Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Soutěž: Získejte balíček pro lednový detox

Leden je ideálním obdobím, kdy byste si měli naordinovat očistu. Zbavíte se při ní všech škodlivých látek a zároveň posílíte imunitu. Přece jen játra, a nejen ta, dostala v závěru roku pořádně zabrat. Chcete-li jim ulevit, zapojte se do soutěže o balíček doplňků stravy Naturevia, který vám pomůže při detoxikaci organizmu a navíc podpoří vaši obranyschopnost.

Ostropestřec pro játra

detox

Chcete-li se pustit do očisty, pak musíte začít u jater. Právě ta totiž zbavují organizmus toxických látek. Ovšem dělají toho mnohem víc. Vykonávají přes 500 funkcí a jsou jedním z životně důležitých orgánů. Nejblahodárnější bylinkou pro ně je ostropestřec mariánský, jehož semena obsahují silymarin. Tato látka podporuje nejen jejich očistu, ale i regeneraci po jaterních neduzích, zároveň udržuje jejich správnou funkci a podporuje zažívání. Mimo to je ostropestřec velmi silný antioxidant, který chrání buňky celého organizmu proti poškození volnými radikály a před nepříznivými vnějšími vlivy. Má také blahodárný vliv na zdraví srdce a správnou hladinu krevního cukru. Proto byste si měli při detoxikaci naordinovat doplněk stravy Naturevia Ostropestřec forte, jenž patří k nejsilnějším na trhu a stačit vám bude jedna kapsle denně.

Probiotika pro zažívání

soutěž

Kromě „úklidu“ v játrech byste však měli myslet i na svá střeva. K tomu, aby se vaše střeva dostala rychle do formy a obnovila se v nich správná rovnováha, vám pomohou probiotika Naturevia Laktobacily 5 Imunita. Tento doplněk stravy obsahuje unikátní komplex pěti vybraných kmenů laktobacilů a bifidobakterií lidského původu. Do jedné kapsle výrobce dává 15 miliard těchto mikroorganizmů a přípravek navíc obsahuje i vitamin C, který podpoří vaši imunitu.

Začněte tedy nový rok očistou a zbavte se svůj organismus škodlivin a nezapomeňte podpořit svoji obranyschopnost. Uvidíte, že se budete cítit lépe. Soutěž probíhá právě teď!

Co soutěž obsahuje:

5x balíček přípravků Naturevia, který obsahuje Naturevia Ostropestřec Forte a Naturevia Laktobacily 5 Imunita. Hodnota 1 výhry je cca 500 Kč.

soutěžíme do 28.1.2022!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Člověk si to neuvědomuje, ale prakticky na každém místě číhají lidé, kteří ho chtějí okrást, respektive obrat o peníze. Což se nyní, v době panující koronavirové krize, neslyší možná rádo. Abyste se vyhnuli tomu, že za služby nebo jiné zaplatíte více, než byste měli, dávejte si pozor hlavně na několik profesí.
Není radno si s ní zahrávat, protože vám může pořádně znepříjemnit život. Někteří lidé ji bohužel ale ignorují a pak si také nesou následky. Co je alergie na slunce, jak se projevuje a co se s ní dá dělat? Sluneční alergii nebagatelizujte a snažte se nad ní vyzrát co nejrychleji.
Blíží se pracovní pohovor a chcete na něm opravdu uspět? Zakládat byste si měli především na dobrém prvním dojmu, který je v případě pohovoru nadmíru důležitý. A ten je tvořen také tím, co máte na sobě.
Dnes, 10. února 2024 začíná Nový čínský rok, který nám přináší energii Dřevěného Draka. Symbolizující proměny, sílu a odvahu, Rok Dřevěného Draka slibuje emocionální a společenské výzvy, ale také obrovský potenciál pro růst a rozvoj.
Stále ještě máte zafixované tenisky jako sportovní obuv, která se nehodí do města nebo do práce?
Koberec, nebo lino? Tradiční otázka, kterou si pokládá každý při rekonstrukci, nebo stavbě nového bydlení. Podlahy mohou určovat charakter místnosti, pokud jsou tedy zvoleny správně. Jak koberec, tak lino mají své klady a zápory, takže stojí za to udělat nějaký průzkum a porovnat podlahy, abyste našli to nejlepší.
Během vánočních svátků se většinou neubráníme koupit domů jeden z jejich symbolů, a tím je vánoční hvězda. Krásná dekorativní rostlina, která vám však nemusí dělat radost zákonitě jen na konci roku. Lze ji totiž pěstovat prakticky celoročně. Víte, odkud se vlastně vzala?
Médii v poslední době hýbou protichůdné zprávy o elektronických cigaretách. Amerika je dokonce oficiálně s ohledem na aktuální vysokou úmrtnost mládeže, v souvislosti s elektronickými cigaretami, zakazuje. Je vapování pro kuřáky spíše nebezpečím, nebo lepší alternativou? Ptali jsme se MUDr. Marka Dvořáka.
Natáčet zpravodajství naživo umožní zachytit nečekané situace. Chybu udělají samotní komentátoři, ale často se do záběru dostane skutečné překvapení. Výsledek většinou pobaví, zvlášť, když se reportáž povede odvysílat přímo v hlavních zprávách.
Co dnes velí hvězdy? Začněte hubnout nebo ozdravovat jídelníček. Dejte si také pozor na uši a krk a chraňte svá záda. Co ještě říkají pro dnešek hvězdy?
Asi máte taky zažité, že utěrky by se neměly prát v pračce. Namísto toho je pravděpodobně vyvařujete. Tahle metoda má ale jeden zásadní háček. Vyvařování není k utěrkám zrovna dvakrát šetrné. Jsou po něm sice opravdu čisté, ale postupně vám řídnou, a vy tak musíte kupovat stále nové a nové kousky. Naštěstí existuje mnohem šetrnější alternativa.
Předpokládá se, že do roku 2025 budou ženy ovládat dvě třetiny majetku v USA. Zde je několik skvělých investičních tipů šitých na míru ženám.

Výběr článků

Znáte to, s velkou radostí si domů přinesete novou rostlinu, která vypadá báječně, jenže po pár měsících si všimnete jistých vad na kráse. Některé se projeví dokonce okamžitě, jen co kytka překročila práh vašeho domu. Ať už jsou to žluté nebo svěšené listy, každým takovým náznakem se nám rostlina snaží říct, že jí něco chybí, nebo přebývá.
Psi jsou odjakživa symbolem věrnosti a oddanosti. I mezi nimi se však najdou jedinci, kteří v tomhle směru excelují. Možná znáte příběh japonského psa plemene Akita Inu jménem Hačikó ze dvacátých let minulého století. Ten byl zvyklý čekat na svého pána, univerzitního profesora v letech, na jednom tokijském nádraží, kde ho páníček nechával cestou do práce.
Růži, královnu květin, můžete použít v kosmetice i v kuchyni. Růžová voda je již mnoho let nejčastěji používanou květovou vodou. Je skvělá pro všechny typy pleti, od mladé problematické, přes přecitlivělou suchou až po náročnou zralou. Hodí se i pro jemnou dětskou pokožku a pro alergiky. Vyrobte si ji doma. A ještě mnohem víc.

Nepřehlédněte

Dříve jste ve skříni našli maximálně dva druhy rostlinného oleje. Nyní jeho rozmanitost přímo ohromuje, ve výsledku však vyvolává mnoho otázek – od prostého „Co je to za olej?“ až po „Jaký druh jídla s ním vařit?“ Pojďme si v těch olejích udělat kapánek jasno a zjistit, které z nich se vyplatí používat v kuchyni pravidelně. Nejspíše budete kukat, jaké oleje se do vaší kuchyně mohou vůbec dostat!
Není radno si s ní zahrávat, protože vám může pořádně znepříjemnit život. Někteří lidé ji bohužel ale ignorují a pak si také nesou následky. Co je alergie na slunce, jak se projevuje a co se s ní dá dělat? Sluneční alergii nebagatelizujte a snažte se nad ní vyzrát co nejrychleji.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek