Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Jaké holínky si vybrat? Vysoké nebo nízké?

Hledáte-li kvalitní nepromokavé boty, které využijete zejména v nepříznivých dešťových podmínkách, zkuste se poohlédnout po stylových dámských holínkách. Na trhu jsou vysoké i nízké typy holínek, které nejsou pouze funkčním doplňkem, ale také vysoce módním prvkem našeho outfitu. Na následujících řádcích se tak dočtete, co všechno by bylo dobré vzít v potaz, než si nové dámské holínky zakoupíte.

Jaké výhody přináší vysoké a jaké nízké holínky?

V dnešní době máme tu výhodu, že si můžeme vybírat z nejrůznějších typů módních holínek. Dámské holínky tak už nepatří jen na zahradu, ale také do města či do parku. Skvěle nás ochrání před deštěm a navíc doladí náš outfit do chladného počasí. Vysoké holínky mají tu výhodu, že nás skvěle zahřejí, a zároveň s nimi můžeme šlápnout i do nějaké té kaluže a nemusíme se bát, že se zablátíme. Můžeme je nazout k legínám či k upnutým džínům, ale i k šatům a sukním.

Velmi elegantně působí, sladíme-li holínky do stejné nebo podobné barvy, jako mají naše ostatní doplňky. Nízké holínky mají tu výhodu, že se rychle nazouvají. Ženy a dívky k nim často nosí i kalhoty s rozšířenou nohavicí, které do nich jen zlehka zastrčí. Látka se tak nepokrčí a pěkně fixuje nohu v botě. Nízké holínky mohou disponovat i elastickým prvkem. Ten dodá botám šmrnc, na druhou stranu jsou takto řešené boty méně odolné proti nepříznivému počasí. Hodí se tak spíše do menšího deštíku, než do velké průtrže mračen. Chcete-li si vybírat z širokého sortimentu kvalitních dámských holínek, nakoukněte i do obchodů CCC. Určitě nebudete zklamané. 

holínky

Jaké barvy, motivy a vzory holínek budou v letošní sezóně v kurzu?

V letošní sezóně jsou v módě zejména pastelové a přírodní odstíny barev. Velké oblibě se tak těší oříškové, krémové a pistáciové modely dámských holínek a v kurzu je i tělová či pudrová barva. Letos ale nešlápnete vedle ani s černými a bílými holínkami. Ty mají tu výhodu, že je mohou ženy a dívky kombinovat s jakkoli barevným oblečením. Pro milovnice extravagantních modelů jsou k dispozici trendy rudé holínky, a chcete-li se odvázat, můžete si koupit také se zvířecími motivy. Ty jsou letos opravdovým hitem.

K TÉMATU  Dopřejte vašim nohám to nejlepší a obujte zdravotní obuv

Kvalitní a neotřelé dámské holínky se zvířecím motivem můžete zakoupit i na přehledných webových stránkách prodejce CCC. Zde si jistě vybere každá z vás. Nezapomeňte však na pravidlo, že méně znamená mnohdy více. K jednobarevným holínkám tak můžete zvolit pestrobarevné oblečení nebo oblečení se vzory a motivy. Naopak k pestrobarevným holínkám či k holínkám se vzory a motivy raději volte decentní jednobarevné oblečení. Váš outfit do deště tak bude dokonalý!         

Z jakého materiálu je dobré vybírat holínky?

Holínky můžeme vybírat z nejrůznějších materiálů. V zásadě však základ boty tvoří kvalitní guma, pěna a plast. Na trhu jsou i stylové holínky, které v sobě mají zabudovaný elastický prvek. Tyto holínky jsou pak ale o kapku náročnější na péči. Na druhou stranu jsou zase o to více elegantní a ženy je s oblibou nazouvají i k šatům a sukním. Díky nim lze vyčarovat neodolatelný a stylový outfit na sváteční příležitost během deštivého počasí. Sucho a teplo zajištěno! Hledáte-li kvalitní dámské holínky s elastickým prvkem, zkuste se kouknout i do obchodů CCC. Najdete zde široký výběr holínek v nejrůznějším barevném provedení.      

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Sladký a voňavý meloun je neklamným symbolem toho, že léto začíná! Pojďte udělat radost svému tělu. Jak je možné, že s pouhým melounem dokážete omládnout?
Naučte se, jak stanovit zdravé hranice ve vašem vztahu. Tento průvodce vám ukáže, jak hranice pomáhají udržet vzájemný respekt a porozumění, a jsou základem pro dlouhotrvající a šťastný vztah.
Přemýšlíte nad tím, kam byste si s partnerem, anebo sama mohla vyrazit na prodloužený víkend? V tom případě pro vás máme pár tipů, které dozajista oceníte. Poznejte ta nejkrásnější evropská města, do kterých se budete velmi ráda vracet, a na která vám (pro začátek) bude stačit jen pár dní volna.
Všude kolem nás vykukují nové módní kousky, které prostě musíme mít. Vše máme krásně naservírované na talíři. Současná doba zkrátka a dobře nahrává fast fashion, která je sice na pohled hezká, ale dříve či později se promění v nevábný kus hadru. Jinak to totiž ani nejde. Nemůžeme za pár kaček dostat něco, co nám vydrží navěky, pořád pěkné, necuckaté, sytě barevné. A právě tímhle se dostáváme k tomu, proč tedy dát přednost slow fashion a podpořit raději české značky.
Na stůl o vánocích prostě patří. Adventní věnec je jedním ze základních prvků vánoční výzdoby. Tahle dekorace se stane vaší chloubou, když jí vyrobíte sama! Možná už v tom máte praxi, možná to zkusíte poprvé, ale v každém případě se můžete inspirovat. A pokud věnec vyrábět nechcete, alespoň si nějaký vyberete.
Nevolnost, průjmy, zácpy, nadýmání, nafouklé břicho. Připadá vám to povědomé? Taky vás sužují tyto zdravotní problémy? Mám pro vás dobrou zprávu! Z těchto potíží vede cesta ven! Stačí do vašeho života zařadit těchto 5 tipů a vaše trávení vám poděkuje. Věřím, že nejen vaše trávení, ale i vaše psychika, jelikož špatné trávení nás díky nepříjemných problémům může dostávat do stresu.
Asi každý z nás má nějakou tu pojistku. A zatímco si lidé nechávají běžně pojistit svůj majetek, dům, automobil nebo zdraví, celebrity si velmi často nechávají pojistit konkrétní části svého těla a rozhodně netroškaří.
Letošní podzimní móda je opravdu pestrá a barevná. Vedou úplety, pláštěnky, kožené kabáty, umělé kožešiny, svetry, šaty a sukně, včetně asymetrických.
Trombóza je název onemocnění, při kterém se v krvi utvoří sraženina a ucpe žílu. Jedná se třetí nejčastější kardiovaskulární onemocnění, jehož příznaky nebývají nápadné, ale následky mohou být fatální.
Mezi námi jsou tací, které bolí hlava jednou nebo dvakrát za rok. Pak existují lidé, kteří se potýkají s bolestmi hlavy téměř pravidelně. A některé z nás postihuje ubíjející migréna, kvůli které jsou dočasně vyloučení ze společenského života. Ale víte, co dělat, když na bolest hlavy ani migrénu nic nefunguje?
Home office je pro mnoho lidí splněným snem. Vždyť doma vás nikdo nekontroluje, šéf vám nedýchá na záda, nemusíte řešit kolegy a mnohdy můžete mít své vlastní pracovní tempo. Úskalím ale může být to, že domácí prostředí tak trošku svádí k prokrastinaci, ne vždy se do pracovního tempa člověk dostane tak rychle, jako ráno po příchodu na pracoviště. Co je ještě horší, mnohdy zapomeneme i pravidelně jíst, chybí nám pohyb a pak nekontrolovatelně přibíráme na váze. Jak tomu předejít?
I když si v době neutichající rýmy myslíme, že se nám nemůže nic horšího stát, existuje celá spousta daleko vážnějších onemocnění, které nám dokážou život obrátit doslova naruby. Jednou z nich je rakovina – nemoc, která je obrovským náporem na psychiku.

Výběr článků

Každá žena občas zažívá stres anebo úzkosti – to je naprosto běžné. Nicméně nahromaděný stres dokáže pěkně potrápit a zařídit spoustu zdravotních problémů. Ale takový stres v těhotenství! Ten dokáže ovlivnit vývoj vašeho miminka – a to přece žádná z vás nechce. Jak se tedy poprat se stresem v těhotenství?
Ať už jste snila o svých svatebních šatech od svých pěti let a znáte přesné specifikace, jak by měly vypadat, nebo jste o tom nikdy nepřemýšlela, máme pro vás rady, jak si vybrat svatební šaty. Ono vybrat někdy ten perfektní kousek může být pěkný stres. Nemluvě o tom, že si musíte ještě vybrat šaty na převlečení, které si oblečete na recepci v pozdějších hodinách. Jak tedy na to?
Je sice pravdou, že jsme všichni netrpělivě čekali až se dostaví léto. V horkých letních měsících se nám ale nechtějí nosit tenisky nebo jinak uzavřené boty. V důsledků vysokých teplot mohou někomu také nohy začít otékat. V tuto chvíli přichází na scénu dámské sandály. Jaké jsou typy a s čím je vhodné je kombinovat? Může je nosit opravdu každá dáma a hodí se ke každé příležitosti? Všechny tyto informace jsme zjistili za vás.

Nepřehlédněte

Fakt, že pěvecká televizní soutěž Superstar je oblíbeným fenoménem nejen v Česku a na Slovensku, dokazuje historie. Vždyť první ročník SuperStar, kterému vévodila Aneta Langerová, se vysílal již v roce 2004. Letošní řada však přinese spoustu nového, díky čemuž i vás vtáhne do každého kola.
Známe to asi všichni, kdo máme nějaké problémy se zády nebo denně sedíme za obrazovou počítače. Za krkem to šeredně bolí a pomalu bolest postupuje až do hlavy, až se člověk jen těší, že si lehne a pořádně prospí. Krční páteř může být velice ošemetná, pokud nevíme, jak správně se k ní chovat. Pokud však už zabolí, je zde 5 cviků, které můžete pravidelně cvičit a ty vám zaručeně uleví!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek