Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Společná masturbace. Jak se přestat stydět a spolu s partnerem si ji vzájemně užít

Oldřich Nový by vám coby Kristián řekl, ať zavřete oči, neboť odchází. Z něj si ale příklad neberte. Svoje oči skutečně zavřete, ale jenom proto, že se na vás partner dívá. Takovou jízdu totiž ještě nezažil. A co vy? Už jste zkusili kouzlo vzájemné masturbace?
Společná masturbace. Jak se přestat stydět a spolu s partnerem si ji užít
zdroj: 123RF.com

Masturbace zmírňuje stres a rozšiřuje orgasmický potenciál, je také výborným prostředkem v sebepoznávání. V neposlední řadě ji sexuologové považují za jednu z nejlepších sólových i párových technik. I společná masturbace řeší řadu problémů.

Nemáte-li možnost penetračního sexu, přijde vhod. Taky je to pro vás možná něco nového, tedy zpestření milostného života. Zároveň je to báječná předehra. Jenže masturbovat před vlastním mužem není tak jednoduché. Chce to hlavně odvahu. Kde ji vzít?

Tady mě máš!

V podstatě jde o to, že si mnoho žen myslí, jak je partneři budou soudit za to, že se dotýkají samy sebe, jak u toho vypadají, jaké zvuky vydávají. Opak je však pravdou. Všechno to, co v tomhle směru uděláte, na vizuálně zaměřené muže působí jako afrodiziakum. Není tedy důvod vzájemnou masturbaci oddalovat. Můžete ji přitom opatrně navrhnout, a to hned několika způsoby.

Možná pro vás bude lepší, když už dopoledne pošlete svému partnerovi sexy zprávu s tím, že dnes máte chuť zkusit nějakou pro vás méně obvyklou praktiku. „Co kdybych se svlékla a počkala na tebe, až dorazíš? Ale pospěš si, budu potřebovat i tvoje ruce!“ V případě, že partner na lechtivé zprávy moc není, což se stát může, nechte si to na osobní setkání.

Uvolněte se, prosím

Svlékněte sebe i jeho a veďte mužské ruce na místa, která zatouží po dotecích. Až se oba vzrušíte, zašeptejte, že teď to každý z vás zkusí sám. „Chceš se dívat?“ Labužnicky přivřete oči, nebo si je zavažte. Tím, že na protějšek neuvidíte, se lépe oprostíte od případného studu. Poté začnete hladit sama sebe.

Společná masturbace je pojem, který představuje simultánní sexuální uspokojení, nicméně dá se při ní laskat vlastní tělo či tělo partnera. Záleží, co je vám bližší – a taky jak se vyvíjí situace. Ze začátku se nejspíš nepřenesete přes rozpaky, takže se vyhnete očnímu kontaktu, ale z toho si hlavu nedělejte. Časem to všechno přijde. V podstatě se vaše milostná setkání budou vyvíjet a nabírat na obrátkách.

K TÉMATU  Seznamky aneb všechny odpovědi na jednom místě!

Hra, která nekončí

Pohrávejte si s polohami a nezapomeňte na ono kouzelné slůvko “vzájemná”. Když se vás partner dotýká, oplácejte mu to třeba masáží penisu nebo varlat. Pravidla si však určujte podle svého uvážení. I to je na tom tak zábavné. Protentokrát žádný pohlavní styk, jen ruční práce? Jděte do toho. Vyvrcholte pouze podle dohody. Nebo si naopak po takovém dráždění dopřejte kontakt vašich klínů s divokým líbáním navrch. A co erotické pomůcky? To je další možnost.

TIP: Vyzkoušejte erotické pomůcky pro páry. Ať už zkusíte elektrosex, něžné BDSM, párové vibrátory nebo třeba masážní hlavice, vaše intimní chvíle získají zcela nový rozměr.

Milenec však vždycky roztaje, pokud převezmete kontrolu. Nařiďte mu, aby vám sevřel bradavky. Uvidíte, jak rychle se oba vymaníte z běžného, rutinního sexu. A co dalšího vám může hrát do karet?

Někdy si vyměňte role. Ať milenec hraje vás, vy zase jeho. U vzájemné masturbace si sdělujte své fantazie, přidat můžete i inspirativní porno. Napodobujte dění na obrazovce, což je taky jeden ze způsobů, jak se k téhle praktice dostat. No a věřte, že podobné nápady udrží i ve vaší ložnici spoustu intimity. Nejde snad zrovna o tohle? Vždyť chemikálie uvolňované masturbací zahrnují dopamin, který podporuje potěšení a snižuje stres.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Šťastné a veselé Vánoce vám přeje i kýchající slon, který ozdobil stromeček svíčkami. Co se mu přihodilo ukáže krátký animovaný film, který zaručeně pobaví!
Sladký a voňavý meloun je neklamným symbolem toho, že léto začíná! Pojďte udělat radost svému tělu. Jak je možné, že s pouhým melounem dokážete omládnout?
Každý člověk má nějaké zlozvyky, a zatímco některé vadí spíše okolí, jiné mohou vadit člověku samotnému. Jedním z nich jsou pocuchané nervy, které lze definovat jako neustálé vytáčení se kvůli každé drobnosti. Jelikož tato nemilá vlastnost ničí vzájemné vztahy, je dobré vědět, jak s problémem zatočit. Možností je víc než dost.
Asi každá žena má v šuplíku mezi ponožkami schované i silonky. Nosíme je k sukním i šatům, jejich stinnou stránkou je ale fakt, že stačí drobné zatrhnutí nehtem a silonky rázem "zdobí" dlouhé očko. Ještě než zničené silonky vyhodíte do koše, můžete je v domácnosti využít.
Do svého jídelníčku můžeme zakomponovat celou řadu potravin. Zapomínat nesmíme především na zeleninu, konkrétně na rajčata, která jsou mnohdy lékaři i odborníky na zdravé stravování označována za zázračnou potravinu. Proč si rajčata vysloužila takovou přezdívku? Proč je mnozí označují za “zázračná”? Důvodem toho jsou zdravotní benefity. Ať už přidáte rajčata do omáčky, polévky nebo jenom na chleba s máslem, uděláte tak něco pro své zdraví.
Zítra se bude rozhodovat o vaší budoucnosti. V práci i v soukromí. V neděli se Luna přiblíží hvězdě Albaldach. Co to znamená pro vás? Astroložka Naďa Šmídová přináší další horoskop krásy a duševního zdraví na tento víkend. Co všechno se dá očekávat?
Že gejši jsou neoddělitelně spojené s Japonskem ví mnoho těch, kteří se alespoň trochu zajímají o kulturu a svět obecně. Také se ví, že hlavním úkolem gejš bylo především pobavit své klienty tancem, zpěvem, čajovým obřadem, konverzací a dalším programem nezbytným pro kulturní a zajímavou zábavu. O prostituci se v souvislosti s gejšami téměř nedá hovořit.
Skřípe vám to tak nahlas, že to musí být slyšet i u sousedů? Možná je to tím, že místo společně tráveného času koukáte raději do mobilu. Svůj podíl viny na tom může nést i to, že chod domácnosti stojí výhradně na vás!
V nejhorším případě úmrtí, v „nejlepším“ trvalé následky. Očkování v naší republice bylo zavedeno v letech 1946–1985. Úmrtnost u většiny nemocí klesla o 90-99,9 %. Přesto se i u nás vracejí na scénu nemoci, které jsme znali už jen z literatury: spalničky, dávivý neboli černý kašel, příušnice nebo zarděnky. Jak se jim bránit?
Ještě jste neměli příležitost vyzkoušet arganový olej na vlastní kůži, respektive vlasy? Tak to je nejvyšší čas to napravit. Právě teď, když slunce svítí ostošest, vám hřívu ochrání před jeho škodlivými paprsky. Poklad s oříškovou vůní toho ale umí mnohem víc!
Milovala cestování, svého manžela Ronyho, a přála si založit rodinu. Byla usměvavou a laskavou ženou, která si užívala život až do doby, kdy jí byla diagnostikována rakovina. Ano, to je Vlaďka, která bohužel svůj boj s nemocí nakonec prohrála.
Rádi ji pijeme, i když víme, že to zrovna zdravé není. Že s její pomocí snadno sundáte žvýkačku z vlasů, to už asi všichni víme. Ale to zdaleka není všechno. Coca-cola vyčistí zašlé kachličky v koupelně, varnou konvici od usazenin nebo pánev s připáleným jídlem! To všechno bez zbytečného trápení a drhnutí. Také si s její pomocí můžete připravit colový dort. Podívejte na video!

Výběr článků

Připravte se na příval roztomilosti. Rozpustilé kočičky si hrají, mazlí se a dovádějí, a vyvolají úsměv na tváři i u sebevětšího mrzouta. Proto milujeme domácí mazlíčky.
Čeká Vás výlet do zahraničí? Jedete v zimě do Itálie na hory, na exotické Maledivy, nebo pozorovat polární záři na Island? A chcete se cítit bezpečně za všech okolností? Mít jistotu, že když se Vám něco stane, bude Vám zajištěn ten nejlepší komfort a servis, že se o Vás někdo skutečně postará? Pak jednou z nejdůležitějších věcí, kterou musíte před cestou udělat, je uzavřít dobré cestovní pojištění. Jakou pojišťovnu si ale vybrat, aby seděla na míru Vašim potřebám, a přitom Vás cestovní pojištění nevyšlo víc než celá vytoužená dovolená? Na to Vám pomůže najít odpověď srovnávač pojištění Yespojisteni.cz.
Děti i domácí mazlíčci umí být roztomilí. Tihle prckové sice ještě nosí pleny, ale už mají doslova záchvat smíchu. A může za to pes! Slyšet dětský smích je rozhodně lepší, než křik. Možná se budete smát s nimi!

Nepřehlédněte

Dlouho jsem nemohla najít lásku, vždycky jsem byla trošku při těle, měla jsem problémy s pocením, nějaké zdravotní problémy, které způsobovala moje nadváha a pleť samý pupínek. Bojovala jsem s tím v pubertě hodně dlouho a neměla jsem žádné sebevědomí.
Podle statistik nejen u nás, ale i v Evropě, žije každé desáté dítě v nové rodině, kde je pouze jeden rodič jejich vlastní. Často tam žijí s nevlastními sourozenci, nebo se s nimi setkávají v rámci různých programů a dohod rozvedených rodičů o víkendech, prázdninách či svátcích. Společné soužití takové rodiny není zpočátku vůbec jednoduché.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek