Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

18 let od posledního dílu: Co dnes dělají děti ze seriálu Přátelé?

Kdo by neznal kultovní seriál Přátelé, který je oblíbený napříč mnoha generacemi? Rosse, Rachel, Monicu, Joeyho, Chandlera a Phoebe milujeme všichni, ovšem pamatujete si děti, které v seriálu hrály? Kdo ztvárnil Bena a Emmu, jedny z důležitých postav seriálu? A co dělají nyní?
Přátelé
Jak dnes vypadají děti ze seriálu Přátelé?

26. 10. 2022

Za deset let se v seriálu Přátelé vystřídala hromada dětí. A možná jste netušili, že většina z nich byla ztvárněná dvojčaty nebo dokonce klidně i čtyřčaty! V tomto článku rozhodně nechceme poukazovat na to, že jste staří (i když si tak asi budete připadat), ale podívejte se, jak všechny ty malé dětičky vyrostly.

Ben Geller

Charles Thomas Allen a John Christopher Allen

Prvním dítětem seriálu Přátelé byl Ben, který se narodil Rossovi a Carol. Jistě si pamatujete počáteční díl, kdy Ross zjistil, že jeho manželství je v troskách, protože jeho manželka Carol tak trochu přešla „na druhou stranu“ a zamilovala se do své kamarádky Susan. Jaké překvapení se jim však dostalo, když Carol zjistila, že s Rossem čeká dítě, Bena.

Ben
Jak Ben rostl, měnili se i herci, kteří jeho roli ztvárnili.

Úplně jako první ho ztvárnil Michael Gunderson, který byl ale nahrazený dvojčaty Charlesem Thomasem Allenem a Johnem Christopherem Allenem. Klukům je nyní 28 let, Charles filmový průmysl neopustil, dokonce se živí i sociálními sítěmi, šanci na skvělou kariéru vzal za správný konec.

přátelé
Thomas Charles Allen je jedním z dvojčat, která ztvárnila postavu Bena.

Cole Sprouse

Jak Ben rostl, potřeboval seriál Přátelé už někoho většího a toho ztvárnil právě Cole Sprouse, který je filmově známé dítě. Zahrál si například také ve filmu Velký táta, kde hrál syna Adama Sandlera nebo ve snímku Astronautova žena po boku Johnnyho Deppa. Svou kariéru však odstartoval sitcomem se svým dvojčetem Dylanem, Sladký život Zacka a Codyho. I Cole zůstal u herectví, můžeme ho vidět třeba v seriálu Riverdale.

Tento dnes již třicetiletý muž má dostatečně silnou základnu fanynek, pro svůj vzhled je také vyhledávaný mnoha modelingovými společnostmi.

Přátelé
Cole je stále herecky aktivní a je i vyhledávaným modelem.

Zajímavost: Cole si na natáčení Přátel vzpomíná, dokonce se přiznal, že v té době byl jako malý chlapec zamilovaný do Jennifer Aniston, která hrála Rossovu přítelkyni. Byl jí tak uchvácen, že nejednou zapomněl text a nedokázal ze sebe vydat ani hlásku.

Emma Geller-Green

Noelle a Cali Sheldon

Asi nejslavnějším dítětem seriálu Přátelé se stala dcera Rosse a Rachel, Emma, která byla zplozena „náhodou“, když se Rachel pár týdnů před svatbou Moniky a Chandlera zastesklo. A kdo jiný byl zrovna po ruce než Ross.

K TÉMATU  Vše, co zatím víme o 3. sérii „A jak to bylo dál“
Přátelé
A tady to celé začalo…

Původně děvčátko Emmu hrála dvoje dvojčata: Elizabeth and Genevieve Davidson a Alexandra and Athina Conley. Ty ale poté nahradila jiná dvojčata – Noelle a Cali Sheldon. Dnes už dvacetileté slečny v herectví dále pokračují, jejich posledním filmem byl horor „My“. Vzhledem k nízkému věku si holky na svou roli v seriálu nepamatují.

dvojčata
Dnes už jsou Cali a Noelle skoro dospělé ženy.

Zajímavost: Děvčata musela čekat na své 13. narozeniny, aby se na seriál mohla podívat a zjistit, koho to vlastně hrála. Seriál si holky samozřejmě zamilovaly stejně jako my všichni.

Trojčata Leslie, Chandler a Frank Jr.

V seriálu si zahrálo také spousta jiných dětí, někdo musel přece například ztvárnit trojčata Leslie, Chandlera a Franka mladšího. Ty porodila Phoebe svému bratrovi Frankovi (dlouhý příběh). Jejich role zastala čtyřčata Alexis, Cole, Justin a Paul Cimoch. Tihle sourozenci v roce 2017 úspěšně dokončili střední školu.

Přátelé
”The Cimoch gang” v roce 2017 úspěšně odmaturoval.

Později jejich role nahradila Sierra Marcoux jako Chandler, Dante Pastula jako Frank a Allisyn Ashley Arm jako Leslie. Všichni mají herecké zkušenosti především jako děti.

Děti Moniky a Chandlera

Také Monika a Chandler se nakonec dočkali svých vytoužených dětí, které jim porodila Erica, mladá dívka, co neměla ani tušení, že dvojčata vůbec čeká. O tom samozřejmě nevěděla ani Monica s Chandlerem, pro něhož to bylo obzvlášť velké překvapení, které musel dlouze rozdýchat. Vzhledem k tomu, že se dvojčata v seriálu jen mihla, jejich jména jsou neznámá. Dnes si zřejmě užívají svou pubertu.

Kdo by nemiloval seriál Přátelé?

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Co říkají slavní Přátelé o jejich plánovaném comebacku?

Stravovací návyky podle Blake Lively: 80 % disciplíny, 20 % potěšení

Zdroje článku:
www.hellomagazine.com, www.mamamia.com.au
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Svatba je přelomovým a krásným dnem v životě. Aby byl svatební den nezapomenutelný zejména pro nevěstu a ženicha, je důležité zvolit i tu správnou hudbu. Výběr svatebních písní ovšem není žádná legrace. Co si nevěsty nejčastěji přejí a co se aktuálně hraje? Vyzpovídali jsme DJ, který má v tomhle směru mnohaleté zkušenosti. A zeptali jsme se i samotných nevěst.
Také přemýšlíte, jak nejlépe a nejkvalitněji využít čas letních prázdnin pro své dítě? Žijeme v době, kdy je na trhu nepřeberné množství nabídek letních táborů, doprovázených kvalitním programem nebo „celotáborovou hrou“. Jak vybrat pro své dítě nejlépe? Na co se při výběru zaměřit?
Skotská vrchovina nabízí překrásnou přírodní scenérii, kterou charakterizují zelené kopce, rozmanité skalnaté útvary, horská údolí a jezera, ale i středověké hrady. Tady je malá ochutnávka, která vás možná navnadí na výlet do této řídce osídlené oblasti.
Některé z nás se při pojmech „povinné ručení“ a „havarijní pojištění“ jen zatočí hlava při představě, že bychom si jej měly sjednávat samy. Návštěva pojišťoven, porovnání, co nám na přepážkách bylo nabídnuto, ale hlavně: pamatovat si údaje o našem autě. Jenže takto už to dávno neprobíhá! Dnes se pojistíte online, z pohodlí domova. Potřebovat budete jen osobní doklady, velký technický průkaz a několik minut svého času.
Otevřete dveře k zdravějšímu životnímu stylu. Dnes přinášíme vám praktické rady a osvědčené tipy, které vám pomohou iniciovat a udržet zdravé návyky. Od malých každodenních změn po postupný proces adaptace, čeká na vás průvodce, jak integrovat zdravější rozhodnutí do svého každodenního života. Jste připraveni na cestu k celkovému zlepšení svého životního stylu? Pojďte do toho snámi a objevte radostné stránky zdravějšího já.
Vztahy s tchyní jsou kapitolou partnerského života samy o sobě. I když v mnoha případech jde o vztahy skvělé, v jiných to může značně skřípat. Zatímco někdy dělá tchyně naschvály, jindy si žena nenastaví jisté hranice, které se poté neustále překračují.
Make-up kdekoliv. Tyhle kosmetické vychytávky poradí, jak vytvořit vlastní rozjasňovač, čím nahradit pudr nebo udělat rychlé kontury obočí.
Ve světě dobrot je spousta potravin, které nejenže skvěle chutnají, ale zároveň jsou cenným zdrojem mnoha látek. A zatímco při jejich výběru se zpravidla zaměřujeme na nutriční hodnoty a samozřejmě chuť, někdy není od věci řešit i barvu, která u některých typů potravin hraje velkou roli. Věděli jste třeba, že některé černé potraviny jsou díky své přirozené barvě zdravější než jejich světlé verze? A právě několik takových společně prozkoumáme a mimo jiné vám prozradíme, v čem spočívá jejich výhoda.
Kdo by nemiloval nakládané kyselé okurky. Jsou výborné k masitému pokrmu, nebo jen tak, když máme chuť. Legendární „kvašáky“ se zkrátka těší velké oblibě. Pokud ale chcete mít ve špajzu dostatečné zásoby zavařených okurek na zimu, je zapotřebí mít dobrou úrodu
Psychohygiena představuje metody k získání duševní rovnováhy, psychické odolnosti a spokojenému životu. Proč bychom měli psychohygieně věnovat stejnou pozornost jako své fyzické kondici?
Ani letošní léto se neobejde bez tradičních vln veder. Pro letošek meteorologové navíc předpovídají, že teploty mohou být extrémní. A ne každý si může nainstalovat klimatizaci, která by proti vedrům účinně pomohla. Jak si tedy poradit i bez klimatizace a náročných investic? Jak správně větrat v horkém bytě a čím nejlépe stínit?
Nikdy není pozdě změnit kariéru a zkusit něco nového. Naštěstí časy, kdy ženy patřily jen do humanitních oborů, jsou dávno pryč. Přesto v některých odvětvích je jich minimum. Třeba v IT tvoří sotva desetinu odborníků. Nicméně, pokud máte dámy kuráž, tak to zkuste. Firmy vás tu budou vítat s otevřenou náručí a ocení vás. Váháte? Pak pro vás máme sedm důvodů, které vás přesvědčí, že počítače jsou skvělá volba.

Výběr článků

Hubnutí s sebou nese řadu mýtů. Lidé, kteří se cvičením a zdravým životním stylem zabývají, je posléze snaží mýtit. Stále se totiž mezi námi nachází jedinci, kteří jim urputně věří. Pojďme si zmínit ty nejčastější mýty o hubnutí, které nám spíše stěžují cestu za vysněnou figurou.
Retro je v módě, nejen v nábytku. Ale sedací soupravy se navíc objevují s jedním důležitým prvkem, a tím jsou kulaté tvary. Letos jsou in zaoblené sedačky! Co na ně říkáte?

Nepřehlédněte

Mykóza je velmi nepříjemný, ale celkem běžný druh infekce. Její příčinou jsou houby, které se běžně vyskytují v našem prostředí. Pokud se kůže nohou nakazí, trápí ji nejen estetické nedostatky, ale také svědí nebo pálí. Při přemnožení hub dochází ke vzniku zánětů.
Mikrovlnná trouba je skvělý pomocník v každé domácnosti, ale i v kuchyňkách v zaměstnání. Novější modely dokonce odbourávají tradiční neduhy mikrovlnek, které při ohřívání polévky ohřály jen talíř nebo misku a část pokrmu, zatímco ve středu zůstala úplně studená část. A s trochou cviku v nich ohřejete i knedlíky nebo maso tak, aby jídlo chutnalo jako čerstvě uvaření. Přesto existují potraviny, které do mikrovlnky prostě nepatří. Po ohřátí mohou být dokonce zdraví škodlivé.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek