Neděle , 30. 06. 2024

Šárka

Johnny Wactor, známý ze seriálu Myšlenky zločince, byl zastřelen

Wactor
Herce Johnnyho Wactora zastřelili

27. 05. 2024

27. 05. 2024

Johnny Wactor byl zastřelen

Johnny Wactor, známý herec ze seriálu General Hospital, byl zastřelen při krádeži auta v Los Angeles. Incident se stal, když herec mylně považoval zloděje za pracovníky odtahové služby a pokusil se s nimi komunikovat. Jeden ze tří zlodějů ho chladnokrevně zastřelil.

Incident v ranních hodinách

K tragédii došlo v sobotu kolem půl čtvrté ráno. Herec právě skončil službu v baru, kde pracoval jako druhé zaměstnání. S kolegyní šli k zaparkovaným vozům v oblasti West Pico Boulevard a South Hope Street. Wactor u svého auta spatřil tři muže a domníval se, že jsou z odtahové služby. Přistoupil k nim, aby se domluvil na neodtahování vozu.

Chladnokrevná vražda

Jeden ze zlodějů měl na tváři masku, což zjistil až pozdě. Muž zdvihl hlavu a bez váhání střílel. Herec byl zasažen do hrudi. Záchranka ho převezla do nemocnice, kde byl prohlášen za mrtvého. Jeho bratr Grant Wactor potvrdil, že zranění byla smrtelná.

Průběh vyšetřování

Podezřelí z místa činu utekli a zatím nebyli zadrženi. Policie stále vyšetřuje okolnosti tohoto tragického incidentu.

Kariéra Johnnyho Wactora

Johnny Wactor se poprvé objevil před kamerami v roce 2007 v seriálu Army Wives. Později hrál v seriálech jako Sibiria a General Hospital, kde ztvárnil postavu Branda Corbina ve 160 epizodách. Objevil se také v mnoha dalších televizních produkcích, například v seriálu Myšlenky zločince.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Jan Kačer, herec a režisér nové vlny českého filmu, zemřel ve věku 87 let

7 děsivých filmů a seriálu, kterým by se slabší povahy měly v depresi vyhnout

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Při zařizování interiéru je důležité stanovit si styl, do kterého budete nábytek i doplňky ladit. Jinak by se vám mohlo snadno stát, že váš domov bude působit chaoticky a přeplácaně. Stále tápete, který styl se k vám nejvíce hodí?
Jiří Korn dnes slaví 75. narozeniny a stále patří mezi nejvýraznější osobnosti českého showbyznysu. Od svých hudebních začátků v rockové kapele Rebels až po současnou sólovou kariéru prokázal svůj mimořádný talent a všestrannost. Na pódiu září nejen jako zpěvák, ale i tanečník a herec.
Dopravní nehody opravdu nejsou tou nejčastější příčinou smrti, i když to z televizních reportáží často tak vypadá. Jsou až na pátém místě žebříčku nejčastějších příčin úmrtí u nás. Jaký důvod smrti obsadil první příčku?
V zahradě nám přináší radost, uklidňuje a nabíjí pozitivní energií. Zahradní jezírko vytváří příjemnou atmosféru a jeho realizace není nic těžkého. Můžete vytvořit klasický rybníček s kameny a okrasnými rostlinami, případně do něj umístit nenáročné kapry Koi. Zahradní jezírko může být ale i designově čisté a s pravidelným tvarem, jak si můžete prohlédnout v naší galerii. Které se nakonec stane srdcem vaší zahrádky?
Trávíte-li pracovní dobu z velké části přikováni k monitoru či displeji mobilu, může to mít negativní vliv na váš zrak. Zvláště pokud i volný čas vyplňujete sledováním sociálních sítí, surfováním po internetu nebo sledováním televize, vaše oči příliš často ostří na blízkou vzdálenost, což pro ně není přirozené. Může to vést k různým komplikacím od svědění a podráždění očí přes rozmazané vidění až po akomodační křeč. Na otázky odpovídá MUDr. Lucie Valešová, primářka Oční kliniky DuoVize Praha.
Každý den zabrousíte jednou nebo i víckrát na Facebook či Instagram a sledujete své oblíbené účty. Je jedno, co vám přinášejí a dávají. Koukáte na ně, protože vás baví. A čím víc lidí na příspěvek kouká, sdílí ho, komentuje nebo lajkuje, tím větší má potenciál k obchodování. Zkuste to také.
Toužíte po pevné a pružné pleti bez jakékoliv chybičky? Chcete mít účes jako ze salonu? Svěřte se do rukou speciální kosmetiky s obsahem kyseliny hyaluronové, jejíž účinky vás ohromí. Pleťové krémy, séra a další produkty se díky jejímu obsahu postarají o zlepšení stavu vaší pokožky.
Blíží se narozeniny vašeho dítka a vy nemáte žádnou představu, jak zorganizovat oslavu? Máme pro vás pár tipů, které zaručí, že si narozeninovou párty děti užijí a vy z ní vyjdete bez újmy na zdraví. 
V našem aktuálním článku se zaměřujeme na problematiku překonávání emocionálních výzev v průběhu ledna, často označovaného za nejdepresivnější měsíc v roce. Přinášíme deset odborně podložených tipů, jak proaktivně zvládnout toto období, zahrnující strategie podporující duševní pohodu a vhodné metody copingového chování. Náš článek vychází z psychologických a sociálních aspektů, poskytujících čtenářům nástroje ke zlepšení svého emocionálního stavu v průběhu této často náročné fáze roku.
Ten pocit, když na pásu ne a ne se objevit vaše zavazadlo. Nepotěší nikoho. A dokáže zkazit třeba i celou dovolenou. Každý rok se ztratí až 25 milionů kufrů. Co máte dělat, když se tato nepříjemná situace stane vám?
Jelikož robotický vysavač efektivně uklidí, dokonce ušetří elektrickou energii, vyplatí se do něj investovat. Jenže na trhu se setkáte rovnou s několika druhy robotických vysavačů. Podle čeho robotického pomocníka vybírat?
V každém vztahu jsou okamžiky štěstí a nikdo si nepřipouští, že by něco mohlo být v budoucnu jinak. Proč taky? Proč řešit možné budoucí konflikty, když je teď vše zalité sluncem. Bohužel, rozchody patří ke vztahům i k životu.

Výběr článků

Jelikož robotický vysavač efektivně uklidí, dokonce ušetří elektrickou energii, vyplatí se do něj investovat. Jenže na trhu se setkáte rovnou s několika druhy robotických vysavačů. Podle čeho robotického pomocníka vybírat?
Patříte mezi vášnivé hokejové nebo fotbalové fanoušky? Doteď jste chodili fandit v dresu, ale teď byste rádi nějakou změnu? Vyzkoušejte trička s potiskem. Zvolit si můžete nejen barvu trička, ale vytvořit si můžete i vlastní design.
Mezi recyklované předměty nepatří jen papír nebo plasty. Z jednou použitých materiálů se dá vyrobit spousta originálních věcí, kterými se můžete chlubit. Takovou osvědčenou klasikou je korek, ze kterého se dělají batohy, kabelky nebo peněženky. Čistě ekologický ale můžete mít i kryt na mobilní telefon.

Nepřehlédněte

V restauraci, v kavárně i v každodenním životě. Kdo, za koho a kdy platí, to je dobré si s partnerem vyjasnit předem. Jinak může dojít k nepříjemnému trapasu.
Děti jsou fascinovány celou zvířecí říší. I proto jejich kroky velmi často míří do zoologických zahrad, kde mohou být svědky existence i takových tvorů, které běžně v přírodě nepotkají. Po ukončení výletu do zoo se v nich však probouzí touha mít vlastního tvora, o kterého by mohli pečovat, také doma. A stává se, že po dlouhém naléhání a přemlouvání rodiče jednoho dne svolí. Jenže jaký domácí mazlíček je ten nejvhodnější?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek