Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Garážový přístřešek ochrání auto i vás, až budete vykládat nákup. Může vypadat i moderně

Zastřešené stání pro vůz má několik výhod. Tou hlavní je ochrana vozu před deštěm, kroupami nebo sněhem. Odpadá tak i ranní škrábání skla. Garážový přístřešek ale umožní i vaše suché a pohodlné vysednutí a naopak, stejně jako vyložení kufru. Přístřešek lze obvykle sladit s exteriérem domu, a nejčastější variantou na materiál jsou dřevěné trámy. Krytina může být stejná, jako na střeše domu, z tašek, ale používá se taktéž plech nebo světlopropustný plast či sklolaminát.
garážový přístřešek
zdroj: domimage.com

24. 06. 2019

24. 06. 2019

garážový přístřešek
zdroj: domimage.com
garážový přístřešek
zdroj: morningchores.com
garážový přístřešek
zdroj: italymag.co.uk
garážový přístřešek
zdroj: dunsterhouse.co.uk
garážový přístřešek
zdroj: rexdixon.com
garážový přístřešek
zdroj: mipsbe.com
garážový přístřešek
zdroj: archiexpo
garážový přístřešek
zdroj: homedesignersuite.co
garážový přístřešek
zdroj: inoeglobal.org
garážový přístřešek
zdroj: iwood.cz
garážový přístřešek
zdroj: truhlarstvikabele.cz
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Japonská zahrada je působivý způsob úpravy okrasné zahrady. V Japonsku bývala zahrada dlouhodobě otázkou prestiže více, než kdekoli jinde ve světě. V Evropských zemích se nachází parky i zahrady, které si berou inspiraci právě v této zahradní architektuře. Jejich vzhled byl ale přizpůsoben našemu trendu úpravy zahrad. Nic to nemění na tom, že krásně upravená idealizovaná příroda v duchu japonské zahrady je prostě pastvou pro oči.
Asi každý nám dáte za pravdu, že hraní je důležitou součástí vývoje dítěte. Když odloží miminko chrastítko, tak se přesouvá jeho zvídavost k okolí. Navíc se mu v tomto období (1 až 3 roky) rozvíjí pohyb, řeč i myšlení. Jaké vhodné hračky pořídit právě těmto dětem?
Léto je sice oblíbeným ročním obdobím pro mnoho z nás, ale naše pokožka a vlasy toto nadšení zrovna nesdílí. A proto bychom se o své tělo měli v létě starat ještě více než v ostatních ročních obdobích, nebo přinejmenším specificky. Jak by měla vypadat péče o vaše vlasy v době, kdy je spaluje letní žár?
Ruku na srdce, které z vás mají kosmetickou taštičku narvanou k prasknutí? Skutečně tam potřebujete mít vše, i když nejde pořádně zapnout? A už jste slyšely o balení, které je určené na cesty? Ušetřete svou taštičku a inspirujte se tipy, díky nimž budete připravené vždy a všude.
Měl to být hit, naslibovali nám nejdrsnější reality show. A místo toho máme v televizi pohled na táboření v exotice uplakaných celebrit. Survivor patří k nejsledovanějším a nejoblíbenějším reality show na světě. Asi nejslavnější je ale originální americká verze, kterou už 41 sezón moderuje Jeff Probst. U nás se vysílala pod názvem Kdo přežije.
Našli jste byt, podepsali nájemní smlouvu, zaplatili nájem. Gratulujeme, nyní jste připraveni nastěhovat se do svého prvního bytu.
V minulých dnech panovalo i na horách teplé, až jarní počasí. V nižších polohách a na jižních svazích taje sníh. Na sjezdovkách je ráno přimrzlý, odpoledne měkne nebo se mění v krupici. Kam tedy vyrazit lyžovat? Zde jsou tipy na některá zimní střediska.
Kašle a smrká kdekdo. Nachlazení a podzimní virózy se rychle šíří. Navíc opět začínají růst čísla nakažených koronavirem a na dveře klepe pozimní vlna chřipky. Je tak nejvyšší čas pořádně posílit obranyschopnost! Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, který naboostuje vaši imunitu.
Fascinují vás příběhy lidí s všemožnými podivnými chorobami či tělesnými deformacemi? Připadáte si kvůli tomu jako lidské hyeny? Nezoufejte si, podle amerických psychologů to je naprosto normální.
Costume Institute Gala neboli Met Gala. Největší a nejvýznamnější charitativní akce módního světa konaná každoročně první květnové pondělí ve prospěch Metropolitan Museum of Art v New Yorku. Po dvou letech je konečně zpátky, a to ve své plné kráse a extravaganci.

Výběr článků

Znáte ten okamžik, kdy přecházíte do nového roku a cítíte, že v příběhu vašeho vztahu se otevírá nová kapitola? V našem článku o vztahových cílech pro nový rok se pustíme do tohoto neznámého, plného možností. Společně s vámi budeme kreslit příběh plný rozvoje, propojení a nových zážitků. Jak plánovat a posouvat váš vztah o level výše? To vám prozradíme skrze inspirativní příběhy a psychologické nástroje, které vám pomohou budovat pevný a vzájemně obohacující vztah.
Každý si svůj svatební den představuje jinak. Někdo sní o pohádkových šatech s dlouhou vlečkou a pompézní výzdobou, jiný zase o skromné party ve stodole, která ale dnes už také může stát desítky korun. Ať už si každý svůj velký den představuje jakkoli, je pravdou, že i ta sebemenší svatba stojí nějaké peníze. Pokud chcete ušetřit a využít své prostředky třeba na svatební cestu, určitě vyzkoušejte některý z našich tipů.
Kdy je vhodné si dopřát si saunu kdy se vyplatí ulevit chodidlům? Horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové vám napoví, co byste měly očekávat, a čemu se tento týden raději vyhnout.

Nepřehlédněte

Jak šetřit s vodou? Běžná otázka, na kterou chce znát tolik lidí odpověď. Úspěch ale tkví ve dvou věcech, a sice ve změně svých návyků a v investování do spotřebičů, které s vodou zachází opatrně. A jedním z těchto spotřebičů je myčka na nádobí. Pokud ještě ve vaší kuchyni nedominuje, prozraďme si, jak takovou myčku na nádobí vybrat?
Rozvodové řízení je jedním z nejobtížnějších milníků v životě. Zvláště když obě strany zažívají vztek nebo bolest a jsou do toho zapojeny děti. Jak můžete přistupovat k rozvodu z rozumnějšího a informovanějšího hlediska, abyste usnadnili rozchod sobě i své rodině?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek