Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Nekončící all beige trend, nebo nepřehlédnutelné barvy?

All beige outfity. Nekončící trend, který bychom už mohli označit pomyslnou značkou nadčasovost. Za těch pár let, co tu s námi je, by si to zasloužil. Stejně jako černá, bílá či námořnicky modrá patří i béžová mezi barvy, se kterými nikdy nešlápnete vedle.
all beige
Spojení béžové a sukně či šatů je nepřekonatelné. Snad jenom malými černými. Nadčasová all beige klasika, se kterou nešlápnete vedle. Ať už se vypravíte kamkoli.

13. 06. 2022

A naproti tomu toto jaro a léto velmi trendy a oblíbené barvy. Čím výraznější, tím lepší. Pokud se nedržíte zkrátka, nemusíte se držet jen v mezích all beige.

Pomyslnými královnami se staly královsky modrá, sytě růžová a výrazná oranžová. Kombinovat je můžete jak mezi sebou, tak s neutrálními barvami, kam patří i všemi oblíbená béžová. A pokud jste odvážnější, vsaďte na monochromatický look právě s jednou z uvedených barev. Nešlápnete vedle. Ale začneme již zmiňovanou béžovou.

Jak a kam

Jakkoli a kamkoli. Opravdu. Béžová, stejně jako třeba červená, sluší bez výjimky úplně všem. Stačí pouze najít ten svůj správný odstín, který vás podtrhne. Odstínů je totiž nespočet, od oblíbené camel přes pískovou až po smetanovou.

TIP: Pokud jste studený typ, volte i odstíny béžové ve studených tónech, a pokud naopak patříte mezi teplé typy, kterým sluší barvy s teplým a zemitým odstínem, měly byste na to pamatovat i při výběru nového béžového kousku.

Možná máte některé z nás zafixované béžové barvy od svojí babičky. All beige outfit však není jen výsadou starších ročníků. Šmrnc vám dodá svou jednoduchostí a když k němu zvolíte například výraznou rtěnku či brýle, budete nepřehlédnutelná.

All beige nebo barvy?

I výrazné barvy, které letos vládnou ulicím, se dají nosit elegantně a s grácií. Vždy ale pamatujte na pravidlo, že méně je někdy více. Na pracovní schůzku proto raději než sytě růžový overal zvolte jednoduché kalhoty s košilí a výrazným sakem. Vždy ale záleží na příležitosti, pokud se jedná o méně formální schůzku, sáhněte po výrazném kostýmku či midi šatech ve vámi oblíbené výrazné barvě.

all beige
All beige není žádný sezónní trend, vydrží s námi ještě hodně dlouho.

O něco méně nadčasové, ale o nic méně koukavé a šmrncovní. Spojení výrazných barevných šatů, kalhotového kostýmku či plisované sukně s ještě o něco výraznějšími doplňky či svršky. Nuda to rozhodně nebude.

K TÉMATU  Které trendy letos frčí na lyžích?

Nepodceňujte sílu materiálu

Slunné dny a lněné šaty. Nerozlučná kombinace. Pokud už vás all beige nebaví, sáhněte tentokrát po výrazné růžové, sytě oranžové či královsky modré. Jediné pravidlo, které by se v módě nemělo porušovat je, že vám daný kousek musí slušet. Nebo ještě lépe, musíte se v něm cítit krásná a svá. Na to při koupi nových (výrazných) letních kousků nezapomínejte.

all beige
Nadcházející slunné dny a lněné (béžové outfity), umíte si představit něco více elegantního, jemného a stylového? My tedy ne.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Chcete mít trendy nehty? Vsaďte na jeden z těchto 14 looků roku 2022

Barvy interiéru: jak na nás působí? S černou opatrně

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Také máte každoroční problém, co koupit, manželovi, synovi nebo dědečkovi? Ženám se nakupuje samo, ale pro mužům? My pro vás máme tipy na originální vánoční dárky, které rozhodně nezůstanou dlouho zabalené…
Nosíme je snad všichni, ale jenom málokdo z nás si uvědomuje, že mohou být skutečně nebezpečná a trvale poškodit naše zdraví. Jen skutečně kvalitní sluchátka toto riziko snižují na minimum, ale co všechno způsobují ta obyčejná?
V průběhu letních měsíců se častěji vydáváme mimo domov. Tím se ovšem dostáváme do hledáčku klíšťat. Co nám tito roztoči mohou způsobit, jak se jim bránit a co dělat, když už se zakousne? Zapomeňte na staré rady, dnes už je vše jinak. Žádné krémy, aby se pustilo apod.
Lesklé zrcadlové polevy neboli mirror glaze udělají z každého dortu malířský obraz. Poléváním a mícháním různých barev můžete vytvořit vzory podle své fantazie. Vaše dílo bude vypadat jako od profesionálů!
Mykóza je velmi nepříjemný, ale celkem běžný druh infekce. Její příčinou jsou houby, které se běžně vyskytují v našem prostředí. Pokud se kůže nohou nakazí, trápí ji nejen estetické nedostatky, ale také svědí nebo pálí. Při přemnožení hub dochází ke vzniku zánětů.
Pokud se chcete cítit pohodlně, zařaďte do vašeho šatníku i kvalitní spodní prádlo. Na následujících řádcích se zaměříme na dámské kalhotky. Jestliže netušíte, podle jakých parametrů spodní díl prádla vybrat, nezoufejte! My vám to totiž níže rádi prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi.
Laformela je duo, které před lety založil český designér Antonín Soukup a slovenská návrhářka Miroslava Kohutiarová. A s každou svojí novou kolekcí jsou důkazem, že pracovat se svým životním partnerem může fungovat.
Brzy se již začne oteplovat a zimní bundy tak budou definitivně out. Pokud chcete i svůj jarní šatník svézt na vlně aktuálních trendů, měli byste se držet několika základních doporučení. Vždy samozřejmě volte kabát vyrobený z lehkého a prodyšného materiálu, jako je bavlna, plátno nebo polyester, aby se vám v kabátu pohodlně chodilo i v teplejším počasí.
Zázvor je v podstatě všelék. Jakmile cítíme příznaky nachlazení, je dobré po něm sáhnout a uvařit si z něj čaj, zlepšuje také trávení a využívá se v orientální kuchyni, kde se cení zase jeho výrazná chuť. Snad všichni známe zázvor čerstvý, ale i sušený nebo ve formě koření. I když nám zcela jistě prospívá, nic se nemá přehánět, a i zázvor může být někdy nebezpečný. Kdo by si na něj měl dávat pozor a v jakých případech skutečně škodí?
Negativní zprávy nás zahlcují. Napětí stoupá a klid nejspíše ještě dlouho nikdo z nás nepozná. Není se čemu divit. Sotva jsme zvládli jednu krizi, přišla další, daleko horší a jen kousek od našich hranic. Obavy o budoucnost nyní trápí hodně lidí. Pokud nemůžete z aktuálního dění spát a pracují vám nervy, soutěžte s námi o balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, které vám pomohou náročné období zvládnout.
Domácí pracovna je prostor, který byste měli dostatečně oddělit od zbytku domova. Pokud se pracovna rozlézá po bytě, ztrácí se hranice mezi prací a odpočinkem a kvalitně nesplňuje ani jedno. Inspirujte se pěknými pracovnami, a třeba dostanete nápad, jak zařídit tu svou.

Výběr článků

Nevěra je nepříjemná zkušenost, která dokáže zamávat i tím zdánlivě nejsilnějším vztahem. Mezi ženskou a mužskou nevěrou panují rozdíly. Jaké?
Vodní atrakce, nazvaná River Adventure, vás přenese mezi dinosaury. Jurský park na Floridě projedete na loďce, ze které budete netrpělivě vyhlížet na břehy a hledat pravěké tvory!
Každý romantický film je zpravidla doplněný svou hudbou, která nejenže podtrhne celou atmosféru, ale hlavně ve všech sentimentálních duších zanechá nepopsatelný pocit, ze kterého v příjemném slova smyslu naskakuje husí kůže. Vzbudí v nás rozmanité emoce a vtáhne nás do děje hlavních hrdinů. A zatímco některá hudba kolem nás propluje bez většího pocitu vzrušení, určité love songy jsou prostě legendy všech legend, při jejichž poslechu i po letech tajeme jak zmrzliny na slunci. Které patří mezi ty top?

Nepřehlédněte

Tak tohle by vás pravděpodobně nenapadlo. Nebo ano? Tak tohle by vás pravděpodobně nenapadlo. Nebo ano? Vychytávky, které zužitkují doma všechny maminky. Nebo i tátové? :))
Jak často nemáte chuť v mrazivých dnech na salát, a přesto si ho dáte. Přece musíte pamatovat na své zdraví a zkonzumovat každý den tu správnou dávku zeleniny. Bude vám ale vaše tělo vděčné, když ho budete v zimě zásobovat syrovou zeleninou? V jakých případech je zpracování zeleniny vhodnější?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek