Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Tenisky pro chlapce – Výběr obuvi, kterou bude vaše dítě milovat

Chcete-li vaší ratolesti pořídit pohodlné a zároveň vysoce módní boty, zkuste se porozhlédnout po dětských teniskách. Na následujících řádcích vám prozradíme, podle jakých kritérií vybírat tenisky pro chlapce, abychom nešláply vedle. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!
tenisky
Chlapecké tenisky: které budou vaše ratolesti milovat?

Jaká kritéria by měly splňovat tenisky pro chlapce?

Chlapecké tenisky by měly být především dobře odpružené. Odpružená podrážka zaručí, že bota zvládne tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Pohybový aparát dítěte tak nebude přetěžovaný a dítě se bude s každým nášlapem cítit jako v bavlnce. Kvalitní tenisky pro kluky by pak měly mít i prodyšný svršek. Díky tomu se nebudou chlapcům potit chodidla. A to ani při zvýšené zátěži a při sportu. Vybíráte-li tenisky pro chlapce, můžete volit mezi nižší a kotníčkovou variantou. Nízké plátěnky se hodí zejména ke kalhotám v regular fit střihu. Vyšší tenisky pro chlapce pak kombinujte s kalhotami se zúženou nohavicí. Díky praktickému zúžení vynikne kotníčková bota v celé své kráse. Nízké i kotníkové tenisky pro chlapce najdete také v prodejnách CCC. Zde si přijde na své každý malý milovník módy.       

Jaké barvy, vzory a motivy budou v letošní sezóně v kurzu?

V letošní sezóně budou chlapci in v teniskám v přírodních odstínech. Tmavě modré, zelené i oříškové plátěnky tak budou dobrým řešením. Vyhýbat se pak chlapci nemusí ani staré dobré černé nebo bílé klasice. Tenisky v černém a v bílém provedení jsou elegantní a z módy nevychází. Navíc je kluci snadno zkombinují i s dalšími pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy. Letos budou v kurzu především ty zvířecí a květinové. Nechte své děti experimentovat. Trendy tenisky pro chlapce v bílé i černé barvě jsou k mání i na e-shopu CCC. Dobré je pak řídit se pravidlem, které říká, že méně znamená mnohdy více. K pestrobarevným teniskám tak zvolte decentní oblečení v jednobarevném provedení. Naopak k jednobarevným minimalistickým teniskám se mohou chlapci více odvázat a zvolit výraznější oblečení. Tím se outfit vkusně sjednotí a nebude působit zbytečně chaoticky.         

K TÉMATU  Tenisky pro každou příležitost: Nebojte se jich ani do společnosti

S jakým oblečením mohou chlapci kombinovat tenisky?

Tenisky pro chlapce jsou univerzální obuv. Hodí se tak i do kapsulového šatníku. Chlapci mohou tyto trendy boty kombinovat s plátěnými kalhotami, ale i se sportovními legínami nebo se stylovými cargo kalhotami. Ty mají praktické kapsy a jsou vysoce módní. V teplých měsících se pak dětské tenisky hodí i k šortkám. Kluci je mohou oblékat i do města a na nákupy. Zvolit k nim mohou např. pohodlné tmavě modré slim fit džíny. Jako svršek pak mohou chlapci vybrat obyčejné bavlněné triko. Hodí se však i k polo triku. To snoubí sportovní a elegantní styl oblékání. K decentním teniskám v jednobarevném provedení se skvěle hodí i dětské košile. Ty mohou být s potiskem nebo na sobě mohou mít i výraznější vzory a motivy. Záleží vždy jen na vašem dítěti a na jeho jedinečném vkusu. Módní tenisky pro chlapce ke košilím můžete nakupovat také v kamenných prodejnách CCC. Výběr je široký a ceny příznivé. Nezapomínejte pak i na to, že by měly chlapecké tenisky ladit i se zbytkem zvolených doplňků. A to nejen barvou, ale i strukturou. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému.           

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Převleč si ty mokré plavky. Také vás to štvalo jako malou? Něco pravdy na tom ale je, mokré plavky nebo sezení na studené zemi a další věci mohou zánět močových cest pěkně urychlit.
Znamení zvěrokruhu o nás prozradí mnohé. Napoví, které plemeno psa je pro nás tím pravým společníkem, prozradí i to, jaké jsou naše silné a slabé stránky. Dokonce upozorní na to, jakým jsme milencem. A kromě jiného i naznačí, jestli patříme mezi chytrá či méně inteligentní stvoření.
Na čistotu a minimalismus se zaměřil architekt Matt Watts. Jeho moderní stodola nabízí prostorné a komfortní bydlení. Prosluněnému interiéru vévodí zatočené schodiště. Zaujme i kuchyňský kout, celý laděný do černé barvy.
Tohle se stalo téměř každému. Na chvilku nedáváte pozor, rychle sáhnete pro propisku nebo telefon a jedním nekontrolovaným pohybem převrátíte sklenku s vodou – v horším případě se sladkou limonádou, čajem, nebo dokonce kávou. Nevěšte hlavu, máme pro vás sedm kroků, jak můžete svůj notebook zachránit.
Pohřeb je jedna z nejsmutnějších událostí v našem životě. Je tedy potřeba nic nezanedbat a rozloučit se s láskou a pokorou. Přirozenou součástí je čas na klid, truchlení a celkově zpracování této těžké události.
Proti chřipce se můžete dát očkovat a v případě, že nemoc propukne, lze vsadit na běžně prodávaná syntetická léčiva. Zkusit ale můžete bylinky i sílu přírody.
Monstera – pokojová rostlina s monstrózními listy, která je součástí českých rodin už od nepaměti. V mnoha domácnostech se dědí po generace – pěstovaly ji babičky, matky, dcery i vnučky. Je ideální rostlinou do moderních i starších domovů, hravě si s ní poradí i začínající pěstitelé. Ke svému životu totiž nevyžaduje prakticky nic.
Co takhle trochu zpestřit interiér? Pokud patříte mezi ty, které mají rády "udělej si sám", tohle jsou nápady pro vás. Originální květináče, plyšová spona na záclony, zarážka na knihy nebo talířek na jednohubky, to vše má jedno společné - základem jsou staré hračky. Nějaký vhodný kousek najdete i u vás, a pak hurá do díla. Zkuste trochu netradiční dekorace!
Únava je přirozenou reakcí našeho těla na přepracovanost nebo stres. Pokud se ani po dobrém spánku necítíte odpočatí, jste neustále napjatí a necítíte se takříkajíc „v pohodě“, můžete trpět syndromem chronické únavy. Je rozšířený mezi obyvateli velkých měst, kteří jsou vystaveni častému stresu a přepracovanosti. Vědci nazývají chronickou únavu nemocí 21. století. Nestihla právě vás?
Jak vybrat brýle tak, aby vám vyhovovaly po všech stránkách? Zaměřte se na funkci, velikost ale i tvar obroučků a celkový design. Právě brýle totiž tvoří výrazný prvek obličeje a mohou vám v celkové image velmi pomoci, vyberete-li si je k obrazu svému. Pojďme si povědět víc.
Současná hygienická situace si žádá kooperaci nás všech. Je potřeba, abychom se chránili podle hesla, které bylo vytvořeno: „Moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mě.“ Roušku si můžete vyrobit mnoha způsoby.
V dnešní době máme spoustu pomocníků, o kterých si generace před námi mohly nechat jen zdát. Vysávají za nás roboti, praní prádla přenecháváme pračce, máme také myčku, tudíž nemusíme špinavé nádobí mít ručně. V mnoha ohledech, jak se zdá, máme vše vlastně jednodušší. Proč ale paradoxně i tak nemáme čas a nejsme tak šťastní a v klidu, jak bychom měli být?

Výběr článků

Rozlití kávy na košili není nikdy příjemné, zvláště pokud už tak jdete do práce pozdě. Ale jakmile budete vědět, jaké metody odstraňování skvrn použít, budou pro vás takové situace hračka. Skvrny nemají šanci!
Už nevíte, co pít, abyste si pitný režim co nejvíce zpříjemnily? Pak vám doporučujeme vložit do odšťavňovače několik jablek a připravit si nápoj, co vám prospěje ve všech směrech. Proč s jeho výrobou neotálet?
Snad každý rodič od svého milovaného dítěte očekává pouze to dobré, doufá, že se vydá správnou životní cestou a bude šťastné. Takhle to ale samozřejmě v životě bohužel nechodí a někdy se holt i to nejhodnější dítě může dostat na scestí. To se stalo mé dceři Markétě, já se s tím však do teď nemohu vyrovnat. Odvedl nám ji drogový dealer.

Nepřehlédněte

Znáte tibi krystaly, nebo jste o nich ještě nikdy neslyšeli? Přitom je to hit posledních let. Jsou tělu prospěšné a tudíž zdravé a ještě se z nich dá vyrobit třeba domácí cider. Objevte kouzlo tibi limonády!
Dokážete si představit, jak moc dokážou být opalovací krémy nebezpečné? V některých případech mohou pozměnit i naši DNA! Neodnesete to vy, ale vaše děti a vnoučata už možná ano.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek