Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Chlapi přes inzerát jsou legrační! Ale nakonec jsem tam i já našla svého vysněného muže

Chtěla jsem se s vámi podělit o můj příběh, který může motivovat všechny dámy třicet plus, aby nezanevřely na lásku. I když se sice hledá těžko, a na inzerát potkáte všechno možné, nakonec i vy najdete lásku svého života. Jako já.
pár
Lásku můžete najít i přes inzerát. Nevěříte? Třeba vás můj příběh inspiruje. (zdroj foto: freepik.com)

20. 07. 2020

Nekonečné schůzky k ničemu

Když jsem se v pětadvaceti rozešla s mužem, který si místo svatby našel milenku a došlo mu, že by vlastně raději cestoval po světě, cítila jsem se mizerně. Všechno jsem si kladla za vinu a obviňovala se, že jsem hrozná, a že se se mnou nedá žít. Až kamarád Mirek mě vytáhl ven a řekl mi, že můj přítel byl pěkný prevít. Tak jsem to i přijala a nehodlala jsem se dál trápit. Řekla jsem si, že si najdu chlapa na inzerát, protože vzhledem k tomu, že pracuji v nehtovém studiu, se s muži v práci rozhodně nesetkávám.

Do prvních pokusů jsem vkládala hodně naděje. Za každým chlapem, který měl podobné koníčky, už jsem viděla super parťáka pro život, se kterým si konečně splním vysněný sen a projedu s ním levandulová pole na jihu Francie.

Zoufalé první pokusy

Jaké bylo mé překvapení, když první pokusy dopadaly nevalně, to vám snad ani nemůžu říct. Byl tady jeden Adam, který měl podle fotky nádherné tmavě hnědé vlasy, byl štíhlý a měl rád to, co já. Po nějaké době, kdy jsme si psali, jsme se domluvili na schůzce. A já ho nepoznala! Do kavárny přišel zavalitý pán téměř bez vlasů, přes své silné brýle chudák ani neviděl, a po chvíli konverzace mi přiznal, že mu se zprávami se mnou pomáhala sestra. Byl milý a jsme dodnes kamarádi, ale použít fotku více než 15 let starou a snažit se lhát o tom, co má člověk rád, to není můj styl.

A tak to šlo i dál. Josef byl parádně vypadající čtyřicátník, který mi hned na první schůzce nabízel, že bychom si spolu mohli vyjet na víkend na hory, kde má apartmán. Proč ne? Řekla jsem si. Ovšem v čas odjezdu se kromě něj přiřítila v dalším autě i jeho manželka – jaksi mi pozapomněl říct, že je zadaný. Už jsem si začala myslet, že jsou chlapi snad na hlavu padnutí!

K TÉMATU  Příběh Kristýny (33): Borelióza a já. Změna pohledu na můj handicap mi zachránila život

Třešničku na dortu představoval Daniel. Zprávy, které jsme si posílali na soukromém chatu, byly příjemné. První schůzka také. Zdál se milý, a musím uznat, že byl dokonale oblečený a navoněný – tak, jak by muži měli chodit na rande. Byl galantní a hodně přitažlivý. Růžové brýle mi spadly ve chvíli, kdy mi na konci druhého rande zašeptal do ucha, že má pro mě skvělou nabídku v podobě privátní vířivky, kde pozve i svou další milou přítelkyni. S tímhle jsem nechtěla mít nic společného.

Martin mě vytrhnul z letargie

Na schůzky jsem chodila dál, ale už jsem si dávala velký pozor. „Co se asi vyklube z tohoto?“ znělo mi pokaždé hlavou. Brala jsem mužskou společnost na rande na slepo jako vítanou, ale rozhodně jsem se už nesvěřovala s detaily ze svého soukromí, a dávala jsem si větší pozor.

V tomto rozpoložení jsem se seznámila i se svým snoubencem. Martin byl podle fotky tuctový, a na zprávy odpovídal s denním zpožděním. „Nemá zájem,“ říkala jsem si a na jeho inzerát jsem pomalu zapomínala.

 Později mi vysvětlil, že byl ve fázi, kdy rozjížděl svou truhlářskou firmu, a ve volných chvílích se prodíral nekonečnou řadou zákonů a vyhlášek. Na rande jsme oba přišli s hlavou v oblacích. Mně se honilo hlavou, zda to mám ještě zapotřebí, a on šel na schůzku v domnění, že udělal něco pro to, aby nebyl sám. Vlastně jsme nikoho nehledali, a šli jsme prostě na kafe pokecat.

Happy end?

Nakonec jsme byli oba nadšení. Povídali jsme si o všem možném a zapomněli jsme na to, že vlastně máme jeden na druhého dělat nějaký dojem. Bylo to jako potkat se se starým kamarádem. Scházeli jsme se ještě mnohokrát a bylo nám spolu dobře, aniž bychom to brali jako rande. Bavili jsme se otevřeně o schůzkách, na kterých jsme už byli, a pořádně jsme se zasmáli. „Taky jsem jednou byl na schůzce s holkou, kterou jsem neměl šanci poznat. Profilovou fotku si prostě hodila do Photoshopu.“ Po salvě smíchu nám došlo, že je nám spolu fajn.

K TÉMATU  Digitální detox pro zdravější vztahy

Začali jsme randit a musím přiznat, že lepšího chlapa jsem nepotkala. Byli jsme v mé vysněné Francii a vedeme společně truhlářskou dílnu. Jsem neskutečně šťastná, že jsem na jeho inzerát narazila. Proto vás prosím, milé dámy, i když potkáte spoustu zvláštních a legračních individuí, nezanevřete na lásku. Vyplatí se počkat. Neúspěchy se nepočítají. Ten pravý na vás prostě čeká. Třeba ho najdete také přes inzerát! Jen vydržte. Vaše Lada

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Petra (29): O svém těhotenství jsem se dozvěděla až v pátém měsíci! A celou tu dobu jsem brala drogy

Ta největší faux pas, která se opravdu stala na prvním rande

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Bez bezmezné důvěry žádný vztah fungovat nebude. Alespoň ne dlouhodobě. Jak to ale udělat tak, abyste si s partnerem takové silné pouto vypěstovala?
Pulty obchodů během zimních měsíců plní exotické ovoce nejrůznějších druhů. Vánoční svátky klepou na dveře a touha po plné štědrovečerní tabuli, ze které je neustále co ujídat, se o to víc násobí. Ta touha bude ostatně silnější než peněženka, která brzy na to zapláče. V případě ovoce se však nezdráhejte, protože řada z rozličných exotických druhů je zdraví velmi prospěšná a co důležitějšího si přát o Vánocích než zdraví.
Médii v poslední době hýbou protichůdné zprávy o elektronických cigaretách. Amerika je dokonce oficiálně s ohledem na aktuální vysokou úmrtnost mládeže, v souvislosti s elektronickými cigaretami, zakazuje. Je vapování pro kuřáky spíše nebezpečím, nebo lepší alternativou? Ptali jsme se MUDr. Marka Dvořáka.
Chodit bez bot se stalo tak trochu módním trendem. Najednou máme podporovat chůzi dětí po kamínkách, existují různé stezky na trénink chůze naboso, frčí barefoot neboli bosé boty. Čím nám tohle ale vlastně prospívá? Bude naše zdraví za chůzi naboso opravdu vděčné?
Chlupaté mazlíčky si pořizujeme, aby nám dělali radost. Pro tahle malá roztomilá koťátka je všechno kolem hra. Podívejte se, jak se seznamují s okolním světem.
Rostlinná mléka jsou skvělou alternativou kravského mléka, a to hlavně pro ty, kterým mléko živočišného původu nedělá dobře, pro lidi s alergií nebo intolerancí na živočišné mléko. Zároveň existuje mnoho lidí, kteří si rostlinné mléko prostě zamilovali a pijí ho i bez zdravotních problémů.
Znáte ji určitě všichni a mnozí ji máte i doma. Aloe vera, u nás velice zdomácnělý sukulent, který má mimořádné účinky na lidské zdraví a v medicíně se již dlouho využívá jak vnitřně, tak také k vnějšímu ošetření kůže.
Chlupaté mazlíčky si pořizujeme, aby nám dělali radost. Pro tahle malá roztomilá koťátka je všechno kolem hra. Podívejte se, jak se seznamují s okolním světem.
Každý druhý zažil během některé své dovolené zažívací potíže. V této souvislosti se častěji mluví o cestovatelském průjmu, ovšem i druhý extrém dokáže dovolenou pokazit. Zácpa umí vystavit stopku všem radostem. Čekáte a ono nic. Jste stále více nafouklí, bolí vás břicho a může se dostavit i malátnost. Pokud k ní máte sklony, tak svému zažívání pomozte.
Když nefungují semafory, musí dopravu usměrňovat policisté. Někteří si práci zpestří tancem, kterým pobaví chodce i řidiče. Tady je deset policistů ze všech koutů světa, jejichž taneční kreace zachytili kolemjdoucí.
Mikrovlnná trouba je skvělý pomocník v každé domácnosti, ale i v kuchyňkách v zaměstnání. Novější modely dokonce odbourávají tradiční neduhy mikrovlnek, které při ohřívání polévky ohřály jen talíř nebo misku a část pokrmu, zatímco ve středu zůstala úplně studená část. A s trochou cviku v nich ohřejete i knedlíky nebo maso tak, aby jídlo chutnalo jako čerstvě uvaření. Přesto existují potraviny, které do mikrovlnky prostě nepatří. Po ohřátí mohou být dokonce zdraví škodlivé.

Výběr článků

Letní sezóna odstartovaná a vy již jistě máte plány, ne-li již zaplacené dovolené. Cestovní horečka stoupá, vy se těšíte, nicméně máte před sebou nějaké ty výzvy. A to předně v podobě balení, chystáte-li se cestovat letecky.
Dosud jste si mysleli, že stačí, když si ráno a večer vyčistíte zuby klasickým kartáčkem a zubní pastou a máte hotovo? V tom případě vás zklameme. Pokud chcete předejít zubním kazům, zubnímu kameni a zánětu dásní, pak je zapotřebí věnovat svým zubům řádnější péči.
Důvodů pro sledování tohoto žánru bývá několik. Romantické filmy nás na emoční rovině dokážou pozvednout. Ostatně – kdo z nás by nechtěl věřit, že tam někde se skrývá ta pravá a nepodmíněná láska? Že tam někde je náš dvojplamen, spřízněná duše, která je nám souzená?

Nepřehlédněte

Ne nadarmo se říká, že každý člověk je jedinečný. Tento argument se bezpochyby týká i v případě volby dioptrických brýlí, které, mají jí maximálně splňovat nejnáročnější kritéria, musí být vybírány na základě určitých vlastností jejich nového majitele. Která to jsou? Pojďme se na to podívat!
Výprodeje jsou pro většinu z nás lákavou záležitostí, která nám umožňuje pořídit řadu stylových modelů téměř za babku. Často se ale stává, že nám výhodné ceny zamotají hlavu natolik, že koupíme něco, s čím pak nejsme spokojené a nastává ponákupní vystřízlivění – radost následně vystřídá hořké zklamání. Proto jsme pro vás sestavili několik zásadních bodů, které vám pomohou vybrat si na poprvé opravdu skvělé módní kousky, kterých ani v budoucnu nebudete litovat.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek