Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Hledáte perfektní jarní boty? Mrkněte na bílé balerínky!

Sluníčko začíná mít pomalu sílu, dny už jsou pořádně dlouhé a ve vás se začíná probouzet letní nálada? Nebojte se ji podpořit barvami, které pustíte do svého botníku. A jednoznačnou trefou jsou pro tuto sezónu bílé balerínky!
bílé balerínky
Jaké jarní trendy si pro nás přichystal rok 2023?

Balerínky do každého botníku

Jak už jejich název dává tušit, historie balerínek se rodí mezi baletkami. Elegantní boty bez podpatku, které díky svému střihu a typickému gumovému pásku (který už dnes není až tak rozšířený, pravda) dokonale drží na noze, to je přesně to, co každá baletka potřebuje! A z baletních prken už to byla jen piruetka do běžných dámských botníků!

Cesta to ale nebyla úplně přímá! Jak už to tak v módě často bývá – bez podpory celebrit by si jich možná ani nikdo nevšiml. Tím, že je ale na svých nohách nosily hvězdy jako Brigitte Bardot nebo Audrey Hepburn to pro balerínky bylo o hodně snazší! Od té doby se do botníků žen po celém světě vrací s železnou pravidelností. A letos tomu není jinak! Balerínky jsou opět na vrcholu!

Nenechte se ale zmást. Letos sáhněte po těch v bílé barvě! Bílá je v kurzu, balerínky taky a dohromady tvoří dokonalou jarní a letní kombinaci. Bílé balerínky jsou zkrátka must have této sezóny! Skvělý výběr najdete v obchodech i na webových stránkách CCC – různé styly, velikosti a odstíny bílé tu na vás už čekají!

A jak je kombinovat

Bílé balerínky se kombinují poměrně snadno. Bílá patří mezi základní barvy a hodí se díky tomu prakticky ke všemu. Stejně tak balerínky – najdete jen málo jarních a letních outfitů, ke kterým by se tyto krásné a pohodlné botky nehodily. 

Milujete sportovní styl? Podívejte se po úplně jednoduchých modelech bez aplikací a dalšího zdobení. Nazujte své bílé balerínky k džínovým kraťasům a bílému tričku se zajímavým potiskem nebo obrázkem. Na hlavu nezapomeňte nasadit kšiltovku, do ruky chytněte městský batoh a dokonalý letní outfit je na světě!

K TÉMATU  Jak udělat dětem pod stromečkem radost

Řadíte se mezi milovnice elegance? Zaměřte svou pozornost na balerínky s mašličkou nebo nízkým podpatkem. A klidně z nich udělejte hlavní hvězdu! Jednoduché černé nebo pastelové šaty k nim budou vypadat skvěle. Stejně tak se jich ale nemusíte bát ani v okamžiku, kdy se chystáte ráno do práce. Zkombinujte je s dámským kostýmkem v tmavé barvě a nechte vyniknout jejich zářivou bílou barvu!

Bílé balerínky vám udělají službu i při různých oficiálních příležitostech. Hledáte správné boty na svatbu, rodinnou oslavu nebo třeba do divadla a vysoké podpatky nejsou nic pro vás? Pak jsou balerínky ty správné boty přesně pro tyto příležitosti. Budete vypadat elegantně a zároveň si celou akci užijete v pohodlí!

A pozor! V jasních a letních měsících mají bílé boty ještě jednu (podstatnou) výhodu! Dají nádherně vyniknout vašim opáleným nohám! Když si navíc vyberete ty s otevřenou přední částí boty, můžete oslňovat také dokonalou letní pedikůrou. Nalakujte si nehty na nohách pastelovým lakem nebo neonovými odstíny. S bílími balerínkami naprosto dokonale vyniknou a na vaše nohy bude radost pohledět!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Každý kolem vás se chlubí, jak jejich dítě ve dvou letech švitoří první slůvka? Nebojte se, rozhodně nebudete čekat tak dlouho! Naučte se techniku, jak své dítě rozmluvit a již ve věku 9 měsíců mít človíčka, kterému rozumíte první slůvka.
Chcete dát svému milenci ultra speciální dárek, který mu ukáže, jak vám na něm záleží? Proč nezkusit smyslnou, erotickou masáž? Erotická masáž, která je dokonalým způsobem, jak vás dostat oba do nálady, je skvělou formou předehry a může pomoci budovat a prodlužovat potěšení, aby bylo vyvrcholení ještě příjemnější. A co si budeme, vzrušená budete i vy – a jak! Sama to dnes večer zkuste.
Vinný sklípek vyžaduje podzemní prostor, kde si budete moci naplno vychutnat tu pravou atmosféru posezení s přáteli nad sklenkou vína. Pokud sklepní prostory nemáte, můžete originální způsob uskladnění vína vymyslet i v kuchyni nebo obýváku.
Máte potíže s vysokým cholesterolem? Trápí vás kožní vyrážky nebo ekzémy? S tím vám může pomoci strava, která je sice bez barvy, ale to jí na účinnosti vůbec neubírá. Co si tedy servírovat pravidelně?
Na omega-3 mastné kyseliny se dnes klade velký důraz. Taky aby ne, vždyť prospívají mozku i paměti. Zároveň snižují riziko obezity a cukrovky. Víte, že je můžete čerpat třeba z vajec, listové zeleniny, mandlí nebo chia semínek?
Zábava a práce v jednom? Sen, který se stává skutečností díky event managementu. Budujte kariéru v tomto oboru. Ukažte svůj manažerský talent a kreativitu organizováním firemních akcí. Toužíte po profesním růstu a dokonalé firemní kultuře?
Rozhodli jste se zhubnout přebytečná kila? Chcete konečně dosáhnout vysněné štíhlé linie? Doporučujeme vsadit na plavání. Jen málokdo si uvědomuje, jak efektivním sportem plavání vlastně je. Pojďme si prozradit, jak dlouho musíme plavat, abychom konečně zhubli.
Tak trochu se stydíte za své podpaží? Buďte v klidu, vždyť jeho tmavší zbarvení se dá poměrně snadno napravit. K takovému účelu se přímo nabízí brambora, mléko, kokosový olej nebo stará dobrá jedlá soda. Jakých postupů se držet?
Ekologické rodičovství není jen módní trend, ale způsob, jak předat dětem důležité hodnoty týkající se ochrany naší planety. Udržitelný životní styl může pomoci snížit vaši ekologickou stopu a zároveň zajistit zdravější prostředí pro vaši rodinu. Zde jsou praktické tipy, jak začít:
Pěstitelská sezona je v plném proudu, což znamená, že si lidé ve svém volném čase musí najít čas na svádění boje s mandelinkami. Právě mandelinky jsou totiž největším problémem, který sužuje jejich pěstované brambory. Rozpoznat je není vůbec nic těžkého. Mandelinka bramborová je americký brouček, který je asi dvanáct milimetrů dlouhý a osm milimetrů široký. Většinou je zbarven do bílo-žluta nebo do bílo-oranžova s tím, že ho zdobí černé pruhy.
Nic nevykouzlí v obývacím pokoji lepší atmosféru než krby a krbová kamna. Planoucí oheň je nejen přírodním zdrojem tepla, ale působí i jako balzám na duši. Když se venku ochlazuje a za okny padne tma, zářivé plamínky se postarají o pocit pohodlí a útulnosti. Prohlédněte si krásné krby a krbová kamna a možná dostanete chuť si zatopit dřevem.
Když jsem potkala Petra, strašně se mi líbil a učaroval mi jeho úsměv, nadhled i smysl pro humor. Nikdy jsem ale necítila ty pověstné motýlky v břiše. Všem v okolí se ale líbil, dostal i mé rodiče a všichni si mysleli, že pro mě nemůže být vhodnější partner.

Výběr článků

Designová krbová kamna vypadají v obývajím pokoji navozují tu správnou atmosféru. Kamna Nordica spadají do střední a vyšší třídy, a kvalita tomu odpovídá. Některá mají varnou plotnu, jiná lze umístit přímo na zeď. Prohlédněte si galerii.
Také si spolu vaši domácí mazlíčci dobře rozumí? Podívejte se, jak si kočky a psi hrají s ptačími kamarády všeho druhu, jako jsou papoušci, kuřátka, slepice nebo kachny. Zvířátka umí být opravdu rozpustilá!
Hledáte originální tipy na výlety v okolí vašeho bydliště, nebo se rádi podíváte i do jiných krajů České republiky? Přinášíme vám nový seriál, v němž vám prozradíme tipy na ta nejkrásnější a nejzajímavější místa ze všech krajů naší země.

Nepřehlédněte

Vidět kvést nebo rodit rostlinku, kterou jsme si vypěstovali ze semínka, je čistá radost každého zahrádkáře. Celá řada zelenin i květin se musí vysévat včas, protože mají dlouhou vegetační dobu. Tak abyste stihly sezónu, je nutné se setím začít již nyní v únoru!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek