zkrátka jen stylový doplněk na rande s cizinem. Pojď si přečíst následující řádky a objevit, o jaké kousky se jedná.
Letošní vánoční svátky přišly doslova nečekaně. Člověk ani nestihl zamhouřit oka. A možná právě proto, že svou pozornost věnoval něčemu jinému, teď nemá ani vyzdobený svůj příbytek. Pokud stejně jako mnozí ostatní doháníte veškeré vánoční resty, možná máte na seznamu i položku: vyzdobit interiér. A od toho jsme tu my.
Léto? Čas dovolených, výletů s přáteli a hlavně svateb. A všude si vás někdo bude chtít zvěčnit. Jak se před fotoaparátem chovat, aby se vám už nikdy nepomstil? To vás naučíme v jednom rychlém školení! Zkuste to podle našeho manuálu správného focení.
S příchodem vánočního období se nevyhnutelně mění nejen atmosféra domova, ale i pracovní prostředí. Jak zvládnout Vánoce v práci bez ztráty pohody a efektivity? Dnešní článek se věnuje právě této otázce a přináší pět praktických rad, jak skloubit vánoční radost s pracovními povinnostmi. Ať už jste zaměstnanec nebo vedoucí týmu, naše tipy vám pomohou vytvořit vánoční atmosféru v práci, která zlepší náladu a přispěje k dobrému týmovému duchu.
Saunování přináší celou řadu zdravotních benefitů. Během chvíle dokonale prohřeje celé tělo, podporuje relaxaci, posiluje imunitu. Chodit do sauny pravidelně rozhodně má smysl. Jen při tom nesmíte chybovat.
Déšť, sníh, mráz, vítr venku. Doma studená ložnice, přetopený pokoj. Pleti tak náhlé výkyvy rozhodně neprospívají. Pleti výkyvy počasí neprospívají a právě v zimě je hydratace ještě důležitější, než v letních měsících. Jak to a které krémy použít?
Denisa Cziglová, známá z účasti v MasterChef Česko, zemřela ve věku 35 let po statečném boji s rakovinou. Během svého života se snažila pomáhat ostatním onkologickým pacientům a svoje zkušenosti sdílela v knize, aby podpořila ty, kteří čelí podobným výzvám. Vedle toho si vybudovala rodinu a žila plnohodnotný život.
Motat se v kruhu a dělat stále stejné chyby je lidské. Jenže tím výrazně ubližujeme nejen naší psychice, ale i zdravotnímu stavu.
Pokud pracujete z domova, například tvoříte weby, píšete články nebo se věnujete jinému odvětví, jistě se setkáváte s problémy, které provází snad každého. Práci z domova si určujete sami, volíte si pracovní dobu i množství práce.
Koncem listopadu dorazí na pulty knihkupectví výpravná obrazová monografie Žít – Karel Svoboda. Spletité osudy slavného skladatele v ní jedinečným způsobem zpracoval jeho syn Petr Svoboda, který své vzpomínky doprovodil i desítkami unikátních fotografií. Mnohé z těchto snímků jsou publikovány vůbec poprvé. Kromě Petra Svobody zavzpomíná v knize na geniálního, i když svérázného umělce plejáda dalších osobností, jejichž vtipné, láskyplné, ale i nostalgické historky obraz Karla Svobody dokonale dotvářejí.
Zdá se, že pánové mají v případě těchto krásek velkou smůlu. V jejich srdci je totiž místo pouze a jen pro ženy. Které ze slavných dam otevřeně přiznaly, že patří mezi lesbičky?
Stačila vteřina navíc nebo kousek vedle a dopadlo by to špatně. Dechberoucí momenty, při kterých zrovna někdo natáčel. Možná na něj nevěříte, ale jak se říká - tihle lidé měli z pekla štěstí.

Výběr článků

Každý den se na nás valí plno informací, mnohdy zažíváme stres v práci, aktuálně třeba také těžkosti při distanční výuce dětí nebo různá omezení, která člověku komplikují život. Pak se snadno stane, že večer máte už prostě jen touhu zalézt ke knížce a přepnout své myšlenky na něco úplně jiného.
Sedl na vás splín? Nebo máte nervy z práce? Rodiny? Přátel? Zkrátka nejste ve své kůži a potřebovali byste nějak nakopnout? Pak nasaďte sluchátka nebo otočte volume doprava na své televizi či hifi věži a zazpívejte si pecky, které vás během pár vteřin přivedou na jiné myšlenky.
V dnešním uspěchaném a konzumním světě hledají lidé stále efektivnější způsoby, jak uspořádat svůj život. Jedním z trendů, který se v poslední době stává stále populárnějším, je koncept kapsulového šatníku. Tento minimalistický směr v oblasti módy nabízí mnoho výhod a může výrazně usnadnit život každému, kdo se rozhodne ji vyzkoušet. O co jde a jak kapsulového šatníku docílit?

Nepřehlédněte

Sváteční výzdobu milujeme a nápadů na nové prvky není nikdy dost. Vánoční dekorace z recyklovaných materiálů snadno vyrobíte z toho, co máte doma po ruce. Tyhle roztomilé kousky jsou jako stvořené pro spolupráci s dětmi. Inspirujte se pro své vlastní nápady!
Domácí kosmetika vznikne během chvilky! Oční linky, stíny, tvářenka, rtěnka a lesk v jednom, make-up i pudr. Šest receptů, které překvapí svou jednoduchostí a plně nahradí kupované produkty. Nevěříte?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek