Neděle , 12. 05. 2024

Pankrác

Moderní Špičkové Dřevostavby na Klíč od Martinice Group: Kvalita a Záruka


Moderní špičkové dřevostavby na klíč od Martinice Group: Kvalita a záruka

Majitelé snili o dřevěném domě, který by se stmelil s přírodou, nabídl moderní pohodlí a výjimečnou tepelnou účinnost. Pro jejich sen se stala realitou společnost Martinice Group, přední profesionál v oblasti dřevostaveb na klíč.

Na počátku to byl jen sen. Majitelé si představovali svůj domov, kde se budou cítit nejen pohodlně, ale který také splní jejich náročné požadavky na prostor a funkčnost. “Na počátku naši klienti věděli, že budou chtít v přízemí velkou obytnou místnost, pracovnu a skládek,” vzpomíná zakladatel společnosti Martinice Group. A právě tato přesná vize se stala základem pro vznik jedinečného projektu.

Když přišla na řadu otázka topení, bylo zřejmé, že klasický přístup nestačí. Společnost Martinice Group se rozhodla pro akumulační prvek u krbových kamen, což znamená, že teplo se uvolňuje postupně a nedochází k rychlému přetopení interiéru. To znamenalo, že dům bude nejen energeticky úsporný, ale také komfortní.

Ale nebylo to jen o technických inovacích. “Kuchyňskou linku a nábytek si majitelé zařizovali sami, vše ostatní jsme měli na starost my,” sdílí zakladatel. Tým Martinice Group se postaral o každý detail, od konstrukce po interiérové vybavení. Díky tomu měli majitelé jistotu, že jejich dům bude mít jednotný design a bude plně odpovídat jejich představám.

Martinice Group

A co patro? “Patro bylo věnováno koupelně, dětským pokojům a ložnici,” dodává zakladatel. Každý úhel domova byl promyšlený tak, aby sloužil potřebám a životnímu stylu majitelů. Moderní, funkční a příjemný prostor se tak stal realitou díky spolupráci s Martinice Group.

Takto vznikly nejen dřevostavby na klíč, ale také domovy plné příběhů a spokojených majitelů. A základní principy, na kterých stojí Martinice Group – kvalita, individuální přístup a inovace – se staly zárukou toho, že každý dům má svůj jedinečný charakter a soulad s požadavky svých obyvatel.

K TÉMATU  Dekorativní obložení stěn z různých materiálů. Zútulněte si interiér přesně podle vašich představ

Zvláštní důraz je kladen na konstrukční vlastnosti domů, které Martinice Group nabízí. Z nich je dřevostavba rodinného domu s difuzně otevřenou konstrukcí jedním z nejvíce ceněných typů. Tento inovativní konstrukční přístup umožňuje optimální regulaci vzdušné vlhkosti uvnitř domu. Otevřená struktura dřevěných stěn zajišťuje vyrovnávání vlhkosti, čímž se minimalizuje riziko kondenzace a vzniku plísní. To znamená, že interiér domu je nejenom útulný a moderní, ale také zdravý a šetrný k životnímu prostředí.

Záruka 25 Let a Osvědčený Dodavatel

Jedním z klíčových atributů Martinice Group / Rodinné domy dřevostavby je důraz na kvalitu a spolehlivost. Každá jejich dřevostavba nese záruku 25 let na konstrukční systém, což dokazuje jejich pevnou důvěru v kvalitu poskytovaných domů. Jsou to profesionálové, kteří dbají na důkladné technické řešení každé stavby, aby splňovala náročné standardy moderního života.

Martinice group

Katalog Rodinných Domů Zdarma

Klienti, kteří chtějí postavit kvalitní dřevěný dům, si mohou zdarma objednat katalog rodinných domů, který prezentuje široký sortiment nabízených typů. To je prvním krokem k vytvoření domu snů s pomocí společnosti Martinice Group.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jsou krásní, slavní a bohatí a díky jejich neúnavné píli ve svém oboru mají tolik peněz, že si mohou dovolit koupit doslova cokoli. Jednou z velmi oblíbených investic jsou luxusní rezidence na těch nejprestižnějších adresách.
Víte, kolik tekutin by měl denně vypít pes a kolik kočka? A jak včas rozpoznáte dehydratované zvíře, kterému jde o život? Naučíme vás to. A poradíme také optimální domácí podmínky, za které vám chlupáč poděkuje!
Ach, ti komáři! Letošní rok je na ně obzvlášť bohatý. Koupit si v obchodě repelent je jednoduché, máte široký výběr. A co takhle vyrobit si ho doma? Přírodní repelent vás spolehlivě ochrání nejen před komáry, ale i klíšťaty a dalším hmyzem. Přitom se obejdete bez chemikálií a získáte ochranu i pro citlivou nebo dětskou pokožku.
V tuhle chvíli nejvíc letí dřevěné nebo laminátové podlahy, ale i parkety, a imitace dřeva. Položit můžete i lino, které se tváří jako dřevo, to je nejlevnější varianta. Tmavší barvy dominují. Prohlédněte si galerii.
Handmade věci se z hlediska popularity už několik let drží na samém vrcholku. A ostatně se není čemu divit. Jsou totiž osobité, originální, odlišné od ostatních a jedinečné v každém detailu. Dnes si doma můžete vyrobit snad už cokoliv - od dekorací až po kosmetiku. My se ale v tomto článku budeme zabývat tím, jak si vyrobit vlastní parfém. Pojďme na to!
Říká se: „S chlapem špatně, ale bez něj ještě hůř.“ Tohle rčení nezní pro nás, ženy, tedy vůbec optimisticky! Skoro to vypadá, že ať tak nebo tak, máme to úderem plnoletosti prostě spočítaný, jen s tím chlapem bude ta hrůza zvaná život jaksi snesitelnější. V posledních letech si však stále více žen po rozchodu či rozvodu raději zvolí život o samotě. A navzdory tomuto rčení jen kvetou. Proč tomu tak je? Že by přece jen život bez chlapa skýtal také nějaké výhody? Samozřejmě! Tady jsou.
Připoutejte se a připravte se na divokou jízdu, protože přichází čtvrtý díl našeho napínavého příběhu, který vás zavede hlouběji do labyrintu tajemství, vášní a rozhodnutí s dalekosáhlými důsledky. Ve světě, kde se osobní a profesionální životy nebezpečně proplétají, se naše hrdinka ocitá na prahu osudového setkání, které může změnit vše. Co se stane, když se vaše nejtajnější touhy střetnou s nečekanou realitou? V tomto čtvrtém dílu se ponoříme ještě hlouběji do příběhu plného napětí, nečekaných zvratů a odhalení, která mají moc otřást vaším vnímáním pravdy. Otevřete dveře do světa, kde každý výběr může navždy změnit vaši budoucnost. Nechte se pohltit příběhem, který je stejně provokativní, jako je neodolatelný.
Domov je místem, kde se chceme cítit bezpečně. Již po staletí je ochrana domova důležitou samozřejmostí napříč různými kulturami. I naši předkové chránili své domovy před kletbami, zlými duchy, bídou či útoky nepřátel.
Způsobů uchovávání potravin a úrody je několik – vedle klasického zmrazování v mrazáku můžete také své plodiny zavařit a vychutnat si tak jejich skvělou chuť i několik měsíců poté. Vyzkoušejte tyto snadné tipy a zavařujte v pohodlí domova.
Léto skončilo a i když bývá na podzim chladno a zataženo, nemělo by vám to zkazit náladu. Raději přijměte období, které právě přichází, a inspirujte se nápady na kouzelné podzimní dekorace. S jejich pomocí můžete originálně vyzdobit váš domov uvnitř i zvenku a přizpůsobit atmosféru barvám za okny.

Výběr článků

Srdcem každého domova je nepochybně kuchyň, kde pod taktovkou žen vznikají úžasná jídla pro celou rodinu. Omamná vůně jídla a zvědavost, co bude dnes k večeři, často přiláká i další členy smečky. Ať chceme nebo ne, právě kuchyň je místem, kde se zcela nejčastěji setkáváme se svou rodinou, ale i přáteli a návštěvou. A právě proto by kuchyň měla být do detailu vyladěným místem, které bude pýchou každé hospodyňky. Jak získat kuchyň snů?
Už vás nebaví chodit do práce? Jste naštvaní pokaždé, když musíte ráno brzy vstávat a když v zimě jezdíte za tmy domů? Pak je na čase poohlédnout se po práci nové, možná takové, při které už nikam nebudete muset chodit. Pracovat se dá přece i z domova.
Modrý koník, jeden z nejpopulárnějších portálů pro ženy a matky v České republice a leader ve své kategorii na Slovensku a Viber, jedna z předních komunikačních aplikací, spojili síly, aby uživatelkám nabídly nové možnosti komunikace.

Nepřehlédněte

Připadáte si tlustí, ovšem váha neukazuje žádný kilogram navíc? Na vině může být nafouknuté bříško, což je problém, který se vyskytuje zcela běžně. Patří k nevítaným společníkům, jenž stojí za nízkým sebevědomím. Pojďme si proto prozradit, jak se problému zbavit. 
Na čistotu a minimalismus se zaměřil architekt Matt Watts. Jeho moderní stodola nabízí prostorné a komfortní bydlení. Prosluněnému interiéru vévodí zatočené schodiště. Zaujme i kuchyňský kout, celý laděný do černé barvy.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek