Středa , 18. 09. 2024

Kryštof

Festival v Benátkách: Kdo letos zazářil na červeném koberci?

Festival
Festival v Benátkách 2024: Největší módní ikony, které zazářily!

Lady Gaga a její výrazný styl

Jednou z nejvýraznějších osobností festivalu byla Lady Gaga. Pro premiéru filmu Joker si vybrala šaty z haute couture kolekce Christian Dior, které doplnila fascinátorem od Philipa Treacyho. Její styl na červeném koberci vždy přitahuje pozornost, a ani letos tomu nebylo jinak.

Nicole Kidman ve Schiaparelli

Herečka Nicole Kidman zvolila na premiéru filmu Babygirl elegantní look značky Schiaparelli. Kombinace korzetu a jednoduché sametové sukně podtrhla její postavu a zároveň přinesla decentní, ale působivý módní moment.

Cate Blanchett a její módní variabilita

Cate Blanchett byla jednou z hvězd, která se na červeném koberci objevila hned několikrát. Její výběr zahrnoval například černé šaty bez ramínek od Louis Vuitton nebo sametový overal z kolekce Armani Privé, který doplnila kaskádou perel. Její styl se pohyboval mezi elegancí a avantgardou.

Taylor Russell a vintage Chanel

Herečka Taylor Russell přivezla do Benátek několik nezapomenutelných outfitů, včetně vintage šatů z couture kolekce Chanel z roku 1993. Tento model, který původně předváděla supermodelka Claudia Schiffer, znovu ožil na červeném koberci a přitáhl pozornost díky svému nadčasovému designu.

Filmy na filmovém festivalu

Filmový festival v Benátkách letos zahájila premiéra filmu Beetlejuice Beetlejuice režiséra Tima Burtona, ve kterém se objevili známí herci z původního snímku z roku 1988, jako Michael Keaton, Winona Ryder a Catherine O’Hara. Mezi další očekávané filmy patřil Joker: Folie à Deux s Joaquinem Phoenixem a Lady Gaga nebo španělské drama Vedlejší pokoj režiséra Pedra Almodóvara.

K TÉMATU  Bára Basiková (61) ohromila na Zanzibaru v plavkách

Závěr festivalu

Festival
Hororový snímek The American Backyard režiséra Pupiho Avatiho promítaný na festivalu v Benátkách 2024.

Festival bude uzavřen hororem American Backyard od italského režiséra Pupiho Avatiho. Na červeném koberci i v kinosálech se letos objevila celá řada silných momentů, ať už šlo o módní kreace, nebo filmová díla, která si získala pozornost diváků a kritiků.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Podzimní a zimní trendy 2024: Jak zazářit v chladnějších měsících

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Sen o vlastním bydlení se mi splnil před rokem. Byla jsem šťastná, že se konečně mohu odstěhovat od rodičů a žít si po svém. Ale nadšení z nového domova a pěkného pronajatého bytu je pryč.
Jste příznivci pořádných krváků nebo spíš duchařských hororů? Nebo je vám to úplně jedno, jen když se pořádně bojíte? Těchto pět hororů byste si rozhodně neměli nechat ujít, protože děsivější filmy nejspíš nikdy neuvidíte.
Návštěva kadeřnice není zrovna levnou záležitostí a málokdo si může dovolit ji navštěvovat pravidelně, jakmile se objeví odrosty nebo šediny. Naštěstí existují barvy na domácí užití, díky nimž se snadno obarvíte sama. Jak ale na to a čemu se vyhnout? Poradíme vám.
Léto se rychle blíží a s ním přichází i doba infekcí močových cest, které trápí nejednu ženu. Jakmile se objeví první nepříjemné příznaky, začněte okamžitě jednat. Včasný zásah vás totiž může ochránit před vzplanutím problému v plné síle i následnými recidivami. Máte-li k těmto potížím sklony, předcházejte jim!
Nový rok se samozřejmě všude na světě slaví poslední den v roce. Ale vzhledem k tomu, že máme jakási časová pásma, slaví se příchod nového roku v různý čas i různými způsoby. Víte kdy a jak?
Letní sezóna odstartovaná a vy již jistě máte plány, ne-li již zaplacené dovolené. Cestovní horečka stoupá, vy se těšíte, nicméně máte před sebou nějaké ty výzvy. A to předně v podobě balení, chystáte-li se cestovat letecky.
S příchodem chladných dní naše pleť potřebuje výživu. K tomu vám dopomohou domácí pleťové masky, které si vyrobíte z ingrediencí, co máte běžně v kuchyni.
Mít krásné a upravené nehty je pro většinu z nás samozřejmostí. Ovšem pokud občas hledáte nápady, jak své nehty pro tentokrát ozdobit, určitě vám přijde vhod náš nový článek, který vám prozradí, jak sladit design svých nehtů s aktuálními trendy. A že bude z čeho vybírat!
Děti jsou fascinovány celou zvířecí říší. I proto jejich kroky velmi často míří do zoologických zahrad, kde mohou být svědky existence i takových tvorů, které běžně v přírodě nepotkají. Po ukončení výletu do zoo se v nich však probouzí touha mít vlastního tvora, o kterého by mohli pečovat, také doma. A stává se, že po dlouhém naléhání a přemlouvání rodiče jednoho dne svolí. Jenže jaký domácí mazlíček je ten nejvhodnější?
Jaká zvířátka máme doma nejčastěji? Jsou to samozřejmě kočky a psi. Každý jedinec má jinou povahu, vždycky je ale milujeme. Tihle domácí mazlíčci mají jedno společné - když si hrají, stojí to za to a často nás překvapí něčím novým, čemu se rádi zasmějeme. Podívejte se na video!
Peru je velmi zajímavá země oplývající především mnoha kulturními památkami starověkých civilizací a koloniální architekturou. Jedná se o neuvěřitelně rozmanitou zemi a ráj pro každého cestovatele. V našich představách může znít Peru jako zapadlá zemička, kde nic nenajdeme, ale opak je pravdou! Tajemné džungle, ztracená města, jezero Titicaca, delta Amazonky – právě za těmito zázraky turisté do Peru míří. Tato země Jižní Ameriky jim poskytne příležitost ocitnout se ve zcela jiné dimenzi.
Chcete-li jít s dobou, pořiďte si do vašeho šatníku alespoň jednu stylovou dámskou mikinu. Pokud netušíte, jaké kousky budou v letošní sezóně in, nemusíte zoufat. My vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto se pojďte inspirovat společně s námi. Máme pro vás nejrůznější tipy na trendy kousky a dokonce vám prozradíme, jak je vkusně zakomponovat do letošního outfitu

Výběr článků

Dítě ve věku zhruba šesti let čeká první velká životní výzva. Ze známého prostředí školky se poprvé přesune do velkého světa. Co by měl předškolák zvládat, aby pro něj byla škola co nejpohodovější?
Nošení dioptrických brýlí neznamená, že byste měli automaticky zanevřít na make-up. Naopak. Dokonce existují i speciální návody, jak se nalíčit tak, aby make-up dokonale ladil s vašimi brýlemi. Ať už nosíte brýle na blízko nebo na dálku, s obroučkami nebo bez, ideální make-up můžete vykouzlit každé ráno.
Zase ti někdo píše. Proč ji sleduješ? Proč nemáme ještě společnou fotku na Instagramu? Musíš s nimi pořád být v kontaktu? Sociální sítě ničí vztahy.

Nepřehlédněte

Vstupte do světa femtech, inovativního průmyslu, který kombinuje technologie a ženské zdraví. Zjistěte, jak tyto technologie překonávají tabu a otevírají nové možnosti pro ženy všude.
Zvažujete, co si dát za kuchyňskou linku? Budete následovat trendy nebo dáte raději na vlastní vkus? Máme pro vás inspiraci, která vám pomůže s výběrem.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek