Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Horoskop krásy a duševního zdraví na týden od 24. 12. – 28. 12. 2018. Příjemné prožití vánočních svátků!

Štědrý den je tady! Užijte si svátky se svými blízkými, a pamatujte, že smích léčí! Horoskop krásy a duševního zdraví vám ukáže, co vás může potkat. Připravila ho pro vás astroložka Naďa Šmídová.
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Pondělí 24. 12. 2018

Štědrý den je tady!

Vaše nálada ovlivní atmosféru v rodině, tak na to pamatujte a neřešte drobky na stole a podobné maličkosti! Až do odpoledne buďte připravené na všechno, protože děti ani vaše druhá polovička vlastně nebudou vědět, co chtějí. Když usednou k televizi, v přepínání kanálů udělají osobní rekord, když společně vyrazíte na procházku do přírody, mnohokrát změní směr, takže se možná na chvíli ztratíte! V podvečer vpluje Měsíc do hravého Lva, takže se všichni začnete chovat uvolněně, a veselo u vás bude ještě poté, když se vrátíte z půlnoční mše…

Nezapomínejte na péči o pleť ani dnes

Vaše pleť bude potřebovat dvojnásobek hydratace, než obvykle. Tak si celé tělo natřete sójovým olejem, který udrží v buňkách vodu a obličeji po snídani dopřejte masku z ušlehané okurky. Protože od příprav jídla budete mít večer vysušené ruce, sisalovou rukavicí je před spaním masírujte a poté je natírejte například měsíčkovým krémem tak dlouho, dokud bude mít pokožka schopnost absorpce.

Zklidňující závěr dne

Po rušném dnu budete večer potřebovat zklidnit, abyste neměli problém při usínání. Spolehlivě vás ukolébá teplá koupel a popíjení meduňkového čaje, který vám také harmonizuje trávení.

Úterý 25. 12. 2018

Radost a smích s blízkými

Na Boží hod vánoční bude dohlížet veselá Luna ve Lvu, takže nehrozí spory, naopak vtipkovat dnes budou i jedinci, kteří obvykle nemají smysl pro humor. Takže si smíchem parádně procvičíte bránici! Na druhou stranu, ve hře bude Jupiter, proto budou lidé upřímní, nedokážou se přetvařovat, a za přispění kvadratury Merkura s Neptunem si uděláte jasno, zda si příbuzní nebo přátelé na něčem takzvaně „neujíždí“. Hlavně sledujte, kolik kdo vypije skleniček, protože konstelace ukážou pomyslným prstem zejména na alkoholiky, kteří popíjí i během dne – ale potají.

Běžte se projít

Povzbudit byste měly meridián srdce. Okolo 13. hodin si masírujte nejdřív pravou dlaní levou ruku od malíčku až k nadloktí, a to dvanáctkrát, poté stejným způsobem masírujte levou ruku. Když budete dlouho sedět, pravidelně se protáhněte, jinak vás večer budou bolet záda.

K TÉMATU  Numeroskop. Co o vás prozradí popisná čísla bytu a domu? Možná se budete divit!

Dnešní sen bude vaše zrcadlo

Sny z úterý na středu budou jako zrcadlo, ale s tím rozdílem, že vám ukáže pravou povahu. Když se vám bude zdát, že se krčíte v koutě, bude to znamenat, že se musíte začít víc drát dopředu, jinak se v životě neprosadíte!

Středa 26. 12. 2018

Dopřejte si fyzickou aktivitu

Dnešní trigon Luny s Uranem je velmi progresivní aspekt, který si potrpí na novinky, experimentování, a pro sportovně nadané jedince je to příležitost lámat rekordy, protože aktivuje ambicióznost. Takže si mnohé z vás vyzkouší, jak jste na tom s fyzickou kondicí a zjistíte, že velmi dobře! Protože se jedná také o aspekt odvahy, vyrazíte-li na lyže, je možné, že si poprvé v životě troufnete na nejobtížnější sjezdovku.

Relax v sauně?

Jste-li na horách, ošetřete si před odchodem na vzduch obličej kosmetickou vazelínou. Je to v extrémních podmínkách jedna z nejúčinnějších ochran pleti. Po setmění neuškodí, když zamíříte do sauny nebo solária.

Večerní rituál

Máte-li pocit, že vám někteří lidé přerůstají přes hlavu, a vlastně nad vámi získávají moc, večer je ideální k rituálu, kterým navodíte v mezilidských vztazích rovnováhu. Po 21. hodině zapalte černou svíci, a při pohledu do plamene si vizualizujte lidi, kteří vám „šlapou na paty“.

Čtvrtek 27. 12. 2018

Dnes se plní sliby

Den si bravurně zorganizujete. I když musíte do práce, vyšetříte si energii i čas na zábavu. Aspekty u lidí vyvolají pocit zodpovědnosti, takže když vám někdo dluží peníze nebo jste někomu půjčily nějaké věci, v průběhu podvečera vám vše vrátí. Stejně tak, když vám kolegové nebo členové rodiny něco slíbí, do puntíku slib splní. Problémy budete mít pouze v případě, musíte-li vyrazit na úřady. Narazíte na ledový val, plytké výmluvy, prostě odejdete s nepořízenou.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na týden od 22. 10. do 26. 10. 2018. Kdy se raději vyhnout hádce? A který den probrat s partnerem váš intimní život?

Vyvarujte se stresu

Protože kvadratura Jupitera oslabí žlučník a játra, povzbudit byste měly jejich činnost. Prvotně těmto orgánům škodí stres, tak všechny starosti hoďte za hlavu. Okolo 9. hodin a před spaním si vypijte pomalými doušky čaj z ostropestřce mariánského. Je to velmi silný antioxidant, má blahodárný vliv na hladinu cholesterolu, a v neposlední řadě posiluje žlučník a játra.

Náhled na to, co vás čeká

Hned jak se zítra ráno probudíte, zapište si, co se vám zdálo! Noc bude pod vlivem měsíční fáze, která formou snů zprostředkovává pohled do minulých životů i budoucnosti.

Pátek 28. 12. 2018

Sexuální napětí!

Poslední pracovní den bude romantický, a dokonce si nejednou v duchu řeknete, že vám sexuálně haraší! Vaše hormony probudí sextil Venuše s Plutem! Jste-li sólo, protože jste se ještě nevzpamatovali z předchozího rozchodu, tato konstelace vám pomůže na minulý vztah zapomenout. Pozor by si ale měly dát ve večerních hodinách zadané. Bude stačit váš nevinný úsměv a miláček začne žárlit!

Navštivte kadeřnici

Před víkendem byste měly zamířit ke kadeřnici, účes vám dlouho vydrží, a pokud si necháte udělat trvalou, skvěle chytne a nebude se vymývat. Při večerním sprchování si sisalovou rukavicí masírujte ve směru hodinových ručiček bříško. Prospěje to pokožce a zlepší se vám trávení.

Noc jako stvořená pro vášeň

Po 22. hodině nastane fáze Měsíce, o které se traduje, že při ní mají milenci při orgasmu pocit, že skutečně došlo ke splynutí těl. Tak jděte brzo spát, možná i vás milování zanese do pomyslného ráje!

 

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Také umýváte okna léta páně stejně? Máte své vyzkoušené metody, na které nedáte dopustit? Podívali jsme se za vás a vyzkoušeli, co nového lze na trhu najít. Umí toho technologie více než poctivá lidská ruka? Jak probíhal úklid oken?
Věříte v budoucnost sociálních sítí? Podnikáte a chcete se se svojí značkou prosadit v online prostředí? Skvělým zdrojem informací pro vás mohou být knihy na téma sociální sítě. Dozvíte se, jaké sítě jsou pro vás nejvhodnější, jaký mají potenciál a jak na nich vybudovat své jméno. Pojďme se podívat na ty nejlepší!
Čas od času takové jednání musí absolvovat každý z nás. Někdy je to vyřešení rodinného nebo partnerského problému, ale daleko častěji se týká pracovních záležitostí. Chce s vámi mluvit nadřízený nebo máte vy pokárat svého podřízeného. Potřebujete se připravit tak, aby rozhovor proběhl bez zbytečných konfliktů a hádek.
Jak nakupovat oblečení, abychom zbytečně nezatěžovali planetu? A kde ho kupovat? A kolik vlastně potřebujeme oblečení? Velkým módním řetězcům sice ještě neodzvonilo, ale stále roste počet těch, kteří dávají přednost úplně jiné módě a razí heslo, že méně je někdy více.
Pokud jste se rozhodli, že regál je skvělým způsobem, jak dosáhnout úspory místa i zpřehlednění uskladněných věcí (může jít o potraviny, nářadí, nástroje, kanystry, přístroje a další), nyní stojíte před rozhodnutím, jaký regál si vlastně vybrat. V úvahu je třeba vzít hned několik parametrů.
Marie Frederiksson, která byla jako zpěvačka skupiny Roxette jedním z nejznámějších hlasů v 80. a 90. letech, zemřela po dlouhém boji s nemocí. Navždy se vryla do paměti hlavně písní It Must Have Been Love z filmu Pretty Woman.
Máte špatný den v práci? Nedaří se vám nebo si vás někdo pěkně podal? Nejste jediní, protože tuhle zkušenost má každý. Když se daří, tak se daří. Podívejte se, jak to může vypadat, když něco skutečně nevyjde.
Madonna, nejslavnější popová ikona od začátku 80. let až do současnosti plní sociální sítě fotografiemi, nad nimiž v poslední době zdravý rozum skutečně žasne. Zpěvačka se zřejmě nehodlá smířit s přirozeným procesem stárnutí a chce si i nadále zachovat svou dokonalou image. Má tohle ale být ještě náš vzor hodný následování?
Sex ve vaně je pro mnoho z nás jednou velkou neznámou. Viděly jsme ho ve filmech, možná nám o něm vyprávěla kamarádka, ale většina z nás s milováním ve vaně plné horké vody osobní zkušenost nemá. Láká vás to zkusit?
Rozvodové řízení je jedním z nejobtížnějších milníků v životě. Zvláště když obě strany zažívají vztek nebo bolest a jsou do toho zapojeny děti. Jak můžete přistupovat k rozvodu z rozumnějšího a informovanějšího hlediska, abyste usnadnili rozchod sobě i své rodině?
O pleť pečuje téměř každá žena. Ačkoli se trendy i postupy mění, panují v rámci tohoto tématu mnohé mýty, kterým nevěřily jen naše babičky, ale i mnohé z nás. A dodnes jim bezmezně věříme. Které to podle odborníků na kosmetiku jsou?

Výběr článků

Nejradši byste křičeli, dupali nebo někoho doslova uškrtili! Něco vás tak moc naštvalo, že se nedokážete kontrolovat a vámi proudí jedna emoce za druhou.
Posledním filmem režiséra Juraje Jakubiska a jeho rozloučením s diváky bude výpravná a očekávaná Perinbaba a dva světy, pokračování Jakubiskovy legendární pohádky Perinbaba. Perinbaba a dva světy vstoupí v Česku a na Slovensku do kin 7. prosince 2023
Nakupování na internetu je bezesporu denní chléb prakticky každého. Zatímco před úderem koronavirové pandemie jsme z internetu objednávali pouze oblečení, nábytek nebo elektroniku, v době karantény jsme si zamilovali rozvoz jídla i potravin až před práh našeho domu.

Nepřehlédněte

Návštěva kadeřnice není zrovna levnou záležitostí a málokdo si může dovolit ji navštěvovat pravidelně, jakmile se objeví odrosty nebo šediny. Naštěstí existují barvy na domácí užití, díky nimž se snadno obarvíte sama. Jak ale na to a čemu se vyhnout? Poradíme vám.
I v dnešní době, kdy se výrobci elektroniky předhánějí, co všechno jejich nové chytré hodinky neumějí, existuje velké množství lidí, kteří nejvíce ocení jednoduché a elegantní ručičkové hodinky. Navíc jen jednoduché hodinky se hodí třeba k obleku nebo do divadla, takže by neměly chybět žádnému muži.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek