Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Nejlepší zahraniční komediální seriály všech dob! Jaký je váš favorit?

Začínáte se při dlouhých zimních večerech nudit? Není přece nic lepšího, než se po náročném dnu zachumlat do peřin s dobrou kávou nebo čajem a pustit si jedny z nejlepších zahraničních komediálních seriálů.
nejlepší komediální seriály
Zaplňte volný čas komediálními seriály. (zdroj foto: www.123rf.com)

17. 12. 2020

Filmový průmysl každý rok produkuje desítky seriálů, ovšem jenom některé z nich skutečně stojí za zhlédnutí. Pojďme se podívat na ty nejlepší zahraniční komediální seriály, které vám nejenom v zimě ukrátí dlouhou chvíli a zlepší náladu.

Rick a Morty (2013)

U téhle sci-fi komedie pro dospělé se stoprocentně zasměje každý z vás. Hlavní postavou je vědec Rick Sanchez, který trpí sklony k alkoholismu a násilí. Druhou hlavní tváří seriálu je jeho vnuk Morty Smith. Ten sice působí inteligentně, ale zdaleka není tak chytrý a má sloužit pouze jako krytí pro svého dědečka.

Rick se po dojemném setkání se svou dcerou Beth usídlí v její garáži, kterou postupem času přemění na sofistikovanou laboratoř. V ní začíná zkoumat nebezpečné hračky a přístroje. Do svých pokusů navíc čím dál víc zatahuje Mortyho. Dokáže Morty situaci ustát?

Přátelé (1994) patří bezesporu mezi nejlepší komediální seriály

Kdo by neznal tenhle světoznámý seriál, který v našem výčtu nejlepších komediálních seriálů nemůže chybět. Příběhy šesti přátel plné vyprávění o pracovních trapasech, nových známostech a také sexu jsou neuvěřitelně vtipné.

Určitě jste alespoň jeden díl z Přátel viděli, ovšem kdo by se nechtěl na Chandlera, Rachel, Moniku, Phoebe, Joeyho a Rosse podívat ještě jednou? O oblíbenosti hovoří i sledovanost historicky poslední epizody seriálu, kterou po celém světě sledovalo přes 51 milionů lidí.

Nezdolná Kimmy Schmidt (2015)

Toužíte po vtipných příhodách ženy ve středních letech s mentalitou malého děvčátka, která hledá štěstí v neznámém velkoměstě? Přesně o tom vypráví seriál Nezdolná Kimmy Schmidt. Hlavní hrdinka byla od svého dětství držena v apokalyptickém kultu pod zemí, jenž je od normálního světa dost rozdílný.

Pod zemí sice existují smartphony, ale neznají tady kazeťáky a Michael Jackson je jenom jméno. Kimmy se seznámí s černošským gayem, jenž chce hrát Lvího krále. Jak tohle může skončit?

K TÉMATU  Hlas Roxette už není: zemřela zpěvačka Marie Frederiksson. Za slávu kapely mohl student, který odnesl nahrávku do rádia!

BoJack Horseman (2014)

Při prvním pohledu na tenhle seriál si možná budete ťukat prstem na čelo, ale po několika minutách vás BoJack Horseman vtáhne do děje. BoJack je bývalou hvězdou sitcom seriálu, ovšem nyní je z něj pouze stárnoucí troska bez práce závislá na drogách.

Z ničeho nic potká mladou spisovatelku Dianu, která mu od základu změní život. Nečekejte, že při jeho sledování umřete záchvatem smíchu, ale proč se nepodívat na seriál, jehož hlavní hrdina je kůň alkoholik?

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Naprostá legenda, kterou můžeme na obrazovkách vídat od roku 2005. Nicméně seriál Jak jsem poznal vaši matku má divákům stále co nabídnout. Pětice povahově podobných přátel prožívá životní příběhy a starosti, převážně okolo lásky a sexu. Hlavní hrdina Ted vypráví publikovatelné příhody zpětně svým dětem a mimo jiné se dozvíme, jak dlouho hledal osudovou lásku. Dokázal ji nakonec najít?

Archer (2011)

Hlavní hrdina Sterling Archer je nejlepším agentem soukromé organizace ISIS. Ano, čtete správně. Tvůrci seriálu nakonec museli od toho názvu ustoupit pro vlastní dobro. Seriál Archer je plný sexuálně laděného humoru, velkých a zaoblených ženských křivek a dost bizarních příhod i situací.

Námět je převážně z klasických bondovek, ale Archer se spíše snaží o parodování gentlemanského chování. Pokud máte rádi animované ženy s velkými přednostmi a konspirační teorie nebo masochistické sekretářky, je Archer ten pravý seriál právě pro vás.

Nejlepší komediální seriály jsou skvělé nejenom pro zasmání, ale i pro odlehčení situace a mysli. Udělejte si doma pohodlí a podívejte se na jeden z těchto snímků. Určitě toho nebudete litovat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Seriály na Netflixu, které stojí za zhlédnutí. Už jste je viděli?

K TÉMATU  Porazte konečně stres. Ověřené relaxační techniky, které opravdu pomáhají a uklidňují

Seriálová nostalgie. Televizní seriály z doby totality se stále vysílají, a dokonce jsou v oblibě mladších diváků! Jak to?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Navštívit jednou za čas kadeřníka? Proč ne, ale radikální zkrácení a nový účes vás doslova promění v jinou osobu. Podívejte se kadeřníkovi přímo pod nůžky.
Pořídit si psa je velký krok, který by si měl každý z nás minimálně dvakrát promyslet. Pes vyžaduje spoustu pozornosti, péče – a to je mnohdy finančně náročné. Pokud i přes to všechno do své rodiny chcete přivítat čtyřnohého mazlíka, vzhůru do toho. S jeho výběrem vám rádi pomůžeme.
Po příchodu do nejedné české domácnosti uvidíte na okenním parapetu africkou fialku – skromnou, elegantní, hezky zbarvenou pokojovou rostlinu. Je ideální trefou pro každého nenáročného pěstitele. Sama toho nevyžaduje mnoho a vydrží krásná po celý rok.
Lákavé cedule na obchodech. Sleva na každém rohu, na každém billboardu, v každé reklamě. Přitahují vaše oči a slibují skoro neuvěřitelné. Jsou povánoční slevy opravdu tak výhodné? Dá se jim odolat?
Někdy se práce v našich životech stane natolik hektickou, že začneme opomíjet vše ostatní jako je například láska a vztahy. Prioritou se pro většinu z nás stane kariéra. U těchto 10 prací byste ale měli být obezřetní, pokud nechcete zůstat sami!
Legendární kocour Garfield nesnášel pondělky, měl z nich deprese a úzkosti. Většinou se mu v ten den ani nic nedařilo. Lidé na tom jsou podobně. Také míváme úzkosti z některých dnů v týdnu. Z neděle především. Jedete v tom taky?
I sourozenci spolu mohou vycházet již od narození. Není to nic složitého
Moderní doba si žádá neustálý vývoj v péči o pleť a každá moderní žena pravidelně sleduje nejnovější trendy v oblasti kosmetiky. Je ultrazvuková špachtle vážně takový zázrak, který představuje revoluci v péči o pleť, nebo se z ní stane jen lapač prachu na dně nočního stolku?
Léto se pomalu loučí a my se již nemůžeme dočkat, až se v našem šatníku objeví svěží a nové podzimní kousky. Představujeme vám barvy, které jsou letos na podzim in. Pojďte se inspirovat - tohle je podzimní móda!
Luxusní sídlo v australské provincii Victoria pochází už z 80. let. Armadale House prošel kompletní rekonstrukcí a je z něj moderní rezidence snů.
Sedavé zaměstnání a nedostatek pohybu se v současné době podepisují na zdravotním stavu velkého procenta populace. Tyto každodenní návyky přinášejí mimo jiné i bolestivé otoky nohou a podporují vznik křečových žil. Jak se s těmito běžnými, avšak velmi nepříjemnými problémy vypořádat?

Výběr článků

Že byste rády přes zimu něco dělaly, ale chodit do posilovny vás nebaví? Stejně jako my vyzkoušejte formu cvičení, která je v kurzu. Kruhový trénink zpevní tělo zábavnou formou.
Trochu zpomalit čas? To dnes díky mnoha kosmetickým vychytávkám opravdu lze. Jednou z nich je i vychvalovaná kyselina hyaluronová, kterou však nemusíte používat jenom jako součást krémů. Jaké jsou další možnosti?
Mnoho zahrádkářů uvažuje nad tím, jak podpořit růst své úrody způsobem, který by neohrožoval je samotné, ani přírodu okolo nich.

Nepřehlédněte

Na oslavu svých 65. narozenin, které Peter Nagy, legendární slovenský zpěvák a frontman kapely Indigo, slavil 9. dubna, chystá ve velkém stylu koncert v pražské Lucerně. Tato výjimečná událost přinese na jednom pódiu jeho největší hity, jako jsou "Kristínka iba spí", "Láska je tu s vami", a další, které si získaly srdce posluchačů napříč generacemi.
Chcete být trendy i na podzim, tak musíte mít odstín vlasů medový. Tato barva nejenže rozzáří vaše vlasy, ale také perfektně ladí s atmosférou sklonku roku. Zahalte se do medové!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek