Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Animované filmy v kinech. Na co vyrazit s dětmi nebo rodinou o víkendu do kina

Animované filmy mají právě teď v kinech žně. Sázkou na jistotu je bezesporu Toy Story 4: Příběh hraček, který sklízí samou chválu. Pro nejmenší jsou tu Angry Birds ve filmu 2, oživlý svět stavebnice přináší Playmobil ve filmu a čerstvým přírůstkem je zvířecí animák Psí kusy. Napovíme, na co s dětmi nebo celou rodinou vyrazit.
Animované filmy, které jsou aktuálně v kinech. Na co vzít děti do kina
zdroj: disney

20. 09. 2019

20. 09. 2019

Toy Story 4: Příběh hraček válcuje kina

Mezi nejznámější animované filmy patří osvědčená a léty prověřená klasika, která je zpět už se čtvrtým dobrodružstvím. První díl v roce 1995 v podstatě předefinoval žánr animovaného filmu a obě následná pokračování si získala další generace diváků. Teď jsou oblíbené hračky zpět. Kovboj Woody, Buzz Rakeťák a spol. se tentokrát vydávají na nebezpečnou výpravu za nalezením hračky, kterou si oblíbila holčička Bonnie. Tou hračkou je Vidlík, který se odlišuje hlavně tím, že si ho malí Bonne vyrobila sama. V podstatě je to plastová vidlička, která dostala oči a ruce a byla pasována na hračku. Vidlík se ale jako hračka necítí a způsobí tak Woodymu pěkné trable, když se rozhodne zmizet. Statečný Woody by ale pro Bonnie udělal cokoliv, a tak začíná záchranná mise. V záplavě jednoduchých animáků Toy Story 4: Příběh hraček jednoznačně vyčnívá a nabízí zábavu i pro rodiče a pamětníky všech předchozích snímků. Připravte se na dojemný příběh, který vás zahřeje u srdce.

zdroj: youtube

Angry Birds ve filmu 2 pro nejmenší

Naštvaní ptáci jsou zpět. Další pokračování dostal animovaný film pro děti, který byl postaven na kdysi populární hře pro mobilní zařízení. Hrdinové Angry Birds ve filmu 2 musí uzavřít nečekané spojenectví. Rudohněv neboli Ruďák, Žluťas, jeho sestra Stříbrnka, Bombas a Orel Vazoun se spojí s velevepřem Leopardem, jeho pomocnicí Courtney a vynálezcem Garrym proti společnému nepříteli. Dohromady se pokusí odvrátit hrozbu, která ohrožuje Ptačí i Prasečí ostrov. Všichni tak musí zapomenout na osobní sváry a spolupracovat. Pokud vám jména postav připadají šílená, pak si připomeňme, že je tento animák určený nejmladším ročníkům. Nečekejte tedy animák pro dospělé. Vtipů, kterým by se zasmáli dospělí diváci, je minimum. Vaše malé ratolesti si ale film stoprocentně užijí a připomínat si jej mohou i prostřednictvím úspěšného soundtracku, který je plný známých hitů.

K TÉMATU  7 bohatých a slavných, kteří byli kdysi bez domova
zdroj: youtube

Playmobil ve filmu zkouší následovat příkladu LEGO

Nejdříve jsme dostali LEGO příběh, který ale s druhým dílem moc neuspěl, a teď je tu Playmobil ve filmu. Německý výrobce se tak rozhodl se zpožděním následovat slavnějšího konkurenta a vysílá do první linie všechno, co nabízí ve svém katalogu. Hlavní hrdinkou je dívka Marla, která vlivem tragédie přišla o dětskou fantazii a zapomněla snít. Tohle se ale brzy změní, když se ocitne v říši Playmobil, kam následovala svého mladšího bratra. Oba se stávají plastovými panáčky a ožívá před nimi svět stavebnice. Film je opět cílený na mladší publikum a je třeba počítat s tím, že děj byl při jeho výrobě až na druhém místě za předvedením všeho, co Playmobil vyrábí. Pokud máte výhrady k LEGO příběhu, nepotěší vás ani tento animák. Oproti LEGO příběhu je to takový slabší nášup. Na druhou stranu, pro malé milovníky stavebnice je Playmobil ve filmu to pravé.

zdroj: youtube

Psí kusy je čerstvá novinka v kinech

Animovaný film Psí kusy vstoupil do kin 19. září a je tak nejčerstvějším přírůstkem do rodiny animáků. Přináší příběh malého psíka Lumpíka, který patřil pohádkově bohaté majitelce. Byl zvyklý žít v obřím paláci a přepychu, ale všechno náhle skončí, když jeho panička skoná. Lumpík se tak ocitá na ulici, a to je pro něho naprosto nová zkušenost, na kterou nebyl připravený. Všechno je pro něho cizí a psí hrdina postupně zjišťuje, že svět za dveřmi je plný nástrah. Potkává mladou dívku, která se ho ujímá a brzy mezi nimi vznikne přátelství. Problémy ale brzy doběhnou oba dva, a aby se Lumpík postavil k výzvě čelem, musí dostat pořádnou školu od zkušených psů… a veverek, které jsou jakousi chlupatou variací na milované Tučňáky z Madagaskaru. Zvířátka se dětem zkrátka nikdy neokoukají, takže další film s mazlíčky je sázkou na jistotu.

K TÉMATU  Jak moc poznamená rozvod vaše děti? Na celý život
zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Představte si, jaké by to bylo, kdybyste měli každý den úsměv na tváři. Kdyby se vám dařilo v práci, ve škole, ve vztazích a měli byste krásné zdraví. Ano, tohle všechno je možné a to za pomocí pozitivního myšlení. Už jen tohle všechno může být velkou motivací, abyste začali myslet pozitivně! Protože ty výsledky stojí opravdu za to. Jak ale na to? Jak se od stresu, smutku a strachů dostat k lepšímu myšlení?
Drtivá většina z nás si nedovede představit své ráno bez hrnku pořádně silného kafe. Pokud do této skupiny patříte, jistě víte, že je důležité, jak si tu první kávu dne připravíte. Přece se neodbudete jen tak nějakou kávou. Objevte tu, která vám chutná nejvíce. Hlavní otázka tedy zní – mletá, nebo zrnková káva? Jaký je v nich vůbec rozdíl?
Je vám více než padesát a dostala jste výpověď. Začnete registrací na pracovním úřadě a budete pokračovat hledáním nové práce. Čím máte vyšší kvalifikaci, tím je to složitější. Přemýšlíte, zda setrvat ve svém oboru nebo vykročit úplně novým směrem? Třeba si splnit sny. Možná vám to připadá riskantní. Ale proč to nezkusit?
Občas si stěžujeme na přebytečná kila, ale spousta z nás není ochotná s tím něco udělat. Pokud jste spokojená, je to v pořádku. Pokud si ale myslíte, že je to nemožné, inspirujte se těmito proměnami!
Napájecí zdroj je elektronické zařízení, které v rámci daného výkonu přeměňuje jeden typ elektřiny (nejčastěji střídavé síťové napětí) na jiný (nejčastěji stejnosměrné napětí). Každý zdroj je definován třemi základními parametry charakterizujícími napěťové úrovně a výkony. Jeho úkolem je dodat potřebnou elektrickou energii.
Potřebujete se jen uvolnit, nebo vás trápí fyzická bolest? Existuje nepřeberné množství druhů masáží, ale jen některé vám skutečně pomohou. Vyzkoušejte nejosvědčenější masáže, které vám uleví na duchu i na těle.
Protiklady se zpočátku mohou přitahovat. Pak přijde společný život a všechno je často jinak. Mají tedy šanci na společný život partneři, kteří jsou naprosto jiní?
Bydlíte v bytovce nebo v paneláku? Zřejmě i vy máte potíže s velmi suchým vzduchem v místnostech. Jak ho efektivně zvlhčit a co suchý vzduch vlastně způsobuje?
Také jste čekala na sluneční paprsky, až vám prozáří každý den? Konečně jaro! Ale jen do té doby, než sluníčko zasvítí přes zaprášená okna a vy najednou vidíte svůj byt v mnohem jasnějších konturách. Chtělo by to jarní úklid? Neztrácejte čas a jděte na to hned. Zvažte, jestli zapojit rodinu. Někdy si opravdu důkladně uklidíte jedině sama!
Potřebujete trochu rozveselit? Leze na vás jarní deprese, nebo naopak podzimní splín? V tom případě není nic lepšího, než zasednout k televizi a pustit si něco třeskutě vtipného. Které komediální filmy a seriály jsou pro tento účel jako stvořené?
Vlastní pleťový krém přizpůsobíte typu a stavu vaší pleti. Až vyzkoušíte jeden z těchto jednoduchých a rychlých receptů, budete mít chuť experimentovat s dalšími esencemi a vůněmi.

Výběr článků

Je už dávno známo, že káva vyráběná průmyslově nikdy nemůže dosáhnout takových kvalit, jako káva výběrová. A to z mnoha různých důvodů, o kterých si povíme níže.
Chcete zvětšit prostor v bytě? Snadno toho docílíte pomocí obrazové tapety! Můžete si vybrat z nabídky firem, nebo si nechat natisknout svůj vlastní motiv, který vás napadne. Fototapety doladí interiér přesně podle vašeho vkusu. Koukněte se, jak to může vypadat.
Vstupujeme do roku 2024 s očekáváním nových trendů a výzev na pracovním trhu. Článek "Trh práce v roce 2024: Kde a jak hledat nové příležitosti?" nabízí exkluzivní pohled na oblasti s rostoucím potenciálem a zaměřuje se na klíčové aspekty, které ovlivní profesní prostředí. Zjistíte, jaké nové příležitosti se formují v technologických inovacích, nových odvětvích a měnících se pracovních modelech. Přinášíme vám průvodce pro orientaci v rychle se měnícím pracovním prostředí a radíme, kde hledat nové možnosti pro rozvoj kariéry. Nezmeškejte příležitost seznámit se s trendovými odhady na pracovním trhu v roce 2024 a připravit se na úspěšné nalezení nových perspektiv pro váš profesní růst.

Nepřehlédněte

Drtivá většina z nás si nedovede představit své ráno bez hrnku pořádně silného kafe. Pokud do této skupiny patříte, jistě víte, že je důležité, jak si tu první kávu dne připravíte. Přece se neodbudete jen tak nějakou kávou. Objevte tu, která vám chutná nejvíce. Hlavní otázka tedy zní – mletá, nebo zrnková káva? Jaký je v nich vůbec rozdíl?
Býti potomkem slavného rodiče nebo rovnou obou rodičů se může jevit jako nelehká pozice. Od takovýchto jedinců se mnohé očekává, ať už zdědění krásy nebo talentu. Někteří se rozhodnou jít ve šlépějích svých rodičů, jiní zvolí o něco jiný směr a další se zase světu popularity snaží co nejvíce vyhnout a žít si svůj život mimo vědomí veřejnosti.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek