Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Noční stolek vedle postele je důležitý prvek vaší ložnice! Kam si odkládat mobil, knihu, brýle, hrnek nebo léky?

Otáčíte se v posteli a odkládáte mobil. Kam? Přece na noční stolek! Na něj si odložíte hodinky, rozečtenou knížku nebo hrnek s čajem. Stejně tak můžete zhasnout lampičku bez nutnosti vstát, když budete usínat. Inspirujte se nočními stolky v naší galerii.
Noční stolek v ložnici
zdroj: 123RF.com

11. 12. 2018

11. 12. 2018

zdroj: living.cz
zdroj: inhaus.cz
zdroj: nejlepsi-nabytek.cz
zdroj: mujdum.mujdumabyt.cz
zdroj: napadov.cz
zdroj: kika.cz
zdroj: chatar-chalupar.cz
zdroj: paletky.cz
zdroj: bydlimstylove.cz
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Spodní prádlo - většina z nás ho bere jako samozřejmost. A není to špatně. Jen je nutné si alespoň někdy uvědomit, že i taková maličkost ukrývající se pod oblečením se nám výraznou měrou podílí na zdravotní kondici. Například špatně zvolená podprsenka způsobuje bolesti zad a zvyšuje riziko vzniku zánětů a bulek. A kalhotky? Pokud jsou malé, nevhodného střihu nebo z nepříjemného materiálu, vede to ke vzniku vaginálních mykóz.
Některé z nás se při pojmech „povinné ručení“ a „havarijní pojištění“ jen zatočí hlava při představě, že bychom si jej měly sjednávat samy. Návštěva pojišťoven, porovnání, co nám na přepážkách bylo nabídnuto, ale hlavně: pamatovat si údaje o našem autě. Jenže takto už to dávno neprobíhá! Dnes se pojistíte online, z pohodlí domova. Potřebovat budete jen osobní doklady, velký technický průkaz a několik minut svého času.
Amber Rachdi bydlí v americkém městě Troutdale a většina jejího mladí se točila kolem enormní obezity, vážila totiž neskutečných 300 kilogramů. Tato mladá žena po jistý čas vůbec neřešila, množství a skladbu svého jídelníčku, proto se prakticky vyjedla až do extrémních rozměrů. Zdravotní stav jí ale donutil zhubnout. Jak se jí to podařilo? Pojďte se podívat.
Jak zútulnit interiér? Nemusíte sázet na předražené bytové doplňky nebo na podobné prvky do domácnosti, které zanedlouho omrzí. Stačí vsadit na pokojové rostliny, které budou tím nejlepším co si domů přinesete. Zejména, pokud se bude jednat o dracénu - působivou pokojovou rostlinu, která nevyžaduje příliš mnoho péče.
Kdo a kdy má komu volat? První rande bylo fajn a ráda byste se sešla znovu. Měla jste pocit, že protějšek stojí o schůzku také. Ale nedomluvili jste si ji. Nechali jste si otevřená zadní vrátka. Týden utekl a on nevolá. Zavoláte mu?
S příchodem miminka se ženě naprosto změní život. Najednou je zde někdo, kdo vás zcela potřebuje, je na vás zcela závislý. S tím se pojí i změny v soužití partnerů. Některý muž je na velkou změnu z postu partner na povolání otec schopen pružně reagovat. Někdo naopak odmítá novou roli přijmout a zarputile si jede ve starých kolejích. K čemu taková situace vede? A proč je tak nebezpečná?
Váháte nad výběrem postele? Inspirujte se v naší galerii. Spokojený spánek je pro naše tělo velmi důležitý!
Takzvané koitální sblížení představuje zajímavou techniku, která může ještě vylepšit vaše sexuální zážitky. Setkat se lze také s názvem koitální vyrovnávání, tento termín je označován také zkratkou CAT z anglického coital alignment technique.
Nový rok se samozřejmě všude na světě slaví poslední den v roce. Ale vzhledem k tomu, že máme jakási časová pásma, slaví se příchod nového roku v různý čas i různými způsoby. Víte kdy a jak?
Ačkoli menstruace občas bývá nepříjemná, je přirozenou součástí našeho života, která je důležitá pro naše zdraví i schopnost početí. Věděly jste ale, že barva vaší menstruace může hodně vypovědět o vašem zdraví?
Proti chřipce se můžete dát očkovat a v případě, že nemoc propukne, lze vsadit na běžně prodávaná syntetická léčiva. Zkusit ale můžete bylinky i sílu přírody.

Výběr článků

Taky se někdy cítíte ve svém vztahu jako ve vězení? A kdo vlastně řekl, že je nutné žít ve svazku jednoho muže a jedné ženy?
Celý den v jednom kole. Práce, děti, rodiče, domácnost. Nedej bože, když do toho zazvoní telefon a tam se ozve plačící kamarádka, že jí opět ten její nadával. Najednou vám začne docházet, že je toho na vás prostě moc. Kde se stala chyba? Příliš jste začali obětovat své vlastní životní štěstí a darovali jste ho na stříbrném podnose jiným lidem. Pomalu tento program změníme. Konec sebeobětování!
Manželství se už dávno nebere jenom za “cár papíru”. I když je pravdou, že tento názor mezi námi nějakou dobu převládal, dnes se zájem o svatby zase zvedá. Lidé chtějí ztvrdit svou lásku před přáteli a rodinou, navíc se chtějí nějakou dobu pyšnit krásnými fotografiemi na sociálních sítích. Zatímco někteří se uchylují do starých chaloupek a stodol, jiní se rozhodli vzít se na útesu u moře. Pakliže se však chcete brát za hranicemi, je nutné vyřídit několik věcí. 

Nepřehlédněte

Developerský projekt Vilapark Klamovka je zasazen do zeleného prostředí hlavního města, přitom v dosahu plné občanské vybavenosti. Pokud plánujete zůstat v metropoli, ovšem prahnete po klidné lokalitě, nadchnou vás nové byty v Praze 5. V následujících řádcích vám o lokalitě, nabízených bytech i celém projektu prozradíme více informací.
Jak už název “ugly shoes” napovídá, tyto boty nejsou na první pohled žádnými krasavci. Přesto si je módní svět zamiloval a už několik sezón vévodí žebříčkům největších trendů. V čem tkví jejich kouzlo a proč si je vůbec lidé pořizují, když jsou vlastně ošklivé?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek