Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

5 věcí, co muži nesnáší na ženách, i když to nikdy neřeknou?

Vždy když potkáme muže, který se nám líbí, bojíme se, že uděláme nebo řekneme něco, čím ho naštveme nebo alespoň nepříjemně překvapíme... Má to tak většina z nás a je to přirozené. Navíc spousta mužů v počátcích vztahu nedává svou nelibost nebo naštvání najevo, ale to neznamená, že k vám nic negativního nemohou pocítit. Mohou, jen si to nechávají pro sebe.
muži nesnáší
Co muži nesnáší a my to děláme pořád?

07. 07. 2022

Které věci muži nesnáší na ženách a proč?

1. Seznámení s rodinou

Jakmile muži navrhnete, aby se sešel s celou vaší rodinou, nebo alespoň s částí, navenek se může usmívat a nápad vám pochválí, ve skutečnosti z toho ale vůbec nadšený není. Proč by se měl scházet s vaší maminkou nebo babičkou, když jste spolu teprve pár týdnů? Pro většinu mužů je rodina ženy, která se jim líbí a s níž začínají randit, tabu.

Ostatně podobně jsou na tom i vaši bývalí milenci. S rodinou byste měla svou drahou polovičku seznámit až tehdy, budete-li si vztahem stoprocentně jistá a domluvíte se na vzájemném poznávání rodin. To však po pár týdnech randění ale ještě nemá cenu. Vaše i jeho rodina chce poznávat jen vaše stálé a vážné známosti, ne každého, s kým začnete chodit.

2. Vždycky tlustá

„Já vím, že jsem tlustá, všichni mi to říkají.” To je oblíbená věta každé druhé ženy. A často ji říkají hned na první nebo na druhé schůzce. Některé ženy to říkají, protože si to o sobě skutečně myslí, jiné to říkají, protože to považují za celoživotní trauma a další to říkají jenom proto, že potřebují ujistit o tom, že tlusté skutečně nejsou.

Nezáleží, který z případů se týká vás, ale jedno je jisté – muže to nezajímá. Pokud s vámi na rande jde a randí s vámi už několik týdnů nebo dokonce měsíců, nejspíš se mu vážně líbíte. Ale znervóznit a vytočit ho dokáže jakákoliv narážka na vaši postavu. Pak netuší, co říct, aby situaci ještě nezhoršil, protože i někdy obyčejné ujištění o tom, že tlustá skutečně nejste, může v mnohých z nás vyvolat vlnu lítosti nebo nespokojenosti. A tohle muži nesnáší.

pár
Z otázky: „Jsem tlustá,” nikdy nevzejde nic dobrého.

3. Ne každý chlap je módní stylista

Další věc, kterou muži na ženách příliš v lásce nemají, je, když se ptají, jestli si na sebe mají vzít šaty anebo spíš sukni s halenkou. Nebo spíš kalhoty či overal? Nedej bože, abychom se zeptaly, v čem nám to sluší víc. To je také velmi ošemetná otázka, se kterou můžete tvrdě narazit.

K TÉMATU  Co dělat, když váš bývalý partner neplatí výživné?

Nejlépe uděláte, když se na sebe podíváte do zrcadla a sama si rozhodnete, v čem si ven vyjdete. Mužů se neptejte, protože ať se rozhodnou pro kterýkoliv váš outfit, mohou se těšit na odpověď otázkou: „A v čem je špatný ten druhý?” Ano, z toho může vzniknout svízelná debata na celý večer.

4. Placení v 21. století

Ženy si, dozajista oprávněně, prosazují stejná práva, jaká mají i muži. Chtějí být stejně finančně ohodnocované v práci, chtějí mít svobodnou volbu v případě potratů, nechtějí být považované za ty, kdo automaticky půjdou na mateřskou ani nechtějí být diskriminované po třicátém roku života tím, že každý jejich potenciální zaměstnavatel automaticky předpokládá brzké těhotenství, a proto je taková žena téměř nezaměstnatelná. Stejně tak ženy nechtějí být považované za jediné vykonavatelky domácích prací.

Jistě vše, co dokážou ženy, dokážou i muži a všichni bychom měli mít stejná práva. Proč tedy stále některé ženy předpokládají, že když si vyrazí s mužem na večeři, bude platit on? I muž chce mít stejná práva jako žena a i on se tudíž může oprávněně domnívat, že třeba za něj také ženy občas zaplatí, nebo minimálně si každý zaplatí svou vlastní útratu. Automaticky předpokládat, že muž platí, je velmi rychlou cestou ze vztahu ven. Vždy záleží na společné domluvě, ale nikoliv na domněnkách. Klidně se od mužů nechte zvát, ale také se jim občas revanšujte. Uvidíte, že to ocení.

5. Telefonování s maminkou

To už ti zase volá maminka? Jedna z obligátních vět, které rády říkáme, když nás začíná štvát, že naše nová známost neustále mluví se svou vlastní matkou. Pokud si se svou matkou volá častěji než jednou denně či jednou za dva dny, evidentně s ní má vybudovaný silný vztah. Když budete dávat najevo svou nelibost, jen ho tím naštvete. Muži nesnáší, když jim do toho, co mají rádi, kecáte.

K TÉMATU  Seznamování aneb jak najít toho pravého prince a nenaletět podvodníkům

Mnoho žen také matky svých partnerů bere jako svou konkurenci, kterou je zapotřebí co nejrychleji zničit. To ale rozhodně není dobrý nápad. Takto si pro sebe muže nezískáte, maximálně docílíte toho, že budete zase sama.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jste žena v ohrožení? 4 typy partnerek, kterým jsou muži nejčastěji nevěrní!

Co opravdu muži chtějí a po čem touží ve vztazích?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Prach a nepořádek má rád asi málokdo. A jelikož se vysávání většinou neřadí mezi nejoblíbenější činnosti, můžete úklid výrazně zrychlit a zefektivnit, pokud se vyvarujete následujících chyb.
Herec Leonardo DiCaprio byl vždy znám svými sympatiemi ke krásným modelkám. Ovšem čím je starší, tím jsou jeho úlovky mladší. Cokoliv je nad hranici 25 let, do toho se nežene a nebo to pustí k vodě. Jak to tedy se slavným proutníkem ve skutečnosti je?
První červnový koučink s Nelou. Jak si během prodlouženého intervalu mezi sezeními s Marcelou vedla a co jí přinesl tento skoro letní?
Vzájemné intimní chvíle soukromí si každý z nás střeží jako oko v hlavě. Jsou ale výjimky, kdy se naše čtenářky rády svěří s tím, jak to u nich doma probíhá – a to jsou prožité trapasy. Pojďte se s námi zasmát u příběhů, co napsal sám život.
Současný nouzový stav a karanténa mohou v rodině způsobit ponorkovou nemoc. Nenadálé přerušení kontaktů s přáteli, kolegy z práce, spolužáky, kamarády z klubu či fitka může způsobit, že vztahy v rodině začnou být značně napjaté.
Všichni lidé na celém světě chtějí být zdraví a krásní. Téměř každá žena si chce uchovat svou krásu a mládí co nejdéle. I když se život zdá být hektický a obtížný, ženy se snaží najít několik minut na péči o sebe každý den. Cílem kosmetických procedur je zastavení nebo zpomalení procesu stárnutí. Ale co když mluvíme o nevysvětlitelné ztrátě krásy? Tohle se stalo ženě z Anglie – Mary Ann Bevan.
Coca-cola je slazený sycený nápoj hnědé barvy, který dobyl celý svět. Kromě toho, že vám budou doktoři doporučovat ho pít jen výjimečně, se dá využít na celou škálu domácích problémů, se kterými by člověk jinak ztrácel drahocenný čas. Coca-cola je díky své "agresivitě" vyřeší rychle a jednoduše a budete nejspíš překvapeni, kde všude najde svoje uplatnění a s čím pomůže.
Zimní móda má svá specifika. Když venku sněží a teploty jsou na bodu mrazu, je třeba se podle toho oblékat. Vzít si péřovku, na nohy plátěnky a na hlavu nic, vypadá stejně, jako když si v létě obujete k plavkám sněhule. Zkuste experimentovat. Určitě najdete, co vám bude nejen slušet, ale hlavně vás zahřeje.
Zamilovat se do někoho během prvních pár vteřin? Spadněte na zem, protože za sympatie, nebo naopak nesympatie k opačnému pohlaví prý může genetika a biologie, do které má co mluvit tělesný zápach. Takhle experti pohlížejí na lásku!
Jak jsou na tom Češi se spodním prádlem? Nosí ho nebo nenosí? A jaké prádlo nejčastěji nakupují v internetových obchodech právě k příležitosti svátku zamilovaných? Aktuální průzkum prozradil zajímavá data.
Bude se zastřihovat! Střední nebo krátká délka střihu znamená úplně nový účes, ale také rozhodnutí zbavit se své dlouhé okrasy. Možná se inspirujete!

Výběr článků

O spodním prádle se zrovna moc nemluví, a to hlavně z toho důvodu, že se jedná o něco opravdu intimního, ale přitom tak běžného. Také proto jsou fakta o spodním prádle tak trochu zapovězena – ale věřte, že i v tomto případě se můžete zasmát a podivovat, jakou proměnou spodní prádlo prošlo za tu dlouhou řadu let od jeho vynalezení.
Domácí mazlíčci jsou zkrátka nekonečným zdrojem zábavy. Umí nás pořádně naštvat, ale svou roztomilostí to vždy vyváží. Psi, kočky, ale dokonce opice nebo veverka, ti všichni vás pobaví svými lumpárnami ve videu. Podívejte se na zvířátka v akci!
Zhubnout kilogramy, které si možná nesete s sebou od Vánoc nebo z prožité dovolené, jež se nesla ve znamení ochutnávání tamních pokrmů - to je cíl mnoha žen. Odborníci na hubnutí se však shodují na tom, že klíčem k úspěchu je z většiny správné stravování. Do svého jídelníčku proto zařaďte spoustu zeleniny. Mnohé druhy vaši snahu velkou měrou podpoří.

Nepřehlédněte

Agresivita zahrnuje komplex jednání, které patří do lidské společnosti. Nelze ji ze života vyloučit, protože má nejen své negativní, ale také pozitivní stránky. Pomáhá nám přežít i překonat různé překážky. Pokud se však projevuje ve formě destrukce a násilí, do společnosti nepatří.
O chodidla je samozřejmě třeba se starat celý rok, ale v létě je péče o nohy trochu jiná. Nejen proto, že je ukazujete v otevřené obuvi. Chození naboso totiž chodidla více namáhá. Aby nohy vypadaly krásně a pěstěně, dodržujte základní pravidla.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek