Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Superstar 2021 válcuje sledovanost! Na co se letos těšit?

Fakt, že pěvecká televizní soutěž Superstar je oblíbeným fenoménem nejen v Česku a na Slovensku, dokazuje historie. Vždyť první ročník SuperStar, kterému vévodila Aneta Langerová, se vysílal již v roce 2004. Letošní řada však přinese spoustu nového, díky čemuž i vás vtáhne do každého kola.
superstar 2021
Superstar znovu kraluje na televizních obrazovkách. (Foto: msn.com)

24. 11. 2021

Česko a Slovensko se spojilo

Česká republika má spolu se Slovenskem mnoho společného, nejen blízkost jazyka. I proto se soutěž SuperStar (letos SuperStar 2021) spojila a vysílá se v obou státech. V Čechách proběhla premiéra letošní řady 4. září na stanici TV Nova, zatímco na Slovensku o den dříve na TV Markíza. Zatímco ostatní ročníky mají mezi sebou alespoň roční pauzu, kvůli světové pandemii se televizní štáb rozhodl pustit hned další řadu v dalším roce vůbec poprvé.

Proč televizní stanice nevysílají souběžně?

Původní plán takový samozřejmě byl. Obě stanice, které se společně na televizní soutěži podílí, měly vysílat každou premiéru vždy v neděli večer. S první změnou přišla ale TV Nova, který posunula první premiéru na sobotu 4. září, údajně kvůli fotbalovému utkání proti Belgii. Nejspíš se však snažila soutěží SuperStar přemoct ve sledovanosti televizi Prima, která v ten samý den vysílala první díl očekávaného seriálu Dvojka na zabití.

Do změn se však pustila i slovenská televize Markíza, která posunula premiéry nových dílů soutěže už na páteční večer. Je to především kvůli konkurenční stanici Jednotka, na níž se vysílá ve stejný čas pořad Byť zdravý je výhra, na podzim tento pořad navíc vystřídá dlouho očekávaný pořad Pečie celé Slovensko.

Porota vás zaujme od prvního dílu!

O zajímavost celé soutěže se postaralo už v polovině června 2021 rozhodnutí o celé porotě. Pro mnohé diváky bude překvapením, že se žádná změna od minulého ročníku nekonala. Poprvé za celou dobu působení se totiž nikdy nestalo, aby ve dvou ročnících zůstala stejná porota. Je tedy stále složená z pěti členů.

  • Prvním je Pavol Habera, který má velké zkušenosti ze všech odvysílaných řad soutěže Superstar.
  • Oblíbený moderátor Leoš Mareš je druhým členem poroty.
  • Posledním mužem v porotě je muzikant Marián Čekovský.
  • Něžné pohlaví v porotě reprezentuje zpěvačka (a účastnice SuperStar 2009) Monika Bagárová spolu se sympatickou herečkou Petricií Pagáčovou.
K TÉMATU  Džíny a fantastické triky s nimi! Jsou vám příliš těsné? Chcete je oživit a udělat z nich originál? Inspirujte se!

Jelikož je porota složená nejen ze zpěváků, ale také moderátorů a herců, zastávají společně také roli moderátorů soutěže, jak tomu bylo i v minulém ročníku.

První premiéra nebyla nejúspěšnější

Zatímco se může zdát, že odvysílání prvního dílu castingů může být vůbec nejsledovanější, není tomu tak. V České republice sledovalo první premiéru celkem 571 000 diváků (na Slovensku 386 000), zatímco druhý díl castingů sledovalo již 653 000 diváků (na Slovensku 416 000). Tou nejsledovanější premiérou prozatím byla ta poslední odvysílaná 26. září, kdy se počet diváků vyšplhal na 661 000, na Slovensku také vzrostl na 422 000.

Zajímaví soutěžící

Prvních šest dílů jsou sestřihem z castingů, a tak vás do 10. října čekají samá zajímavá vystoupení, kterými soutěžící chtějí přesvědčit porotu o svých pěveckých kvalitách. Zatímco se zpěv některým velmi daří a překvapují tak svým krásným hlasem porotu i celé okolí, jiní se dostávají do nepříjemných trapasů.

Mezi zajímavé soutěžící patří například Chili, která zazářila již v oblíbeném pořadu MasterChef a nyní se snaží dobýt i SuperStar. Mladé diváky zaujme svým vystoupením také známá influencerka Dominique Alagia, kterou sledující osočují, že se chce ještě více zviditelnit právě díky SuperStar. Další z řad influencerek se účastnila castingu také Petra Hasarová, která se však před svými fanoušky naprosto ztrapnila. Její zpěv totiž nebyl vůbec poslouchatelný.

Pokud vás zajímá, kdo v letošní pěvecké soutěžit Superstar 2021 zazáří a kdo se naopak propadne do hlubin trapasu, podívejte se na další dva castingy, po nichž již bude následovat další vyřazovací kolo v divadle.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak se mají finalisté prvního ročníku Superstar?

Karel Gott: Obklopen ženami, obdivován milenkami a uctíván dcerami

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Přestože si to každoročně mnoho z nás nechce připustit, letní dny se blíží ke konci a podoba zahrad se začne měnit. Jedním si můžeme být jistí, práce na ní bude hodně. Podzim je čas sklizně, nové výsadby a dalšího opečovávání. V tomto období lze zasadit jak květiny, stromy, tak i zeleninu. Nejen jaro je časem pro nový život.
Ve světě dobrot je spousta potravin, které nejenže skvěle chutnají, ale zároveň jsou cenným zdrojem mnoha látek. A zatímco při jejich výběru se zpravidla zaměřujeme na nutriční hodnoty a samozřejmě chuť, někdy není od věci řešit i barvu, která u některých typů potravin hraje velkou roli. Věděli jste třeba, že některé černé potraviny jsou díky své přirozené barvě zdravější než jejich světlé verze? A právě několik takových společně prozkoumáme a mimo jiné vám prozradíme, v čem spočívá jejich výhoda.
Víte, kolik času denně strávíte na sociálních sítích? Ne? My vám to povíme. Je to něco málo přes dvě hodiny. Ano, je tomu skutečně tak. Dvě hodiny denně neděláte nic jiného, než že sledujete, co se kde šustne. Přitom byste ty dvě hodiny mohli trávit něčím mnohem užitečnějším. Ke všemu, když v nás sociální sítě vzbuzují ne zrovna pozitivní náladu.
Vibrátory, nevibrační penisy, afrodiziaka, lubrikační gely, masážní oleje. Mnoho žen si stále myslí, že nic takového nepotřebuje, pokud žije v dobrém partnerském vztahu. Ale položme si otázku, zda po každodenním spěchu a stresu máme často chuť na sex. Možná jsou to právě tyto erotické pomůcky, které mohou zlepšit kvalitu společně prožitých intimních okamžiků.
Koření je nedílnou součástí každé kuchyně - dává výjimečnou chuť jednotlivým pokrmům a dotahuje jeho tóny k dokonalosti. A kromě toho, že dokáže patřičně potěšit naše chuťové buňky, je přínosem i z hlediska zdraví. Samozřejmě v závislosti na použitých bylinkách. Proč ale koření kupovat, když si mnohem kvalitnější můžete vyrobit snadno v pohodlí doma?
Své zdraví můžeme potěšit různými způsoby. Můžeme začít konečně sportovat nebo se více hýbat. Můžeme si svůj jídelníček zpestřit a dodat do něj potraviny či suroviny, za které nám naše tělo poděkuje. V ideálním případě bychom měli do jídelníčku zakomponovat lněný olej, což je superpotravina výjimečná svými zdravotními benefity. Už jste slyšeli o tělu prospěšných účincích lněného oleje?
Co to je, perfektní make-up na léto? Ve skutečnosti neexistuje žádná samostatná kategorie, kterou bysme mohli pojmenovat „letní tónovací krémy“, protože pleť každého člověka má různé vlastnosti a potřebuje jinou kosmetiku. Navíc každý chce získat různé výsledky: někdo má rád matný finiš a někdo si oblíbil efekt mokré pleti.
Ať už vítáte návštěvu nebo si potřebujete po dlouhém a náročném dni v práci odpočinout, sedací souprava je to, co využijete jako první. Sedačka by měla být dominantou každého obývacího pokoje, ať je sebevíc velký či naopak sebevíc malý. Chybět by neměla ve velkých příbytcích, ani v drobných bytových jednotkách. Otázkou ale je, jak tu správnou vybrat.
Měsíček lékařský je letnička, která dorůstá právě teď až do půlmetrové výšky. Sbírá se od poloviny června do konce srpna nebo počátku září a je to všestranná léčivá bylina. Využijte jejích účinků i vy a přidejte ji do domácí lékárničky nebo své kosmetické výbavy.
Když jsem začala pracovat v marketingové firmě, těšila jsem se na novou výzvu. Vytváření obsahu a reklamních kampaní mě bavilo odjakživa - a ve své původní firmě jsem měla na starosti všechno možné. Byla to pro mě skvělá příležitost, jak se posunout o kousek dál. Tuhle společnost už jsem totiž měla vyhlédnutou dlouho, a konečně se mi tam podařilo dostat. Už to všechno ale vidím jinýma očima…a může za to šéfová.
Cestování se stane vášní prakticky každého, kdo se do něj ponoří a kdo si začne sepisovat seznam míst, která by chtěl během svého života navštívit. Na wish listu prakticky každého cestovatele se nachází nádherná Paříž, Fontána di Trevi v Římě nebo Spojené státy, které se chtějí zažít už jenom kvůli odlišné kultuře a faktu, že se jedná o naprosto jiný svět. Co si na papír ale napsat i taková místa, o kterých se předpokládá, že za pár let zmizí z povrchu zemského?
Středa přeje odpočinku. Co všechno ještě dnes slibují hvězdy? Napsala pro vás astroložka Naďa Šmídová.

Výběr článků

Začalo to jednou ve sprše. Asi po páté jsem si kontrolovala prsa. Měla bych to samozřejmě dělat častěji, když vím, že prababička měla ve svých 82 letech diagnostikovaný nádor, ale není čas. A taky jsem kojila, takže jsem ve skupině žen, které jsou proti rakovině prstu více chráněné. Tak to aspoň píšou na internetu. Bohužel jsem si ten den nahmatala bulku v prsu. Co teď? Mám to řešit? Nebo ne?
Tohle jistě všechny známe… Ani se nenadějete, chvilku zůstanete na sluníčku (ať už odpočívat nebo pracovat) a večer se pak doma nestačíte divit, jak máte červená ramena, záda nebo jinou část těla. Je to nepříjemné, člověku se špatně spí, pokožka je napjatá, citlivá. Kolikrát je obtěžující i nošení různého oblečení s ramínky, těsnějšími okraji. Jak si můžete v takovou chvíli pomoct a dát svou pokožku zase rychle do pořádku?
Mentální anorexie je choroba psychického i fyzického rázu, která nás dokáže pořádně vystrašit. Zvláště, pokud se něco takového děje našemu dítěti. Bezesporu je ji třeba řešit s odborníky, jelikož může vážně poškodit zdravotní stav člověka. Nejdříve ale musíte sami zjistit, že jí daná osoba trpí. Nejčastěji se vyskytuje u dívek, avšak setkat se s ní můžeme u jakéhokoliv pohlaví i v každém věku. Jak ji poznat, abyste včas dokázali zamezit jejímu prohlubování?

Nepřehlédněte

Teepee je splněný sen malých špuntů i odrostlejších dětí. Proč si jej pořídit a jakou variantu zvládnete i doma? Těšte se na ty nejlepší tipy na teepee!
Tato anglická diva se proslavila předně jako zpěvačka, ale zároveň také svým skladatelským nadáním a působností v modelingu. Dua Lipa má původ v samotné Albánii. Mohli byste se domnívat, že její jméno je smyšlené pro zviditelnění ve světě showbyznysu, a že pod ním jen vystupuje, ale není tomu tak. Dua Lipa je skutečně její rodné jméno.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek