Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

MBA: tajná ingredience úspěšných manažerek. Proč je důležitou podmínkou úspěchu

Čím to, že některým ženám se v zaměstnání tak daří a jiným nikoli? Svou roli hraje řada faktorů, mezi něž bezpochyby patří osobnostní rysy, rodinné zázemí, dosažené vzdělání a - ano, přiznejme si to - také trocha štěstí. I štěstí je ale třeba vyjít vstříc a jednou z cest, které vedou správným směrem, je kvalitní MBA vzdělání. Proč?

Zájem o MBA roste

Získávání nových znalostí a dovedností je v současném rychle se měnícím světě důležitou podmínkou úspěchu. To si uvědomuje stále více žen ve vyšších pracovních pozicích, a proto roste i jejich zájem o studium MBA.

MBA programy se totiž na rozdíl od klasického vysokoškolského studia soustředí nejen na rozšíření a prohloubení již nabytých znalostí, ale kladou důraz i na praktickou stránku řešení nových problémů. A to se dnes opravdu cení.

Mýty o MBA

Možná vás napadne, že je studiu MBA nutné obětovat příliš mnoho času, který přes den potřebujete pro řadu jiných činností. Ale není tomu tak. Je ovšem třeba si vybrat kvalitní MBA školu, díky níž při studiu nejen získáte skutečně cenné znalosti. Získáte také časovou flexibilitu.

Skutečně skvělou volbou je v tomto ohledu Business Institut, který se může pochlubit téměř dvěma stovkami špičkových lektorů. Jejich rukama prošli zaměstnanci řady velkých a úspěšných tuzemských i zahraničních společností. Nabízí také propracované on-line studium.

Business Institut nabízí 18 MBA

V současnosti Business Institut nabízí 18 MBA programů zaměřených mimo jiné na řízení lidských zdrojů, daně a účetnictví, soft skills nebo management zdravotnictví, vybere si tedy skutečně každý. Čtveřici velmi zajímavých programů pak lze absolvovat 100% online.

Konkrétně jsou to Marketing a reklama, Management obchodu, Management zdravotnictví a Strategický management. Tyto programy lze začít studovat kdykoli. Během jednoho roku můžete získat titul, který vám dnes u zaměstnavatelů otevře dveře.

Plusové body do života

Titul MBA je vysoce ceněným dokladem manažerských dovedností. Znalosti a zkušenosti, které při studiu MBA získáte, vám v očích řady zaměstnavatelů přinese plusové body nejen při případném výběrovém řízení na novou pozici. Ale také při vyjednávání o dalších podmínkách práce, ať už finančních, nebo těch, které vám umožní lépe sladit pracovní a soukromý život.

K TÉMATU  13 tipů, jak na dovolené ušetřit peníze a cestovat levněji

Zkušenosti ukazují, že není nač čekat. Začněte se studiem MBA ještě dnes a udělejte tak zásadní krok k takovému zaměstnání, které vám bude skutečně přinášet uspokojení.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Podle studií však déčko chybí 60 až 75 % české populace. Bez něho je obranyschopnost oslabená a lidé snáze onemocní. Situace je teď o to vážnější, že druhá vlna pandemie stále není na ústupu a nastává doba podzimních respiračních infekcí. Lékaři proto bijí na poplach a na riziko spojené s nedostatkem vitaminu D opakovaně upozorňují.
Blíží se narozeniny, svátek nebo jiná příležitost, při které chcete sestru obdarovat? Podívejte se, jaký dárek pro sestru vybrat. Přečtěte si osvědčené tipy.
Když se řekne jóga, můžeme si představit mnoho jejích variant. Může jít o pomalé protažení celého těla, dynamickou power jógu, ale třeba i o jógu hormonální. Právě s její pomocí můžete vyřešit mnoho nepříjemností plynoucích z nevhodné hladiny hormonů v těle.
Ve všech pohádkách je konec jasný – „Žili spolu šťastně až do smrti.“ Realita je ovšem dost jiná a my se nacházíme v situaci, kdy si z předchozího vztahu do toho nového s sebou bereme děti. Podobně je na tom i náš nový partner. A zapletenec je na světě! Zvládněte vztah mezi nevlastními sourozenci.
Říká se, že muži všeobecně upřednostňují spíše ženy blondýnky a s dlouhými vlasy. Ale je tomu skutečně tak? Vážně černovlásky s krátkými vlasy nemají u mužů šanci?
S mužem se jednoduše můžete rozejít tak, že mu to oznámíte z očí do očí. To je pravděpodobně ten jediný správný způsob. Ne každý si na něj ale troufne, zejména po kratší známosti. V praxi se můžeme setkat s mnoha dalšími způsoby ”rozcházení se”, které vám možná vyrazí dech.
Dnes si připomínáme smutné dvacetileté výročí od odchodu legendární české herečky Heleny Růžičkové. Talentovaná umělkyně, která oslnila diváky svým hereckým projevem ve filmech i na divadelních prknech, zanechala nezapomenutelnou stopu v české kultuře. Připomínáme si její kariéru plnou úspěchů, ale také tajemné schopnosti předvídat nejen osud ostatních, ale i svůj vlastní. Článek nahlíží na její životní pouť, filmové triumfy a ukazuje i na dramatické okamžiky, které vedly k jejímu předčasnému rozloučení se světem.
Pleťová séra jsou nepostradatelnou součástí naší každodenní péče o obličej. Výběr toho správného však může být docela náročný krok. V první řadě musíte zjistit, co vaše pleť potřebuje, a pak teprve hledat to správné pleťové sérum.
Letní sezóna odstartovaná a vy již jistě máte plány, ne-li již zaplacené dovolené. Cestovní horečka stoupá, vy se těšíte, nicméně máte před sebou nějaké ty výzvy. A to předně v podobě balení, chystáte-li se cestovat letecky.
Všimly jste si, dámy, že hráči hokeje jsou tak sexy, že pod nimi i ten led taje? Abyste pochopily, co tím myslíme, podívejte se na seznam 10 nejhezčích a nejžhavějších hokejistů posledních let. Věřte, že vaše sny se dostanou na trošku jiný level než doposud.
Zimní zahrady jsou u nás stále více oblíbené. Kdo by si nechtěl užívat sluníčka a přirozeného světla i v době, kdy venku panuje zima. Vybudováním zimní zahrady navíc zvětšíte svůj obytný prostor a vznikne tak příjemné spojení s přírodou. Pokud je prostor i vytápěný, nic vám nebrání trávit zde váš čas kdykoliv. Jakou si vyberete?
Módní oblečení s námi mnohdy dokáže skutečné zázraky. Rozjasní nás, zvýrazní naše přednosti a podpoří náš styl. Druhou stránkou mince je ale fakt, že pokud zvolíme nesprávné modely, nastane spíše opačný efekt. V tomto článku se proto podíváme na šest nejčastějších módních chyb, které nám na oko přidávají kila navíc.

Výběr článků

Jaké jsou vaše plány a cíle? Chcete zůstat v zajetých kolejích zaměstnance? Nebo prahnete po výstupu ze své zóny komfortu, která s sebou nese také start podnikání? Ať už chcete rozjet velkou společnost nebo působit „na vlastní noze”, v obou případech by vám v knihovně mělo dřímat několik knižních výtisků, které mohou člověka sedmimílovými kroky posunout kupředu.
Milování většina z nás vnímá jako jednu z nejpříjemnějších věcí na světě. Jde o romantické souznění dvou duší. O fyzický i psychický požitek, který zpravidla popisujeme pozitivně. Najdou se mezi námi ale tací, kteří se na sex rozhodně nedívají tak toužebně, jako většina ostatních. Ba naopak, tihle lidé mají ze sexu strach.
Taky už se nemůžete dočkat, až bude léto? Pojďte se s námi podívat pod pokličku a nahlédněte do kuchyně módních trendů pro léto 2020.

Nepřehlédněte

I přímotopy jdou s dobou. Ta si žádá úsporné a efektivní přístroje, které nebude třeba schovávat do skříní, ale naopak vystavovat na obdiv členům domácnosti i návštěvám.
Renée Zellweger proměnila nominaci a odnesla si prestižní ocenění za hlavní roli v dramatu Judy. Dlouhé roky se před kamerou neobjevila a jak sama přiznává, trpěla depresemi a příliš málo času byla opravdu sama sebou.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek