Neděle , 28. 04. 2024

Jaroslav

Co muže v posteli ničí nejvíce? Erekce u muže ještě neznamená, že chce sex!

co muzi nemaji radi v posteli
Zdroj:123RF.com

07. 03. 2018

Někdy se to podaří na to tata a dítě je na cestě. Avšak počet párů, které mají problém s početím, roste. I proto mnoho žen již po měsíci či dvou marného snažení znervózní. A kdo si to odnese? Jejich chlap!

Mužské libido a mýty

O mužském libidu panuje představa, že funguje jako perpetum mobile. Stačí sebemenší podnět a v mužském těle se okamžitě rozeběhnou chemické reakce, které vyústí v erekci. Erekce ještě neznamená, že váš chlap touží po sexu.

Jenže jak vyplynulo z podrobné analýzy sexuálního života tří stovek mužů, na kterou se zaměřili vědci v Itálii, rodící se erekce ještě nemusí znamenat, že muž po sexu touží. Zvláště, pokud se změnily okolnosti milování a namísto intimních chvil plných extáze se z aktu stala “práce” na dítěti. To rozhodně nikam nevede.

Tlak na početí může zničit všechno

Podle vedoucího výzkumu, klinického psychologa Filippa Nimby PhD., z Univerzity Sapienza v Římě, je tlak na početí dítěte pro muže natolik stresující, že se jeho chuť k milování, a někdy i schopnost erekce, rapidně sníží. Urputnost a naléhání ženy na jeho výkon – dnes, protože mám ovulaci! Teď, máme tři minuty! Ihned, protože nesmíme promeškat žádnou příležitost! – má na lidské tělo devastující účinky na mužskou erekci a výkon v posteli, dokonce více než např. deprese!

Chci mít klid. Jdu za kamarádem

V takových chvílích někteří muži raději utíkají z domu za kamarády. Jiní se uchylují k pornu a další vyhledají lékaře. Každé toto chování se dá pochopit, ale pokud chce dítě i muž, s kamarády nebo přes obrazovku ho nezplodí.

Tyto situace asi nejsou pro přírodu novinkou, protože ve svých darech myslela i na muže, kteří potřebují podpořit svou potenci, chuť na milování, prodloužit erekci nebo ji zesílit. Výrazně pomáhá například kotvičník zemní, který zvyšuje hladinu testosteronu až o 30%, snižuje vnitřní napětí a zvyšuje chuť na sex. V kombinaci s dalšími bylinkami a aminokyselinami je součástí certifikovaného doplňku stravy, určeného ke zlepšení sexuálního života. Nemá vedlejší účinky, zato jeho účinek vydrží i po dobu několika hodin. Krásná představa, znovu si užívat milování! A spokojeni budou zase oba, on i ona.

K TÉMATU  Nestyďte se použít erotické pomůcky. Některé pomůžou i při vážných zdravotních komplikacích! Které?

Tělu nelze nařídit

„Když se sex stane namísto potěšení povinností, mužská psychika i jeho tělo reagují odmítavě. Nechci říct, že za některé poruchy erekce a snížení libida mohou ženy, ale určitě je to i o komunikaci mezi partnery. A je dobré, když si muž v takovém rozpoložení hledá cesty a způsoby, jak svou chuť na sex znovu posílit,“ uzavírá doktor F. Nimbi.

Autor: MČ

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Co vede vegetariány k jejich rozhodnutí přestat jíst maso? Co toto rozhodnutí do jejich života přinese a jak jsou na tom zdravotně oproti zbytku populace? Podívejte se na rozhovor s veganem a vegetariánkou, kteří se rozhodli ze dne na den přestat jíst maso.
Určitě to znáte. Vytahujete plný pytel z koše a v duchu si říkáte, proč tam každý hází další a další věci, když už je úplně plný. Takový pytel nejde ven z koše snadno, ale tady je návod, jak všechno usnadnit. Stačí nechat koš trochu nadechnout.
Kokosový olej může být vynikajícím pomocníkem - nejen pro vaše vlasy, ale ocení ho i pokožka nebo chuťové buňky. Používáte ho opravdu všude tam, kde vám může být ku prospěchu? Vyzkoušejte naše tipy, a třeba se vám kokosový olej natrvalo osvědčí. U něj se totiž dá říct, že vydá určitě ještě za deset dalších výrobků.
Chtěli byste naší planetě pomoci od nadbytečného odpadu, ale nevíte, jak na to? Nemusíte ze dne na den začít kompostovat a stloukat si doma vlastní máslo. Stačí se jen řídit několika jednoduchými radami, které zvládne opravdu každý.
Mel B, Melanie C, Emma Bunton, Geri Halliwell a Victoria Beckham. Psal se rok 1996 a hitparádové příčky ovládl hit Wannabe dívčí britské kapely Spice Girls. Kde je holkám dneska konec?
Jednoduchý čistý design, kombinace dřeva a betonu. To je Ion Adventure Hotel na Islandu, který má vlastní termální lázně s výhledem do okolní přírody. V noci pak můžete přímo z bazénu pozorovat na obloze polární záři nebo se koukat ven proskleným výhledem z restaurace v prvním patře. Nádhera!
I když svou matraci pravidelně udržujete v dobrém stavu, je nutné ji občas i hloubkově vyčistit. Je známo, že spánkem trávíme třetinu svého života, takže byste měli svůj spací prostor udržovat opravdu čistý a voňavý, abyste si dopřáli skvělou noc. Přinášíme vám tipy, jak svou matraci opravdu skvěle vyčistit krok za krokem.
Zamilovat se do někoho během prvních pár vteřin? Spadněte na zem, protože za sympatie, nebo naopak nesympatie k opačnému pohlaví prý může genetika a biologie, do které má co mluvit tělesný zápach. Takhle experti pohlížejí na lásku!
S blížící se plavkovou sezónou začíná mnoho z nás přemýšlet o tom, jak své tělo dostat zpátky do formy. Někdy tak neodoláme a zkoušíme různé zázračné diety, které slibují rychlý úbytek váhy.
Už jste někdy slyšeli o ASMR? O technice, která vám díky souboru zvuků dopřeje příjemný pocit uvolnění, relaxace a pomůže vám rychleji usnout? Pokud ještě ne, lepší pozdě než vůbec. Mrkněte, v čem spočívá její tajemství. A proč jí propadlo tolik lidí.
Ráno dělá den - staré známé rčení, na kterém je kus pravdy. Pokud se vám v posledních dnech stalo, že právě začátek dne se nesl v nevrlém duchu, v němž se ostatně poté nesl zbytek hodin, pak se možná dopouštíte několika věcí, jež jsou zejména po ránu tabu. Naše zlozvyky či návyky se výraznou měrou podepisují na tom, co nás bude čekat či jaký bude den. Co udělat proto, abychom se cítili o něco šťastnější? 
Venkovní umění dokáže vyčarovat obdiv. Na skulptury ze dřeva a z kamene narazíme nejčastěji v parku nebo u lesní stezky. Co říkáte na tyhle?

Výběr článků

Lenčiny problémy začaly již na střední škole. Patřila mezi holky se střední postavou, vynikala ve sportu, a měla dobře našlápnuto na svou vysněnou vysokou. Vše se ale změnilo, když se jí nevydařil vztah, do kterého vkládala tolik nadějí.
Popraskané rty, suché koutky, odchlíplé kousky zrohovatělé kůžičky. Když jen trochu zanedbáte péči o své rty, podzimní počasí vám to vrátí i s úroky. Nemusíte kupovat syntetické balzámy na rty. Vyrobte si svoji vlastní péči z přírodních ingrediencí.
Mnozí lidé považují pokojové rostliny jenom za jakousi dekoraci či doplněk, který zútulňuje domácnost. Jenže pravdou je, že pokojové rostliny nemají jen dekorativní funkci. Jejich úkolem je pročistit vzduch v interiéru. Pokud jste například alergikem nebo astmatikem, víte, jak důležité je mít domácnost bez pylu, prachu či dalších alergenů a nečistot. Jelikož se o takzvanou zdravou domácnost snažíte, investujete do mnohdy velice předražených čističek vzduchu, aniž byste si uvědomili, že funkci čističky vzduchu hravě zvládnou i pokojové rostliny. Jen stačí vědět, které požádat o pomoc.

Nepřehlédněte

Bydlíte v bytovce nebo v paneláku? Zřejmě i vy máte potíže s velmi suchým vzduchem v místnostech. Jak ho efektivně zvlhčit a co suchý vzduch vlastně způsobuje?
Vlasy jsou korunou člověka. Když padají, je to špatné. Když padají ženám, je to hotová katastrofa. Čím je to způsobené a dá se ztrátě vlasů zabránit? Zkusíme vám odpovědět.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek