Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Nejlepší filmy, které potěší každé ženské oko. V hlavní roli supersamci

Filmy, na které se budete těšit. Možná nejsou významné svou hloubkou, ale, dámy, pozor! Ti chlapi v nich jsou prostě neodolatelní! Kdo vám zpříjemní dnešní den?
muži
Je libo supersamce? Když už nikam nemůžete, pusťte si alespoň pořádně sexy filmy! (zdroj foto: youtube.com)

08. 06. 2020

Bude to český charismatický krasavec, úspěšný podnikatel se zajímavými tužbami, představitel Thora nebo dokonce striptér? Na konci pro vás máme skutečnou chuťovku! Které filmy potěší ženy po vizuální stránce herců?

Bezva ženská na krku – český sympaťák v pohodové oddechovce

Máte náladu na krásný film, který vás pohladí po duši, a kde se můžete bez problémů se svým současným partnerem zamilovat do pořádného charismatického krasavce? Dejte si romantickou komedii, kterou natočil Tomáš Hoffman podle scénáře, na kterém spolupracoval i Jiří Vejdělek. O čem je řeč? Bezva ženská na krku!

Zde vám nejen dojde, že peníze a úspěšný a chladný manžel nejsou cestou ke štěstí, ale i to, že lásku můžete najít i na tak nezvyklém místě, jako je… Prostě se na ten film podívejte, a uvidíte samy. Herecký výkon Ondřeje Vetchého, který se objeví svlečen do půl těla, vás bude provázet celým filmem, který si dokonale vychutnáte. Pozor, ať vám nekapou sliny.

Padesát odstínů šedi – tohle prostě muselo zaznít!

Milovníci literatury již jistě zhltali brakický bestseller Padesát odstínů šedi. Ačkoliv se knižní kritikové bouchají do čela, tato forma prostě funguje. Ukázat, že i žena prožívá sexualitu, je pro naši zkostnatělou společnost více než potřebné. Až si film dosyta užijete, neváhejte a obohaťte i váš partnerský život o nějakou novinku. Obchody s erotickým zbožím nabízejí kolekce, které byly vytvořeny právě na základě tohoto románu. A to díky tomu, že se tento snímek zařadil mezi nejnavštěvovanější filmy v kinech.

A kdo že ve filmu exceluje? Budete si užívat nekonečného objetí vlivného a bohatého podnikatele Christiana Greye, kterého hraje Jamie Dornan. Chtěly byste se stát i vy nenápadnou studentkou literatury, Anastazií? Popusťte uzdu své fantazii a užijte si příjemný filmový zážitek.

K TÉMATU  Chlapi přes inzerát jsou legrační! Ale nakonec jsem tam i já našla svého vysněného muže

Bez kalhot – příjemný film s pořádnými samci

Na tuhle porci samců se musíte dobře připravit. Kdo už zapomněl, jak vypadá neškodný film pro dámy, ihned oprášit staré znalosti! Biják Bez kalhot nabízí příjemnou dějovou linku, která se odehrává okolo hlavního hrdiny, kterým je Channing Tatum. Než se tento hezoun stal známým, skutečně působil jako striptér. Takže se nebojte, že by šlo o nějaké hraní. Máte to přímo od profíka! Charismatický fešák, kterého jste jistě zaznamenaly i ve filmu Let´s Dance, to tentokráte pořádně rozbalí! Vychutnejte si tu podívanou!

Marvelovky, které budete hltat

Patříte mezi fanynky marvelovek? V tom případě zřejmě také tajně milujete australského lamače dívčích srdcí, Chrise Hemswortha. Tento krasavec se narodil v roce 1983, a jeho dosud nejslavnější rolí je postava boha Thora v Avengers. Až se budete na tyto filmy dívat, sice budete hltat děj, ale zřejmě vám také neunikne, že ne nadarmo byl Chris v roce 2014 podle ankety magazínu People vyhlášen za nejvíc sexy žijícího muže. Věříme, že už se nemůžete dočkat, až si pustíte jeden z kasovních trháků současné doby, ve kterém exceluje tento super samec.

Láska prochází žaludkem – hodně odvážný film, který nesmíte vynechat!

Co se vám vybaví, když se řekne Španělsko? Slunce, palmy, nekonečné pláže a lahodné jídlo? Vše je správně! A když si k tomu přičtete příběh Sofie, nejlepší kuchařky na světě, které pomohli k tomuto prestižnímu ocenění dokonce dva muži, rozhodně se máte na co těšit! Příběh, ve kterém budete obdivovat dva alfa samce, kteří se na místo boje nakonec spojí pro dobrou věc, je plný zvratů a erotického napětí.

Rozhodně si tento snímek z roku 2009 nenechejte ujít! Okouzlí vás spíše klidný Andalusan Paco Leon, nebo divoký Madriďan Alfonso Bassave? Vžijte se do děje a prozkoumejte taje příběhu, který se odehrává pod španělským sluncem.

K TÉMATU  10 komplimentů, které muži nechtějí od svých partnerek slyšet
film
Film Láska prochází žaludkem je film s příběhem dvou alfa samců, kteří bojují o jednu ženu. Nakonec se však spojí pro dobrou věc. (zdroj foto: filmtv.it)

Takže, dámy, zmákneme všechny tyto filmy?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Nejpřitažlivější muži světa. Hezouni všech věkových kategorií aneb dámy, těšte se

Jsou to super samice. Věříte, že těmhle dámám z Ameriky i Čech už bylo padesát?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jedna z prvních věcí, kterou spatříte, jakmile vejdete. Designové věšáky jsou nápaditými a originálními kousky, které doladí interiér podle vašich představ. Na věšák patří všechno, co potřebujeme mít po ruce tak často, že to neschováváme do skříně. Designové věšáky ale nenajdou svoje místo jen za vchodovými dveřmi. Vyjímat se budou i v ložnici nebo dětském pokoji.
Rádi byste si s partnerem, rodinou či přáteli pronajali byt, ale máte s hledáním bytu buď špatné zkušenosti, nebo jde dokonce o vaši vůbec první zkušenost? Máme pro vás několik tipů, jak vhodný byt bezpečně najít.
Rozchod může být komplikovaný a emotivní proces, avšak někdy přesto zůstává láska mezi lidmi i po konci vztahu. Dnešní článek na Dámské Lize se věnuje této citlivé situaci, kdy i přes rozhodnutí o rozchodu zůstává mezi bývalými partnery láska. Prozkoumáváme možnosti, jak s tímto paradoxem pracovat, jak najít rovnováhu mezi uzavřením minulosti a udržením vzájemného respektu a lásky.
Amarant zní tak trochu mysticky a připomíná nějaké zaklínadlo. Jedná se však o potravinu, kterou můžete použít jako přílohu nebo si z něj udělat kaši. Vyzkoušejte ho a třeba si právě u vás v rodině najde v jídelníčku své stálé místo.
Typy zahrad dělíme podle přístupu k jejich řešení. Jaké rostliny na nich vysadíte už je potom další krok, i když má podle dané charakteristiky také svá pravidla. Vyberte si z mnoha stylů ten, který je vám nejbližší.
Ložnice - místo ničím nerušeného klidu. Také je to naše útočiště či oáza, kde můžeme odpočívat. Ať už je pro vás ložnice čímkoli, je důležité, aby vám byla sympatická a abyste se v ní cítili příjemně.
Mít dostatek kvalitního spánku je nesmírně důležité. Díky tomu se vaše tělo cítí lépe a mozek správně funguje. Mnoho z nás má ale s usínáním problém. A nejenom s usínáním, ale i s udržením kvalitního spánku po celou noc. Pokud spíme špatně, negativně to ovlivňuje možnost učení, snižuje kapacitu paměti, máme špatnou náladu a naše emoce jsou negativní. Co tedy pomáhá k lepšímu spánku?
Ženy i muži často mateřská znaménka podceňují, ale to se nevyplácí. Nikdy nemůžete vědět, jestli v sobě náhodou neskrývají strašáka v podobě rakoviny. Proto si nechávejte znaménka nejenom pravidelně kontrolovat, ale také se o ně správně starejte.
Jak docílit toho, abyste měla vlasy nejen lesklé a pevné, ale také zdravé a odolné? Buď si můžete koupit vlasovou masku v drogerii, anebo si připravit vlastní, která vašim vlasům dodá všechny potřebné živiny a za mnohem nižší cenu.
Sociální sítě jsou dnes mocné marketingové nástroje, které nutně nemusí být určeny jen k propagaci byznysu nebo nějakého produktu. Mohou to být zrcadla nás samotných a lze si z nich vytvořit i pasivní příjem. Stačí, aby byl instagramový profil dostatečně atraktivní, získal určitý počet sledujících a byl hojně navštěvovaný. K tomu všemu mohou přispět instagramové šablony a dalších několik tipů.
Tak trochu se stydíte za své podpaží? Buďte v klidu, vždyť jeho tmavší zbarvení se dá poměrně snadno napravit. K takovému účelu se přímo nabízí brambora, mléko, kokosový olej nebo stará dobrá jedlá soda. Jakých postupů se držet?
Pohádky a romantické komedie nás již dlouho přesvědčují o tom, že ve vesmíru žije jedna jediná osoba, která je vám skutečně předurčena. Prostě ten „Pan Božský“, spřízněná duše, někdo naprosto dokonalý. Asi vás zklameme, každý terapeut by vám řekl, že je to pěkná blbost, že záleží na tom, jak se k sobě lidé chovají a ne na jakémsi předurčení.

Výběr článků

Kočky se řídí jednoduchým heslem. Pokud se do toho vejdu, můžu si tam zdřímnout. Spící kočky někdy zaujímají polohy, které přímo vybízí natáhnout se s nimi a odpočívat podle jejich vzoru. Milují krabice, ale klidně se napasují i do umyvadla. Některé kočky si pak hoví na zádech tak, že vypadají jako mrtvé. To když jsou naprosto spokojené!
„Chtěla jsem dětem stačit, abych nefuněla po pár krocích jako parní lokomotiva. A samozřejmě jsem chtěla, aby měl manžel zpět tu ženu, kterou před lety poznal. A musím se přiznat, že jsem to dělala i kvůli svému sebevědomí a také zdraví.,“ svěřuje se usměvavá Tereza. Po několika neúspěšných pokusech o zhubnutí si mladá maminka Tereza našla cestu pomocí OB kliniky v Praze. Vzorem jí byla kamarádka, která sama podstoupila chirurgickou léčbu a motivací manžel a dvě malé děti.
Vyzdobit interiér nejrůznějšími dekoracemi s vánoční tematikou je jedna věc, ale druhá je mít v domě trochu života. I když se o to postarají většinou děti, můžou mít na živosti v domě podíl i pokojové rostliny. Během kouzelných svátků na konci roku však sázejte na takové, které vánoční atmosféru v příbytku umocní.

Nepřehlédněte

Dokážete si představit, jak moc dokážou být opalovací krémy nebezpečné? V některých případech mohou pozměnit i naši DNA! Neodnesete to vy, ale vaše děti a vnoučata už možná ano.
O výstavbě nových bytů především v oblasti metropole se mluví neustále, a to hlavně v souvislosti s její nedostatečnou rychlostí. Méně často se pak ve srozumitelném jazyku mluví o skutečnostech, proč tomu tak je nebo jak se s tím vypořádávají vlády a developeři v zahraničí. Stejné je to pak u proměn bytové výstavby samotné. Pojďte se podívat na 3 zajímavosti, které můžete probrat s kolegy z práce nebo s partnerem a možná se vám podaří rozproudit velmi zajímavou debatu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek