Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Hubnoucí proměny, které vám dokáží, že všechno jde, když je dostatek chuti a vůle!

Občas si stěžujeme na přebytečná kila, ale spousta z nás není ochotná s tím něco udělat. Pokud jste spokojená, je to v pořádku. Pokud si ale myslíte, že je to nemožné, inspirujte se těmito proměnami!
hubnoucí proměny
zdroj: 123RF.com

25. 01. 2019

25. 01. 2019

https://www.youtube.com/watch?v=jxjYfiuZV6w

zdroj: YouTube

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Costume Institute Gala neboli Met Gala. Největší a nejvýznamnější charitativní akce módního světa konaná každoročně první květnové pondělí ve prospěch Metropolitan Museum of Art v New Yorku. Po dvou letech je konečně zpátky, a to ve své plné kráse a extravaganci.
Marta Jandová, žena s rockovým srdcem a hlasem, který dobyl nejen českou, ale i německou hudební scénu, oslaví padesáté narozeniny. Dcera legendárního Petra Jandy, Marta je ženou mnoha talentů – od průlomového úspěchu s Die Happy po sólové projekty a významné televizní role.
Sladkou chuť snad všichni milujeme už od dětství a většině z nás taková slabost zůstala až do dospělosti. Každý z nás pak po sladkém saháme z různých důvodů. Někdy je za tím jen zrádný okamžik, kdy nás honí mlsná, jindy si tím potřebujeme spravit náladu. Ať už si to chceme přiznat nebo ne, cukr našemu zdraví škodí. Dá se na sladké vůbec zapomenout, a jak ho můžeme vyřadit ze života úplně? Na to se právě teď podíváme.
Přemýšlíte nad tím, kam byste si s partnerem, anebo sama mohla vyrazit na prodloužený víkend? V tom případě pro vás máme pár tipů, které dozajista oceníte. Poznejte ta nejkrásnější evropská města, do kterých se budete velmi ráda vracet, a na která vám (pro začátek) bude stačit jen pár dní volna.
Když nefungují semafory, musí dopravu usměrňovat policisté. Někteří si práci zpestří tancem, kterým pobaví chodce i řidiče. Tady je deset policistů ze všech koutů světa, jejichž taneční kreace zachytili kolemjdoucí.
Seriál She-Hulk: Neuvěřitelná právnička vznikl ve světoznámém studiu Marvel. Odtud pochází věhlasné snímky, jakou jsou Avengers, Thor, Strážci Galaxie, Captain America, Iron Man, Captain Marvel, Black Widow a mnohé další. Stejně jako tyto všechny uvedené tituly, i seriál She-Hulk nabral u fanoušků na oblíbenosti. Máte-li rádi Marvelovky, sci-fi a komedie o superhrdinech, tento seriál ve vás pravděpodobně získá dalšího fanouška.
Police nebo knihovny se dají koupit, ale dost možná toužíte po nějakém originálu, který se tvarem přizpůsobí vaší myšlence. Nebojte se experimentovat a inspirujte se nevšedními poličkami, které jsou vedle své účelnosti samy o sobě stylovým doplňkem interiéru. Za vším tady ale stojí nejdůležitější prvek, kterým je milované dřevo.
Sebevědomí je klíčem k úspěchu, a to ať už mluvíme o úspěchu v osobním či profesním životě. K jeho snížení přispívá kupříkladu akné nebo jiné kosmetické vady, ale také zažloutlý chrup. Že vás právě žluté zuby trápí a denně snižují zmiňované sebevědomí? Pojďme si zmínit několik tipů, jak efektivně vybělit zuby.
Léto, období jako stvořené k seznamování a flirtování. Není divu, že se lidem zapalují lýtka a potěšení hledají v náruči nové lásky. Jenomže po prvotní zamilovanosti přichází na scénu něco vážnějšího. Muži a ženy se navzájem oťukávají a zjišťují, že ne vždy se k sobě hodí.
Supermoderní stavba zvaná Wave House se nachází na jihu Finska u městečka Mikkeli. Nápadný, podlouhlý srub na první pohled zaujme svojí zakřivenou střechou. Díky jejímu tvaru na ní nikdy nezůstane žádné napadané listí a nejsou potřeba ani žlaby, které by odváděly vodu.
O sexuálním násilí se mluví čím dál častěji a zabývají se jím i televizní a filmoví tvůrci. Ostřílená dvojice Biser Arichtev a Jan Coufal si jako předlohu vzali případ takzvaného Guru Járy, který pod záštitou duchovní pomoci zneužíval své klientky.
Ráda se vydáváte na pěší výlety do lesů, na horské hřebeny nebo podél řek? Milujete ten den, kdy máte čas jen sama pro sebe a věnujete ho pohybu a dlouhému rozjímání v přírodě? Nebo raději chodíte na procházky ve dvou? Poznejte ty nekrásnější pěší trasy, které tu máme.

Výběr článků

Máte se na pozoru, aby vás neuchvátila každoroční chřipková epidemie? To nejlepší, co se dá dělat, je nezanedbat prevenci. Jak se bránit proti chřipce?
Módní průmysl zažívá boom v mnoha ohledech. Na scénu se vrací devadesátkové trendy, mini střihy jsou po letech znovu v popředí a geometrické tvary na vrcholu. A právě u posledního zmíněného se pozastavíme. Pokud totiž chcete oživit své outfity, proč nezačít právě u vzorovaných modelů, které rozzáří váš šatník?
I když dříve bylo naprosto normální, že si děti sem tam od rodičů vysloužily nějaký ten pohlavek nebo plácnutí přes zadek, v dnešní době se na tělesné tresty nahlíží úplně jinak. Zatímco naši rodiče nebo prarodiče na občasném proplesknutí neviděli nic špatného, ba naopak byli zastánci hesla "škoda každé rány, která padne vedle", dneska jakmile na dítě vztáhnete ruku, hned se na vás společnost dívá skrze prsty.

Nepřehlédněte

Ráno dělá den - staré známé rčení, na kterém je kus pravdy. Pokud se vám v posledních dnech stalo, že právě začátek dne se nesl v nevrlém duchu, v němž se ostatně poté nesl zbytek hodin, pak se možná dopouštíte několika věcí, jež jsou zejména po ránu tabu. Naše zlozvyky či návyky se výraznou měrou podepisují na tom, co nás bude čekat či jaký bude den. Co udělat proto, abychom se cítili o něco šťastnější? 
Vzrostlý strom přímo v obýváku? Stromy v interiéru nejsou zrovna tradiční výzdobou, přesto se najdou tací, kteří mají kus přírody přímo u sebe doma. Budova musí většinou s takovým nápadem počítat už od začátku stavby, ale potom se můžete pochlubit skutečně originální dekorací, na kterou budou návštěvy koukat s otevřenou pusou. Zeleň uklidňuje a prospívá, takže na vás bude blahodárně působit každý den.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek