Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Žhavé trendy v zásnubních prstenech pro rok 2020

Zásnuby jsou neopakovatelným a silným životním okamžikem. Jistě víte, že my ženy jej většinou prožíváme mnohem intenzivněji a zásnubní prstýnek jen tak z prstu nesundáme. I když každá máme jiný vkus, někdy se rády řídíme i trendy. Z čeho si budete moci vybrat nadcházející sezónu?
Trendy v zásnubních prstenech na rok 2020. Jak si vybrat ten pravý prsten
zdroj: 123RF.com

Zásnuby patří k velkým událostem v životě každé z nás. A tak si přejeme je také náležitě oslavit – zpečetit. Jistou pečetí je pro nás právě zásnubní prsten. Který bude ten “pravý”? Jaké jsou trendy v zásnubních prstenech pro rok 2020?

Zpátky do historie

Možná váháte, zda vkládat takovou energii právě do výběru prstenu. Proto si připomeňme jejich význam. Prsteny se používaly jako symbol po celá staletí. Právě porozumění historii zásnubních prstýnků může snoubencům pomoci uvědomit si, jak významným šperkem tyto “kroužky” jsou.  To až se vás drahý bude ptát, jestli je to opravdu nutné. 🙂

Je to detail, ale víte, že bez detailů nelze složit celou mozaiku. Drobnost, která tvoří celek celkem. Zásnubní prsten je tak jedním z důležitých drobných detailů, který naznačuje přicházející změnu, očekávání a následné oslavy. Jedno je jisté, bez ohledu na ostatní klenoty, zásnubní prsten patří k těm, které si ženy sundávají jen málokdy. A tak by se i k výběru mělo přistupovat. Víme dobře, že jako ženy milujeme příběh, který se ke klenotu váže, a tak byste měla svému drahému vysvětlit, že právě proto by si měl na jeho výběru dát záležet. Na druhou stranu, vybírajícím je on, takže ho nemůžete do ničeho nutit. Možná mu ale můžete dát přečíst tenhle článek, třeba pochopí.

Trendy v zásnubních prstenech 2020: nebojte se barev!

Tak zní jeden z celosvětových trendů pro rok 2020. Ať už sníte o prstenu s několika různobarevnými kameny, anebo o kombinaci několika menších s jedním barevným centrálním kamenem, vše je vážně v následujícím roce dovoleno!

Drahého můžete ke koupi popohnat větou, že toužíte po něčem neobvyklém. Třeba po prstýnku jako pro princeznu s velkým modrým kamenem (tanzanitem), který je obklopený drobnými brilianty. Pokud není modrá vaším šálkem kávy, nevadí. Vyberte si barvu, která si vás přitáhne.

K TÉMATU  Správná péče o šperky. Jak zajistit, aby vás dlouho zdobily?

Zlato, dokonalá klasika

Možná si vzpomenete, není to tak dávno, kdy šlo klasické žluté zlato na doslova dračku. Jestli ho máte rády, potěšíme vás. Už se opět vrací na scénu. V rámci trendů jde ruku v ruce s nejmodernější barvou současnosti – červenou. Proč? Protože především červené zlato dokáže prsten pozvednout z průměru na vrchol elegance a obdivu. Podle odborníků jde tento trend ruku v ruce s trendy návratu k maximální přirozenosti a ryzí čistotě v kovu i šperkařské práci.

Pro zajímavost: šperky ze žlutého zlata byly vždy ty, které ve zdobném provedení nosila smetánka, ale v jednoduchém zpracování dělaly radost i obyčejným lidem. Jako takové tedy nikdy nevyjde z módy. Můžete ale i experimentovat a zvolit kombinaci s bílým nebo červeným.

Návrat solitérů

Když se někomu na prsteníčku levé ruky zablýskne jednoduchý prsten s větším kamenem, nejedna z nás zpozorní a pomyslí si: Tak ten musí být jistě zásnubní. A bývá to tak často. Návrat solitérů, jak se těmto prstenům říká, je tady! A věřte, že se nemusíte při výběru nějak omezovat nebo že to bude nudné. Vybírat můžete z nemalého množství tvarů, velikostí, broušení či druhů kamenů. Pak ještě nezapomeňte, že solitér nemusí být jen prsten o jednom kamenu, trendy jsou i solitéry s jedním hlavním kamenem a s vícero menšími.

Zlato vás nebere? Zkuste stříbro

Nemálo žen dá raději přednost stříbru před zlatem. A není to opět špatně. Vy jste ten, kdo bude šperk nosit. Podle statistik tvoří stříbrné zásnubní prsteny až 20 % z celkového ročního prodeje. Jde také o podstatně levnější variantu. A litovat nemusíte, vždyť kombinace stříbra a zirkonů je nádherná. Je důkazem toho, že i levnější šperk může vypadat skvostně.

Viktoriánské tvary

Viktoriánská éra měla výrazný vliv i na šperky, a to především díky představení broušeného růžového diamantu, častější využívání perel a také kombinací několika kamenů přesně zapadajících do sebe. Jak velí trendy, asi nastal čas návratu k perlám, starobyle vypadajícímu vzhledu prstenů, ale i k ostře broušeným kamenům.

K TÉMATU  Elegantní oblékání na scéně: Co dodržovat za pravidla?

Podtrženo, sečteno: mezi nejžhavější trendy pro rok 2020 patří barevné kameny, comeback žlutého zlata, prsteny typu solitér, stříbrná klasika a vznešeně působící viktoriánské šperky. Po kterém toužíte právě vy?

Výběr tedy nebudete mít rozhodně lehký. Pamatujte při něm na jedno: nejen samotný šperk, ale i cesta k němu je důležitá. A tak se výběrem nezapomeňte bavit, ať se z toho nestane jen nepříjemná honba za dokonalostí, která vás nakonec spíše rozladí než připraví na nastávající oslavy posunu vašeho společného vztahu.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Blýskající se světla, tóny radosti a nádech elegance – před námi stojí Silvestr, a proč by neměl být stejně nezapomenutelný jako každý okamžik, který nás provází životem? Dnešní předsilvestrovský článek na Dámské Lize vám nabízí vodítko k tomu, jak si připravit vlastní domácí Silvestr, který nejen zaujme, ale zapíše se do paměti jako noblesní večírek ve velkém stylu. Připravte se na luxusní zážitek plný stylu, radosti a nezapomenutelných okamžiků, které budou pro vás a vaše hosty pamětihodné i za dvacet let!
Vyzdobit interiér nejrůznějšími dekoracemi s vánoční tematikou je jedna věc, ale druhá je mít v domě trochu života. I když se o to postarají většinou děti, můžou mít na živosti v domě podíl i pokojové rostliny. Během kouzelných svátků na konci roku však sázejte na takové, které vánoční atmosféru v příbytku umocní.
Vylepšete a ozdobte svojí zahradu tak, aby lahodila vašemu oku. Budou zahradní dekorace a doplňky nenápadné nebo výstřední? Zahradám sluší dřevěné nebo keramické materiály, a samozřejmě přijdou ke slovu také kameny. Experimentovat můžete i s osvětlením. Inspirujte se!
Představte si, jaké by to bylo, kdybyste měli každý den úsměv na tváři. Kdyby se vám dařilo v práci, ve škole, ve vztazích a měli byste krásné zdraví. Ano, tohle všechno je možné a to za pomocí pozitivního myšlení. Už jen tohle všechno může být velkou motivací, abyste začali myslet pozitivně! Protože ty výsledky stojí opravdu za to. Jak ale na to? Jak se od stresu, smutku a strachů dostat k lepšímu myšlení?
Krásné, silné a dlouhé vlasy jsou bezesporu symbolem ženství a vysoké atraktivity. Jsou jednoduše sexy a to nejen pro muže, ale i pro ženy. Každá to ale s vlasy máme trochu jinak. Zatímco některé ženy by se prodejem takových vlasů snad mohly i živit, je spousta žen, které marně čekají na každý centimetr. Pokud právě vy patříte ke krátkovláskám anebo s vámi bůh jednoduše odmítl diskutovat ve chvíli, kdy jste vlasů chtěla víc, zajisté jste někdy uvažovala o možnosti prodloužení a zhuštění vlasů. Proč ne. Víte ale, která z metod je tou nejlepší cestou? Inspirujte se.
Některé ženy bohužel mají tu smůlu, že se jim nedaří otěhotnět. Naštěstí existuje možnost umělého oplodnění, díky kterému žena porodí své vytoužené dítě. Pokud přemýšlíte nad dárcovstvím vajíček, ale váháte kvůli tomu, že nevíte, co vás čeká, přečtěte si následující článek, který vám odpoví na spoustu otázek.
Podle žebříčku Forbes vydělalo celkově 100 nejlépe placených hvězd světa v minulém roce celých 6,1 miliardy dolarů. Z toho deset nejlépe placených hereček na světě v minulém roce vydělalo dohromady 254 milionů dolarů. Jde o závratné částky, které zaujmou mnohé milovníky filmového průmyslu. Pojďme se blíže podívat na to, jaké herečky v minulém roce vydělaly nejvíce.
Dnešní společnost často klade na ženy tlak ve smyslu partnerských vztahů, ačkoliv mnohé z nás volí cestu svobody a samostatnosti. Proč je ale tak často stigmatizováno být single, zejména když se jedná o vlastní rozhodnutí? V dnešním článku na Dámské Lize prozkoumáváme realitu života jako single ženy a zkoumáme, jak to, že jsme samy, může být prospěšné a osvobozující rozhodnutí, nikoli něco, co bychom měly vnímat jako nedostatek
V dnešní době máme spoustu pomocníků, o kterých si generace před námi mohly nechat jen zdát. Vysávají za nás roboti, praní prádla přenecháváme pračce, máme také myčku, tudíž nemusíme špinavé nádobí mít ručně. V mnoha ohledech, jak se zdá, máme vše vlastně jednodušší. Proč ale paradoxně i tak nemáme čas a nejsme tak šťastní a v klidu, jak bychom měli být?
Deodorant nebo antiperspirant? To je oč tu běží! Zejména v létě, kdy se potíme víc, než v jiných ročních obdobích saháme po pomocnících, jež umí s potem bojovat (minimálně bojovat s jeho zápachem). Těmito pomocníky jsou myšleny zmiňované antiperspiranty a deodoranty, mezi nimiž je velký rozdíl, který si lidé bohužel neuvědomují či neumí ho definovat. Vesměs se však sáhne vždy po deodorantu, který navíc používáme špatně. Jak správně deodorant používat?
Dům, do kterého je vidět téměř ze všech stran. Skleněný dům se poprvé objevil v roce 1949. Slavnou stavbu navrhl americký architekt Philip Johnson, získala jméno Glass House a stojí na Ponus Ridge Road v Connecticutu. Její vzhled inspiruje dodnes stavby po celém světě. Myšlenka otevřeného domu s prostým tvarem nabízí skutečně raritní bydlení, a jeho hlavním rysem je jednoduchost a minimalismus. A samozřejmě také dokonalý výhled do zahrady kolem, ale i mnohem dál. Prosklený dům si můžete nechat postavit i vy.
Jste-li uživatelem sociálních sítí, jako jsou Facebook, TikTok či Instagram, jméno Khaby Lame je vám pravděpodobně povědomé. Nebo možná není, ale jakmile zahlédnete jeho fotografii, okamžitě se vám vybaví vtipná videa, jež pravidelně sdílí. A pokud ho ani takto nepoznáváte, postačí si jich pár pustit a zajisté se zařadíte mezi jeho sledující. Jeho originální nápady hýbou virtuálním světem. Bez jediného slova si získal miliony fanoušků a odběratelů, a tím se mu obrátil život vzhůru nohama.

Výběr článků

Tyhle luxusní zahrady slouží hlavně k odpočinku, nikoliv za účelem pěstování. Pokud má člověk dostatek prostředků, může si nechat vytvořit designérský skvost. Atmosféru udělá osvětlení nebo tekoucí voda. Co takhle skleněný stůl s vodopádem?
Tak trochu se stydíte za své podpaží? Buďte v klidu, vždyť jeho tmavší zbarvení se dá poměrně snadno napravit. K takovému účelu se přímo nabízí brambora, mléko, kokosový olej nebo stará dobrá jedlá soda. Jakých postupů se držet?
Pokud se chcete letos blýsknout, můžete vsadit i na červené tenisky. Ty jsou stylové a můžete je ladit s nejrůznějšími trendy oděvy a s módními doplňky. Jestliže zrovna nejste módní guru, nemusíte si zoufat. My vám na následujících řádcích prozradíme o červených teniskách vše podstatné. Proto čtěte a pojďte se inspirovat s námi!

Nepřehlédněte

Býti potomkem slavného rodiče nebo rovnou obou rodičů se může jevit jako nelehká pozice. Od takovýchto jedinců se mnohé očekává, ať už zdědění krásy nebo talentu. Někteří se rozhodnou jít ve šlépějích svých rodičů, jiní zvolí o něco jiný směr a další se zase světu popularity snaží co nejvíce vyhnout a žít si svůj život mimo vědomí veřejnosti.
Ve světě stále více posedlém zdravím vzkvétá trh s fitness technologiemi. Ať už jste v tělocvičně nebo si v sobotu ráno jen tak běžně zaběhnete po místním parku, každý chce mít na ruce fitness tracker, který zaznamenává jeho data. Nebuďte však na omylu, fitness trackery nejsou vymyšleny jen pro běžce a vášnivé návštěvníky tělocvičny.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek