Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Nebojte se internetových seznamek! Šance, že najdete životního partnera, je vysoká. Na co dát pozor?

Tak ještě asi před deseti lety mělo vyhledávání partnera na internetu špatnou pověst. Ženy se bály, že inzeráty na seznamkách zadávají pouze zoufalci nebo muži, kteří touží po nezávazném sexuálním vztahu. Doba se však změnila. Internetové seznamky jsou dnes uznávaným seriózním způsobem, jak najít toho pravého. Šance je tedy vysoká.
Seznámení přes internetovou seznamku může vyjít
zdroj: 123RF.com

12. 02. 2019

Tomu neuvěříte! Už třetí byl ten pravý

Když měla moje kamarádka dlouholetý vztah s ženatým mužem, rozhodla se k radikálnímu řešení. Rozešla se s ním a navázala kontakt s potenciálními partnery prostřednictvím internetové seznamky. I když jsme tomu nevěřily, podařilo se jí najít takřka muže snů. Sešla se se třemi. První byl ve skutečnosti ženatý a stál pouze o sex. S tím druhým neměla společné zájmy. Třetí byl přesně podle jejího vkusu: rozvedený, dvě dospělé děti, dobrá práce a porozumění. A jak to dopadlo? Za pár měsíců společné bydlení, za dva roky svatba – už je to více než deset let.

Najděte si tu pravou seznamku! Řiďte se recenzemi a čtěte obchodní podmínky

Pokud chcete využít služeb on-line seznamky, neváhejte. Když si zadáte do vyhledávače „seznamka“, vyskočí na vás různé portály, které doporučují nejlepší seznamovací stránky, ale také další články a recenze. Hodnocení těch, kteří seznamky používají, může být důležité pro vaše rozhodnutí. Málokdo má čas podrobně číst obchodní podmínky. Ale je to důležité u všech internetových aplikací, které používáte a na nichž se registrujete. Dozvíte se také, na jaké služby máte nárok a jak je to s případnými platbami za prémiové služby. Pak teprve se rozhodněte, které seznamovací stránky využijete.

Pojďte na to! Zde jsou některé z nich

Nejjednodušší je začít na Rande.cz nebo třeba na Seznamka.cz. Tam ale můžete málo filtrovat a v podstatě se ocitnete na stránkách s inzeráty, z nichž se docela těžko vybírá. Jestliže chcete nabídku více na tělo, využijte seznamku, kde jsou inzeráty viditelné až po registraci. Sice od vás budou chtít spoustu údajů, ale na jejich základě jsou schopni vám vybrat odpovídající protějšek.
Jednou z takových je eDarling, seznamka pro nezadané nad 35 let. Další je například be2, a podle vzhledu zřejmě „sesterské“ seznamky Singles 50 a AcademicSingles.

K TÉMATU  Dítě po maturitě. Jak dlouho máte jako rodič vyživovací povinnost

Bez podrobných informací o vás to nejde

Registraci do těch náročnějších seznamek provázejí desítky dotazů. Mimo základních údajů o tom, jaký by měl být váš partner, je třeba absolvovat osobnostní test s mnoha otázkami, například co je pro vás v životě důležité, jak máte svůj život zorganizovaný, jaké máte pocity, zda jste pořádná, chytrá, vzdělaná, pracovitá. Odpovídejte pravdivě. Nemá cenu se idealizovat nebo lhát. Protože z toho, co odpovíte, se vygeneruje váš profil, který se nabídne potenciálním partnerům a vám nabídne ty, kteří by se mohli podle vlastností a informací hodit k vám. Pak jen stačí poslat zprávu vybranému partnerovi a začít komunikovat.

Pamatujte na bezpečnost! Při on-line seznamování to platí dvojnásob

Jestliže se rozhodnete pro schůzku, buďte opatrní. Je to poprvé a je to zatím cizí člověk. Sdělte přítelkyni nebo členovi rodiny informaci, s kým se setkáte a kde. Pro první rande zvolte veřejné místo nebo prostor, kde se cítíte bezpečně a které vám dá možnost odejít, pokud ze setkání nebudete mít dobrý pocit.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Odlety na vytouženou dovolenou bývají občas hektické a stejně tak působí i letiště. Musíte najít místo odbavení, projít kontrolou a nakonec trefit správný gate. Většinou vše funguje hladce. Co ale dělat, když se let opozdí, zruší, nebo nestihnete navazující letadlo?
Nakupování dárků pro rodinu je těžké. Mnohem těžší než nakupování dárků pro spolupracovníka nebo oblíbeného učitele. Když ale nakupujete pro lidi, které znáte celý svůj život, máte jistou výhodu. Znáte totiž jejich koníčky a zájmy. Víte (nebo byste měli vědět) co mají rádi a po čem touží. Když tuhle výhodu dobře použijete, pořídit dárky k Vánocům pro rodinné příslušníky pak bude brnkačka. Už máte jasno, co komu nadělíte?
Časy, kdy stačilo hodit do automatu na kávu desetikorunu a člověk se spokojil s "tmavě hnědou tekutinou", jsou už dávno pryč. Podávání i pití kávy se v České republice výrazně proměnilo. Klasického "turka" či instantní kávu už najdete v málokteré kavárně. V supermarketech vás regály s kávou lákají všemi směry: zrnková, mletá, kapsle… Nemůžete se rozhodnut? Přečtěte si našich 6 tipů a budete mít jasno, jak si vybrat a hlavně vychutnat dobrou kávu.
Nikdo není dokonalý… S tím se buď můžete smířit, nebo se rozhodnout s nedokonalostí bojovat. K dokonalé postavě vám pomůže dieta a osobní trenér a k dokonalému úsměvu zase rovnátka. Pojďte se podívat, jaké problémy vám pomohou vyřešit.
Seznamování je samo o sobě poměrně náročnou činností, pokud chcete zanechat opravdu dobrý dojem. Ještě horší je, pokud se do této odvážné činnosti vrhnete v zimním období. V zimě totiž mnoho okolností vůbec nepřidává vaší snaze ohromit daného člověka. Je však škoda v těchto chladných měsících zahodit šanci poznat toho pravého nebo tu pravou.
Po patnácti letech manželství jsem se rozváděla a myslela jsem si, že začnu nový život. Jenže mé dvě děti se nedokázaly s rozpadem rodiny smířit – a mně to nedalo spát. I když jsem vlastně nechtěla, podlehla jsem, a nakonec jsem se k bývalému muži vrátila. Nyní jsou děti šťastné, manžel spokojený, ale já vím, že to není ono. Navíc jsem zjistila něco, co mi situaci ještě více zkomplikovalo.
Jsou potraviny, které si vychutnáte pouze ve slané nebo sladké verzi. A pak jsou mezi námi takové, ze kterých si připravíte snadno obojí. Stačí jen obměnit suroviny, zapojit fantazii, najít ten správný recept a lahodné jídlo je na světě. Které potraviny připravíte v obou variantách? Mrkněte na ně!
Pokud se chcete cítit pohodlně, zařaďte do vašeho šatníku i kvalitní spodní prádlo. Na následujících řádcích se zaměříme na dámské kalhotky. Jestliže netušíte, podle jakých parametrů spodní díl prádla vybrat, nezoufejte! My vám to totiž níže rádi prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi.
Na prahu vánočního období, kdy shon a přípravy dosahují svého vrcholu, se může stát, že vám všechno začne unikat z rukou. Pokud máte dost pečení cukroví a hledáte únik od vánočního stresu, článek pro vás! Dámská Liga vám přináší tipy na Vánoční výlety, které vás odreagují a navodí tu pravou vánoční atmosféru. Zjistěte, kam se vydat, abyste na chvíli odložili vánoční shon a nadechli se dobrodružstvím a klidu.
Bouchnete si šáňo nebo šampáňo? Ve skutečnosti se rozlišují na sekt, šumivá vína a šampaňské. Co mají tato vína společného? Hlavně bublinky!
Pryč jsou doby, kdy dávali Češi přednost levnému jídlu před kvalitním. Nebo tak to alespoň vypadá podle současných gastronomických trendů. Levné jídlo je opravdu na ústupu. A uvědomují si to i obchodní řetězce. Kvalitně jíst chceme i my v Česku.
Ne nadarmo se říká, že každý člověk je jedinečný. Tento argument se bezpochyby týká i v případě volby dioptrických brýlí, které, mají jí maximálně splňovat nejnáročnější kritéria, musí být vybírány na základě určitých vlastností jejich nového majitele. Která to jsou? Pojďme se na to podívat!

Výběr článků

Vstupte do světa, kde síla, odhodlání a vzájemná podpora tvoří základ pro dosažení kariérních výšin v roce 2024. Náš článek "Jak naplánovat a dosáhnout kariérních cílů v roce 2024" vám přináší inspiraci a konkrétní kroky, jak postavit stabilní základ pro váš profesní růst. Od strategického plánování k osobnímu rozvoji, podíváme se na klíčové aspekty, které vám pomohou vytvořit úspěšný kariérní rok. Připravte se na podporu a motivaci od Dámské Ligy a objevte cestu ke svým kariérním cílům v roce 2024.
V průběhu života se s bolestí hlavy setká přes 90 procent lidí. Bolest přitom většinou ustoupí během několika málo hodin. Stejně jako při chřipce či jiných nemocech. Jenže migréna, to už je jiná káva. S tou si sami neporadíme. Tady už potřebujeme lékaře jako sůl.
Myslíte si, že jste potkala toho pravého, ale okolí je z vašeho vztahu rozpačité. Je starší o více než 20 let? Je mladší o více než 10 let? Člověk by řekl, že v dnešní společnosti se věkový rozdíl nepočítá. Zdaleka to není pravda. A většinou jsou to ženy, které věkový rozdíl řeší podstatně víc, než muži.

Nepřehlédněte

Máte ve své domácí lékárničce aspirin? Otázkou je, zda tušíte, co všechno dokáže. Kromě toho, že čistí i ty nejodolnější skvrny na oblečení a zesvětluje tmavé podpaží, také spolehlivě léčí akné. I s černými tečkami si ale hravě poradí!
Výběrem svatebních šatů stráví mnoho nevěst i několik týdnů. Patříte k těm, které se nemohou rozhodnout? Nechte se inspirovat módními trendy roku 2022 a možná najdete, co hledáte.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek