Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Seznamování aneb trapasy, co mohou nastat při randění v zimě

Seznamování je samo o sobě poměrně náročnou činností, pokud chcete zanechat opravdu dobrý dojem. Ještě horší je, pokud se do této odvážné činnosti vrhnete v zimním období. V zimě totiž mnoho okolností vůbec nepřidává vaší snaze ohromit daného člověka. Je však škoda v těchto chladných měsících zahodit šanci poznat toho pravého nebo tu pravou.
seznamování trapasy
I zimní rande se může nést ve znamení trapasů. (zdroj foto: 123rf.com)

19. 02. 2021

Jenže zimní počasí přímo vybízí k mnoha trapasům, které by potenciálního partnera mohly odradit rovnou při seznamování. Na co byste si měli dát pozor, pokud někoho pozvete na rande v zimě?

Dbejte na výběr správného místa seznamování

Ještě, než někam společně vyrazíte, je důležité se pečlivě zamyslet nad tím, co bude tím pravým místem pro první seznamování. Velmi příjemnou možností je čajovna. Užijete si příjemné a klidné prostředí místa tohoto charakteru. Nejprve je však dobré ověřit si, zda vyrážíte s milovníkem čaje, jinak by toto místo bylo značně kontraproduktivní a nezanechalo by ten pravý dojem.

Zimní sporty při seznamování

Malou výhodou zimy je, že nabízí několik zábavných zimních sportů. Lyžování se na první schůzku zrovna moc nehodí, při něm se totiž moc nepoznáte. Namísto toho můžete zvolit bruslení. Při tom zažijete spoustu srandy, obzvláště pokud jste na bruslích už dlouho nestála.

Navzájem si budete muset být oporou, což vás při seznamování sblíží. Dejte si však pozor na úrazy, ty se řadí mezi pořádné trapasy. Pokud se z rande stane cesta do nemocnice, pravděpodobně na vás nebude vzpomínat v dobrém.

Pokud však hledáte něco netradičního, můžete vyrazit na boby. Ověřte si však, jestli to druhou polovičku bude zajímat, jinak by z toho mohl vzniknou pěkně hloupá situace, kdy budete vypadat až moc dětinsky.

Věčně přítomná rýma

Při chladném počasí se zcela běžné stává, že potřebujeme neustále smrkat. Na to byste však měla myslet ještě před tím, než vyrazíte ven. Věčné popotahování totiž opravdu nikoho neohromí, spíše naopak.

Myslete proto na to, abyste u sebe měla dostatečnou zásobu kapesníků. A to nejen pro sebe, ale i pro toho druhého. Alespoň se tak budete moct při seznamování trochu blýsknout, pokud muže v nesnázích zachráníte od vlezlé rýmy.

K TÉMATU  Cítíte náklonnost k ženám? Jak poznat, že jde o chvilkové zmatení, nebo zda jste lesbička?

Pozor na drsné pohlazení

Častým problémem zimy je také to, že výrazně vysušuje pokožku. Zejména na rukou a obličeji. Vzhledem k tomu, že je pravděpodobné, že se na první schůzce těchto dvou oblastí budete dotýkat, myslete na to, aby vaše pokožka byla dostatečně hydratovaná.

Nechcete totiž, aby vaše ruce působily jako struhadlo, namísto vřelého pohlazení. Před schůzkou se tedy dobře připravte a nestyďte se vzít si malé balení hydratačního krému i do kapsy.

Neustálá zima

Ať už na sebe v zimě navlečete cokoliv, pravděpodobně vám stejně bude pořád chladno. Snaha vyladit svůj outfit tak, aby byl hřejivý, a ještě k tomu také dobře vypadal, může být nekonečná. Dejte však raději přednost komfortu před oslňujícím vzhledem.

Rozhodně bude lepší, když budete v teple, i když nepřipravena na módní molo, než abyste se trapně klepala zimou, půjčovala si rukavice či šálu nebo musela seznamování přerušit, protože vám už mrazem odumírají prsty na nohou.

Blízkost Dne svatého Valentýna

Trapasem při randění v zimních měsících může být vůbec celá situace kolem Valentýna. Jestliže si s někým začnete v zimě, neustále kolem vás poletuje otázka, jak se k tomuto svátku zamilovaných postavíte. Znáte se teprve pár týdnů, ale vypadá to mezi vámi vážně.

Jenže co když každý z vás na tento den pohlíží jinak? Raději se nepouštějte do velkých gest, ideálně se druhého zeptejte, jestli má na tento den nějaké plány, abyste věděla, na čem jste.

Zimní období je plné nástrah trapasů, do kterých se snadno můžete při seznamování chytit. I v zimě však můžete poznat svou drahou polovičku. Nenechte se proto zimou odradit, ovšem dbejte na pečlivou přípravu, než někam vyrazíte.

K TÉMATU  Móda baretů pokračuje. Kupte si francouzský baret nebo si vytvořte svůj originál

MOHLOH BY VÁS ZAJÍMAT

Seznamování aneb jak najít toho pravého prince a nenaletět podvodníkům

Internetové seznamky: I ženy dokážou podvádět

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V práci blázinec, dovolená vyloučená a jarní prázdniny na krku. Nemoc nebo nedostatek peněz, důvodů, proč nemůžete vyjet s dětmi na jarní prázdniny, může být celá řada. Proto ještě nemusí dítě celý týden sedět doma u televize a tabletu. Zkuste mu připravit tak trochu jiné prázdniny.
Baret vede jako pokrývka hlavy i pro letošní podzim a zimu. V posledních dvou letech zažívá tento francouzský look stále strmý vzestup. Půjdete do něj?
Věděli jste, že podle posledních statistik má průměrný člověk ve svém mobilním telefonu stažených zhruba třicet mobilních aplikací? Sice je nemusí nutně využívat, ale staženy jsou. Zatímco pánové nezapomínají kromě sociálních sítí na sportovní aplikace nebo aplikace sportovního sázení, co ve svém mobilu ukrývají ženy?
Modní trendy se rok od roku mění. A ne jinak je to i u spodního prádla. Která barva se prodává nejlépe a sluší každé ženě? Jakých chyb se Češky stále ještě při výběru spodního prádla dopouští? A jak se liší náš vkus od ostatních Evropanek?
Dnes, 10. února 2024 začíná Nový čínský rok, který nám přináší energii Dřevěného Draka. Symbolizující proměny, sílu a odvahu, Rok Dřevěného Draka slibuje emocionální a společenské výzvy, ale také obrovský potenciál pro růst a rozvoj.
V každém vztahu někdy nastane čas, kdy se lidé hádají, dohadují, přehodnocují své názory. Takové menší krize jsou v každém vztahu běžné a můžete je očekávat. Velké krize většinou přicházejí s tím, jak se vztah mění a vyvíjí. Mohou vás potkat dříve či později, avšak odborníci se shodují v tom, jaké kroky (a i roky) ve vztahu bývají kritické.
Zjistili jste, že jste bez takzvaného hotovostního polštáře? Tudíž kdyby přišla další mimořádná situace podobná té na jaře, neměli byste, z čeho žít? Pak je načase začít s financemi lépe hospodařit. Abyste se však radovali ze zisků a nikoli ze ztrát, které na konci měsíce vykážete, stáhněte si mobilní aplikace, které vám se správou osobních financí pomůžou.
Modelka Simona Krainová je v poslední době známá zejména pro své očistné kúry a detoxy, ájurvéda ji doslova pohltila. Jak taková harmonizace těla pod taktovkou 5000 let staré indické medicíny probíhá?
Vždycky jsem si myslela, že rodiče mohou mít jednání svých dětí pod kontrolou a dokážou je ochránit před nebezpečím. Vždy, když jsem slyšela nějaký příběh k tomuto tématu, tak jsem byla paní chytrá, prý mně by se to stát nemohlo, já bych to poznala, moje dítě je poučeno, blá, blá, blá…. No, nikdy neříkej nikdy a to mé určité povyšování, že já jsem lepší matkou rychle vzalo za své. Setkala jsem se s tím tak z blízka, že bych to opravdu nikomu nepřála.
Dnes budou mít energie všichni na rozdávání. Pokud si chcete s někým něco vyřešit, do toho! Péči věnujte svým nohám a dejte pozor při výběru parfému!
Jak si během minuty poradit s okem na svetru? Jak na zaseklý zip u kalhot nebo odpad, ucpaný vašimi vlasy? A k čemu všemu se dá využít korkový špunt? To a mnohem víc praktických vychytávek ve videu. Neuvěříte, jak to může být snadné!
Pořídit si psa je velký krok, který by si měl každý z nás minimálně dvakrát promyslet. Pes vyžaduje spoustu pozornosti, péče – a to je mnohdy finančně náročné. Pokud i přes to všechno do své rodiny chcete přivítat čtyřnohého mazlíka, vzhůru do toho. S jeho výběrem vám rádi pomůžeme.

Výběr článků

Když je zmínka o mandlovém mléce, možná vás na prvním místě napadne jeho přínos v kuchyni. Je velmi populární u lidí alergických na laktózu, vegetariánů či vitariánů. Mandlové mléko však může mít i zcela odlišné využití. Může vám totiž pomoct ke zdravým vlasům a pleti.
Představte si nezapomenutelný únik od každodenního shonu a vydáte se s celou rodinou na dobrodružnou jarní dovolenou. V našem článku "Jarní prázdniny! Kam na jarní prázdniny s celou rodinou?" vám přinášíme inspirativní tipy na rodinné výlety a aktivity. Od přírodních krás až po kouzelná města, pojďte s námi objevit zajímavá místa, která poskytnou všem členům rodiny nezapomenutelné zážitky. Vyzvěte svou rodinu k dobrodružství a společně objevujte nové obzory v tomto jarním období. Kam se vydáte vy?
Plesy, bály, masopustní veselice. Je prostě čas se radovat a tančit. K plesovému veselí a tanci však často patří konzumace alkoholu. A není to někdy jen pár skleniček vína nebo piva. Na takových akcích se nabízí široké spektrum míchaných nápojů či destilátů. A tak se spojí tanec s dobrým pitím – ale ráno ta kocovina! Jak se s ní vypořádat?

Nepřehlédněte

Podle statistik nejen u nás, ale i v Evropě, žije každé desáté dítě v nové rodině, kde je pouze jeden rodič jejich vlastní. Často tam žijí s nevlastními sourozenci, nebo se s nimi setkávají v rámci různých programů a dohod rozvedených rodičů o víkendech, prázdninách či svátcích. Společné soužití takové rodiny není zpočátku vůbec jednoduché.
Prakticky v každé moderní domácnosti se nachází myčka a pračka. Tyto spotřebiče nám dokážou ušetřit neskutečné množství času a práce. Z toho důvodu je třeba se o ně pořádně starat, aby z ničeho nic nevypověděly svou službu a nenechaly vás na holičkách. Jak na to?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek