Neděle , 12. 05. 2024

Pankrác

Originální rande! Tipy na skvělé rande

Zajímá vás, jak udělat ze svého rande nezapomenutelný zážitek? V našem článku "Originální rande! Tipy na skvělé rande" vám přinášíme jednoduché a praktické rady, jak osvěžit vaše romantické setkání. Od netradičních míst po kreativní aktivity – pojďte s námi objevit nápady, které oživí vaše rande a vytvoří nezapomenutelné vzpomínky. Přečtěte si naše tipy a udělejte z každého rande jedinečný zážitek pro vás oba. Co tedy říkáte na to, abyste se společně vydali na nové dobrodružství lásky?
Rande
Rande může být i něco víc, než jen večeře.

Proměňte běžné rande v dobrodružství

Chcete, aby vaše další rande bylo opravdu výjimečné a nezapomenutelné? Stačí trocha kreativity a odhodlání zkoušet nové věci. Zde je několik originálních nápadů, jak na to.

1. Noční piknik pod hvězdami

Zapomeňte na klasický piknik během dne. Vyberte si místo s minimálním světelným znečištěním, přibalte deku, termosku s teplým nápojem a užívejte si společně hvězdnou oblohu.

2. Tematický večer

Vyberte si společně téma (např. italská noc, 80. léta, filmový maraton) a vše od jídla po oblečení a aktivity sladěte podle tohoto tématu. Zábava a smích jsou zaručeny.

3. Společná umělecká dílna

Zúčastněte se společného kurzu malování, keramiky nebo jakékoli jiné tvořivé aktivity. Nejenže si užijete spoustu zábavy, ale jako bonus si odnesete i originální suvenýr.

4. Dobrodružná hra ve městě

Zapojte se do městské hry nebo si vytvořte vlastní lov pokladů. Může to být skvělý způsob, jak prozkoumat nové místo nebo se podívat na známé lokality z jiné perspektivy.

5. Návštěva neobvyklého místa

Místo klasické večeře v restauraci navštivte neobvyklé místo, jako je například planetárium, zahrada s motýly nebo akvárium. Nejenže zažijete něco nového, ale také to bude skvělý zážitek pro oba.

6. Venkovní dobrodružství

Pokud jste oba milovníci přírody, naplánujte si společnou túru, kajakářský výlet nebo lezení po skalách. Společně strávený čas v přírodě může být nesmírně romantický.

7. Domácí kuchařský duel

Vyhlaste kuchařský duel přímo u vás doma. Každý z vás připraví své speciality a večer strávíte ochutnáváním a hodnocením.

8. Večer bez technologií

Vypněte telefony, počítače a televizi. Stravte večer hraním deskových her, čtením knih nebo jen povídáním. Návrat k jednoduchosti může být překvapivě osvěžující.

9. Společná sportovní aktivita

Vyzkoušejte společně nový sport nebo se zapojte do týmové aktivity, jako je plážový volejbal nebo bowling. Smích a lehká soutěživost mohou být velmi přitažlivé.

K TÉMATU  Zemřel vám muž nebo někdo blízký? Jak takovou osobní ztrátu lépe překonat? Co vás nemine a kdy poznáte, že jste z nejhoršího venku?

10. Degustační večer

Uspořádejte večer, kdy budete společně degustovat vína, sýry, čokolády nebo jakékoliv jiné delikatesy. Je to skvělá příležitost pro rozvíjení vašich chuťových pohárků i vztahu.

MOHLO BY SE HODIT

Hledáme stále lásku, nebo už žijeme pouze v online světě?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Umělá inteligence je tu s námi už pěknou řadu let. Na své výsluní se však dostala až po listopadu roku 2022, kdy vznikl pokročilý chatbot, který se dokáže sám učit. Od té doby tato šikovná pomůcka mění svět podnikání i vzdělání. Jak pomůže i vám?
Vytřete návštěvě zrak, až ji usadíte na originální zahradní posezení. Venkovní nábytek z palet má tu výhodu, že si ho můžete poskládat podle sebe jako lego. Palety mají přirozeně svůj daný tvar, ten je ale možné půlit nebo jinak upravovat. Rohová sedačka se stolkem na kolečkách vypadá skvěle. Stačí vše natřít barvou podle vaší chuti a opatřit matrací a polštářky.
Baculatý a oteklý obličej - to je problém mnoha žen. I když i mužů, ovšem ženy jsou ty, které s tímto problémem chtějí opravdu efektivně bojovat. Jestliže nejste se svým obličejem spokojená, nemusíte si zoufat a ani nemusíte chodit na plastiku. Existuje totiž několik věcí, které udělat, abyste o oteklý obličej přišla.
Dnes si rozhodně dejte pozor na svůj jídelníček. Vyplatí se vám to. Co dalšího radí naše astroložka Naďa pro prondělí 10. září?
Ať už jedeme na dovolenou kamkoliv, cílem každého z nás je si odpočinout. A to jak aktivně, tak pasivně. Pokud ale toužíte po dovolené, která vás doslova rozmazlí a třeba také posílí vaše zdraví, pak není nic lepšího, než se vydat do míst, kde je lázeňská péče spolu s léčivými termály naprostou samozřejmostí. A kam jinam vyrazit než právě do Maďarska, které je v tomto ohledu proslulé.
Chystáte se na dovolenou, ale rádi byste se vyhnuli nepříjemnostem spojeným s krádežemi? Zpozorněte u našeho přehledu pěti nejhorších krádežnických destinací a hlavně – pozor na peněženky!
Vylepšete a ozdobte svojí zahradu tak, aby lahodila vašemu oku. Budou zahradní dekorace a doplňky nenápadné nebo výstřední? Zahradám sluší dřevěné nebo keramické materiály, a samozřejmě přijdou ke slovu také kameny. Experimentovat můžete i s osvětlením. Inspirujte se!
V dnešním poutavém článku na Dámské Lize zkoumáme magii Vánoc očima dětí. Jak dlouho trvá jejich víra v Ježíška, a co by rodiče měli vědět, aby tuto kouzelnou dobu pro své potomky co nejlépe utvořili? Přinášíme vám nejen pohled na to, do kolika let děti věří na Ježíška, ale také rady, jak tuto vánoční tradici zachovat a jaké situace by rodiče měli pečlivě sledovat. Podívejte se s námi na jedinečný svět Vánoc očima nejmladších!
Léto už je v plném proudu a s ním i více či méně nutné doplňování a obměňování šatníku. Co by ale v sestavování našeho šatníku na teplé měsíce mělo hrát největší roli, jsou materiály oblečení. Víte, které jsou ty nejvíce vhodné na léto, a kterým je lepší se v obchodě raději obloukem vyhnout?
Existuje několik možností, jak se vyspat i tehdy, pokud váš partner hlasitě chrápe. Jednou z možností je jít spát do jiné místnosti. Pak existují samozřejmě i vtipná doporučení, jako je přilepit partnerovi pomocí lepicí pásky na záda míček. Ví se, že chrápání je nejintenzívnější, když dotyčná osoba spí na zádech. Míček přilepený na pyžamo (na záda) zabrání, aby se člověk na záda překulil.
Udržitelnost čím dál víc dostává zelenou, a je jedině dobře, že se coby lidstvo snažíme hledat cesty, jak té přírodě o něco odlehčit. Smysl pro udržitelnost se proto propsal i do vánočních svátků – pořadatelé vánočních trhů pracují s obnovitelnou energií, stánkaři prodávají více udržitelných dárků a u řady obchodníků najdete spoustu tipů na dárky, které jsou hezké, a přitom přátelské k přírodě. Vsaďte o letošních, a i těch budoucích Vánocích, na udržitelnost i vy a věnujte přírodě ten nejkrásnější dárek pod stromeček.
Zase ti někdo píše. Proč ji sleduješ? Proč nemáme ještě společnou fotku na Instagramu? Musíš s nimi pořád být v kontaktu? Sociální sítě ničí vztahy.

Výběr článků

Začala jste na jaře trénink v přírodě a chcete pokračovat? Běháte nebo chodíte? Dá se to zvládnout i na podzim. Podzim sice přináší nižší teploty, mlhu a občasný déšť. Na takové počasí se však můžete připravit a má dokonce i své výhody. Jak sportovat na podzim a využít potenciálu počasi?
Kdy si zajít na prodloužení řas? Kdy se naopak vyhnout operacím? Tento týden přinese opět spoustu zvratů. Zajímá vás, co vám hvězdy předpověděly? Přečtěte si horoskop krásy a duševního zdraví podle astroložky Nadi Šmídové.
Vybrat si brýle je tuze složitá věc, kterou není radno podcenit. Aby na vás brýle (ať už dioptrické či sluneční) vypadaly dobře a cítili jste se v nich přímo bezvadně, je potřeba, aby tzv. "seděly“ na váš tvar obličeje.

Nepřehlédněte

Pryč jsou doby, kdy dávali Češi přednost levnému jídlu před kvalitním. Nebo tak to alespoň vypadá podle současných gastronomických trendů. Levné jídlo je opravdu na ústupu. A uvědomují si to i obchodní řetězce. Kvalitně jíst chceme i my v Česku.
Hněv, strach, zklamání. Nepříjemné emoce, které prožívá každý. A každý na ně reaguje trochu jinak. Jak to udělat, abyste se v náročných situacích nenechaly vykolejit a co nejrychleji našly ztracenou rovnováhu?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek