Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Mobilní aplikace na hubnutí. Které pomůžou shodit přebytečné kilogramy?

Bez mobilu si už nedovedeme život představit. Místo toho, abyste ale surfovali na netu nebo si psali s přáteli a leželi doma na posteli, můžete ho využit k zeštíhlení a posílení celého těla. Mobilní aplikace vám mohou posloužit třeba k vytvoření zdravého jídelníčku nebo zařazení cvičení do každodenního programu. Na trhu je dnes nepřeberné množství apek, co za vás odvedou velký kus práce nebo vám hubnutí aspoň zpříjemní. Vyzkoušejte některý z navrhovaných tipů!
mobilní aplikace hubnutí
S hubnutím můžou pomoct i mobilní aplikace. (zdroj foto: www.123rf.com)

21. 01. 2021

Kalorické tabulky

Mezi mobilní aplikace na hubnutí patří i Kalorické tabulky. Jedná se o velmi oblíbenou aplikaci k pohlídání jídelníčku při dietě. Během dne si sem zadáváte veškeré potraviny, které sníte, a máte tak pod dohledem svůj celkový kalorický příjem i vhodný přísun sacharidů, tuků a bílkovin. Aplikace ukazuje zároveň příjem vlákniny a dalších důležitých látek.

Stejně tak vám ohlídá každodenní pitný režim a výdej energie. Aplikace má v sobě širokou databázi běžně prodávaných potravin. Ty vkládáte buď vlastním zapsáním, nebo stačí naskenovat jejich čárový kód. Do aplikace je možné zaznamenat si svou hmotnost, míry a pak sledovat úspěchy v hubnutí.

Lose It!

Tato aplikace funguje na podobném principu jako Kalorické tabulky. Zadáte svou výšku, váhu a věk a dozvíte se, jak by měl vypadat váš denní příjem kalorií, pokud chcete hubnout. V průběhu dne opět zapisujete vše, co sníte, a jestli vykonáváte nějakou pohybovou aktivitu.

Svůj hubnoucí režim tak máte plně pod kontrolou. Nadchnout vás může i měření kroků nebo různé výzvy, které postupně zdoláváte. Můžete se tu spojit s přáteli a hubnout společně.

https://www.youtube.com/watch?v=n8DQhQ_nrV0

My Diet Coach

Mezi mobilní aplikace na hubnutí patří i My Diet Coach. Jídelníček můžete sledovat i s pomocí této appky. Můžete do ní vložit kromě potřebných údajů i svou fotografii.

Následně to vypadá tak, že se vás bude snažit aplikace neustále motivovat k dalším pokrokům – jako by na vás dohlížel výživový poradce a osobní trenér. Jsou tu různé výzvy i tipy, jak si každý den dopřát víc pohybu.

Sports Tracker – mobilní aplikace na hubnutí

Aplikace vám umožní sledovat svou pohybovou aktivitu podle druhu činnosti, ale také vaší přesné GPS polohy a map. Získáte informace o počtu spálených kalorií, průměrné rychlosti i vašich postupných pokrocích. Můžete využít měřič tepu. Stejně jako u předchozích aplikací se můžete spojit s přáteli a klidně se navzájem hecovat svými výsledky.

K TÉMATU  Jak si zpříjemnit období menstruace? Zvládněte dny s úsměvem na rtech

Daily Workouts Apps

Jedná se v podstatě o celý soubor aplikací, které můžete využít podle své potřeby. Vždy tu najdete sadu cviků zaměřenou na určitou část těla. Můžete si tedy vybrat, jestli potřebujete cvičit pro posílení paží nebo třeba stehen. Jsou tu i sestavy k rychlému procvičení celého těla. Cvik je vždy předveden ve videu, vyhnete se tak jeho špatnému provedení.

7 Minute Workout

Z názvu je zřejmé, že tu najdete sestavy k procvičení těla, které vám zaberou pouhých sedm minut. Aplikaci můžete využít k posílení těla, hubnutí, ale i vytvarování postavy. Opět tu najdete ucelenou sestavu cviků nebo se můžete zaměřit jen na určitou partii těla.

Cviky se vybíráte i podle své fyzické kondice. Postupně si tak můžete volit stále náročnější. U každého cviku je názorný obrázek a potřebné detailní instrukce. Postupně tu můžete sledovat změny své váhy a plnit jednotlivé výzvy, za které získáváte trofeje.

Tak už zbývá jen stáhnout aplikaci a pustit se do toho!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Jak začít cvičit? Zhubněte povánoční kila!

Které bylinky vám mohou pomoct při hubnutí? Dáme vám hned 6 tipů!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

To se ví, že nejjednodušší ze všeho je koupit si růže v obchodě a o víc se nestarat. Jenže co by to pak bylo za zábavu? Kde by byl ten pocit, že si něco sami vypěstujete a můžete se tím kochat a chlubit všem známým? U růží to platí dvojnásob. Dokáží udělat na zahradě takovou parádu, že od nich nebudete moci odtrhnout oči. A to už za drobet té námahy rozhodně stojí!
Doplňky do koupelny používáme každý den, ale kromě jejich praktického účelu si dnes můžeme pořídit i krásné designové kousky, které podtrhnou styl vaší koupelny. Dávkovače mýdla, zásobníky na tampony, kelímek na vyplachování úst, košíky na kosmetiku nebo různé držáky, všechno si můžete vyladit k obrazu svému. Inspirujte se.
My ženy jsme kolikrát jedno tajemství vedle druhého. Navenek spořádané a rozumné, ale když se zrovna nikdo nedívá, zpíváme si před zrcadlem s hřebenem v ruce. A děláme toho mnohem více, ale nikomu bychom to nepřiznaly. Často ani nejlepší kamarádce.
Dokonalé obočí naštěstí může mít každá žena i ta, které do vínku nebyly dány pravidelné rysy, ta správná hustota obočí ani tvar, který by si sama přála. Teď můžete mít všechno a být ještě krásnější. Co obnáší permanentní tetování obočí a co byste měla vědět předtím, než tuto kosmetickou proceduru podstoupíte?
Její život se na počátku jevil jako pohádka o tom, jak dívka z malého města dobyla velký svět showbyznysu. Avšak místo klasického „a žili šťastně až do smrti“ se příběh Ivety Bartošové nesl spíše v tónech tragédie. 29. dubna 2024, si připomínáme deset let od chvíle, kdy Iveta svůj život sama tragicky ukončila. Přesto existovaly okamžiky, kdy byla šťastná.
Co vás čeká tento pracovní týden? Čemu se raději vyhnout a co můžete očekávat? Některý den je vhodný na péči o vaše zdraví, jiný zase pro vypuštění vašich emocí. Horoskop krásy a duševního zdraví pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová.
Jak si představujete ideální Vánoce? Pravděpodobně s rodinou, vašimi blízkými. V pohodě, v obklopení radosti a štěstí. A samozřejmě v obklopení cukroví, které mizí z talíře rychlostí blesku. A kromě her, které budete hrát, svůj čas strávíte i sledováním oblíbených vánočních snímků, které svou kouzelnou atmosférou a nadějí z nich vyplývající umocní onu vánoční atmosféru, která se line domovem. Co si nezapomenout pustit?
Používáte doma tuhé mýdlo? Pak nás nechte hádat: jen si s ním myjete ruce a o dalších možnostech jeho využití nemáte ani tušení, že? My vám ukážeme, že tuhé mýdlo rozhodně nemusí sloužit jen k tomuto účelu, ale že má v domácnosti daleko rozsáhlejší využití.
Když je zmínka o mandlovém mléce, možná vás na prvním místě napadne jeho přínos v kuchyni. Je velmi populární u lidí alergických na laktózu, vegetariánů či vitariánů. Mandlové mléko však může mít i zcela odlišné využití. Může vám totiž pomoct ke zdravým vlasům a pleti.
S každým novým rokem přicházejí i nové trendy, a to platí i pro svět seznamování. V dnešním úterním článku na Dámské Lize se věnujeme otázce, jaké trendy nám přinese rok 2024 v oblasti seznámení a vztahů. Od online platforem po inovativní způsoby setkávání, přinášíme vám pohled na aktuální směry a měnící se dynamiku, která ovlivňuje způsob, jakým se lidé seznamují a budují vztahy v nadcházejícím roce.
Sleduji ho přes skleničku vína. Podívá se mým směrem, usměje se. Ten jeho úsměv, odzbrojující úsměv. Cítím, jak se mi celým tělem rozlévá horko. Vykouzlím na své tváři úsměv. Evidentně to vzal jako pozvání, protože teď míří ke mně.
Začínáte pociťovat nepříznivé příznaky menopauzy nebo se jim chcete do budoucna co nejvíce vyhnout? Přinášíme vám pár tipů, jak toho docílit.

Výběr článků

Při zmínce výletu do nizozemského hlavního města se málokomu nevybaví tulipány či projížďky na kole mezi romanticky nasvícenými kanály. Amsterdam je živé a kulturně nabité město. Pojďme se společně podívat na zajímavá místa, která určitě stojí za návštěvu.
Moderní i retro radiátory - dnes mohou mít topná tělesa i ty nejdivočejší tvary. Retro se opět vrací do módy. Čemu dáte přednost?
Zastřešené stání pro vůz má několik výhod. Tou hlavní je ochrana vozu před deštěm, kroupami nebo sněhem. Odpadá tak i ranní škrábání skla. Garážový přístřešek ale umožní i vaše suché a pohodlné vysednutí a naopak, stejně jako vyložení kufru. Přístřešek lze obvykle sladit s exteriérem domu, a nejčastější variantou na materiál jsou dřevěné trámy. Krytina může být stejná, jako na střeše domu, z tašek, ale používá se taktéž plech nebo světlopropustný plast či sklolaminát.

Nepřehlédněte

Jak zabalit vánoční dárek? Použít vánoční papír, nebo si ho nechat zabalit od profesionálů? Nebude pak obal dražší než vlastní dárek? Doma vyrobený obal může povýšit vánoční dárek o třídu výš. Navíc to bude jedinečný originál. Tak se do toho pusťte.
Ráda si dopřáváte relaxační koupel, kdy máte čas jenom sama pro sebe a nikdo vás neruší? Napustíte si vanu plnou horké vody, přidáte pěnu, ponoříte se do spousty bublin a zavřete oči. Tento prožitek si ale můžete ještě zpříjemnit. Navíc se krásně prohřejete a i v pošmourném počasí neztratíte dobrou náladu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek