Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

RunCzech komunita na Viberu poskytuje informace všem běžeckým nadšencům a zábavné samolepky ke sdílení s přáteli

Společnost RunCzech, organizátor Volkswagen Maratonu Praha a mnohých dalších populárních běžeckých závodů a akcí, se spojil se společností Rakuten Viber, která provozuje jednu z předních světových komunikačních aplikací Viber.
RunCzech komunita na Viberu poskytuje informace všem běžcům
zdroj: RunCzech

V rámci spolupráce byla vytvořena RunCzech Community fungující v aplikaci Viber, která zajišťuje kontakt se všemi fanoušky, účastníky závodů a běžeckými nadšenci. RunCzech také představil vlastní samolepky určené ke sdílení s přáteli, kteří mají stejnou zálibu v běhání.

Pro všechny milovníky běhu

Komunita RunCzech poskytuje informace o všech aktuálních a připravovaných událostech, reportáže a fotky ze závodů nebo ankety, kde lze tipovat nejrychlejší časy a další zajímavá fakta pro všechny uživatele aplikace Viber, kteří se připojí ke komunitě. Ti take mohou s ostatními sdílet zábavné samolepky. Samolepky vyjadřují lásku k běhu s ostatními a také hlavní motto RunCzech, All Runners Are Beautiful.

RunCzech komunita na Viberu poskytuje informace všem běžcům
zdroj: Rakuten Viber

Samolepky byly navrženy tak, aby naše běžce a jejich přátelé aby jim bavili připomněli, že všichni běžci jsou skvělí. A to je přesně to, jak naši organizaci a samotný sport vnímáme. Je to o tom, obout si běžecké boty, vyběhnout ven a užít si to. Může to být ve formě nějaké osobní výzvy nebo prostě jen pomalý běh lesem, který si užíváte. Běh je radost, to je naše poselství a je skvělé, že díky Viberu můžeme naše motto sdílet se širším publikem,” řekla Kristina Rudišová ze společnosti RunCzech.

Viber usnadňuje komunikaci

Jsme velmi rádi, že jsme mohli s RunCzech spustili tento projekt. Běh je sport, který spojuje lidi a to je v souladu s filosofií Rakuten Viber, spojovat lidi bez ohledu na to, kde jsou. Jsme rádi, že můžeme podpořit místní běžeckou komunitu pomocí našich inovativních nástrojů a nabídnout všem běžeckým nadšencům naše komunikační kanály, kde mohou sdílet svojí vášeň,“uvedla Daniela Ivanova, ředitelka business development ve společnosti Rakuten Viber pro střední a východní Evropu.

RunCzech komunita na Viberu poskytuje informace všem běžcům
zdroj: RunCzech
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Vždy když potkáme muže, který se nám líbí, bojíme se, že uděláme nebo řekneme něco, čím ho naštveme nebo alespoň nepříjemně překvapíme... Má to tak většina z nás a je to přirozené. Navíc spousta mužů v počátcích vztahu nedává svou nelibost nebo naštvání najevo, ale to neznamená, že k vám nic negativního nemohou pocítit. Mohou, jen si to nechávají pro sebe.
Vánoce jsou především o odpočinku a zpomalení. Kdo ale říká, že je musíte celé proležet u televize s horou jídla? To vám samozřejmě nikdo nebere, ale i vy sami se budete cítit lépe, pokud se občas zvednete a uděláte něco pro své zdraví. Podle cvičení ve vánočním duchu vám to půjde samo!
Ještě jste neměli příležitost vyzkoušet arganový olej na vlastní kůži, respektive vlasy? Tak to je nejvyšší čas to napravit. Právě teď, když slunce svítí ostošest, vám hřívu ochrání před jeho škodlivými paprsky. Poklad s oříškovou vůní toho ale umí mnohem víc!
Kruhy pod očima jsou věčný problém žen. A jelikož umí snížit sebevědomí, protože vzhled kvůli němu není dokonalý, nabízí se otázka, jak problém řešit. Zprvu je nutné si uvědomit, co za potíží vlastně stojí.
Ruku na srdce, které z vás mají kosmetickou taštičku narvanou k prasknutí? Skutečně tam potřebujete mít vše, i když nejde pořádně zapnout? A už jste slyšely o balení, které je určené na cesty? Ušetřete svou taštičku a inspirujte se tipy, díky nimž budete připravené vždy a všude.
Přemýšlíte, co dělat během volného odpoledne, kdy je venku nevlídno a v televizi nejde nic, co by vás dvakrát bavilo? Je načase si sednout nad oblíbenou knížkou a s čajem v ruce se pořádně začíst do děje.
Dlažby ve vzhledu dřeva jsou ozdobou koupelny a celého interiéru v domě Lukáše Pavelky z Brněnska. Jak sám říká, na výběru podlahových krytin si dala jeho partnerka Pavla zvláště záležet. Inspiraci k dlažbám hledala v časopisech o bydlení. Nejvíc ji okouzlil venkovský styl bydlení, kterému dodala moderní šmrnc pomocí doplňků v severském a industriálním stylu.
Našli jste v domácnosti potravinové moly? Neznamená to, že u vás doma vládne chaos a nepořádek. Nejčastěji se do našich obydlí tito malí škůdci dostanou v tašce s potravinami. Ano, nejčastěji si je domů přineseme. Druhá možnost, jak se dostanou dovnitř je, že přijdou od sousedů nebo dovnitř vlezou okny. Naštěstí způsobů, jak se jich zbavit, je několik. Proto, pokud nezabere jeden, vyzkoušejte další!
Mluví se o tom hodně. Pozitivně i negativně. A my už se také rozhodly, že nasedneme na elektrooře. Výsledek je naprosto úžasný. I za dodržení stanovených pravidel jsme se staly královnami a užily si volnost, kterou cyklistika nabízí. Elektrokolo je prostě super!
Aura nebo-li bioenergetické pole každého organismu, je něco jako atmosféra kolem země. Je to jakýsi neviditelný ochranný štít, chránící naše tělo před nemocemi a negacemi. Je aktuálním stavem toho, jak umíte věci duchovní, mentální a emoční ve svém životě prožívat a žít. Co všechno vám z fotografie aury vyčtou a jak s tím naložit? Vyzkoušeli jsme si na vlastní kůži a přinášíme vám zajímavá zjištění.
Retro je v módě, nejen v nábytku. Ale sedací soupravy se navíc objevují s jedním důležitým prvkem, a tím jsou kulaté tvary. Letos jsou in zaoblené sedačky! Co na ně říkáte?
Je samozřejmé, že člověk rád pomůže svým dětem a příbuzným, pokud se dostanou do finanční tísně. Ovšem v praxi se podle právníků a exekutorů často stává, že dlužník peníze nevrací. V rodině to může být problém, který nevratně naruší dobré vztahy.

Výběr článků

8. listopadu oslavil herec Alain Delon své 87. narozeniny. Pro všechny je hercem překypujícím charismatem a přitažlivostí, o čemž by mohlo vyprávět mnoho a mnoho žen. Jaký byl a jaký je Alain Delon dnes?
Podzim je ideálním obdobím pro posílení imunity, a můžete toho dosáhnout tím, že zařadíte do své stravy superpotraviny, které jsou bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty.
Historie napsala mnoho příběhů. Inkoustová story z Mexika působí dojmem zábavné kuriozity, ale její podtext je spíše tragický.

Nepřehlédněte

Léto je v plném proudu a s ním i studentské prázdniny. Přemýšlíte, jak naložit s volným časem a zároveň si přivydělat nějaký ten peníz? Projděte si náš přehled, který vám usnadní výběr té pravé brigády.
Díky své divoké touze po nezávislosti bývá Štír mylně zaměňován s ohnivými znameními. Štíři ve skutečnosti ale patří k vodnímu znamení, která bývají citlivá a hluboce emotivní. Jsou to velice přátelští a loajální lidé, vzhledem ke své autentičnosti jim navazování kontaktů jde velice snadno. Pro své nejbližší je ochoten se obětovat.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek