Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Vrásky v obličeji? Známe domácí pomocníky, kteří vás jich zbaví. Určitě je vyzkoušejte!

V zimě je asi víc než kdy jindy pozornost okolí soutředěna na náš obličej. Koneckonců, nic jiného ani téměř vidět nejde. Jaké máme tipy pro to, aby vám v něm ubylo vrásek a ne naopak?
Vrásky v obličeji a jak na ně
zdroj: 123Rf.com

07. 12. 2018

Úsměvem to začíná

Ještě než se pustíme do rad ohledně opečování obličeje, mějte pořád na paměti, že největší omlazujícím sérem je váš úsměv. Jakmile je od srdce a častý, všichni zapomenou na to, kolik vám je let a co vám život vryl do obličeje… Určitě k tomu ale přidejte i příjemnou péči. Jakou třeba?

Čistěte pleť

Pravidelně, denně, jemně. Nikdy nedopustťe, abyste šla spát neodlíčená, i když budete po dlouhém flámu, večírku i úžasné noci. Jediné, co vždy udělejte, zbavte se důkladně všeho, co jste si nanesla na pleť. Jedno z pravidel, které funguje na to, aby vaše pleť byla dlouho jak z alabastru.

Hýčkejte ho maskou

Teď v zimě obzvlášť je potřeba suchou pleť nechat oblažit a často ji dopřávat výživnou masku. Tipy na domácí masky z ovoce, medu, jogurtu jsou známé. Mezi naše redakční tipy ale patří maska z kozího tvarohu a medu. Na suchou pleť ošlehanou větrem či chladem funguje jako balzám. Jaký tip máte vy? Dejte nám vědět v komentáři pod článkem.

Krémujte

O tom, že je třeba vsadit a vybrat si dokonalý krém pro svoji pleť, nemusíme asi zbytečně dlouze psát. Důležité je vědět, že ale nejde o to, kolik za ni zaplatíte, ale jak bude sedět právě vaší pleti. Krémy střídejte, jakmile ucítíte, že už „to neutáhnou“. Pokud nebudete mít pocit, že vás hýčká, pokožka dýchá a dělá vám krém dobře, vzhůru otestovat jiný.

Hydratujte

Zevnitř i zvenku. Chce to dostatečně pít čistou vodu a také nechodit bez ochranného krému ven. Vysušená pokožka se totiž snadno podráždí, tvoří vrásky, je citlivá, a dokonce se na ní mohou dělat červené skvrny nebo ekzémy. Buďte na ni opatrná, přece se díky ní prezentujete.

K TÉMATU  Naklíčené luštěniny jsou výživnou bombou. Proč na ně vsadit?

Choďte brzy spát

Ano, rada nad zlato. Unavené a neodpočaté jsme vždycky mnohem starší. Nebo se nám to alespoň zdá. Každopádně, odpočinek obecně prospívá nejen duševnímu zdraví, ale i fyzicky tělu. Říká se, že každá hodina před půlnocí je účinnější než ta po ní… Udělejte proto všechno, aby byl váš spánek poctivý, osvěžující a nabíjející.

Zkuste jógu

Pozice hlavou dolů jsou jasným elixírem proti vráskám. Krev se vám nahrne do obličeje a pořádně ho prokrví. Nevěříte? Nezbývá, než to zkusit. Po každé lekci jógy se schválně na sebe podívejte do zrcadla. Šťastná? Téměř bez vrásek? Stejné účinky má i dobrý sex. Tak sem s ním…

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Vždycky se říkalo, že pro krásu se musí trpět, a to zejména tehdy, pokud bylo nezbytné nasoukat se do úzkých lodiček na jehlách. K čemu je ale užít si pár minut slávy a o pár let později řešit propadlou klenbu, náchylnost ke zranění kotníku nebo vbočený palec? Žádná hitparáda, viďte. Naštěstí doba slow fashion přeje i pohodlným botám, které nejenže vypadají stylově, ale jsou ku prospěchu zdraví vašich nohou, které vás dnes a denně nosí. O důvod víc, proč si své nožky také náležitě hýčkat.
Filmy, na které se budete těšit. Možná nejsou významné svou hloubkou, ale, dámy, pozor! Ti chlapi v nich jsou prostě neodolatelní! Kdo vám zpříjemní dnešní den?
Pandemie doléhá na nás všechny. Negativní zprávy, úmorné diskuze kolem zákazů a stále se nelepšící situace nikomu neprospívají. Spíše naopak. Těžce doléhají nejen na naše tělo, ale i duši. Ovšem udržet si vitalitu je jedinou cestou, jak my sami můžeme situaci čelit. Proto si pojďme zahrát o doplňky stravy Naturevia Omega 3 a Magnesium 1, které prospějí nejen naší fyzičce, ale i psychice.
Každý z nás občas zalže – ať už se jedná o milosrdnou lež, anebo prostě jenom proto, aby vypadal dobře a udělal dojem na ostatní. Ale, jak se říká, lež má krátké nohy! O tom ví něco i lidé, co se s námi podělili o své příběhy a zažili trapas při provalení se jejich výmyslů.
Fakt, že pěvecká televizní soutěž Superstar je oblíbeným fenoménem nejen v Česku a na Slovensku, dokazuje historie. Vždyť první ročník SuperStar, kterému vévodila Aneta Langerová, se vysílal již v roce 2004. Letošní řada však přinese spoustu nového, díky čemuž i vás vtáhne do každého kola.
Už odmalička nám rodiče vštěpovali, jak důležitá je osobní hygiena. Díky dobré výchově jsme se tak naučili, že si musíme pravidelně čistit zuby, aby se nám nekazily, že se musíme pravidelně mýt, abychom byli čistí, hezky vypadali a nezapáchali. A když se jednoho dne objevila influencerka Aella, která bez ostychu přiznala, že se ročně vykoupe jen 37x, vzbudila s tím velké a opravdu šokující pozdvižení. Čím se obhajuje a je ve skutečnosti opravdu taková čunča, jak se zdá?
Nošení dioptrických brýlí neznamená, že byste měli automaticky zanevřít na make-up. Naopak. Dokonce existují i speciální návody, jak se nalíčit tak, aby make-up dokonale ladil s vašimi brýlemi. Ať už nosíte brýle na blízko nebo na dálku, s obroučkami nebo bez, ideální make-up můžete vykouzlit každé ráno.
Během akce Beach for Disney Sand Magic 2018 vyrostly na pláži nizozemského Oostende obrovské skulptury z písku. Oslavily tak 90 let od vzniku Mickey Mouse, ikonické postavičky studia Disney. Díla z písku představují jednotlivé pohádky, ale dominantou je kouzelný hrad, který má společnost v logu.
Ať už jste snila o svých svatebních šatech od svých pěti let a znáte přesné specifikace, jak by měly vypadat, nebo jste o tom nikdy nepřemýšlela, máme pro vás rady, jak si vybrat svatební šaty. Ono vybrat někdy ten perfektní kousek může být pěkný stres. Nemluvě o tom, že si musíte ještě vybrat šaty na převlečení, které si oblečete na recepci v pozdějších hodinách. Jak tedy na to?
Myslíte, že malé děti jsou nevinná stvoření a neumějí lhát? Odborníci prokázali, že dítě dokáže lhát již ve třech letech. V té době už dětský mozek dokáže rozlišit mezi pravdou a lží. A děti zkouší, co se stane, když budou lhát. Jak reagovat, aby se to nezvrtlo?
Vánoční čas je magickým obdobím plným tepla, radosti a pohody. A jedním z nejlepších způsobů, jak vytvořit tu správnou vánoční atmosféru, je osvětlit svíčky. Voňavé svíčky dokáží proměnit váš domov na místo, kde se budete cítit jako v pohádce. Ale jak vybrat ty pravé voňavé svíčky, které vás nejenom potěší svou vůní, ale také dodají prostoru tu správnou atmosféru? Dnes se podíváme na užitečné tipy a rady, které vám pomohou vybrat ty správné voňavé svíčky pro váš domov.
Pozorujete okolo sebe generaci teenegarů a říkáte si, co je to vlastně teď za módu? Pojďte se s ní seznámit a uvidíte, že vám hned přiroste k srdci. Urban fashion se totiž jednoduše zapracuje do každého stylu!

Výběr článků

Avokádo je jedním z nejdiskutovanějších druhů ovoce, které na této planetě existují. A to z mnoha důvodů, zejména těch ekologických. Ale už jste slyšeli o takzvaném ecovadu?
Stres je způsobován čímkoli, co vede k nervozitě, k vzteku, k frustraci nebo vás činí nešťastnými. Ví se, že příliš mnoho stresu má nepříznivý vliv na lidské zdraví. Ovšem obtížné je rozpoznat, kdy už je stres škodlivý a kdy ještě prospívá. Když ho poznáte, je poměrně jednoduché s ním něco udělat. Tenhle návod vám umožní se mu postavit.
Nově budou Francouzky moci mít děti i bez partnera. V Česku na tohle zatím mohou ženy zapomenout. Změna legislativy o umělém oplodnění je v nedohlednu.

Nepřehlédněte

Astroložka Naďa Šmnídová přináší další horoskop krásy a duševního zdraví. O víkendu si pořádně odpočiňte a zrelaxujte, a věnujte se péči o zdraví a imunitu. Bude to třeba.
Také přemýšlíte, že by se vaší domácností proháněl robotický vysavač? My to vyzkoušeli, abychom se přesvědčili, zda je třeba jej chválit, nebo zda si ještě počkáme na pokrok. Proč jsme byli nadšeni, a co jediné vysavači nemůžeme odpustit?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek