Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Jdete na rande? Proměňte se v mistryni flirtování!

Flirtování je bezesporu jedna z nejžhavějších a zároveň nejzábavnějších věcí, které si můžeme ve vztazích do sytosti užívat. Rozhodně neplatí, že flirt patří jen do seznamovací fáze vztahu, rozhodně lze flirtovat i v dlouhodobém vztahu. Pokud se chystáte na rande, bude se vám flirtování hodit. Poradíme vám, jak se v tom stát mistryní!
rande flirtovani
Ať se vaše rande nese ve znamení flirtování. (Foto: 123RF)

30. 11. 2021

Mějte flirtování v malíčku!

Možná se zdá, že na flirtování vůbec nic není. Ale když dojde na věc, nejedna žena si rázem přestane být jistá v kramflecích. Určitě i vám přijde vhod pár rad, jak mít koketování v malíčku a udělat na svůj protějšek ten nejlepší možný dojem.

Úsměv od ucha k uchu

I když vás to možná překvapí, jednou z nejlepších ženských zbraní nejen během flirtu je úsměv. Krásný široký úsměv – jak se říká – od ucha k uchu totiž druhého zaručeně zaujme. Nestyďte se proto na prvním rande (i kterémkoli dalším) usmívat, je to tak snadné a přitom tolik přitažlivé!

Oční kontakt

Udržet s protějškem oční kontakt může být těžší, než se a první pohled zdá. Pamatujte ale, že pohled z očí do očí je při flirtu opravdu důležitý. Dáte tím druhému najevo, že se vám líbí, že vás zajímá, nemluvě o tom, že upřený pohled z očí do očí vytváří elektrizující atmosféru.

Nebojte se vtipu

Flirt sice napomáhá k prolomení ledů a navození té správné atmosféry, ale vždy by to měla být také zábava. A to pro obě strany. Nemusíte nad tím složitě přemýšlet, či snad vymýšlet nějaké extra postupy a taktiky. Buďte přirozená a svá, nebojte se vtipkovat a prostě se bavte. I když si zachováváte vizáž dámy, která je nad věcí, nepůsobte vždycky duchaplně.

Jemný dotek

Jasně, že se po tom druhém nebudete sápat hned na prvním rande, ale jemný dotekem rozhodně nic nezkazíte. Něžný a rádoby nenápadný dotek totiž dokáže hotové divy. Přitom ani nemusí mít sexuální podtext. Ačkoli si je tak někdy vysvětluje a ne vždy je to na škodu!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Rande se šéfem: možná flirt, možná láska. Každopádně je to rizikový vztah

K TÉMATU  6 doporučení, jak si s partnerem vybudovat důvěru

Flirt. Děláme to všichni. Do jednoho! Proč?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jeden z nejvzrušivějších momentů každého roku nastal, vyrážíte na dovolenou. S tím je ale spojená řada povinností a výzev, mezi něž patří balení. Pro někoho je tato aktivita zcela zábavná, a navíc ještě umocněná o těšení se. Pro druhé balení představuje zase stres, který chtějí mít co nejdříve za sebou.
Obličejová jóga, anglicky face yoga, je stále oblíbenější. V posledních letech zaznamenává úplný boom, a tak nějak do pozadí posouvá i dříve preferovaný botox. Jenže zatímco obličejovou jógu můžete provádět kdykoliv a kdekoliv, navíc za ni nemusíte utrácet peníze, botox je pořád procedurou, při níž do sebe necháváte vpíchnout chemický jed. Možná je tedy na čase rozhýbat svaly v obličeji a jednoduchými cviky tak dosáhnout mladistvého vzhledu, po kterém touží každá žena.
Manželství je pro drtivou Čechů nedotknutelné. Téměř tři čtvrtiny Čechů nesouhlasí s uzákoněním manželství stejnopohlavních párů. Manželská práva ano, ale ne manželství, míní většina veřejnosti. Vyplývá to z aktuálního průzkumu.
Krabičkové diety jsou hitem dneška. Když chtějí lidé zhubnout, automaticky vyhledávají nutričního specialistu a žádají ho o vytvoření krabiček, které lidem nedovolí jíst nic jiného. Ovšem i když jsou krabičky často vychvalované, pravdou je, že mají i své nevýhody.
Náš domov je prostor, kde bychom se měly cítit bezpečně. Je to místo, kde čerpáme psychickou pohodu a energii na další dny. Jak jste na tom vy? To vám prozradí náš numeroskop.
Sůl možná není až tak zdravá na talíři, ale jako kosmetický přípravek dokáže hotové zázraky. Účinky mořské vody známe snad všechny, ale nemusíme hned jezdit k moři, abychom si mohly dopřát všechny blahodárné účinky soli.
Zdravotní obuv tlumí otřesy, šetří klouby a umožňuje noze volně dýchat. Pro naše zdraví je kvalitní bota velmi důležitá. Poradíme vám, jak si ji správně vybrat a na co si dát při nákupu pozor.
Dnes už nikoho žena na vedoucí pozici příliš nepřekvapí. Obdivujete je, vzhlížíte k nim, chtěli byste být jako ony a tápete, jak se alespoň přiblížit?
Každý z nás občas zalže – ať už se jedná o milosrdnou lež, anebo prostě jenom proto, aby vypadal dobře a udělal dojem na ostatní. Ale, jak se říká, lež má krátké nohy! O tom ví něco i lidé, co se s námi podělili o své příběhy a zažili trapas při provalení se jejich výmyslů.
Bolest při pohlavním styku, bolestivá menstruace a problémy s početím. To všechno se může skrývat pod diagnózou endometriózy. Endometrióza je gynekologické onemocnění, které postihuje řadu žen především v plodném věku.
Možná jste ve svém malém bytě naprosto spokojení a víc prostoru momentálně nepotřebujete. Proč ho ale aspoň zdánlivě trochu nezvětšit, aby nevypadal příliš stísněně? Pomocí snadných triků bude váš byt hned působit, jako kdyby měl o třetinu větší rozlohu.
Ovdověla jsem velice brzy, bylo mi dvaačtyřicet, když můj manžel zemřel na infarkt a od té doby jsem zůstala sama. Abych svůj život nějak vyplnila, hodně jsem se upnula na dceru, která byla ráda. Vždyť jí alespoň měl kdo pomáhat s jejími třemi dětmi, na které neměla čas, protože chtěla budovat kariéru.

Výběr článků

Mít krásné a upravené nehty je pro většinu z nás samozřejmostí. Ovšem pokud občas hledáte nápady, jak své nehty pro tentokrát ozdobit, určitě vám přijde vhod náš nový článek, který vám prozradí, jak sladit design svých nehtů s aktuálními trendy. A že bude z čeho vybírat!
Mílovou rychlostí se k nám blíží léto – a to znamená hlavně prázdniny pro naše děti. Pokud si lámete hlavu, čím je v tomto období zabavit, věřte, že voda je to nejlepší, co můžete vymyslet. Děti přece milují rochnění se na koupališti! Tak si udělejte příjemný výlet a vydejte se na celý den do jednoho z našich nejoblíbenějších aquaparků. Které to jsou?
Problematické partie trápí nejvíce v létě. Chcete nosit pěkné letní věci, ale když se více odhalíte, budou mnohem výraznější i partie, které nejsou chloubou vaší postavy. Jak se obléknout letně, módně, a přitom úměrně své postavě?

Nepřehlédněte

Módní průmysl zažívá boom v mnoha ohledech. Na scénu se vrací devadesátkové trendy, mini střihy jsou po letech znovu v popředí a geometrické tvary na vrcholu. A právě u posledního zmíněného se pozastavíme. Pokud totiž chcete oživit své outfity, proč nezačít právě u vzorovaných modelů, které rozzáří váš šatník?
Sobota bude ve znamení očisty. Věnujte proto chvíli sobě samotné. Očista duše je základem pro váš klid. A víkend k tomu přímo vybízí. Co ještě byste všechno měly zvládnout?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek