Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Nejčastější ženské problémy, které muže absolutně nezajímají

My ženy jsme k sobě mnohdy hodně přísné. Jen si přiznejte, kolikrát stojíte před zrcadlem, prohlížíte si sebe sama a přeměřujete se kritickým pohledem. Tohle vám na sobě vadí, tohle se vám nelíbí, tamto byste mohla mít takové a tohle zase makové.
žena
Nestresujte se prkotinami, jsou z toho akorát vrásky. (foto: 123rf.com)

10. 12. 2021

Naše typické ženské problémy. A kvůli čemu se takto trápíme? Ruku na srdce, nejčastěji je to hlavně kvůli mužům. Chceme, abychom se jim líbily a byly v jejich očích dokonalé. Kolikrát ale své tělo řešíme až příliš a bohužel se trápíme věcmi, které na nás muži absolutně neřeší.

Ach, ty strie

Strie na bříšku, na bocích nebo na zadečku – která žena je nemá? Některé si je s sebou nesou už od puberty, jiným se na těle vytvoří během těhotenství. Také se trápíte kvůli striím, které berete jako opravdu nevzhledné? Pak se můžete spolehnout, že muži tyhle drobné jizvičky absolutně nevnímají. Nejsou pro ně zkrátka podstatné, dost možná je kolikrát ani nevidí a z toho plyne, že jim na vašem těle nevadí. Obzvlášť, když jsou na pěkném zadečku.

Malá nebo velká prsa

Ženské problémy by nebyly kompletní, bez kritiky svých ňader. Jen málokterá žena je doopravdy spokojená s velikostí a tvarem poprsí. Některá by si přála prsa větší, jiná naopak menší. Děláme si starosti i pro jejich tvar, nebo třeba máme jedno prso menší, než to druhé. Často svá ňadra řešíme až natolik, že se kvůli jejich nedokonalosti stydíme svléknout před partnerem. A víte co? Muži miluji jakákoliv prsa! A je jim úplně jedno, jestli jsou malá nebo velká, jestli je jedno z nich větší než to druhé a podobně. Jsou to prsa, pro muže parádní část ženského těla.

Dokonale hladký klín

Ačkoli je pravda, že většina mužů preferuje, když se my ženy tam dole udržujeme hladké a bez chloupků, nic se nestane, když se třeba párkrát neoholíte. A už vůbec kvůli tomu není potřeba propadat panice či dokonce – nedej bože – zrušit rande. Tak jste to zkrátka pro tentokrát nestihla, no a co? Svět se kvůli tomu nezboří a váš partner do mdlob neupadne. Naopak jsou i tací, kteří chloupky na intimních partiích preferují.

K TÉMATU  Redakční průvodce jógou. Jaké druhy jógy vám nabízí současná studia a jak si vybrat ideální cvičení právě pro vás?

Co ty konečky?!

O vlasech se často říká, že jsou korunou krásy. I my souhlasíme s tím, že upravená a hezky vypadající kštice dokáže muže zaujmout. Možná ale patříte k těm ženám, které jsou schopné hroutit se z toho, že mají suché nebo třeba roztřepené či polámané konečky vlasů. Navíc se děsí, že je kvůli tomu bude jejich drahá polovička hodnotit negativně. Jestli muži na ženách něco hodnotí, pak to rozhodně nejsou roztřepené konečky. Takže klid.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Vajíčko jako opomíjený zkrášlující zlepšovák. Urychluje růst vlasů, hojí strie a čistí póry. Vyzkoušejte vaječné masky na celé tělo!

Jak být sebevědomá před ostatními lidmi?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Bolesti hlavy a svalů. V krku škrábe, přichází únava a kašel. Teplota strmě stoupá. A je tu chřipka. Chřipkové epidemie provázejí českou zimu rok co rok. Lékaři varují před komplikacemi, jejichž následkem může být i smrt. Avšak zabrat dá i viróza nebo obyčejné nachlazení.
V práci blázinec, dovolená vyloučená a jarní prázdniny na krku. Nemoc nebo nedostatek peněz, důvodů, proč nemůžete vyjet s dětmi na jarní prázdniny, může být celá řada. Proto ještě nemusí dítě celý týden sedět doma u televize a tabletu. Zkuste mu připravit tak trochu jiné prázdniny.
Poslední pracovní týden před Vánoci je tady. Co vás v něm může potkat prozradí astroložka Naďa Šmídová a její horoskop krásy a duševního zdraví.
Proměňte svůj domov či byt v harmonickou oázu, kterou nebudete chtít už nikdy opustit. Udržování prostoru v Zenu není jen o stylu.
Co předvádí vousatý chlapík v talentové soutěži je překvapením pro všechny diváky. Jeho tanec budí nadšené ovace. Na první pohled by do něj nikdo neřekl, že se umí takhle rozpohybovat!
Chtěli byste si domů pořídit malé kotě nebo jste jeho čerstvým majitelem? Máme pro vás praktické rady, které vám pomohou v péči o nového člena rodiny. Tohle se bude hodit.
Práškový vitamínový boom, který jsme zažívali ještě před pěti nebo deseti lety, už pominul. Každý, kdo jí zdravě a vyváženě, ví, že vitamíny v prášcích jsou naprostá zbytečnost. Tedy až na výjimky.
Televize Óčko přináší do českého televizního éteru odvážný formát, který rozvířil vody ve Velké Británii i dalších zemích. Naked Attraction, seznamovací reality show, která odhaluje více než jen osobnost svých účastníků, nyní otevírá dveře castingů pro svou tuzemskou verzi. V této jedinečné soutěži se účastníci představují v nejupřímnější formě – zcela bez oblečení, což umožňuje odlišný pohled na výběr potenciálního partnera. Odvaha stát se součástí Naked Attraction může účastníkům přinést nejen nové zážitky, ale možná i lásku jejich života.
Taky se vás dotkla koronavirová krize po finanční stránce? V tom případě pravděpodobně přemýšlíte nad tím, jak rodinný rozpočet trochu “nakopnout”. Naštěstí lze vykonávat rovnou několik prací z domova, pro kterou se rozhodnete vy?
Připravte se na příval roztomilosti. Rozpustilé kočičky si hrají, mazlí se a dovádějí, a vyvolají úsměv na tváři i u sebevětšího mrzouta. Proto milujeme domácí mazlíčky.
Říká se: „S chlapem špatně, ale bez něj ještě hůř.“ Tohle rčení nezní pro nás, ženy, tedy vůbec optimisticky! Skoro to vypadá, že ať tak nebo tak, máme to úderem plnoletosti prostě spočítaný, jen s tím chlapem bude ta hrůza zvaná život jaksi snesitelnější. V posledních letech si však stále více žen po rozchodu či rozvodu raději zvolí život o samotě. A navzdory tomuto rčení jen kvetou. Proč tomu tak je? Že by přece jen život bez chlapa skýtal také nějaké výhody? Samozřejmě! Tady jsou.

Výběr článků

Před vámi je dlouhý let, možná s několika přestupy. Připravte se nejen na čekání na letišti, ale také na to, abyste let prožila v pohodě a bez stresu. Co si můžete vzít s sebou do příručního zavazadla a jak úspěšně překonat čas strávený čekáním?
K Vánocům neodmyslitelně patří štědrovečerní tabule. Stůl je středobodem, na který patří adventní věnec, dekorace i cukroví. Prostřený ale může vypadat i úplně jinak, než jak máte ve zvyku. Možností je nekonečno. Inspirujte se s jeho výzdobou!

Nepřehlédněte

Také jste čekala na sluneční paprsky, až vám prozáří každý den? Konečně jaro! Ale jen do té doby, než sluníčko zasvítí přes zaprášená okna a vy najednou vidíte svůj byt v mnohem jasnějších konturách. Chtělo by to jarní úklid? Neztrácejte čas a jděte na to hned. Zvažte, jestli zapojit rodinu. Někdy si opravdu důkladně uklidíte jedině sama!
V posledním roce je u nás velmi populární, proto jste o něm nejspíš už slyšela. Ale co skutečně CBD umí, to možná ještě nevíte. Až ale konopný olej poznáte, věřte, že ho budete chtít také vyzkoušet.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek