Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Oblečení které nesmí chybět v jarním sportovním šatníku sportovc

Paní zima již ztrácí sílu a bude muset před své žezlo jaru, které nám již nyní vykouzlilo příjemné teploty, které lákají mnoho lidí trávit mnohem více času venku. A při sportování v jarní přírodě jsou pro každého běžce, turistu či cyklistu nepostradatelné kvalitní oděvy z funkčních materiálů.

V jarním období je při sportování venku dobré volit lehké sportovní bundy, jejichž aktuální nabídka je opravdu široká – určitě si vyberete. Jarní bundy jsou vhodným oblečením zejména během březnových dnů, kdy jsou sluneční paprsky ještě poměrně slabé a počasí nás může překvapit svými rozvernými vrtochy. Skvělým tipem jsou luxusní nepromokavé Northfinder bundy s kapucí, které jednoduše zajistí, aby sportovce v exteriéru nepřekvapil vítr ani déšť a mohl si tak krásně užívat ten správný komfort. A dalším tipem, který v tomto ročním období poskytne dobrou službu každému běžci, turistovi či cyklistovi, jsou vesty. Sportovní vesty kratších i delších střihů lze výborně vrstvit a jsou vhodné do chladného i teplejšího počasí. Výhodou vest je skutečnost, že patří mezi nejuniverzálnější sportovní oblečení, které lze libovolně kombinovat téměř s čímkoli.

Sportovní mikiny a tepláky

Mikiny patří mezi velice populární sportovní oděvy, které jsou již dlouho dobu trendy, těší se oblibě u všech věkových kategorií. Mikiny volných i přiléhavých střihů, s dlouhým i s krátkým rukávem, se zipem nebo bez zipu, kralují ve sportovních šatnících již několik sezón. Pestrobarevné a vzorované kousky oživí také jednoduchý sportovní outfit a modely v neutrálních barvách dobře vyzní v mini i v maxi délce, stačí si jen vybrat – paleta je obrovská. Mikiny jsou dobře využitelné nejen při sportování, ale také doma a při různých volno -časových aktivitách stejně jako legendární tepláky. Sportovní pánské i dámské tepláky se dokážou přizpůsobit každému věku, pohlaví a téměř každé aktivitě. Letošní jarní sezóně vévodí volné střihy, které neobepínají moc postavu. V trendu jsou dámské i pánské tepláky střižené do áčka, opatřené praktickým elastickým pasem a šňůrkou. Výhodou jsou samozřejmě tepláky s praktickými kapsami.

Sportovní obuv do jarního počasí

Pohodlnou, kvalitní sportovní obuv ocení jistě každý sportovec. Nejen pokročilí sportovci, kteří sportují pravidelně a dlouhodobě, ale také začátečníci, kteří se s během, s turistikou či s cyklistikou zatím jen seznamují. I tuto sezónu je v kurzu sportovní obuv z kvalitních materiálů, která je hlavně nepromokavá a vzdušná. Ideální obuv má pevnou konstrukci a tlustou, měkkou podrážku. Aby obuv při sportování nezpůsobovala otlaky či odřeniny, důležité je vybrat vyhovující tvar a správnou velikost – délku i šířku. A je dobré vědět, že sportovní pěnové nebo gelové vložky dokáží zmírnit sílu dopadu chodidla na rovném i nerovném terénu. Zmírňují otřesy, při chůzi i při běhu navodí pocit lehkosti a šetří tak vaše zdraví a o to nám přeci jde.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Kdysi se mi do dovolené nečekaně vetřel adrenalin, aniž bych ho objednala. Čerstvý partnerský vztah dokonale prověřilo ztroskotání s lodí!
Animované filmy mají právě teď v kinech žně. Sázkou na jistotu je bezesporu Toy Story 4: Příběh hraček, který sklízí samou chválu. Pro nejmenší jsou tu Angry Birds ve filmu 2, oživlý svět stavebnice přináší Playmobil ve filmu a čerstvým přírůstkem je zvířecí animák Psí kusy. Napovíme, na co s dětmi nebo celou rodinou vyrazit.
Jestli jste si zamilovali žvýkání žvýkaček, máte je neustále v kabelce nebo na pracovním stole, jistě nyní čekáte jednoznačnou odpověď „Ano!“. Bohužel tak úplně jasné to není, dají se totiž najít pro i proti. Pojďme se na ně podívat.
Známe ho úplně všichni. Nejspíš ho mnoho z nás má na talíři alespoň párkrát do týdne. Avokádo je hit posledních let, je to superpotravina, která nesmí chybět v žádném zdravém jídelníčku. Jenže s sebou nese i temnou stránku, o které se ví, ale příliš se o ní nemluví. Nebo ji záměrně nevidíme.
Když se naším pozemkem prohnala povodeň, zůstali jsme jako opaření. Nejen, že jsme se museli vyrovnat se ztrátou milovaného psa a tím, že jsme přišli o auto, ale rodiče se s tou situací dodnes nevyrovnali.
Alternativní způsoby bydlení si lze představit různě, možností je skutečně celá řada. Nemusíte se přitom cítit nepohodlně nebo se vzdát svého komfortu. Alternativní bydlení ale dnes již nepředstavuje jen způsob, jak ušetřit finance. Jde také o udržitelný způsob bydlení, který šetří naši planetu.
Čtení klasických knih vás nebaví? Nebo byste je rádi proložili i nějakým poslechem? V tom případě si vyberte z našich tipů na audioknížky, které vám jistě v letních měsících udělají radost a zpříjemní horké dny.
V první řadě je dobré si říct, že v malém množství rozhodně neuškodí pivo ani víno. Dokonce má obojí pro náš organismus velmi pozitivní účinky. Čemu tedy dáte přednost vy?
Uklízet nepomáhá, vařit nepomáhá a cvičit vás nikdo nedonutí ani za živého Boha? Pak je na čase vyzkoušet něco, co vás dozajista nejenom chytne, ale také přivede na jiné myšlenky. Představujeme vám antistresové činnosti, které vám zlepší náladu.
Když jsem před třemi lety potkala svého současného muže, byla jsem nadšená. Vkládala jsem velké naděje do naší lásky. Pořídili jsme si společné bydlení a narodila se nám dcera. Po čase jsem ale poznala, že žádné dlouhodobé soužití není ideální. Dnes je náš společný život rodičovský, a já si začala psát s bývalým z Chorvatska.
Znáte to? Bušení srdce, pocení, bolest v žaludku? Trápí vás tyto potíže pokaždé, když jdete do práce? Můžete mít co dočinění s ergofobií – tím nejzazší záhubou pracovního života.

Výběr článků

Máte za sebou poměrně náročné týdny a přemýšlíte, jak si spravit náladu? I když zaručeně pomáhá zmrzlina společně s dobrým dezertem, nemusíte se nutně uchylovat k cukru. Stačí se jen správně obléknout!
Návrat dětí do školy po Vánočních prázdninách může být pro rodiče výzvou. Náš článek se zaměřuje na praktické tipy, jak podpořit své děti ve studijním procesu. Přinášíme konkrétní rady, které pomáhají vytvořit pozitivní a podporující prostředí pro úspěšný návrat do školní rutiny. Jak jsou na tom vaše děti?
První rande je důležitým momentem, z něhož se může – či nemusí – vyvinout vztah, nebo dokonce láska. Jak zapůsobit a co raději nedělat?

Nepřehlédněte

O sexuálním násilí se mluví čím dál častěji a zabývají se jím i televizní a filmoví tvůrci. Ostřílená dvojice Biser Arichtev a Jan Coufal si jako předlohu vzali případ takzvaného Guru Járy, který pod záštitou duchovní pomoci zneužíval své klientky.
Toaleta je jedním z nejdůležitějších zařízení ve vaší domácnosti. Přestože jsou toalety robustní a spolehlivé součásti vodovodního systému, málokdy se najde majitel domu nebo bytu, který nikdy nemá žádné problémy s toaletou. Ucpání je možná nejběžnějším problémem toalety, ale zdaleka ne jediným. Nádrž může například vydávat nejrůznější podivné zvuky nebo může nepřetržitě téct voda. Většinu problémů s toaletami naštěstí dokáže opravit instalatér, který si sám poradí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek