Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Sexuální poloha vám napoví, koho máte doma. Víte, jak to má nejradši? Pak už víc vědět nepotřebujete

Víte, jakou sexuální polohu preferuje váš protějšek? Pokud vyžaduje stále hlavně jen jednu polohu při milostných hrátkách, velice snadno si podle toho můžete vyložit, s kým máte tu čest.
sexuální poloha
Jeho nejoblíbenější sexuální poloha vám napoví, s kým máte tu čest.

23. 01. 2023

Máme na 600 různých sexuálních poloh, jejich střídání dokáže sexuální život pořádně oživit, ale obvykle každý z nás preferuje jen jednu či pár. Takových, které nám jsou nejpříjemnější a nejsnáze při nich dosáhneme orgasmu. Proč to řešíme? Protože nejoblíbenější sexuální poloha vám může prozradit skrytou osobnost milence. Tak, jak to děláte nejčastěji?

1. Na všechny čtyři – poloha na pejska

Při této poloze je partnerka otočená zády k partnerovi a je na všech čtyřech, proto se jí také říká na pejska. Partner tak přebírá veškeré otěže a má jako na dlani pohled na vyšpulený zadeček. Jasně tak může sledovat, jak penis zasouvá do pochvy nebo řitního otvoru, což pány samozřejmě ještě více vzrušuje. Tato sexuální poloha se považuje za poněkud chlípnou, tvrdou, a také ji mají nejraději muži, kteří mají rádi navrch.

Partnerka je totiž v této pozici bezmocná, muž si s ní může dělat, co chce, kontroluje sám i hloubku průniku do partnerky. Muži si tak právě tímto mohou kompenzovat to, že dříve byli ženami odmítáni, teď nad nimi naopak získávají moc. Každý, kdo má v oblibě tuto polohu, chce mít poslední slovo a chce určovat směr nejen v posteli, ale i v životě.

2. Jízda nahoře – poloha na koníčka

Tak tahle sexuální poloha je hodně oblíbená, i když ne každý ji zvládne. V tomto případě se muž opravdu nenadře, protože jen leží a otěže přebírá žena, která má pak celou akci pevně v rukou. Právě muži, kteří jsou již z domova od maminky zvyklí, že všechno dostávají naservírováno jako na zlatém podnose, mají tuhle polohu nejraději. Nemusí se dřít, jen si užívat, a právě tohle pak chtějí nejen v posteli, ale i v životě. Tak pozor na to.

K TÉMATU  Karel Gott a jeho trapasy i pády. I Mistr se někdy utne... jako každý z nás
sex
Sexuální poloha na koníčka je pro sebevědomé ženy a tak trochu líné muže.

Na druhou stranu, při této poloze ženy nejsnáze dosáhnou vlastního uspokojení, tudíž pokud ji váš partner vyžaduje pravidelně, může to také znamenat, že vedle sebe máte ohleduplný protějšek.

3. Stará dobrá klasika – misionářská poloha

A tady je to zase obráceně. V tomto případě leží na zádech žena a má roztažené nohy. Muž je pak nad ní. I když se může zdát, že v tomto případě jen žena bezmocně leží a nechává dělat muže jeho část práce, nemusí tomu tak být. Aktivita partnerky je vítána, a hlavně je zde důležitý oční kontakt. Tahle sexuální poloha patří mezi nejzákladnější, asi každý v této poloze zažil svůj první sex. Misionářem nelze nic pokazit, zároveň ale nečekejte ani velké překvapení a nějakou postelovou show.

Takže jde o sázku na jistotu, vyhledávají ji muži, kteří neradi riskují a nemusí ani velké dobrodružství nebo výzvy. Problém nastane ve chvíli, kdy to má podobně i žena. Ti, kdo mají v posteli nejraději misionáře, se totiž nepouštějí nikdy do větších akcí, a to může znamenat jediné – velkou nudu.

misionář
Misionář je stará dobrá klasika.

4. Když to do sebe zapadá – poloha lžička

Dvě lžičky připomíná sexuální poloha, kdy oba partneři leží na boku hezky za sebou. Lžička je velmi intimní polohou, preferují ji citliví muži, kteří se rádi k partnerce tulí a mazlí se. Milenci, kteří tuhle polohu vyžadují velmi často, jsou považováni za ohleduplné, mají velkou empatii a pochopení. Pokud tedy tato poloha patří k těm, které doma praktikujete velmi často, máte možná v posteli i doma hotový poklad. Muži, kteří se rádi milují v poloze lžička, se nikdy nestydí za to, co cítí. Své partnerce se oddávají a velmi jim záleží na spokojeném vztahu i milující rodině.

K TÉMATU  Koitofobie: Strach ze sexu skutečně existuje. Jak se projevuje?
vášeň
Sexuální poloha lžičky je typická pro citlivé muže, co se rádi mazlí.

5. V pozoru – poloha vestoje

Pro někoho nepohodlné, pro jiného vzrušující. Polohu vestoje preferují hodně charismatičtí milenci, muži s velkou osobností. Zároveň jde ale o silné jedince, kteří se nebojí výzev. Za velké plus můžete považovat to, že ti, kdo mají v oblibě polohu vestoje, nejsou líní a nevadí jim se v posteli i v životě trošku nadřít.

předehra
Sex vestoje si užívají charismatičtí jedinci.

Tak co myslíte, sedí to?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

8 způsobů, jak si s partnerem okořenit sexuální život a znovu zažehnout plamen

Láká vás sex ve vaně? Zkreslené představy často vystřídá drsná realita

Zdroje článku:
www.entitymag.com, www.psychologytoday.com
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ne nadarmo se říká, že každý člověk je jedinečný. Tento argument se bezpochyby týká i v případě volby dioptrických brýlí, které, mají jí maximálně splňovat nejnáročnější kritéria, musí být vybírány na základě určitých vlastností jejich nového majitele. Která to jsou? Pojďme se na to podívat!
Jsou konečně vidět výsledky po dlouhých týdnech strávených v posilovně? Konečně se ukazují buchtičky na břiše, kvůli kterým jste poslední měsíce nejedli sladkosti a drželi si zdravý jídelníček? Nezmařte svou dlouhou snahu a vyhněte se několika věcem, po kterých se tloustne, a to extrémně rychle.
Pěstování zeleniny je v plném proudu. Zatímco někteří aktivně do připravených a okopaných záhonů sází brambory, jiní se pouští do pěstování jahod nebo salátů. A pak jsou tu ti, kteří si zatím do skleníků sází papriky, jež mají tendenci prodlužovat život.
Podzim je obdobím, kdy se mění nejenom barvy listů, ale i módní kousky v našich skříních – sandály v botnících pak střídají kozačky nebo kožené polobotky. Pokud ještě váháte, zda byste měli investovat do nového páru kožených bot, prozradíme vám, proč této koupě nebudete litovat.
Pokud se chcete letos blýsknout, můžete vsadit i na červené tenisky. Ty jsou stylové a můžete je ladit s nejrůznějšími trendy oděvy a s módními doplňky. Jestliže zrovna nejste módní guru, nemusíte si zoufat. My vám na následujících řádcích prozradíme o červených teniskách vše podstatné. Proto čtěte a pojďte se inspirovat s námi!
Období prázdnin a letních dovolených je už definitivně za námi. Přestože meteorologové slibují poměrně slušný podzim, sychravé dny spolu s deštivým počasím už nedočkavě klepou na dveře. Pokud vám zbývá ještě pár dnů dovolené nebo prostě máte chuť vyrazit někam na teplem, rozhodně se vám budou hodit naše tipy na hřejivou podzimní dovolenou.
Módní oblečení s námi mnohdy dokáže skutečné zázraky. Rozjasní nás, zvýrazní naše přednosti a podpoří náš styl. Druhou stránkou mince je ale fakt, že pokud zvolíme nesprávné modely, nastane spíše opačný efekt. V tomto článku se proto podíváme na šest nejčastějších módních chyb, které nám na oko přidávají kila navíc.
Letošní vánoční svátky přišly doslova nečekaně. Člověk ani nestihl zamhouřit oka. A možná právě proto, že svou pozornost věnoval něčemu jinému, teď nemá ani vyzdobený svůj příbytek. Pokud stejně jako mnozí ostatní doháníte veškeré vánoční resty, možná máte na seznamu i položku: vyzdobit interiér. A od toho jsme tu my.
Zatímco svět čelí velkému množství výzev, jako je například změna klimatu nebo nedostatek obnovitelných zdrojů, společnost by měla začít ženské nápady a vynálezy brát vážněji. Proč? Protože i ženy už mnohokrát dokázaly, že si zaslouží na poli vědy uznání.
Produkty s nakousnutým jablíčkem patří dlouhodobě k hitům. To ostatně prokazuje i fakt, že společnost Apple stojí na bedně v žebříčku nejhodnotnějších společností světa. A pravděpodobně se ještě nějaký ten pátek mezi první trojkou udrží. Přináší totiž neustále nové a nové produkty, které jsou s obrovským zájmem a nadšením kupovány. Vezměme si takové Apple Watch – to je produkt budoucnosti, nemyslíte? Jen hrstka lidí však ví o všech věcech, které hodinky umí a ovládají.
Máte něco málo našetřeno a své úspory schováváte pod polštářem doufajíc, že vám je inflace “nesežere”? Bohužel inflace dosáhne i na vaše úspory, které sídlí na běžném účtu. Aby došlo naopak k jejich zhodnocení, vyplatí se je investovat. Do čeho? To je už na vás. Ať už se rozhodnete pro akcie, nemovitosti, dluhopisy nebo pro spořící účet, pomůžou vám knihy o investování, které vás navedou na tu správnou cestu.
Máme tu prosinec! Víkend bude trochu teplejší, a co nás čeká, napoví horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové.

Výběr článků

Připravte se na příval roztomilosti. Rozpustilé kočičky si hrají, mazlí se a dovádějí, a vyvolají úsměv na tváři i u sebevětšího mrzouta. Proto milujeme domácí mazlíčky.
Doba adventní, pečení cukroví, bramborový salát se smaženým kaprem a očekávání příchodu Ježíška – to vše k Vánocům jak je známe my patří. Ovšem víte, kde se tyto tradice a zvyky skutečně vzaly a kam až sahají kořeny Vánoc?
Pozorujete okolo sebe generaci teenegarů a říkáte si, co je to vlastně teď za módu? Pojďte se s ní seznámit a uvidíte, že vám hned přiroste k srdci. Urban fashion se totiž jednoduše zapracuje do každého stylu!

Nepřehlédněte

Na umělé nehty se používá gel nebo akryl. Některé ženy si je nemohou vynachválit. Jiné, a to i ty, které je třeba dočasně používaly, říkají "už nikdy více". Co rozděluje tyto dva tábory? Třeba jen to, že o umělé se nemusíte delší dobu starat a jsou stále upravené. Na přirozených nehtech musíte pracovat denně, jinak nebudou nikdy vypadat dobře.
Prázdniny a dovolené jsou za dveřmi. Ovšem letos budou pro mnohé z nás jiné. Místo koupání v teplém moři nás čeká ráchání v bazénech, studených řekách a ne vždy zrovna čistých rybnících či přehradách. Následkem pak může být řezání a pálení, které mnohé z nás tak důvěrně znají. Typické letní záněty totiž dokážou pořádně potrápit a zkazit volno.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek