Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Karlos Vémola a jeho Lela: Jak šel čas se slavným párem, který bojoval s COVID-19

Je tomu několik dnů, kdy Lela Ceterová a Karlos Vémola oznámili, že jdou od sebe. Složité životní období prožívali již nějaký čas, a v poslední době se dokonce nakazili koronavirem, kterým onemocněla i jejich několikaměsíční dcerka.
Karlos Vémola
Karlos Vémola patřil společně s Lelou k nejsledovanějším párům. (zdroj foto: www.markiza.sk)

05. 11. 2020

Vztah jako z pohádky

Slovenská playmate Lela Ceterová a svalnatý chlapák Karlos Vémola, co si přezdívá Terminátor. Dvojka jako z červené knihovny. Těžko si představit dva zástupce z řad celebrit, které by to k sobě více přitahovalo. Vnadná Lela s obřími výstřihy a sex-appealem, a testosteronová hora svalů a nadaný sportovec, co se v kleci rozhodně neztratí.

Ze začátku jim to klapalo jedna báseň a společně chodili i do různých talk show. Karlos je známý tím, že si zakládá, aby jeho partnerky byly poněkud esteticky vylepšené – a Lela byla ze svého krasavce nadšená.

Seznámila je kámoška, a to pořádnou lstí

Pár se na otázky o svém seznámení nebál nikdy odpovídat. Karlos dokonce řekl, že šlo trochu u lest jedné jeho kamarádky. On byl po rozchodu sám a jeho kamarádka mu ukázala jednu vnadnou blondýnu na Instagramu s tím, že se jí prý moc líbí a že o něj má zájem.

Karlos na ní mohl oči nechat, a tak se domluvil s kamarádkou, že jim domluví schůzku. Protože se ale společná známá stále neozývala, Karlos se rozhodl, že Lelu osloví sám. Podle jeho slov to bylo poprvé v životě, co nějaké ženě na Instagramu napsal.

Když mu blondýnka kývla na první schůzku, kdy si spolu zašli na kávu, Karlos jí pověděl o tom, co mu řekla kamarádka. Lela ale odpověděla, že Karlose vůbec nezná a že o něj rozhodně žádný zájem neměla.

Karlos Vémola tak usoudil, že mu prostě kamarádka chtěla ukázat krásnou ženu, která se mu bude líbit. Doufal, že playmate Terminátorovi neodolá. A to se taky stalo. Vztah Lely se zápasníkem MMA mohl začít.

Karlos Vémola a Lela spolu začali bydlet

O tom, že se nebudou společně stěhovat do malého bytu v činžáku, nebylo pochyb. Karlos Vémola a Lela se nastěhovali do velkolepého sídla. V obýváku měli stůl, který zároveň fungoval jako akvárium pro krásné rybky, ve vedlejší místnosti zase bylo umístěno velké akvárko se žralokem a murénou.

K TÉMATU  Je těžké se neusmát! Černé kočky skákají, padají, hrají si, jsou zvědavé a lekají se věcí kolem. Tohle vám zaručeně zvedne náladu!

V další místnosti se v rohu promenádoval ve svém výběhu krokodýl. Jen kousek od něj byla umístěna jacuzzi a sauna. V ložnici nesmí chybět další jacuzzi. V domě byla umístěna i posilovna. Na stěnách celého bytu nechyběly obrazy slavných světových zápasníků.

Celou vilu odkoupili od původního majitele, který byl připravený i na nechtěnou návštěvu ze strany policie. Po otevření hlavního vchodu totiž zjistíte, že nikam nevede. Dům disponuje falešným vchodem.

Narodila se jim dcera

V prosinci bylo Terminátorovi 34 a Lele 30 let, když přivítali na svět společného potomka. Na sociální sítě umístili fotku dcery Lili. Holčička se narodila s váhou 3260 o trochu dříve, než byl termín porodu. 18. prosinec se tak do jejich životů navždy zapíše jako den, který je spojil krásnou dcerou. Karlos Vémola má z předchozího vztahu syna Karlose Jr.

Karlos Vémola a nevěry

Již v průběhu těhotenství Lely se ale začaly objevovat zvěsti, že Karlos nepatří mezi nejvěrnější partnery. Po porodu se opět objevily další spekulace, a jen oni dva ví, kde byla pravda.

Dokonce se ozvala jedna žena s tím, že když byla Lela těhotná, scházela se s Karlosem. Jako důkaz přidala obřími silikony vylepšená paní fotku z jejich společné koupelny v novém domě. Úplný konec přišel chvíli poté, co Lela oznámila, že se nakazili koronavirem. Tím trpěla i jejich dcerka, protože měla teploty.

Před několika dny se pár dal slyšet, že jdou od sebe. Lela se s dcerou stěhuje do rodného Slovenska. Jako důvod oznámila, že ji zklamaly partnerovy nevěry.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Na návštěvě u Ewy Farne: Luxus a pohodlí

Toto jsou poslední Ivaniny fotky s Karlem Gottem. Slabší povahy rozhodně dojmou až k slzám

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Asi máte taky zažité, že utěrky by se neměly prát v pračce. Namísto toho je pravděpodobně vyvařujete. Tahle metoda má ale jeden zásadní háček. Vyvařování není k utěrkám zrovna dvakrát šetrné. Jsou po něm sice opravdu čisté, ale postupně vám řídnou, a vy tak musíte kupovat stále nové a nové kousky. Naštěstí existuje mnohem šetrnější alternativa.
V obchodním světě, kde konkurence prudce roste, je neustálý rozvoj obchodních dovedností klíčový pro dosažení úspěchu. V našem článku "Rozvoj obchodních dovedností! Proč je důležité na sobě pracovat?" prozkoumáme, jaké konkrétní dovednosti jsou v dnešním podnikatelském prostředí nejžádanější. Přineseme vám náhled na to, proč je neustálý osobní a profesní růst klíčový a jak může vývoj vašich dovedností ovlivnit váš kariérní postup. Připravte se na inspiraci a tipy, jak efektivně investovat do svého vlastního profesního rozvoje a stát se konkurenceschopným hráčem na trhu.
O tom, že věk je jen číslo, by mohly tyto dámy napsat dlouhé knihy. Samozřejmě to nemají zadarmo, ale jejich úsilí je nekonečné - a výsledek … famózní. Podívejte se na tyto super samice, kterým by padesát netipoval nikdo z nás! Na konci článku vás čeká naprostá pecka!
Vypadat dobře chce většina z nás. Jak to ale udělat, abyste se svým tělem byla vážně spokojená a cítila se vyrovnaně? Máme pro vás několik rad, které se vám vyplatí zkusit.
Mnohé druhy zeleniny a ovoce v minulosti rozhodně nevypadaly a nechutnaly tak jako dnes. Lidé si je vyšlechtili k obrazu svému. Otázkou je, jestli je to na škodu, nebo k užitku. Seznamte se s těmi nejznámějšími vyšlechtěnými druhy plodů, které dříve byly úplně jiné.
Ploché břicho je snem nejen žen, ale také spousty mužů. Čím dál více mužů bojuje s přebytečným tukem v oblasti pasu - a dokonce je jich mnohem více než žen. K zeštíhlení břicha je ale potřeba dosáhnout správné kombinace stravy a fyzické aktivity. Aerobní trénink doplněný silovými cviky vám umožní efektivně zhubnout a zdůraznit svaly.
Kdo v devadesátkách nehltal seriál o partě teenagerů, jako by nebyl. Příběhy Dylana, Brandona, Brandy, Kelly a dalších hltal doslova celý svět. Jak ale dnes jejich představitelé seriálu Beverly Hills 90210 vypadají a jak žijí? Mnozí z nich už překročili padesátku a neúprosně jim táhne na šedesát.
Není nevěra jako nevěra? Už to tak vypadá. Zatímco někdo se kvůli takovému pochybení bičuje celé měsíce, jiný si v pocitu, že své polovičce nasadil parohy výkladní skříně, doslova libuje. Holt každý to má jinak!
Mít krásné a upravené nehty je pro většinu z nás samozřejmostí. Ovšem pokud občas hledáte nápady, jak své nehty pro tentokrát ozdobit, určitě vám přijde vhod náš nový článek, který vám prozradí, jak sladit design svých nehtů s aktuálními trendy. A že bude z čeho vybírat!
Poslechněte si deset hlasů z britské verze talentové show The Voice 2019, které naprosto uchvátily diváky a šokovaly porotu. To je zpěv!
Pokud se chcete letos blýsknout, můžete vsadit i na červené tenisky. Ty jsou stylové a můžete je ladit s nejrůznějšími trendy oděvy a s módními doplňky. Jestliže zrovna nejste módní guru, nemusíte si zoufat. My vám na následujících řádcích prozradíme o červených teniskách vše podstatné. Proto čtěte a pojďte se inspirovat s námi!
Avokádo se stalo součástí našich jídelníčků, kdy z něj můžeme připravit výtečné guacamole, využít jej jako náhražku másla nebo použít jako základ na zdravou pomazánku. Jenže avokádo skvěle neposlouží jen v kuchyni, jeho využití sahá daleko za kulinářskou sféru. Víte, k čemu všemu se vám může doma hodit?

Výběr článků

Jak dlouho mohou děti sledovat denně televizi? Záleží na věku nebo ne? Může sledování některých programů poškodit jejich zdraví?
Vztah s otcem vašeho dítěte skončil a vy víte, že má novou známost. Jak své dítě připravit na setkání s cizí paní? Co musíte dodržet, pokud si nepřejete, aby dítko prožívalo traumata? A jak se odměnit za dobře odvedenou práci? Projděte si základní pravidla potřebná pro toto nelehké životní období.
Ano, i když se to může zdát neuvěřitelné, také na cukru vznikají závislosti. Po konzumaci cukru se v našem mozku spustí centrum odměn stejně, jako když si závislý člověk dá heroin. A člověk se logicky chce odměňovat. Proto je velmi důležité omezit příjem cukru a sledovat své tělo.

Nepřehlédněte

Zápach z pračky dokáže pořádně znepříjemnit život. Kromě toho, že se šíří po celé koupelně, může zasáhnout i prádlo. Příčin může být víc, ale většinou je problém přímo v pračce. Máme proto pro vás pár tipů, které vám pomohou udržet pračku ve skvělé kondici.
Na trhu jsou k dostání doslova stovky různých odstínů rtěnek, kosmetické firmy nás neustále bombardují novými produkty, takže vybrat si z nich a najít tu správnou, to je teprve oříšek. Jak najít svoji ideální rtěnku?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek