Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Váš průvodce teniskami: Vychytávky, které musíš mít: průvodce botami: Must-Have Styles

Pokud se chcete letos blýsknout, bude to chtít do vašeho šatníku zakomponovat alespoň jeden pár stylových tenisek. Že nevíte, jaké kousky budou letos in? Nezoufejte a pojďte se na vybrané modely módních sneakersů podívat s námi. Inspirace na vás čeká!
dámské tenisky
Poradíme, jaké letí letos tenisky v dámském ale i pánském světě.

Jaké modely pánských a dámských tenisek budou letos trendy?

V letošní sezóně budou v kurzu pánské i dámské tenisky. Ty však mohou mít mnoho podob. Letos budou v módě nízké i kotníčkové kousky. Ženy a dívky si pak oblíbily i dámské tenisky na platformě. Pánské Tenisky nakupují muži s oblibou v minimalistickém stylu. O teniskách se říká, že je to všestranná obuv.

A je to naprostá pravda. Ženy i pánové je totiž snadno sladí do ležérních, elegantních i do sportovně laděných outfitů. Zaměříme-li se na barvy, budou hrát letos prim přírodní a pastelové odstíny barev. Za zmínku stojí i černé nebo bílé modely tenisek. I ty zapadnou i do kapsulových šatníků. Ženy a muži je tak s klidem sladí i s pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. In budou letos ty zvířecí a květinové.

Jaké vlastnosti by měly mít kvalitní a zároveň módní tenisky?

Stylové tenisky by měly splňovat i několik důležitých kritérií. Díky nim budou tenisky nejen trendy, ale také pohodlné. Pojďme se tedy na zmíněné potřebné vlastnosti podívat. Kvalitní tenisky pro ženy a pro muže by měly mít precizně zarovnané švy. Důležité je, aby nikde nic nevzhledně netrčelo a nezavazelo. Dobře udělané tenisky by měly být i oděruodolné. Barva musí na teniskách pevně držet. Pokud se vám bude barva ze značkových tenisek odlupovat, měli byste zbystřit.

Mohlo by se totiž jednat o nežádoucí padělky. Těmi se to bohužel na internetu jen hemží. Abychom tomu předešli, měli bychom tenisky kupovat jen u ověřených prodejců světových značek. Mnohé nám také prozradí zákaznické recenze. Kvalitní dámské a pánské sneakersy by měly být i prodyšné. Díky tomu se vám v nich nebudou při chůzi či při sportu potit chodidla. Výhodou jsou také voděodolné vlastnosti tenisek.

K TÉMATU  Jak opravit toaletu

S jakým oblečením kombinovat různé druhy tenisek?

Dámské i pánské tenisky lze sladit s nejrůznějšími druhy oblečení. K nízkým teniskám se výborně hodí trendy kalhoty s rozšířenou nohavicí. Ty jsou inspirovány 90. léty a do módy se cyklicky vrací. Právě teď je čas na to, abychom je vytáhli ze skříně. K nízkým teniskám se skvěle hodí také cargo kalhoty s praktickými kapsami. K sportovně laděným nízkým kouskům mohou ženy a muži nosit také funkční legíny nebo teplákové soupravy. V módě budou zejména ty v Y2K stylu.

K vyšším kotníčkovým sneakersům se dobře hodí kalhoty se zúženou nohavicí. Díky praktickému zúžení vyniknou vaše kotníčkové tenisky v celé své kráse. Velkým hitem a tzv. must have kouskem v šatníku každé moderní ženy jsou letos i boty na platformě. I tenisky tento styl převzaly a výsledkem jsou opravdu stylové boty, které se hodí např. k šatům a k sukním.

Letos budou v módě tenisky na robustní platformě a sukně s gumou v pase. Dámské Tenisky pak mohou ženy sladit i s trapézovou či s plisovanou sukní s vysokým pasem. Díky vyšším teniskám a zúženému pasu vynikne i nižší postava.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Leden je ideálním obdobím, kdy byste si měli naordinovat očistu. Zbavíte se při ní všech škodlivých látek a zároveň posílíte imunitu. Přece jen játra, a nejen ta, dostala v závěru roku pořádně zabrat. Chcete-li jim ulevit, zapojte se do soutěže o balíček doplňků stravy Naturevia, který vám pomůže při detoxikaci organizmu a navíc podpoří vaši obranyschopnost.
Také vám někdy připadá, že se všechny každodenní povinnosti nedají skloubit dohromady? Chodíte spát pozdě a ráno brzy vstáváte, a přesto jste každý den ve skluzu? Nejspíš něco děláte špatně.
Žijete ve spokojeném vztahu, ovšem i když se v něm cítíte opravdu dobře, přesto byste našli něco, co by se dalo zlepšit? Možná tím “něčím” je jeho milostná stránka. Sex ke zdravému vztahu patří, a když to v něm skřípe, začíná to skřípat také mezi dvěma lidmi. Abyste předcházeli nemilým scénářům a aby vás opět zaplavilo štěstí během společné noci s partnerem, vyzkoušejte některý z tipů.
Zubní nit jste nepoužila ani nepamatujete? Často se stresujete i kvůli naprostým banalitám? Pokud vás navíc neužije ani na pravidelnou fyzickou aktivitu, vaše srdce vyloženě trpí. Co všechno se vám kvůli tomu může stát?
Užíváte antikoncepční pilulky? Hodně často ponocujete a na fyzickou aktivitu vás moc neužije? Pak se nesmíte divit, že vaše libido poněkud stávkuje. Co s tím vším má společného náchylnost ke stresu?
Jaká zvířátka máme doma nejčastěji? Jsou to samozřejmě kočky a psi. Každý jedinec má jinou povahu, vždycky je ale milujeme. Tihle domácí mazlíčci mají jedno společné - když si hrají, stojí to za to a často nás překvapí něčím novým, čemu se rádi zasmějeme. Podívejte se na video!
Aby bylo zajištěno bezproblémové fungování těla a všech jeho funkcí, je zapotřebí, abychom mu dodávali jeho pohonné hmoty. Jimi se myslí především vitaminy, také minerály, antioxidanty a další živiny, které se společně podílí na správném fungování organismu. Jedním z klíčových vitaminů je vitamin D, jehož nedostatek umí v těle způsobit opravdu velkou paseku.
Kdo by neznal a nemiloval levanduli. V průběhu měsíce června se levandule dostává do květu a všechno kolem sebe překrásně provoní. Levanduli máme všichni spojenou zejména s Francií a konkrétně s oblastí Provence. Dnes se ale pěstuje téměř v celé Evropě.
V dnešní moderní době jsme až zahlceni spoustou nových vychytávek. To se týká oi spotřebičů a pomocníků do domácnosti. V obchodech najdete zboží jakéhokoliv druhu a někdy se vám dokonce podaří narazit na poněkud podivná zařízení, jejichž účel je třeba ještě uhodnout. Přiznejme si, že někde mezi touto hojností zaujal své místo parní čistič.
V historii člověka se mobbing a bossing vyskytoval vždy. Jde o pocit ohroženosti, díky kterému musíme novou osobu zastrašit. Mohla by nám totiž vzít naše pozice, být lepší, než my. Tak je třeba jí tak znepříjemnit práci, aby to pokud možno vzdala sama. Nejste zdaleka sama, pokud jste podobný přístup zažila. Lze se mobbingu bránit?
Znáte je všechny? Že neznáte ani jedno? Vyvedeme vás z omylu, určitě už jste je někdy někde slyšeli, ale možná pro vás bylo tak těžké je zpracovat, že jste je raději hned vypustili z mysli. Je jich určitě několik desítek. Myslíme slov, která se nějakým způsobem prosadila v běžném užívání, ale obvykle nám trhají uši. Která slova to jsou?
Paní zima již ztrácí sílu a bude muset před své žezlo jaru, které nám již nyní vykouzlilo příjemné teploty, které lákají mnoho lidí trávit mnohem více času venku. A při sportování v jarní přírodě jsou pro každého běžce, turistu či cyklistu nepostradatelné kvalitní oděvy z funkčních materiálů.

Výběr článků

Brambory si umíme představit jako přílohu prakticky k čemukoli. Dáváme si je vařené ve slupce i bez, milujeme je v podobě bramborové kaše, někdy dostaneme chuť na brambory pečené v troubě.
Suchý únor se těší čím dál větší popularitě. Zatímco v zahraničí jede spíš ”dry january”, už proto že navazuje skvěle na novoroční předsevzetí, my Češi jsme spíš pro ten kratší měsíc bez alkoholu. I tak ty čtyři střízlivé týdny nemusí být žádná pruda, když si je zpříjemníte mocktaily.

Nepřehlédněte

Děti i domácí mazlíčci umí být roztomilí. Tihle prckové sice ještě nosí pleny, ale už mají doslova záchvat smíchu. A může za to pes! Slyšet dětský smích je rozhodně lepší, než křik. Možná se budete smát s nimi!
Jak poznat u dětí, že se objevily neštovice? Jak se správně o pupínky na dětské pokožce postarat a co dělat, aby pupínky co nejrychleji zmizely, nejlépe bez pozdějších jizviček?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek