Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Yoni vajíčko: Elegantní přítel, který upevní vaše zdraví, sexualitu i krásu

Slyšeli jste už o zázraku jménem Yoni vajíčko? Pokud ne, my vám ho rádi představíme. Zaměříme se na účinky, které má na ženské tělo, na správné používání i na jeho historii. V našem přehledném článku se dozvíte, jaké zázraky tento elegantní kamarád pro ženy dokáže s myslí, tělem a jak působí na celkové zdraví.
yoni
Yoni vajíčko je malý, ale velmi prospěšný intimní pomocník. (foto: 123rf.com)

23. 12. 2021

23. 12. 2021

Yoni vajíčko nebo také Yoni egg či vaginální vajíčko je ručně opracovaný polodrahokam do ladného tvaru vejce. Jeho hlavním úkolem je podpora funkce ženských pohlavních orgánů a posílení pánevního dna. Ačkoliv je Yoni vejce v podobě, jak ho známe dnes, považováno za trend moderní doby, jeho historie se line až do starověku. V dobách staré Číny hojně čerpaly z blahodárných účinků Yoni vajíčka především ženy z císařského čínského dvora. Yoni vejce považovaly za nenahraditelného pomocníka v péči o ženskou krásu i zdraví, a právě Yoni vajíčko je jedním z příčin, proč jsou čínské princezny a konkubíny proslulé svou krásou až do dnešní doby.

Kameny síly, čistoty a harmonie

Ve staré Číně tyto vaginální šperky (dnes známé jako Yoni vejce) vyráběli zejména z nefritu, který považovali za kámen bezpečí s blahodárnou mocí ochránit svého nositele před špatnou energií i zdravotními neduhy. Pro dnešní Yoni vajíčka se nejčastěji používají kameny především křišťál, ametyst, jaspis, růženín a tygří oko. Vybrat si proto můžete Yoni vajíčko podle svých potřeb i duševního rozpoložení tak, aby bylo v souladu s vaším životním stylem a vnitřní energií.

Proč Yoni vajíčko používat?

Pokud je vám více než dvacet let, můžete vajíčko zcela bezpečně používat. Zejména pak v období po porodu, kdy Yoni vajíčko pomáhá s posilováním pánevního dna a podporuje rychlé uzdravení celé oblasti, která je díky porodu uvolněná, bolavá nebo poškozená. To, aby každá žena věnovala náležitou pozornost rekonvalescenci pánevního dna po porodu, je velmi důležité pro její celkové zdraví a působí jako prevence proti mnoha nepříjemným následkům. Ochablé svaly oblasti pánevního dna jsou totiž často příčinou inkontinence v pozdějším věku i nejrůznějších sexuálních potíží.

Kromě prevence před ochabnutím svalů intimní oblasti v sobě Yoni vajíčko skrývá i další potenciál. Tento moderní drahokam je považován za zdroj ženské energie a klíč ke kráse, zdraví a intenzivnějším sexuálním prožitkům. Ačkoliv v dřívějších dobách vaginální vajíčko využívaly ženy k procvičování poševního svalstva za účelem zvýšení rozkoše partnera při milování, ty dnešní se na něj obracejí především kvůli posílení svého zdraví, krásy a vlastního potěšení z naplněné sexuality.

K TÉMATU  Soutěž: Získejte balíček pro lednový detox

Zajímavost: Ačkoliv to zní neuvěřitelně, Yoni vajíčko má prokazatelně pozitivní vliv i na pleť. Díky propojení kruhových svěračů v těle získáte pravidelným cvičením s Yoni vajíčkem nejen pevné pánevní dno, ale také posílíte kruhové svaly v obličeji, čímž redukujete vrásky, povadlá víčka nebo rty.

Další výhody pravidelného cvičení s Yoni vajíčkem: 

  • Posílíte svaly pánevního dna a předejdete potížím s inkontinencí
  • Pozitivně ovlivníte pravidelnost menstruačního cyklu
  • Pomůžete hojení svých intimních partií po porodu
  • Zlepší se váš sexuální prožitek
  • Cvičení s Yoni vajíčkem pomáhá při vaginální suchosti
  • Cvičení snižuje bolesti před menstruací 
  • Uvolníte se a budete odolnější vůči stresu

Kdy je dobré cvičení vynechat?

Před prvním bližším seznámením s Yoni vajíčkem je nutné si říci, že existují situace, kdy je dobré cvičení vynechat. Pokud s ním nemáte žádné zkušenosti, obecně se nedoporučuje začínat s cvičením během těhotenství. Jestliže pak už nějakou praxi s pravidelným cvičením máte, je vhodné v průběhu těhotenství Yoni vajíčko odložit. Stejně jako v těhotenství, je dobré vynechat cvičení s Yoni vajíčkem i během menstruace. Ačkoliv pomáhá k harmonizaci cyklu a snižuje menstruační bolesti, je lepší když se soustředíte na cvičení mimo menstruační dny.

Dalšími důvody pro vynechání pravidelného cvičení pánevního dna, by mohla být infekce, výtoky a jiné neduhy intimních partií. Pokud vás sužují symptomy onemocnění, počkejte s cvičením dokud nebude vaše intimní oblast zdravá a zcela ve formě. Samozřejmostí by pak měl být fakt, že není vhodné vajíčko používat v případě, že na něm objevíte známky poškození, zejména pak praskliny.

První cviky s Yoni vajíčkem

U cvičení s Yoni vajíčkem je vždy důležité pohodlí, uvolněnost a duševní klid. Cviky proto vždy provádějte tam, kde se cítíte pohodlně, bezpečně a kde vás nikdo neruší. Před cvičením si vytvořte příjemnou uklidňující atmosféru například pomocí vonných olejů nebo relaxační hudby.

  1. V leže na zádech s pokrčenými koleny si jednu ruku položte na podbřišek a zhluboka a pomalu dýchejte do břicha. Jednoduchým dechovým cvičením se uvolníte a naučíte se pomocí dechu vnímat sebe a svou intimní oblast.
  2. Ve chvíli, kdy jste uvolněná a cítíte se připravená na práci s vajíčkem, ho můžete jemně zavést do pochvy. Nezapomeňte se stále soustředit na hluboké dýchání. 
  1. Směřujte dýchání směrem z vašeho pánevního dna do vajíčka. Zaměřte svou mysl na všechny vzpomínky a bolesti, které v sobě již nechcete uchovávat a pomyslně je vtiskněte do Yoni vajíčka.
K TÉMATU  Nejlepší saláty, po kterých nebudete mít hlad. Konec jednodruhových salátů? Zkuste je a uvidíte!

Cvičení lze provádět nejen vleže, ale i vsedě. Záleží pouze na vás a na tom, jak je vám to příjemné a pohodlné. Cvičte pomalu, v klidu a uvolněná. Několik užitečných cviků s Yoni vajíčkem si můžete vyhledat na internetu, kde se v instruktážních videích kromě cviků pro začátečníky dozvíte i mnoho dalších zajímavostí o Yoni vajíčku.

Cvičení pro začátečníky s použitím yoni vajíčka. (zdroj: youtube.com/Aida Lucie)

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Pánevní dno není jen o inkontinenci

Co opravdu muži chtějí a po čem touží ve vztazích?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jste vtipní? Přemýšlejte o tom. Myslíte si, že máte dobrý smysl pro humor? Humor je něco, co nás všechny spojuje, od zábavných textových zpráv až po hloupé memy. Svět miluje dobrý smích. Jak jsou na tom jednotlivá znamení s humorem?
Pokud jste jako rodiči neustále svým okolím upozorňováni, že vaše dítko je příliš zlobivé, nemusí být vždy chyba na straně vašeho potomka.
Výraz plovoucí podlaha je tu s námi zhruba už od 90. let minulého století, od té doby se začaly objevovat ve více a více domácnostech. Jejich slávě však ještě zdaleka neodzvonilo. Majitelé bytů a domů jsou si vědomi jejich výhod, a proto výběr typu podlahy padne často zrovna na ně.
Podzim. Chvíli krásně barevný, ale po opadání listí šedý a ponurý. Období dešťů, mlhy, nevlídného počasí a špatné nálady. Ať chceme nebo nechceme, počasí na nás působí více, než si myslíme. Záleží ale na tom, jak se k tomuto faktu postavíme a čím si toto období zpříjemníme. Někdo se rád zabalí do deky a lehne si ke krbu s knížkou, jiní jdou pouštět draka anebo (pravděpodobně spíše ženy) vyrazí na nákupy. Jak jste na tom vy?
Nový rok je tady a s ním přichází i nové začátky, cíle a předsevzetí. Pokud i vy nějaké pro rok 2022 máte a chcete jich dosáhnout, určitě jste už přemýšlela o tom, jak?!
Hliníkové systémy, včetně oken, dveří, fasád a příček, se staly stále oblíbenější volbou v architektuře díky svým výjimečným vlastnostem a vysoké flexibilitě. Jedním z aspektů, který získává na důležitosti, je jejich schopnost poskytovat efektivní protipožární ochranu.
Denisa Cziglová, známá z účasti v MasterChef Česko, zemřela ve věku 35 let po statečném boji s rakovinou. Během svého života se snažila pomáhat ostatním onkologickým pacientům a svoje zkušenosti sdílela v knize, aby podpořila ty, kteří čelí podobným výzvám. Vedle toho si vybudovala rodinu a žila plnohodnotný život.
Jedna z nejznámějších rolí, kterou proslula anglická herečka Kate Beckinsale, je upírka Selene. Skoro to ale vypadá, že recept na věčné mládí objevila i ve skutečném životě.
Slouží k oddělení záhonu, trávníku, chodníčků, ale i jiných ploch. Zahradní obruby a obrubníky mají rozličné tvary i materiály. Betonové se používají nejčastěji, ať už jako klasický obrubník nebo oblíbená palisáda. Obruby ale mohou být i dřevěné, případně plastové imitace jak dřeva, tak kamene. Který vyhovuje vaší zahradě?
Léto přeje drobnému přivýdělku. Přemýšlíte, zda je to vhodné i pro vašeho potomka? Pojďte se podívat na to, jak letní brigády zvládly naše děti. Poradíme nejoblíbenější brigády i to, co si musíte ohlídat.
Hmat je jedním ze smyslů, který hojně používáme, ale málo si uvědomujeme, jak velký je to dar i pro všechny kolem nás. Dotyk druhého člověka je nenahraditelný, jak moc Vám chybí zjistíte, až když o možnost vzájemného tělesného kontaktu přijdete.
Chtěla jsem vždycky dělat všechno správně, ale nedařilo se mi. Někdy jsem měla pocit, že jsem jeden velký omyl, že můj život je jeden velký omyl, a dnes si to myslí i moje rodina. Nevím, jestli jsem skutečně tak špatná, špatná máma, špatná manželka i dcera, ale rodina se mnou už nějaký čas vůbec nekomunikuje, a to mě trápí. Nejhorší ve svém životě snad už mám za sebou, ale i tak propadám beznaději.

Výběr článků

Přemýšlíte nad různými formami pracovních poměrů a přemýšlíte, zda by práce na poloviční úvazek byla pro vás výhodná? Náš článek "Druhy pracovního poměru: Vyplatí se pracovat na poloviční úvazek?" se věnuje této otázce s důrazem na různé druhy pracovních poměrů a výhody či nevýhody práce na částečný úvazek. Přinášíme vám ucelený pohled na možnosti, které máte k dispozici, a zaměřujeme se na to, zda flexibilní pracovní doba může přinést vyváženější životní styl. Připojte se k nám a najděte odpovědi na otázky ohledně pracovního nasazení a jeho vlivu na váš každodenní život.
Proměňte jarní úklid z rutinní povinnosti na rodinnou zábavu. Zjistěte, jak motivovat děti k účasti a vytvořit z úklidu zábavnou aktivitu, která posílí rodinné pouto.
Asi každý nám dáte za pravdu, že hraní je důležitou součástí vývoje dítěte. Když odloží miminko chrastítko, tak se přesouvá jeho zvídavost k okolí. Navíc se mu v tomto období (1 až 3 roky) rozvíjí pohyb, řeč i myšlení. Jaké vhodné hračky pořídit právě těmto dětem?

Nepřehlédněte

Spousta lidí je se svým životem nespokojená. Někomu se nelíbí postava, jinému nos, další si stěžuje na vztah, který prožívá. Proto se většina z nás ubírá k brouzdání na Instagramu, který je doslova zahlcen perfektními fotografiemi života jiných lidí. Mnoho influencerů se ale tomuto „trendu sociálních sítí“ snaží postavit a ukazují také pravou realitu než tu vysněnou. Jednou z takových influencerek je Bree Lenehan.
Důvodů pro sledování tohoto žánru bývá několik. Romantické filmy nás na emoční rovině dokážou pozvednout. Ostatně – kdo z nás by nechtěl věřit, že tam někde se skrývá ta pravá a nepodmíněná láska? Že tam někde je náš dvojplamen, spřízněná duše, která je nám souzená?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek