Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Jak se mají finalisté prvního ročníku Superstar?

První česká superstar se odehrála roku 2004 … Ano, počítáte správně, je tomu už neuvěřitelných 17 let! A my máme stále v živé paměti některé z finalistů této obrazovky neopouštějící soutěže. Pamatujete si je všechny? A jak se dnes asi mají? Změnila je Superstar na celý život, nebo se spíše vrátili do zajetých kolejí? Posuďte sami.
superstar finále
Vzpomínáte si na první Superstar? (foto: zena-in.cz)

15. 10. 2021

Veronika Zaňková

Superstar finalisté zahrnují i Veroniku Zaňkovou. Hned po vypadnutí se vrhla na nahrávání cédéček a vystupování se svou kapelou Crazy Diamond. Poté se ale vdala a v roce 2009 porodila syna. Nyní má už tři děti, stále se ale věnuje nejen hudbě, ale i rodinnému životu.

zaňková
Pamatujete si ještě na Veroniku? (foto: refresher.cz)

Petr Poláček

Petr Poláček nejen že začal vydávat po dokončení Superstar alba se svými písničkami, objevil se navíc v několika muzikálech! Jedním z nich byl muzikál Děti ráje, kde se dokonce seznámil se svou budoucí chotí, s níž má nyní syna. Svou hudební kariéru tedy velmi povedeně přetavil do rodinného života.

poláček
Poláček byl lamač dívčích srdcí! (foto: zena-in.cz)

Petra Páchová

Petra překvapivě po ukončení Superstar žádné album nevydala, byla tak jedinou finalistkou, která se rozhodla nepokračovat v hudbě. Možná vás to mírně překvapí, ale její kroky vedly zcela jiným směrem – pustila se do návrhářství.

pachova
Jak se změnila za ta léta Petra Páchová? (Foto: zena-in.cz)

Stanislav Dolinek

Standa pověsil zpívání na hřebík relativně brzy. Jediné album, které vydal, nese název Standa 001. I když mělo docela úspěch, Standa se pak už ke zpěvu nevrátil. Zaměstnání pak měnil, a od provozního v restauraci se dostal až k pojišťovnictví, čemuž se věnuje v současné době.

Julián Záhorovský

Julián sice album vydal, ale stejně mu to dlouho nevydrželo. Hudbu má ale stále rád a z rockového zpěváka se přetavil spíš ve folkového zpěváka.  Jeho osud je spletitý, složil některé známé písně, dělal PR pro českou poštu, nyní vychovává dceru Miu a má před svatbou.

zahorovsky
Vzpomínáte si na Juliana? (Foto: zena-in.cz)

Martina Balogová

Martina sice vypadla jako pátá, ale se svým hlasem měla velké šance na úspěch. Její hvězda i po skončení Superstar stoupala, pak jí ale sláva stoupla do hlavy, a ještě k tomu otěhotněla. Z povědomí veřejnosti se na chvíli vytratila, někdy se ale na veřejnosti objevuje, třeba po boku Sámera Issy.

K TÉMATU  Módní vychytávky, které vám pomohou udělat ze starého oblečení nové kousky

Tomáš Savka

 Trpělivý a velmi pracovitý Tomáš na sobě nikdy nepřestal makat. Vydal několik alb, a především se pustil do muzikálů, takže na muzikálových prknech ho můžete vidět dodnes. V roce 2014 dokonce získal cenu Thálie, a to už je tedy úspěch! Žije se svou manželkou a má tříletou dceru.

Sámer Issa

Sámer víc, než přes písničky budoval svou kariéru tím, že si vytvářel image nezastavitelného pařmena. To se mu málem stalo osudným. Nicméně lidé si ho stále s tímto bujarým životem spojují. Nyní však již Sámer žije poklidněji se svou partnerkou.

superstar finalisté issa
Samer Issa byl v první řadě nepřehlédnutelný. (foto: zivotvcesku.cz)

Šárka Vaňková

Šárka byla velkou adeptkou na vítězku soutěže a málokdo až do úplného konce tušil, jak to vlastně dopadne. Měla velký talent, který brzy přetavila do několika alb. Stala se také muzikálovou herečkou. Nejznámější jsou však nakonec asi její vztahy se staršími muži, mezi které patřil například Filip Renč nebo Daniel Hůlka. Poslední dobou se však po delší pauze vrací ke zpívání a účinkování v muzikálech, tak ji třeba někde uvidíte.

superstar finalisté vaňková
Šárka Vaňková se umístila na místě druhém. (foto: zena-in.cz)

Aneta Langerová

Vítězkou soutěže se stala velmi talentovaná Aneta Langerová. Hned po vítězství v soutěži si ji vzal na starost samotný Ivan Král, který jí pomohl vyprodukovat první album. Nyní se již Aneta v showbyznysu vyzná a je držitelkou několika hudebních ocenění. Zpěvačka je to kvalitní, a tak si nechává své kousky pořádně dozrát, než s nimi vyjde na veřejnost.

Nedávno jí vyšla poslední deska Dvě slunce. Někdy je vidět na veřejnosti se svou partnerkou, jinak si ale soukromí bedlivě střeží.

langerova
Aneta Langerová neupadla v zapomnění. (foto: denik.cz)

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Celebrity s plastikou: kdo podlehl své závislosti?

Nejlépe placené herečky roku 2020. Tipli byste to do nich?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Sice jsou tenisky nejoblíbenější obuví, ovšem v zimě, kdy teploty padají pod bod mrazu, by nám v nich umrzla noha. Proto si pořizujeme boty zimní, které nás dokážou před nízkými hodnotami na teploměru ochránit. Velmi oblíbené jsou semišové zimní boty, které i skvěle vypadají. Tedy pokud jsou čisté a umíte o ně pečovat! V opačném případě žádnou parádu neudělají.
Každý romantický film je zpravidla doplněný svou hudbou, která nejenže podtrhne celou atmosféru, ale hlavně ve všech sentimentálních duších zanechá nepopsatelný pocit, ze kterého v příjemném slova smyslu naskakuje husí kůže. Vzbudí v nás rozmanité emoce a vtáhne nás do děje hlavních hrdinů. A zatímco některá hudba kolem nás propluje bez většího pocitu vzrušení, určité love songy jsou prostě legendy všech legend, při jejichž poslechu i po letech tajeme jak zmrzliny na slunci. Které patří mezi ty top?
Prach a nepořádek má rád asi málokdo. A jelikož se vysávání většinou neřadí mezi nejoblíbenější činnosti, můžete úklid výrazně zrychlit a zefektivnit, pokud se vyvarujete následujících chyb.
V dnešní době máme spoustu pomocníků, o kterých si generace před námi mohly nechat jen zdát. Vysávají za nás roboti, praní prádla přenecháváme pračce, máme také myčku, tudíž nemusíme špinavé nádobí mít ručně. V mnoha ohledech, jak se zdá, máme vše vlastně jednodušší. Proč ale paradoxně i tak nemáme čas a nejsme tak šťastní a v klidu, jak bychom měli být?
Proslavila se coby Krasomila v pohádce "Pyšná princezna", aktuálně ale září coby Agatha Christie. Kvůli slavné autorce detektivek se Alena Vránová po delší době opět objevila ve společnosti. A vypadá fantasticky! „Je to audiokniha, do níž se posluchači mohou zanořit a báječně se v ní zabydlet. Jedinečná Alena Vránová věkem, výrazem, expresí vzpomínek kopíruje živost Agathy Christie, její stále přítomný nadhled, lehkou ironii, sarkasmus a zvláštní umanutost,“ uvedla odborná porota na adresu absolutního vítěze cen Audiokniha roku 2023, kterým se stal "Vlastní životopis" Agathy Christie.
Za sny - tak se jmenuje nová audiokniha, kterou načetl zpěvák Richard Krajčo společně se svou manželkou - autorkou knihy, režisérkou a scenáristkou - Karin Krajčo Babinskou. Čtyřy a půl hodiny poslechu bude stát za to. Proč zná knihu zpěvák nazpaměť a jak souvisí s jeho písní Zůstaň se mnou?
Zítra se bude rozhodovat o vaší budoucnosti. V práci i v soukromí. V neděli se Luna přiblíží hvězdě Albaldach. Co to znamená pro vás? Astroložka Naďa Šmídová přináší další horoskop krásy a duševního zdraví na tento víkend. Co všechno se dá očekávat?
Když žena řekne svému vyvolenému to pověstné “ano”, začne škála plná svatebních příprav. A vedle výběru ideálního obleku a svatebních šatů, dojde také na výběr svatebních oznámení.
Křik a pak pláč, pocity nepochopení a smutek. Výkyvy nálad jsou jen jedním z nepříjemných příznaků klimakteria. K těm dalším patří návaly, noční pocení a nespavost. I proto je přechod pro mnohé velkým strašákem. Jestli se to týká i vás, pak je na čase změnit myšlení a přístup. Nejde o žádné stigma! Klimakterium je přirozenou etapou v životě každé ženy a navíc v dnešní době existuje řada způsobů, jak toto období usnadnit.
Mnozí lidé si neustále stěžují na nízké mzdy, avšak nejsou ochotni investovat do dalšího vzdělávání, což je pak limituje na trhu práce. Nemohou se uplatnit, případně dělají zaměstnání, které jim nepřináší zajímavé finanční ohodnocení. Nemluvě o tom, že jsou v práci často nešťastní, protože je zkrátka nebaví a stresuje. Přitom stačí relativně málo – najít si vhodný kurz. Za pár měsíců se pak lze ucházet o nové zaměstnání, které jim bude více vyhovovat.
Půdní prostory nemusí sloužit jen k uskladnění harampádí. V půdní vestavbě může vzniknout vysněný podkrovní byt, který vám bude každý závidět. Hlavními charakteristikami jsou samosebou šikmé stropy, přiznané dřevěné trámy a zvláštní osobité kouzlo, jaké klasické byty nemají.
Jistě to znáte – někdy máte prostě chuť pustit si nějakou bláznivou komedii a veškeré starosti vyhodit na chvíli z hlavy. Pokud chcete strávit pohodový večer a zasmát se, přinášíme vám tipy na filmy, které by u vás mohly uspět. Některé z nich vás budou jen bavit, jiné vám mohou připadat trochu hořké, některé ve vás přece jen zasejí semínko vážnějších myšlenek, které vás budou provázet ještě pár následujících dní.

Výběr článků

Hledáte čtivo, které vás zabaví při dlouhých propršených nebo prosněžených zimních večerech? Uvařte si čaj nebo kávu nebo si nalijte sklenku vína a nechte se pohltit stránkami knih, které vás dozajista nadchnou. Na své si přijdou milovnice romantiky, napětí, mezilidských vztahů, dobrodružství i hororu.
Chcete si vyrobit roztomilé a barevné svíčky podle vašeho gusta? Není to nic těžkého! Tyhle nápady vám napoví jako inspirace pro vaše vlastní svíčky, které poslouží také jako dekorace. Zapojte i děti, které budou mít radost z vlastnoručního díla. To může posloužit jako dárek pro někoho z rodiny. Co takhle svíčka jako Coca-Cola nebo překrásný květ růže?
Že je příjemné líbání s člověkem, kterého milujete, není třeba víc rozebírat. Víte ale, že se jedná také o zdraví velmi prospěšnou činnost? Líbání je dokonce předmětem mnoha lékařských studií a vědci se intenzivně zajímají o jeho přínos.

Nepřehlédněte

Lidé dávají na první dojem. Pokud není zrovna dobrý, automaticky člověka přesouvají do škatulky - s ním se bavit nechci. Velkou měrou se na dobrém prvním dojmu podílí i náš úsměv. Pokud jsou zuby plné kazů, druhého to spíše jenom odpudí. Ano, stáváme se možná trochu povrchními, ale většinou za zkaženými zuby stojí nedostatečná dentální hygiena a to o člověku něco naznačuje.
Když se pleťové póry ucpou nečistotami a přebytečným kožním mazem, začnou se černé tečky objevovat rychleji než houby po dešti. Co na ně platí? Zapomeňte na drahou kosmetiku, pár účinných zbraní máte doma! A ke všemu jsou za hubičku…

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek