Pondělí , 29. 04. 2024

Vlastislav

Známá značka produktů pro muže eJoy® přichází s jedinečnou akcí. Využijte speciální 20% “korona slevu”

Únava ze všech omezení a koronavirusových opatření je přirozená, ale určitě by kvůli nim neměl trpět váš sexuální život. Přispět k tomu můžete i eJoy®.
mazlení
Partnerova problematická erekce. Problémy s partnerovým ,,nádobím" se mohou stát pořádným faux pas. (zdroj foto: shutterstock.com)

Jste už příliš dlouho doma a nudíte se? Nízké teploty, nedostatek slunce, špatné počasí a málo pohybu té nude asi také nepomohou, že? Nevěšte ale hlavu, i v dnešní nelehké době zůstala nám všem ještě jedna “zábava”, kterou můžete bez problémů provozovat přímo doma. Ano, pokud hádáte, že mluvíme o postelových hrách, máte pravdu.

V první vlně COVIDU speciální akce a slevy

Když přišla na jaře první vlna pandemie, několik známých značek se snažilo vtipnou i praktickou formou přispět ke zpomalení jejího šíření. Kromě mobilních operátorů či televizních společností to byli i značky z oblasti průmyslu pro dospělé.

Dnes již legendární webová stránka Pornhub takovýmto způsobem umožňovala například bezplatné měsíční členství pro obyvatele Itálie, později i jiných zemí. Cílem bylo podpořit domácí karanténu a omezení kontaktů. Ve druhé vlně pandemie, která přišla na podzim, však bylo podobných akcí a slev už o něco méně.

O to více vyčnívá zajímavý počin domácí značky, eJoy®. Pokud jste o ní ještě neslyšeli, jde o výrobce podpůrných prostředků a produktů pro muže. A právě tato značka se rozhodla hned od nového roku podpořit zajímavou slevou.

Korona sleva 20% na všechny produkty eJoy®

Výrobce rozhodně nešetřil a rozhodl se jít možná i příkladem pro jiné značky, které by se chtěli v budoucnu přidat. Výška “korona slevy” bude 20% a to na všechno. Platí to jak pro standardní produkt eJoy® jakož i pro vylepšený eJoy® LONG.

Během objednávky na www.ejoytablety.cz stačí pouze zadat do políčka pro slevový kód speciální heslo “COVID” a 20% sleva je okamžitě vaše. Žádné zdržování, žádné složité podmínky, je to jednoduché a okamžité. Stejně jako celý nákup produktů eJoy®, na které nemusíte mít recept, absolvovat vyšetření u lékaře a ani chodit do lékárny.

Produkty jsou dostupné volně a můžete si je zakoupit z pohodlí domova. Stačí jen navštívit zmiňovaný oficiální eshop značky, vybrat si typ, velikost balení a vyplnit objednávku. Zpravidla do 2 až 3 pracovních dnů máte eJoy® doma.

Vyzvednout si je můžete v Zásilkovna, na poště nebo vám je kurýr přinese až ke dveřím. Žádný strach, balení je diskrétní, nikdo se tak nedozví, co jste si objednali!

K TÉMATU  Detox vaše tělo očistí a nabije vás novou energií
ejoy
Ejoy je doplněk stravy pro muže. Obsahuje účinné složky pro podporu erekce.

Pro mladší muže i pro chlapy ve středním věku

Pokud jste ještě eJoy® nevyzkoušeli, možná i díky zmiňované “korona slevě” je právě teď ten nejlepší čas. Pomoci vám mohou bez ohledu na věk či zdravotní stav.

Přípravky eJoy® a eJoy® LONG jsou podpůrné prostředky s vlivem na sexuální zdraví mužů. V prvním případě jde o celkovou podporu potence, ať už jde o libido nebo kvalitu erekce, v tom druhém jsou účinky více specializované. Jsou určeny mužům, kteří mají problém s příliš rychlým vyvrcholením nebo výdrží erekce při milování.

V obou případech je výhodou fakt, že účinkují prakticky u každého muže. Nejde o léky na specifické poruchy erektilní dysfunkce, jedná se o prostředky s podpůrným a komplexním účinkem. Založené jsou na čistě přírodních a přirozených látkách.

Značka eJoy® je známá tím, že si zakládá na ověřených afrodisiaka bylinného charakteru. Právě ty podporují libido, potenci i sexuální zdraví. Doplněné jsou o aminokyseliny s pozitivním účinkem na oxid dusnatý a tedy i lepší prokrvení pohlavního údu. Výsledkem je stabilnější a kvalitnější erekce.

Dlouhodobé užívání, klidně až do konce pandemie!

Pokud se bojíte, že v případě eJoy® jde jen o nějakou jednorázovou akci a rychlý chyták, mýlíte se. Přípravky lze užívat klidně až do konce pandemie, dokonce, zkušenosti mužů ukazují, že pravidelné a dlouhodobé užívání je efektivnější.

Dávkování je přitom extrémně jednoduché. Stačí si dát 2 tobolky, spolknout jejich a zapít vodou a do 30 až 60 minut přijde k viditelnému účinku na potenci. Za den si můžete dát až 2 dávky, každá z nich by měla účinkovat více hodin. S užíváním nejsou spojeny žádné závažné vedlejší účinky či kontraindikace a je bezproblémové a bezpečné.

Tak, na co stále čekáte? Vyberte si své balení eJoy®, zadejte slevový kód a užívejte si koronavírusovú pandemii z té nejlepší stránky doma s partnerkou!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Tohle vás dojme! Opuštěné a hladové kotě naříká na ulici mezi odpadky, než si ho všimnou dobří lidé, kteří mu dají najíst. Podívejte se, jak jim drobeček začne pomalu důvěřovat a nakonec se z divokého kotěte stane domácí mazlíček.
Nikdo nestojí o takovou bolest, jaká zánět močového měchýře provází. Většinou následuje po prochladnutí a trvá několik dní. Jsou však bylinky, které vám pomohou, aby vás nic z toho nepotkalo. Které?
Zdraví máme jenom jedno, proto bychom na něj neměli zapomínat. Je důležité, abychom si uvědomili zejména jednu věc, a sice že se na pevnosti a odolnosti našeho zdraví podílí i to, co jíme. Každodenní přísun potravin buď zdraví naprosto ruinuje, nebo mu prospívá. Jak jste na tom vy? Cítíte se po svém jídelníčku zdravě a fit? Nebo máte z jídla výčitky? Či snad některé potraviny vaše tělo zcela odmítá?
Pro někoho představuje relaxaci stejně jako jiné umělecké činnosti, pro jiné je to životní styl, pro další obživa. Origami se světem rozšířilo až v posledních letech a jeho obliba stále stoupá.
Ať už jsou ve špenátovém salátu, restované nebo v omeletě, houby jsou chutnou pochoutkou nabitou živinami. Obsahují selen a ergothionein, což jsou silné antioxidanty. Také zde najdeme vitamíny skupiny B. Ačkoli jsou bílé potraviny často považovány za chudé na živiny, houby jsou výjimkou. Obsahují mnoho minerálů, jako je selen, draslík, měď, železo a fosfor, které se v potravinách rostlinného původu často nenacházejí. Ačkoliv se mezi sebou liší, všechny houby se mohou pochlubit působivým nutričním profilem. Níže si představíme 7 důvodů, proč by měly houby být pravidelnou součástí jídelníčku.
Podle žebříčku Forbes vydělalo celkově 100 nejlépe placených hvězd světa v minulém roce celých 6,1 miliardy dolarů. Z toho deset nejlépe placených hereček na světě v minulém roce vydělalo dohromady 254 milionů dolarů. Jde o závratné částky, které zaujmou mnohé milovníky filmového průmyslu. Pojďme se blíže podívat na to, jaké herečky v minulém roce vydělaly nejvíce.
Léto je časem dovolených, ale každá taková sranda něco stojí. Lehké upuštění páry a odjezd ze stereotypního života, nám poskytuje odpočinek a oddech. Jenže kde na něj vzít peníze? Pokud jste letos za dovolenou nechtěně utratili majlant nebo máte tu svou vysněnou teprve před sebou, jistě vám přijdou vhod naše tipy, jak ušetřit na dovolené peníze.
Letní období přeje vytváření krásy. Přejete si i vy mít vaše vchodové dveře nebo interiér ozdobený a překrásný? Podívejte se na naše tipy, se kterými si toto období v roce skutečně oblíbíte. Naše letní věnce dokáže vytvořit každý. Vyberte si, který se bude nejlépe vyjímat u vás doma.
Zámecké zahrady a parky jsou vynikajícím nápadem na výlet s rodinou nebo romantickou procházku ve dvou. V Čechách máme nemalé množství zámků, které se mohou pyšnit krásně udržovanými parky. Rozkvetlé zahrady jsou tak po prohlídce zámku dalším místem, kam zamíříte. Někde si budete připadat jako v pohádce. Stačí si vybrat, kam vyrazit.
Doba od 21. února do 20. března patří jenom Rybám, poslednímu dvanáctému znamení zvěrokruhu. O Rybách je známo, že jsou znamením důvěřivým a empatickým. Mají rády jistotu a dokážou lidem porozumět víc než kdokoliv jiný.
Během panující pandemie koronaviru se společnost Netflix mohla radovat snad každý den. Každý den jí totiž narůstalo množství diváků, kteří nevěděli, jak jinak si zkrátit čas než dobrým filmovým snímkem či seriálovým hitem. Popularita streamovací služby neutichla ani v okamžiku, kdy se lidé navrátili do svých zaměstnání. Naopak trend značně sílil, a to i díky novinkám, které Netflix neustále přináší.

Výběr článků

Češi jsou národem pejskařů. Psy opravdu milujeme. Pro naše čtyřnohé mazlíčky uděláme všechno, co jim na očích uvidíme. Kupujeme jim nejrůznější krmení, ale i pamlsky. V prvním zmíněném bývají největší spory. Krmit granulemi, nebo masem? Co je lepší? Na to se nyní podíváme.
Všude kolem sebe vidíte v zimním období reklamy, jak máte jednu chvíli úplně ucpaný nos a stačí pár kapek "zázračného" přípravku a už se vám skvěle dýchá. Bez ohledu na všechny kapičky stále platí staré přísloví, že léčená rýma trvá týden a neléčená sedm dní. Jak s ní zatočit?
Ruku na srdce, které z vás mají kosmetickou taštičku narvanou k prasknutí? Skutečně tam potřebujete mít vše, i když nejde pořádně zapnout? A už jste slyšely o balení, které je určené na cesty? Ušetřete svou taštičku a inspirujte se tipy, díky nimž budete připravené vždy a všude.

Nepřehlédněte

My Little Pony - tato ikonická značka malých, barevných poníků se stala symbolem radosti a přátelství po celém světě. Bez ohledu na váš věk, My Little Pony vám okamžitě získá srdce svou roztomilostí a pozitivní energií. Ponořte se do světa barev, přátelství a dobrodružství My Little Pony a objevte nový způsob, jak obohatit svůj životní styl.
Astroložka Naďa Šmídová přináší horoskop krásy a duševního zdraví na nový pracovní týden. Nenechte se hned v pondělí zbytečně vytočit, a taky myslete na oslabenou imunitu, teploty pěkně padají dolů! Na co si dát pozor?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek