Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Venkovní vířivky pro dokonalý relax. Užívejte si celoroční koupání pod otevřenou oblohou

Hlavní rozdíl, kterým se vířivky liší od bazénu? Užíváte si je celoročně! Odhalit vyhřátou kouřící hladinu je paráda, třeba uprostřed noci, kdy můžete pozorovat hvězdy. Stejně tak skvělý zážitek je koupání v zimním období, kdy horká koupel kontrastuje s chladným vzduchem.
Byty na pár metrech čtverečních. I s malým prostorem jde čarovat!
zdroj: pinterest.com

29. 04. 2019

29. 04. 2019

Vířivku venku můžete zastřešit, může být postavena na míru a zapuštěná do země. Postačí vám ale i nafukovací vířivka, kterou můžete postavit, kde se vám zachce, a přes největší mrazy ji uložit do garáže nebo zahradního domku. Vířivky jsou navíc výhodné na ekonomický provoz, protože si vodu nahřejete jen tehdy, když máte v plánu se jít vykoupat. Přikrytá vířivka potom svojí teplotu ztrácí pomalu, takže nic nebrání tomu koupel zopakovat. Opřete se a nechte si záda hladit proudem teplé vody přímo na čerstvém vzduchu!

vířivky
zdroj: inkandcoda.com
vířivky
zdroj: beachcomberlethbridge.com
vířivky
zdroj: pinterest.com
vířivky
zdroj: masterspas.com
vířivky
zdroj: archiexpo.fr
vířivky
zdroj: reest-spa.cz
vířivky
zdroj: custombuiltspas.com
vířivky
zdroj: kingspas.cz
vířivky
zdroj: leisurecraftwest.com
vířivky
zdroj: reest-spa.cz
vířivky
zdroj: aquamarinespa.cz
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Setkáváme se s ní velmi intimně, ovlivní naši pohodu, vezme nám sílu i náladu, nutí nás se o ni starat a ani na minutu na ni nezapomenout. Obtěžuje muže, ženy i děti a každý ji nazývá jinak – viróza, nachlazení, chřipka. Je mezi nimi rozdíl? A jaký?
Potřebujete se uklidnit nebo zahnat stres? Ano, můžete si jít zaběhat, ale komu by se chtělo běhat v tom mrazivém vichru venku. Spíše vsaďte na bylinku, která oslní nejen svou vůní, ale i na pohled.
S každým novým rokem přicházejí i nové trendy, a to platí i pro svět seznamování. V dnešním úterním článku na Dámské Lize se věnujeme otázce, jaké trendy nám přinese rok 2024 v oblasti seznámení a vztahů. Od online platforem po inovativní způsoby setkávání, přinášíme vám pohled na aktuální směry a měnící se dynamiku, která ovlivňuje způsob, jakým se lidé seznamují a budují vztahy v nadcházejícím roce.
Blíží se vaše dovolená a vy přemýšlíte, jestli vzít svého domácího mazlíčka s sebou. Myslíte, že mu bez vás bude smutno, ale jak se bude cítit na pláži nebo na horách? Pes může chodit s vámi, ale kočka? Ať se rozhodnete odjet sama a mazlíčka svěřit do péče jiné osoby, nebo pojede s vámi, příprava se vyplatí.
Když jsem potkala Petra, strašně se mi líbil a učaroval mi jeho úsměv, nadhled i smysl pro humor. Nikdy jsem ale necítila ty pověstné motýlky v břiše. Všem v okolí se ale líbil, dostal i mé rodiče a všichni si mysleli, že pro mě nemůže být vhodnější partner.
Většinu žen za život čeká několik událostí, které vyžadují speciální prádlo. Nemyslíme tím ale svatbu, výročí nebo kulaté narozeniny. Na mysli máme těhotenství, mateřství i samotnou menstruaci. Víme, že pohodlí začíná už pod šaty a při těchto událostech to platí dvojnásob.
Naši dva redaktoři, Mirek a Verča, zkusili zdokonalit svou angličtinu pomocí Skype lekcí. Kde našli lektory?
Tento měsíc rozhodne. Pandemie dosáhla v Česku dalšího vrcholu a téměř zastavila život. Děti opět zůstaly doma a školy se zcela uzavřely. Jenže i mezi nimi nejmenšími přibývá nemocných. Jejich obranyschopnost je oslabená. Chybí jí přirozené podněty a dlouhá zima vyčerpala zásoby vitaminů. Nelze se tak divit, že přibývá také dětských pacientů.
Také vás postihlo toto nepříjemné kožní onemocnění? Pak máte pravděpodobně problém sestavit si takový jídelníček, který by vám kožní potíže neprohluboval, ale naopak vám pomohl problémy zmírnit. Řešení ale existuje. Poznejte potraviny, které vám skutečně pomohou, i ty, které vám mohou ošklivě ublížit.
Nejběžnější příčinou lupů je seboroická dermatitida nebo někdy nazývaná seborrhea. Suchá pokožka, citlivost na specifické vlasové produkty a kožní podmínky, jako je ekzém nebo lupénka, mohou zvýšit náchylnost k tvorbě lupů. Rovněž se věří, že běžná houba malassezia může být spouštěčem. Jak na lupy?
Zvažujete, že svému dítěti začnete dávat kapesné a nevíte, kdy je nejlepší čas? Jak začít a co všechno dopředu promyslet?
Když vám několik lékařů nezávisle na sobě oznámí, že v pětadvaceti letech máte počínající artrózu a nic se s tím nedá dělat, můžete udělat dvě věci. Buď to vzdát a trpět po zbytek života bolestmi kyčlí a všeho možného, nebo lékařům nevěřit a vzít situaci do vlastních rukou.

Výběr článků

Narodilo se vám miminko v zimě? A víte, kolik vrstev mu oblékat, aby mu nebylo příliš zima nebo naopak vedro? A kdy s ním můžete ven? Odpovíme vám na sedm nejdůležitějších otázek.
Taky se někdy cítíte ve svém vztahu jako ve vězení? A kdo vlastně řekl, že je nutné žít ve svazku jednoho muže a jedné ženy?
Máte špatný den v práci? Nedaří se vám nebo si vás někdo pěkně podal? Nejste jediní, protože tuhle zkušenost má každý. Když se daří, tak se daří. Podívejte se, jak to může vypadat, když něco skutečně nevyjde.

Nepřehlédněte

Objevte kouzlo vintage módy, která se v roce 2024 vrací na scénu s novou silou. Zjistěte, proč retro kousky oslovují moderní fashionisty a jak je začlenit do vašeho šatníku.
Milujete hořkou čokoládu ve všech jejích podobách? K této vášni si můžete jen gratulovat. S každým soustem této sladkosti si totiž snižujete pravděpodobnost několika druhů rakovin. Ale i vaše srdce si přijde na své!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek