Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Dvanáct nejúchvatnějších pláží světa. Když chcete zažít tu nejlepší dovolenou!

Nejúchvatnější pláže světa? Tyhle si zamilujete. Existují totiž místa, o kterých jste zákonitě nevěděly a my jsme se rozhodli vám je odtajnit. Tak schválně, kam byste se chtěly podívat?

11. 06. 2018

stp

11. 06. 2018

1. Pláž Whitehaven v Austrálii

Pláž táhnoucí se 7 kilometrů proslulá díky svému bílému, křemičitému písku s 98% čistotou.

 

2. Pink beach – Bahamy

Neobvyklá pláž s růžovou barvou písku.

 

3. Lovers Beach – Ostrovy Marieta v Mexiku

Místo, na které se nedostane tolik lidí, je výjimečné speciálními zvuky vln.

 

4. Pláž Navagio – Řecko

Nachází se na ostrově Zakynthos. Pláž uzavřená bílými útesy je pro návštěvníky zajímavá především vrakem řecké lodi Panagiotis.
Nachází se na ostrově Zakynthos. Pláž uzavřená bílými útesy je pro návštěvníky zajímavá především vrakem řecké lodi Panagiotis.

 

5. Ipanema – Brazílie





Ze všech 23 pláží Rio de Janeira je Ipanema mnohými považována za tu nejlepší.
Ze všech 23 pláží Rio de Janeira je Ipanema mnohými považována za tu nejlepší.

 

6. Pláž Maho – Nizozemské Antily

Pláž Maho - Nizozemské Antily
Pláž Maho – Nizozemské Antily

 

7. Skleněná pláž v Kalifornii (USA)

pláž v Kalifornii
pláž v Kalifornii

 

8. Zátoka Bottom Bay

Zátoka Bottom Bay
Místo turisty právem nazývané jako ráj na Zemi.

 

9. Hyams Beach – Austrálie





Hyams Beach - Austrálie
Pláž známá jako ta s nejsvětlejším pískem. Při pohledu z dálky působí jako zasněžená.

 

10. Vaadhoo Island – Maledivy

Maledivy
Pláž, která se v noci třpytí modrými světly.

 

11. Grace Buy – Turks a Caicos

Grace Buy - Turks a Caicos
Konzistence písku a krásná tyrkysová voda okouzlí každého návštěvníka.

 

12. Seagaia Ocean Dome – Japonsko

Seagaia Ocean Dome - Japonsko
Umělé vlny na surfování, skluzavky, vodní kaskády, masážní bazény, tropické rostliny. To vše nabízí komplex s bílými písečnými plážemi vybudovaný v Japonsku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Výběr dovolené. S dětmi se radikálně změní požadavky a priority

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Dřevěné, proutěné, skleněné, na řetězu nebo dokonce samozavlažovací, takové mohou být závěsné květináče. Záleží na vás, jestli si rostlinky pověsíte doma v interiéru nebo venku na zahradě.
Přemýšlíte už nyní nad tím, kam se letos pojedete podívat? Zahraniční dovolená může být naplánovaná s předstihem, ale klidně i rozhodnutím na poslední chvíli. Dovolená v Itálii je mezi Čechy každým rokem velice oblíbená.
Tohle někoho určitě naštve. Emancipace žen je jev, který se děje už několik dekád, ale narůstající feminismus něžnému pohlaví jen škodí. Jaké problémy přináší?
Každý kolem vás se chlubí, jak jejich dítě ve dvou letech švitoří první slůvka? Nebojte se, rozhodně nebudete čekat tak dlouho! Naučte se techniku, jak své dítě rozmluvit a již ve věku 9 měsíců mít človíčka, kterému rozumíte první slůvka.
Křišťálově průzračná voda, sluneční paprsky v plné síle, relax na písečných plážích a k tomu dechberoucí výhled na panorama majestátních hor. Jaká nejkrásnější rakouská jezera stojí za to navštívit?
Chcete mít bronzovou pleť, ale smažení se na slunci není nic pro vás? Pak zkuste samoopalování! Samoopalovací přípravky dodají pokožce opálený vzhled bez pobytu na slunci.
Co vás čeká tento pracovní týden? Čemu se raději vyhnout a co můžete očekávat? Některý den je vhodný na péči o vaše zdraví, jiný zase pro vypuštění vašich emocí. Horoskop krásy a duševního zdraví pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová.
Naše životní podmínky jsou velice dobré, ovšem ani tato skutečnost nám nezaručuje pevné zdraví. O své zdraví se musí každý starat sám. Je však pravdou, že někdy jen čirou náhodou člověka postihne choroba, o které lze říct, že je snad za trest, a se kterou svět ještě neumí vypořádat. Kupodivu se takových onemocnění nachází mezi námi celá řada, za vypíchnutí stojí například rakovina, nad kterou svět boj ještě nevyhrál.
Každý z nás občas zalže – ať už se jedná o milosrdnou lež, anebo prostě jenom proto, aby vypadal dobře a udělal dojem na ostatní. Ale, jak se říká, lež má krátké nohy! O tom ví něco i lidé, co se s námi podělili o své příběhy a zažili trapas při provalení se jejich výmyslů.
Sportovní tenisky jsou extrémně pohodlné a univerzální. V dnešní době je velmi oblíbená kombinace tenisek a šatů, která rovněž může vypadat stylově a žensky. Jaké modely šatů odpovídají ikonickým teniskám?
Když jsem před třemi lety potkala svého současného muže, byla jsem nadšená. Vkládala jsem velké naděje do naší lásky. Pořídili jsme si společné bydlení a narodila se nám dcera. Po čase jsem ale poznala, že žádné dlouhodobé soužití není ideální. Dnes je náš společný život rodičovský, a já si začala psát s bývalým z Chorvatska.
Přejete si, aby se ve vaší ložnici nebo obýváku vyjímal originální lapač snů? Tento kouzelný bytový doplněk má podle starých indiánů dokonce magickou moc. Už se těšíte, až si vyrobíte ten svůj?

Výběr článků

Ptáte se, jak souvisí zrak s životním stylem? Můžeme jej ovlivnit, například stravou, pitným režimem, (ne)kouřením, ne(stresováním se), fyzickou aktivitou? Na otázku, jak souvisí zrak s naším životním stylem a jak chránit svůj zrak, nám odpověděla primářka oční kliniky.
Přestože letnímu tropickému počasí již pro tento rok odzvonilo, nemusíte si zoufat, a naopak si ještě užít vodních radovánek. Můžete vybírat z celé řady aquaparků, které jsou dostupné po celý rok. Přinášíme Vám hned 7 tipů, kam můžete vyrazit za zábavou, ale i odpočinkem a rozmanitou péčí o tělo.
Jestli jste si zamilovali žvýkání žvýkaček, máte je neustále v kabelce nebo na pracovním stole, jistě nyní čekáte jednoznačnou odpověď „Ano!“. Bohužel tak úplně jasné to není, dají se totiž najít pro i proti. Pojďme se na ně podívat.

Nepřehlédněte

Plánujete svou letošní dovolenou? Nelákalo by vás však pouze ležení u moře, ale spíše aktivní dovolená? Vaše kroky mohou směřovat na Kostariku – zemi adrenalinu a zážitků.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek