Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Prostředky na zesvětlení tmavého podpaží? Ty nejlepší máte v kuchyni!

Tak trochu se stydíte za své podpaží? Buďte v klidu, vždyť jeho tmavší zbarvení se dá poměrně snadno napravit. K takovému účelu se přímo nabízí brambora, mléko, kokosový olej nebo stará dobrá jedlá soda. Jakých postupů se držet?

25. 06. 2018

25. 06. 2018

Tmavší odstín pokožky v podpaží není vzhledem k tomu, že léto už oficiálně započalo, žádná hitparáda. Vždyť co si budeme namlouvat, v plavkách, topech a šatech s tenkými ramínky tahle „ozdoba“ nevypadá zrovna nejlépe. Naštěstí existuje několik možností, jak svůj problém zdárně vyřešit. Povolejte do akce tyto zbraně a máte po starosti!

Brambora nepřijde vhod jen na talíři

Že se tato zemědělská plodina a jedna z nejoblíbenějších příloh uplatní i při zkrášlování? Tak o tom vůbec nepochybujte. Brambora se totiž může pochlubit bělícími schopnostmi, což se ve vašem případě náramně hodí. Jak je to s aplikací? Nic složitého, stačí ji rozkrájet na tenké plátky a dva si na deset minut přiložit do podpaží. Nutno dodat, že pro nejlepší možný efekt je třeba proces opakovat třikrát týdně.

Mléko? Ani kapka nazmar

Možná je to k nevíře, ale i mléko vám směle předvede své kosmetické přednosti. Je úplně jedno, zda se jedná o to polotučné či plnotučné, namočte do něj bavlněnou tkaninu, a „obkladem“ si potírejte postižená místa. Tím ale vaše práce ještě nekončí, protože po tomto ošetření držte látku stlačenou v podpaží, dokud úplně nevyschne. Když budete pravidelně provádět tyto dva jednoduché kroky, rázem se svého nešvaru zbavíte.

Nezklame vás ani kokosový olej

Další domácí alternativou na zesvětlení pokožky je několikaminutová masáž kokosovým olejem. Máte ho k dispozici? Výborně, ten je vlastně doporučován asi ze všeho nejvíce, neboť hloubkově hydratuje, zatímco o zbytek se postarají jeho bělící složky. Přiznejme si upřímně, že jediný pokus nic moc nezlepší, takže kúru je třeba vykonávat co možná nejčastěji – v naprostém ideálu den co den.

Jedlá soda? S tou také nic nezkazíte

Hydrogenuhličitan sodný neboli jedlá soda patří do povinné výbavy většiny domácností. Ta vaše není žádnou výjimkou? Pak na nic nečekejte a prášek smíchejte s vodou, aby vznikla konzistence pasty. Tím získáte famózní prostředek nejen na tmavé podpaží, ale i kruhy pod očima, rozšířené póry, akné či alergické vyrážky. Sodný zlepšovák nechte po aplikaci působit zhruba 15 minut, poté ho opláchněte vodou. Ve finále nezapomeňte použít svůj oblíbený zvláčňující krém.

K TÉMATU  Unavená pleť: Čím ji povzbudit a jak potlačit následky probdělé noci?

Který domácí „zesvětlovač“ vyzkoušíte jako první? Budeme moc rádi, když nám o jeho účinnosti dáte vědět!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Jídelníček, který vám pomůže vyhrát boj s celulitidou. Které potraviny jsou v tomto boji nejzásadnější?

Single život? Ženy si ho užívají, ale pro muže může být peklem!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jak docílit perfektního vzhledu obočí? Pomocí vosku! Video vám ukáže, že s touto pomůckou orámujete svoje obočí tak, že bude vypadat jak z obálky časopisu.
Villa on the rocks je název rezidence v regionu Bandol ve Francii. Stavba obklopená zelení zaujme hlavně bazénem, skrze který koukáte přímo do domu. Můžete se tu ubytovat i vy.
Červená srdíčka, růže, čokoládky, dárky a všude kolem vás ty nechutné projevy lásky… ano, sv. Valentýn se opravdu blíží a s ním také časté deprese z toho, že tento den musíme strávit samy.
Říká se, že ženská stvoření jsou až příliš sebekritická. Žena s rovnými vlasy sní o dokonalých kudrlinách. Plné dámy se snaží zoufale hubnout, a ty štíhlé zkouší různými způsoby nabrat trošku té zdravé oblosti a tvarů. Čím to, že se sebou nedokážeme být nikdy spokojené? Může za to výchova, zažité stereotypy nebo to má jinou příčinu?
Měl to být hit, naslibovali nám nejdrsnější reality show. A místo toho máme v televizi pohled na táboření v exotice uplakaných celebrit. Survivor patří k nejsledovanějším a nejoblíbenějším reality show na světě. Asi nejslavnější je ale originální americká verze, kterou už 41 sezón moderuje Jeff Probst. U nás se vysílala pod názvem Kdo přežije.
Věci mají své místo. I když to na první pohled nevypadá, už dvouleté děti vědí, kam která věc patří. Právě v tomto věku se začne projevovat smysl pro pořádek. Je tak nutné jim dát pravidla her i úklidu. Dítě začne vnímat vnější a vnitřní řád.
Každý druhý zažil během některé své dovolené zažívací potíže. V této souvislosti se častěji mluví o cestovatelském průjmu, ovšem i druhý extrém dokáže dovolenou pokazit. Zácpa umí vystavit stopku všem radostem. Čekáte a ono nic. Jste stále více nafouklí, bolí vás břicho a může se dostavit i malátnost. Pokud k ní máte sklony, tak svému zažívání pomozte.
Odřeniny, drobné popáleniny, pořezání a další drobná poranění kůže přirozeně patří k letním sportům, dětským hrám, turistice, opékání špekáčků či grilování. Nejen děti, ale celé rodiny bývají více aktivní, podnikají řadu výletů, zkouší nová dobrodružství, sportují, chodí po horách nebo dovádějí na pláži. Některým úrazům lze předejít, ale často za ně bohužel může neovlivnitelná náhoda. Pak se vyplatí vědět, jak takové odřeniny, spáleniny od slunce nebo třeba říznutí co nejrychleji ošetřit.
Osmadvacetiletá Zoraya ter Beeková, která bojuje s těžkými depresemi a hraniční poruchou osobnosti, se rozhodla pro eutanazii. Přes svůj mladý věk a fyzické zdraví jí lékaři sdělili, že její psychický stav se již nezlepší. Podle Daily Mail podstoupí tento krok již na začátku května.
Obyčejný dřevěný žebřík se může doma proměnit v krásný doplněk interiéru a praktickou polici nebo odkládací prostor. I moderní styl si může dovolit nějaký ten rustikální prvek. A pokud se vám starý žebřík se svojí patinou nehodí, můžete využít policové žebříky, které jsou aktuálně trendem.

Výběr článků

Slyšeli jste už o zázraku jménem Yoni vajíčko? Pokud ne, my vám ho rádi představíme. Zaměříme se na účinky, které má na ženské tělo, na správné používání i na jeho historii. V našem přehledném článku se dozvíte, jaké zázraky tento elegantní kamarád pro ženy dokáže s myslí, tělem a jak působí na celkové zdraví.
Online – to je slovo vystihující dnešní dobu. Dříve jsme byli limitováni staženými daty nebo velkou cenu za strávený čas na internetu – to v jeho začátcích. Nicméně dneska je internet všude kolem nás, a tak se nemůžeme divit, že mu podléhají čím dál častěji i malé děti. Jaká je hranice?
Právě ložnice bývá místem, kde ukládáme většinu svého oblečení a jiných drobností, tedy pokud nemáte šatnu. Z toho důvodu je důležité dát si při výběru šatní skříně záležet, aby vyhovovala vašim potřebám. Další úložný prostor navíc můžete přidat díky komodě, která se skvěle hodí nejen do ložnice.

Nepřehlédněte

Poslední dny před Štědrým dnem! Sobota bude nejspíš ve znamení úklidu, i tak byste si ale měly najít čas na odpočinek. Zlatá neděle je pak den pro nákup těch úplně posledních chybějících dárků. Horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové vám napoví, co vás může o víkendu potkat.
Tak tohle by vás pravděpodobně nenapadlo. Nebo ano? Tak tohle by vás pravděpodobně nenapadlo. Nebo ano? Vychytávky, které zužitkují doma všechny maminky. Nebo i tátové? :))

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek