Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 15. – 16. 12. 2018. Vyhýbejte se chemikáliím a tvrdému alkoholu. Pozor i na oči!

A je tady zase víkend a s ním třetí adventní neděle. Astroložka Naďa Šmídová připravila horoskop krásy a duševního zdraví, který vám napoví, co očekávat.
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Sobota 15. 12. 2018

Může to mezi vámi pěkně jiskřit

Mottem soboty je „odpouštět“. Napětí bude vznikat mezi pohlavími, protože muži například začnou porovnávat cukroví partnerky s maminčiným, a během chvilky bude oheň na střeše. Nicméně jedno pozitivum to mít bude! Patrně hned po snídani si vyříkáte všechny hříšky z minulosti a oba se parádně vybouříte. Poté se Měsíc vymaní z vlivu Slunce, dostane se pod ochranu Chirona, a vy spolu začnete cukrovat jako hrdličky a na ranní slovní válku si už ani nevzpomenete.

Žádné pití!

Vyhýbejte se chemikáliím a tvrdému alkoholu! V podvečer vám prospěje odpočívat s nohama výš než máte srdce, například si lehněte na záda a opřete je o stěnu. Prospěje to vašim kyčlím, krevnímu i lymfatickému oběhu.

Aromaterapie pro uklidnění mysli

Velmi účinná dnes bude na psychiku aromaterapie. Neměly byste ale používat svíčky, protože bude vysoké riziko požárů. Tak si do elektrické aromalampy a odpařovačů vody na topení přidejte olej s vůní citrónu, cedru, zeleného jablka, grapefruitu či litseu cubebu.

Neděle 16. 12. 2018

Šance na navázání vztahu?

Jste-li nezadané, neseďte doma, což platí zejména pro Kozorohy a Štíry! Probíhat bude sextil mezi Venuší a Saturnem, což je ideální aspekt pro navázání romantického a pořádně vášnivého vztahu s pevnými základy! A pozor, může to také znamenat partnerství se starším či zkušeným mužem, tak se nechte překvapit, jakým šípem zasáhne Amor vás! Chcete-li se naučit nějaký zimní sport, akci podnikněte dnes! S bojovnou Luna v Beranu totiž nic nevzdáte! Ani pádem na sjezdovce či ledu se nenecháte odradit, naopak vás neúspěch doslova nakopne, bude chtít samy sobě dokázat, že když umí lyžovat či bruslit ostatní, vy to dokážete taky!

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 22. - 23. 12. 2018. Štědrý den je za rohem, snažte se uvolnit a najít si také čas na odpočinek

Nezapomínejte na péči o zdraví

Bude-li jasno, nechoďte ven bez slunečních brýlí, začaly by vám slzet oči, dokonce nelze vyloučit zánět spojivek! Před spaním si do partií okolo očí jemným poklepem naneste rakytníkový olej. Pokožce dodá výživu, hydrataci, podpoří její regeneraci.

Zavzpomínat neuškodí

Stříbrná neděle bude pod vlivem fáze Měsíce, při které byl dle křesťanské mystiky pokřtěn Ježíš Kristus. I když nejste věřící, zamiřte na chvilku do kostela a chvilku rozjímejte nad svým dosavadním životem a zavzpomínejte na předky, kteří již odešli za světlem…

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ryan Reynolds a Blake Lively jsou v současnosti jedním z nejoblíbenějších párů v Hollywoodu. Je úžasné pozorovat, jak se spolu smějí, pošťuchují se na sociálních sítích a navzájem se pracovně podporují. Ačkoliv letos oslavili teprve deset let od svatby, které stvrdili očekáváním čtvrtého dítěte, věříme, že téhle dvojici to vydrží klidně i dalších padesát let.
Časy, kdy stačilo hodit do automatu na kávu desetikorunu a člověk se spokojil s "tmavě hnědou tekutinou", jsou už dávno pryč. Podávání i pití kávy se v České republice výrazně proměnilo. Klasického "turka" či instantní kávu už najdete v málokteré kavárně. V supermarketech vás regály s kávou lákají všemi směry: zrnková, mletá, kapsle… Nemůžete se rozhodnut? Přečtěte si našich 6 tipů a budete mít jasno, jak si vybrat a hlavně vychutnat dobrou kávu.
Řídíte svůj životní styl a denní režim podle hvězd? Máme pro vás speciální horoskop krásy a duševního zdraví určený pro pátek 7.9.2018. Sestavila jej pro vás známá astroložka Naďa Šmídová. Na co si dát pozor a do čeho se směle pustit?
Každý to má jinak: Někdo s radostí čeká na předvánoční šílenství a těší se na shánění dárků, jiný bledne hrůzou, protože absolutně neví, co má jako dárek zabalit. Shodneme se ale asi v jednom: pro děti se dárky vybírají nejsnáze - obzvlášť pro holčičky. Snové, barevné a třpytivé hračky jsou pastvou pro zvídavé oči malých princezen. I americký výrobce hraček Hasbro si zajistil místo na výsluní svou kolekcí hraček „My little Pony“.
Jestliže pracujete doma stále, máte již nastavená pravidla, jak home office zvládat. Ale možná s home office začínáte, třeba právě díky povinné karanténě.
Jste příznivci pořádných krváků nebo spíš duchařských hororů? Nebo je vám to úplně jedno, jen když se pořádně bojíte? Těchto pět hororů byste si rozhodně neměli nechat ujít, protože děsivější filmy nejspíš nikdy neuvidíte.
Článek "Co je to Quiet Quitting? A týká se Vás?" rozkrývá fenomén tiché rezignace v pracovním prostředí. Termín označuje nenápadný odchod zaměstnanců, kteří postupně snižují svou angažovanost a odkládají své povinnosti. Dnešní článek nabízí pohled na příčiny, dopady a strategie, jak předejít této formě odchodu nebo s ní efektivně pracovat.
Umíte si představit kuchyni bez lednice? Lednice a mrazák zkrátka patří k našemu životu. Denně je používáme, snažíme se je mít neustále plné. Na co však zapomínáme, tak je péče o ně. Především o lednici, kterou používáme trochu více než mrazák, bychom měli správně a dostatečně pečovat. Jenom tak dosáhneme správného efektu, který na potraviny lednice má.  
Praní prádla je každotýdenní činnost, ke které se musí přistoupit. Koše totiž začínají přetékávat a člověk najednou nemá, co na sebe. Je proto klíčové, abychom našemu použitému oblečení zase vdechli nový život. Jenže jak k praní prádla přistupovat? 

Výběr článků

V dnešní době bezpochyby roste oblíbenost korejské a japonské kosmetiky a pomůcek pro krásu, nicméně ani ta čínská nezůstává v zapomnění. Počínaje čínskými bylinkovými čaji a pudry zaznamenal svět krásy instagramový vzestup křišťálového kamene na obličej – Gua sha. To je nástroj, který se používá k masáži obličeje pro čistší a zdravější pleť.
Herec Leonardo DiCaprio byl vždy znám svými sympatiemi ke krásným modelkám. Ovšem čím je starší, tím jsou jeho úlovky mladší. Cokoliv je nad hranici 25 let, do toho se nežene a nebo to pustí k vodě. Jak to tedy se slavným proutníkem ve skutečnosti je?
Je jich plný internet, ale tahle taneční kompilace vede na plné čáře. Lidé se dokáží úplně odvázat, a to i v těch nejméně očekávaných situacích. Policisté na ulici, zákazník v prodejně s elektronikou nebo člen security na plném stadionu. Tohle vás dostane!

Nepřehlédněte

Kadeřník Samuel Ryde má netradiční zálibu. Fotí momentky každý den ve stejný čas a to už deset let. Co ho motivovalo k jeho neobvyklému koníčku a jaký v něm vidí význam? Přečtěte si víc!
S příchodem sychravých a deštivých dnů nemusíte mít obavy, že se budete doma nudit. O zábavu se vám postará Netflix, který má ve své nabídce dokumenty, co vás chytnou za srdce.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek