Středa , 08. 05. 2024

Statní svátek - Ukončení II. světové války

Může letní láska vydržet? Znamení zvěrokruhu napoví. Pozor na Berany a Blížence, bojí se závazků

Termín letní láska je s trochou nadsázky jen další pojmenování záletů. Jde zpravidla o krátkodobý vztah mezi dvěma lidmi. Zahrnuje tak mnohem méně složitostí a odpovědnosti než vážný vztah. V létě jsou románky častější, letní láska je navíc stejně krátká a proměnlivá jako roční období.
letní láska
Vydrží vám letní láska? Znamení napoví.

10. 07. 2023

Proč si užít letní lásku?

Letní láska může být pro mnoho lidí lákavá a výhodná. Nejde o klasický vztah plný závazků. Naopak jsou zde hranice pružné, můžete tak rozšiřovat své obzory a objevovat nové možnosti. Krátkodobý vztah není složitý, není tedy ani tak stresující. Nejste svázáni řadou povinností, jednoduše si užíváte.

Velkou výhodou je svoboda – kdykoli můžete s flirtováním přestat, vztah přerušit a dát partnerovi sbohem. Vše jednoduše funguje bez závazků.

Letní láska jako dlouhodobý vztah

Obecně letní láska spočívá v tom, že jde o krátkodobý románek. Pokud jste však duší romantik, i taková letní láska se může proměnit v plnohodnotný vztah a vydržet dlouhodobě. Nezřídka se stává, že románek přeroste ve vážný vztah. Lidé mají tendenci se měnit, někdy se po záletu objeví city a pár se tak rozhodne svůj milostný vztah upevnit.

Nicméně to nezáleží zrovna na znamení zvěrokruhu. Těžko říci, zda se zrovna váš úlet promění v něco hlubšího a objevíte v sobě větší náklonnost. Nicméně některá znamení zvěrokruhu jsou pro letní lásku jako stvořená.

Znamení zvěrokruhu, která dávají přednost letním milostným vztahům

Jak víme, znamení zvěrokruhu nám toho mohou hodně prozradit. Pomáhají nám určit vlastnosti a osobnostní rysy člověka a také nám umožňují nahlédnout do budoucnosti lidí. Kromě toho lze samozřejmě znamení zvěrokruhu využít k otestování toho, jak kompatibilní jsou dvě spřízněné duše.

Na základě analýzy daných charakteristik znamení lze také určit ideální typ vztahu. O některých znameních zvěrokruhu je známo, že mají velký zájem o příležitostné randění a preferují ho před vázáním se na jednoho partnera. Nabízí se hned několik znamení horoskopu, pro které je letní láska jako stvořená.

Beran

Berani mají obecně velmi šťastnou povahu a rádi si užívají. Proto i ideálním typem vztahu jsou úlety a příležitostné randění. Lidem v tomto znamení totiž nejsou příjemné závazky, navíc mají problémy s důvěrou. Často z toho důvodu, že jim v minulosti bylo ublíženo, a proto se teď bojí dát lásce další šanci. Proto se uchylují k náhodnému randění.

K TÉMATU  Partner a já v době karantény. Jak přežít společné soužití, když nemůžeme z bytu?

Blíženci

Blíženci jsou velmi citliví, odtud také pramení touha po příležitostném randění. Dlouhodobý vztah je strašákem – blíženci se bojí závazků a trápí je problémy s důvěrou. Právě proto, že jsou tak citliví, bojí se, že jim někdo ublíží. Proto kolem sebe staví zeď a citům nedávají šanci. Z toho důvodu převažují krátkodobé románky.

Lev

Lvi jsou často velmi sentimentální. Zároveň mají analytický a logický přístup k životu. Pro lidi s touto povahou je poměrně složité najít ten pravý protějšek. Koncept závazků a důvěry není lvům blízký, proto se často uchylují k románkům a nezávaznému flirtu.

Váhy

Váhy jsou často velmi citlivé a starostlivé. Rozdíl však spočívá v tom, že pečují zejména o druhé. Vážným vztahům se proto vyhýbají zejména z toho důvodu, že nechtějí nikomu ublížit. Kvůli tomuto strachu se uzavírají do sebe a nedovolí si k někomu vázat. Náhodné randění je proto ideálním typem vztahu.

Střelec

Střelci jsou velmi pragmatičtí a přímí. Ve svém životě nechtějí žádné rušivé nebo rozptylující vlivy. Věří, že jejich hlavním cílem je budování kariéry. Soustředí se proto pouze na své ambice a nedávají prostor ničemu, co by je mohlo odvádět od jejich hlavního cíle. Na udržování dlouhodobých vztahů tedy není čas – naopak nezávazný flirt či úlet je ideální.

Vodnář

Vodnáři jsou obecně velmi rozumní. Znají svou hodnotu, proto se nechtějí zavazovat jen tak s někým. Chtějí si počkat na toho pravého. Nicméně v mezičase nezůstávají sami – naopak si neváhají užít letní románek a nezávazné randění.

Letní láska přináší vzrušení, svobodu a možnost objevovat nové románky bez závazků. Ačkoli je často chápaná jako krátkodobé vzrušení, může se proměnit v trvalý vztah. Každé znamení zvěrokruhu má určité preference, které mohou ovlivnit přístup k tomuto typu vztahů.

K TÉMATU  Co o vás říká indiánský horoskop?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Člověk ve znamení Panny? Loajální, praktický a tvrdý dříč

Jaká znamení zvěrokruhu jsou nejžárlivější? Odhalte tajemství

Zdroje článku:
www.gr.ethnasia.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jak nakupovat oblečení, abychom zbytečně nezatěžovali planetu? A kde ho kupovat? A kolik vlastně potřebujeme oblečení? Velkým módním řetězcům sice ještě neodzvonilo, ale stále roste počet těch, kteří dávají přednost úplně jiné módě a razí heslo, že méně je někdy více.
Že gejši jsou neoddělitelně spojené s Japonskem ví mnoho těch, kteří se alespoň trochu zajímají o kulturu a svět obecně. Také se ví, že hlavním úkolem gejš bylo především pobavit své klienty tancem, zpěvem, čajovým obřadem, konverzací a dalším programem nezbytným pro kulturní a zajímavou zábavu. O prostituci se v souvislosti s gejšami téměř nedá hovořit.
Někdy se práce v našich životech stane natolik hektickou, že začneme opomíjet vše ostatní jako je například láska a vztahy. Prioritou se pro většinu z nás stane kariéra. U těchto 10 prací byste ale měli být obezřetní, pokud nechcete zůstat sami!
Po dlouhé a poměrně chladné zimě nám do schránek doputuje každoroční vyúčtování za energie. A mnozí se naprosto zhrozí, jelikož nejen, že musí doplácet, ale doplatek je doslova do nebe volající. V této chvíli nemohou dělat nic jiného než se zavřenými oči šek odeslat, a poté přemýšlet, jak snížit energetickou náročnost rodinného domu. Ono to ostatně není nic těžkého, tipy na několik úsporných opatření vám přinášíme.
Rodičovský příspěvek čeká navýšení o 80 tisíc korun, nebude se ale vztahovat na každého. Stát chce zavést také zálohované výživné, které má pomoci rodičům samoživitelům a zefektivnit boj s neplatiči alimentů. Na koho se změny vztahují a od kdy by měly platit?
Déšť, sníh, mráz, vítr venku. Doma studená ložnice, přetopený pokoj. Pleti tak náhlé výkyvy rozhodně neprospívají. Pleti výkyvy počasí neprospívají a právě v zimě je hydratace ještě důležitější, než v letních měsících. Jak to a které krémy použít?
Dnes čtyřiapadesátiletá herečka a modelka patřila v 90. letech minulého století k největším sexsymbolům. A stačila jí k tomu vlastně jen náhoda. Kdyby se neobjevila ve správnou chvíli na správném místě a neměla na sobě upnuté tričko, možná bychom ji dnes ani neznali.
Dámská liga si pro vás ve spolupráci se značkou GLISS připravila speciální soutěž o balíček různých druhů dámských vlasových masek GLISS! O jaké produkty se jedná a co musíte udělat pro výhru? Přečtěte si článek níže, ve kterém naleznete odpovědi na tyto otázky.
Kdo by dnes neznal zlatý devadesátkový hit jménem ledvinky. Během devadesátých let se jednalo o velice stylový kousek, který se nejčastěji kombinoval s batikovanými tričky a zvonovými kalhoty, případně se stejnými kalhotami a halenkou se zvonovými rukávy. Když se však ledvinky najednou stáhly z trhu, mnohé ženy to sice oplakaly, ale nakonec se se skutečností smířily - ledvinky už zkrátka nejsou v módě. Jejich žhavé kousky byly odhozeny do koše nebo zapadly hluboko do skříně. Jenže to je škoda. Každý módní trend totiž jednou ožije a ledvinky opravdu nejsou výjimkou.
Měsíček lékařský je letnička, která dorůstá právě teď až do půlmetrové výšky. Sbírá se od poloviny června do konce srpna nebo počátku září a je to všestranná léčivá bylina. Využijte jejích účinků i vy a přidejte ji do domácí lékárničky nebo své kosmetické výbavy.
Online – to je slovo vystihující dnešní dobu. Dříve jsme byli limitováni staženými daty nebo velkou cenu za strávený čas na internetu – to v jeho začátcích. Nicméně dneska je internet všude kolem nás, a tak se nemůžeme divit, že mu podléhají čím dál častěji i malé děti. Jaká je hranice?

Výběr článků

Bojíte se, že se můžete stát alkoholičkou, když si dáte každý večer jednu nebo dvě sklenky vína? Někteří odborníci to tvrdí. Jiní zase oponují, že sklenka vína denně, jedno pivo nebo panák tvrdého alkoholu prospívá lidskému organismu.
Ekologická a přátelská vůči přírodě. Přesně taková je udržitelná móda, která se za poslední roky stala doslova hitem. Co vlastně představuje a v čem má tento alternativní přístup k módě své kouzlo?
Žraloci. Pro někoho jsou to velmi obávaní mořští tvorové, pro jiné fascinující živočichové, které by bylo úžasné více probádat a ochraňovat. Do podvědomí většiny z nás se žraloci, jakožto krvelačné bestie, zapsali předně Spielbergovým filmem Čelisti. Zároveň v posledních měsících a letech se stále dočítáme a doslýcháme o smrtelných útocích na lidi v destinacích, ve kterých bychom to zrovna nečekali.

Nepřehlédněte

Ten pocit, když na pásu ne a ne se objevit vaše zavazadlo. Nepotěší nikoho. A dokáže zkazit třeba i celou dovolenou. Každý rok se ztratí až 25 milionů kufrů. Co máte dělat, když se tato nepříjemná situace stane vám?
Každý romantický film je zpravidla doplněný svou hudbou, která nejenže podtrhne celou atmosféru, ale hlavně ve všech sentimentálních duších zanechá nepopsatelný pocit, ze kterého v příjemném slova smyslu naskakuje husí kůže. Vzbudí v nás rozmanité emoce a vtáhne nás do děje hlavních hrdinů. A zatímco některá hudba kolem nás propluje bez většího pocitu vzrušení, určité love songy jsou prostě legendy všech legend, při jejichž poslechu i po letech tajeme jak zmrzliny na slunci. Které patří mezi ty top?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek