Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Jak připravit pro svého partnera romantický večer?

Pokud toužíte po romantice, nečekejte, až váš přítel naplánuje něco zvláštního, převezměte otěže a zajistěte si večer svých snů sami. Možná budete chtít naplánovat rande s ohledem na svůj vkus, ale pokud pro něj chcete připravit něco zvláštního, měla byste své plány přizpůsobit jeho zájmům. Zde je několik užitečných rad pro plánování romantického rande pro vás a vašeho přítele.
jak připravit romantický večer
Připravit romantický večer není nic těžkého. (foto: 123RF)

06. 05. 2021

Láska prochází žaludkem

Jak připravit romantický večer? Ať už chcete strávit celý den se svým mužem, nebo se uvidíte až večer, určitě budete chtít do svých plánů zahrnout jídlo. Naplánujte si piknik, zarezervujte si luxusní restauraci nebo se jen zastavte třeba na zmrzlinu. Jídlo vám dodá energii na později, kterou rozhodně budete potřebovat.

Pokud chcete zůstat doma, společné vaření může být zábava a dá vám spoustu příležitostí k romantickým okamžikům, jako je například společné ochutnávání.

Kupte si několik lahví vína podle svého vkusu a vkusu svého partnera, nebo pokud máte doma několik různých lahví vína ještě lépe. Poté si naplánujte perfektní romantickou noc pro. Oblečte se, abyste na svého partnera udělala opravdu dojem, i když nejste v nějaké luxusní restauraci.

Místo toho, abyste ochutnávali víno v drahých restauracích a utráceli peníze, pozvěte svého partnera na domácí degustaci.

Také si můžete vyrobit pozvánku sami a poslat ji svému partnerovi, aby viděl, že jste do realizace těchto myšlenek skutečně investovala velké úsilí.

A ta příprava je opravdu potřeba! Nastudujte si vína, která budete svému partnerovi podávat. Pokud chcete trošku podvádět, napište si tyto informace na papír, váš partner bude mít při degustaci stejně zavázané oči, aby dokázal vnímat chuť vína ještě více. Tyto taháky ale vytáhněte až v době, kdy to vás partner nebude vědět. Takový malý „podvůdek“ ničemu nevadí.

Vyrazte ven

Svou romantickou noc si můžete prodloužit tím, že půjdete třeba do kina, projdete se a naplánujete romantický večer se svým mužem v parku nebo něco podobného. I když milujete třeba paintball nebo další adrenalinové činnosti, pro své romantické rande toto vynechte a dělejte něco úplně jiného, prostě klidného. A nějaký adrenalinový zážitek si klidně nechte na druhý den.

K TÉMATU  Nejlepší dárky za promoci, kterými potěšíte ženy i muže

Volba uvolněnější činnosti vám dává šanci užít si jednoduše pobyt ve společnosti toho druhého. Šetřete energii, kterou jste dostali z večeře, na později.

Nechte si místo na dezert

Pokud dáváte přednost tomu, abyste z romantiky na vášeň počkali do konce svého rande, nebo pokud plánujete přeskočit formality a zahájit noc volnou zábavou, nezapomeňte si ve svém rozvrhu ponechat čas. Není nic špatného, ​​když třeba nestihnete film nebo vynecháte večeři, protože jste byli příliš zaneprázdněni.

V tomto případě totiž můžete všechny plány zrušit a prostě si to všechno užít podle momentální situace. Prostě vášeň nade vše. Dámy! A taková neplánovaná vášeň, to je něco!

Jak připravit romantický večer? Buďte připraveni na všechno

Nyní, když jste si naplánovaly rande, udělejte si seznam všech věcí, které budete potřebovat. To zahrnuje vše od šampaňského a svíček až po nové oblečení nebo sexy prádlo. Měly byste se také ujistit, že máte dostatečné zásoby kondomů a lubrikantů. Nezapomeňte na příjemnou hudbu.

A nemusí to zrovna být pomalé slaďáky. Pokud máte oblíbené písničky, klidně i rychlejší, na nic nečekejte a pusťte je. Už jenom poslech této muziky vás doslova naladí na příjemnou notu.

Romantická noc se svým mužem, ať už slavíte zvláštní příležitost nebo prostě máte chuť pro něj udělat něco pěkného, je skvělý způsob, jak do vašeho vztahu vnést trochu extra vášně. Jen se ujistěte, že věci, které plánujete, jsou věcmi, které oba rádi děláte. Například, pokud nesnáší mořské plody, sushi bar by byl pravděpodobně špatná volba, i když je to vaše oblíbené jídlo.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Ta největší faux pas, která se opravdu stala na prvním rande

K TÉMATU  Hledáme stále lásku, nebo už žijeme pouze v online světě?

První rande je za vámi. Pokud čekáte, až zavolá, raději zavolejte sama

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Retro je v módě, nejen v nábytku. Ale sedací soupravy se navíc objevují s jedním důležitým prvkem, a tím jsou kulaté tvary. Letos jsou in zaoblené sedačky! Co na ně říkáte?
V každé domácnosti nechybí alespoň jedny nástěnné hodiny. Co takhle zvolit nějaké obří, které se stanou dominantou vašeho interiéru? Retro styl je pořád v oblibě, tak se inspirujte překrásnými kousky. Dřevo, jeho imitace nebo design starých nádražních hodin navozují příjemnou atmosféru. Hodí se prakticky kamkoli, do ložnice, kuchyně nebo obývacího pokoje. Nejenom, že ukazují čas. Jsou zároveň krásným doplňkem vašeho interiéru.
Před časem jsme se s partnerem rozhodli, že po svatbě a pořízení bytu bychom rádi měli miminko. To jsem ale netušila, jaké utrpení mě bude čekat.
Rozhodli jste se vystoupit ze své komfortní zóny a rozjet podnikání? Nechcete se přímo stát osobou samostatně výdělečně činnou, vaše vize jsou hodny společnosti?
Krásná čokoládová barva si jednoho dne vyberete svou daň. Nejenže sluneční paprsky zapříčiňují stárnutí naší pokožky, ale ke všemu mohou způsobovat rakovinu kůže.
Znáte je všechny? Že neznáte ani jedno? Vyvedeme vás z omylu, určitě už jste je někdy někde slyšeli, ale možná pro vás bylo tak těžké je zpracovat, že jste je raději hned vypustili z mysli. Je jich určitě několik desítek. Myslíme slov, která se nějakým způsobem prosadila v běžném užívání, ale obvykle nám trhají uši. Která slova to jsou?
Po dlouhém období samoty jsem si našla přítele, můj život začal být zase o něco šťastnější. Všechno nám klapalo a vypadalo to nadějně. Byli jsme spolu spokojení a pomalu začínali přemýšlet nad společným rodinným životem. Tak jsem se rozhodla, že by Petra mohla poznat i má matka, abych zjistila, co na něj říká ona. Zpočátku vše vypadalo dobře, ale to, co se stalo pak, mě strašlivě zasáhlo.
Muž s velkým přirozením je snem mnoha žen. Co když je ale až "moc" velké?
Recept na dlouhověkost hledají lidé odnepaměti. Když už na tomto světe, nemohou být napořád, tak se alespoň snaží o to, aby zde byli co nejdéle. A od koho jiného čerpat moudrost, než od lidí, kteří se dožili požehnaného věku.
Převleč si ty mokré plavky. Také vás to štvalo jako malou? Něco pravdy na tom ale je, mokré plavky nebo sezení na studené zemi a další věci mohou zánět močových cest pěkně urychlit.
Už se vám někdy do uší dostala voda? Měli jste škytavku nebo vás nesnesitelně bolela hlava? Určitě ano. Naše babičky si s těmito věcmi vždy dokázaly hravě poradit. Naučme se to jako ony!
Sex ve vaně je pro mnoho z nás jednou velkou neznámou. Viděly jsme ho ve filmech, možná nám o něm vyprávěla kamarádka, ale většina z nás s milováním ve vaně plné horké vody osobní zkušenost nemá. Láká vás to zkusit?

Výběr článků

Není pravdou, že dítě zaostává, pakliže tráví svůj čas na mobilním telefonu nebo tabletu. Vždy totiž záleží na tom, co na daném zařízení hraje. Pokud to jsou agresivní hry, pak ano - dítěti to neprospívá. Ale pokud to jsou aplikace vzdělávací, není na tom nic špatného.
Koupili jste si nové pokojovky a zaléváte je jako diví, aby vám rostly jako z vody? Pak si dejte pozor na to, abyste je nepřelili. Zatímco rostlina se zanedbanou zálivkou se dá ještě zachránit, po přelití dochází k uhnívání kořenů a tím i k úhynu samotné rostliny. Je spousta důvodů, proč přehnaná péče pokojovkám škodí.
Jamu je tradiční indonéský lék z kořenů, bylin, květů, kůry a koření. Vyrábí se již více než 1200 let z čerstvých surovin, jako jsou tamarind, galangal, zázvor a kurkuma. V Indonésii se podává prakticky na každém kroku, například i v masážních salonech či při léčebných sezeních. Nejenom, že Indonésanům chutná, ale je také prospěšný pro lidské zdraví. Jak si jej vyrobit, a s kterými neduhy nám dokáže pomoci?

Nepřehlédněte

Blíží se narozeniny vašeho partnera a vy usilovně přemýšlíte o tom, co byste mu pořídila? Určitě ho chcete příjemně překvapit a ráda byste vsadila na maximálně praktický dárek, který využije. Kombinace těchto dvou aspektů ovšem není vůbec jednoduchá. Ne vždy se musíte zaručeně zavděčit. Právě proto pro vás máme hned několik tipů, jež se vám mohou hodit. zaměříme se právě na onen zmiňovaný praktický aspekt, jež je z hlediska dlouhodobého využití dárku velmi důležitý.
Asi máte taky zažité, že utěrky by se neměly prát v pračce. Namísto toho je pravděpodobně vyvařujete. Tahle metoda má ale jeden zásadní háček. Vyvařování není k utěrkám zrovna dvakrát šetrné. Jsou po něm sice opravdu čisté, ale postupně vám řídnou, a vy tak musíte kupovat stále nové a nové kousky. Naštěstí existuje mnohem šetrnější alternativa.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek