Neděle , 05. 05. 2024

Klaudie

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 1. – 2. 12. 2018. Nenechte se vyvést z psychické rovnováhy a nevěřte všemu, co slyšíte!

Máme tu prosinec! Víkend bude trochu teplejší, a co nás čeká, napoví horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové.
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Sobota 1. 12. 2018

Opatrně s přísunem informací

Na pomyslné hranici Střelce a Štíra se dnes bude pohybovat Merkur, což nevěští nic dobrého. Je totiž možné, že narazíte nejen na psychické upíry, ale také „krále Sedmilhářů“! Užitečné budou poslouchat zprávy, pobavíte se! Dá se totiž předpokládat, že informace médií si budou odporovat, ale uděláte si jasno, kdo je politicky zaujatý a kdo skutečně nestranný. Není ani vyloučené, že vypluje napovrch nějaký skandál chemických nebo farmaceutických gigantů, takže sedět doma u televize nebude žádná nuda, a při retrográdním Merkuru to bude nejlepší volba. Dají se totiž predikovat zpoždění hromadné dopravy a abyste sobotu trávily v letištní hale, koloně na dálnici nebo v nádraží nemáte přeci zapotřebí!

Zdraví a hygiena

Dopoledne využijte k ústní hygieně. Nechte si odstranit zubní kaz, podstoupit můžete i bělení zubů či vkládání implantátů. Stejně tak si můžete zajít na permanentní konturu rtů. Po setmění byste měly zamířit do solária.

Pobyt v přírodě vás dobije

Protože dnešní fáze Měsíce symbolizuje probuzení přírodních sil, zejména když se poslední dobou cítíte vyčerpané, zajděte do lesa, vyberte si strom a obejměte ho. Ideální bude borovice. Dle ezoterické tradice vám předá část své energie.

Neděle 2. 12. 2018

Nenechte se psychicky převálcovat

Zdánlivě neškodnými vtipy by vás mohl snadno nějaký chlapík připravit o sebevědomí. Budete mít ale na vybranou! Buď se začnete psychicky a emočně hroutit, nebo dotyčnému vyhlásíte boj! Samozřejmě je druhá varianta lepší a vězte, že tu válku vyhrajete! Kvadratura ohnivého Slunce s Marsem v Rybách totiž bude malá prověrka lidských charakterů. Mužské ego bude chtít mít navrch, navíc pánové tvorstva uvolní pomyslný kohout a vypustí páru v podobě nahromaděného hněvu za poslední období, ale k ústupu je donutí ženský šarm, něha, a když popadne amok vašeho miláčka, pomůže ledová sprcha!

K TÉMATU  Prodlužování vlasů aneb vše, co potřebujete vědět

Péče o pleť i ledviny

Hned ráno si oblečte bavlněnou košilku, zabráníte tím prochladnutí ledvin. Zvolte aktivity, které nebudou náročné na svaly. Mohlo by vás tak rozbolet celé tělo, že byste večer neusnuly! Nejvhodnější bude plavání. Protože dvojnásobný účinek budou mít procedury k omlazení pleti, večer si udělejte peeling a na noc použijte olej z granátového jablka nebo makadamový.

Urologické problémy se mohou vrátit!

Pokud jste vy nebo partner v poslední dobou prodělali nějakou nemoc, zejména spojenou s urologickými problémy, v noci z neděle na pondělí se vzdejte dobrovolně sexu. Mohlo by dojít k návratu nemoci!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Marie Frederiksson, která byla jako zpěvačka skupiny Roxette jedním z nejznámějších hlasů v 80. a 90. letech, zemřela po dlouhém boji s nemocí. Navždy se vryla do paměti hlavně písní It Must Have Been Love z filmu Pretty Woman.
Česání vlasů nevypadá jako velká věda a na první pohled se zdá, že se na něm nedá nic zkazit. Opak je ale pravdou. To, zda správně používáte svůj hřeben, má vliv například na to, jak moc se vám vlasy mastí, ale i na jejich celkové zdraví a vzhled. Otázka je tedy nasnadě. Češete se správně?
První snímek princezny Kate po její léčbě vyvolává rozruch. Může fotka z oblíbeného obchodu utišit vlnu spekulací a konspirací?
„Už toho mám dost!“ řekla naše redaktorka Irena, když se na sebe ráno podívala do zrcadla. Po špatném spánku se pod jejíma očima pohupovaly malé váčky. Kruhy pod očima nechce nikdo z nás, a proto jsme zkusily, co na ně zabírá.
Někteří zástupci zvířecí říše umí skutečně překvapit svojí šikovností. Kočka, pes, křeček, ale i medvěd, opice nebo veverka. Mezi všemi pak vyniká vychytralý pták, který využívá návnadu od lidí k lovení ryb. Podívejte se, jaký předvádí inteligentní zvířata talent a schopnost se učit.
Všude, kam se podíváme, vidíme nejrůznější způsoby stravování. Mezi ně samozřejmě patří krátkodobé diety jako takové, ale stejně tak trvalé formy, které už představují určitý životní styl. A právě mezi ně nepochybně patří stravování podle ročních období. V čem spočívá a má vůbec smysl?
Ze všech stran na nás létají reklamy na prostředky do domácnosti, které jsou údajně doslova zázračné. My si je dokola pořizujeme, a tím hojně rozšiřujeme naši syntetickou armádu. Opravdu nám běžné toxické přípravky ovlivňují život?
Zdravá a svěží pleť, to je bezpochyby priorita Francouzek. Chcete se naučit pár jejich jednoduchých triků a mít pleť krásnou a svěží?
Co to je, perfektní make-up na léto? Ve skutečnosti neexistuje žádná samostatná kategorie, kterou bysme mohli pojmenovat „letní tónovací krémy“, protože pleť každého člověka má různé vlastnosti a potřebuje jinou kosmetiku. Navíc každý chce získat různé výsledky: někdo má rád matný finiš a někdo si oblíbil efekt mokré pleti.
Prostě jste to přehnala se sluníčkem. Samozřejmě neplánovaně. Voda šplouchala a vy jste usnula na lehátku a teď je vaše pleť totálně zrudlá a spálená. Jak jí pomoci? Jestliže nemáte po ruce speciální poopalovací péči, zkuste domácí zdroje.
Zvlášť v dnešní pandemické době, kdy jsou kosmetické služby méně dostupné, je nutné poradit si v rámci manikúry a pedikúry. Péče o chodidla a jejich ztvrdlé části je někdy tvrdý oříšek. Pravidelnou starostí o nohy se ale všem nepříjemným stavům vyhnete. Vyzkoušejte tyto účinné tipy na krásná a hladká chodidla.
Přemýšlíte nad tím, co za rostlinku si vypěstujete? Nechcete nic extrémně náročného, na druhou stranu požadujete, aby byla přínosná a ku prospěchu? Za zvážení stojí pepřovník, což je rostlina, která vám bude plodit vlastní pepř! A jelikož je pepř součástí prakticky jakéhokoli jídla, určitě stojí právě tato rostlina za vyzkoušení. Otázkou ale zůstává, jak na pěstování pepřovníku? Pojďme si záhadu společně rozlousknout!

Výběr článků

Do svého jídelníčku můžeme zakomponovat celou řadu potravin. Zapomínat nesmíme především na zeleninu, konkrétně na rajčata, která jsou mnohdy lékaři i odborníky na zdravé stravování označována za zázračnou potravinu. Proč si rajčata vysloužila takovou přezdívku? Proč je mnozí označují za “zázračná”? Důvodem toho jsou zdravotní benefity. Ať už přidáte rajčata do omáčky, polévky nebo jenom na chleba s máslem, uděláte tak něco pro své zdraví.

Nepřehlédněte

Kolují všude a někdy je těžké vyfiltrovat, co je pravda a co je pouhá spekulace. Mýty jsou zkrátka nedílnou součástí nejen internetového dění, a na pár takových se spolu podíváme. Přesněji na tvrzení o jídlech, která zhoršují a podporují tvorbu akné, a přitom tomu tak ve skutečnosti není.
Každodenní dávka oblíbeného seriálu nebo víkendový relax u filmových novinek nemusí být ztráta času. Televizní či počítačová obrazovka může posloužit stejně dobře jako jazyková učebnice. Důležité je vybrat správnou jazykovou úroveň snímku a obsah na míru. Jak z filmového večera vytěžit maximum?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek