Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Horoskop krásy a duševního zdraví od 5. 11. do 9. 11. 2018. Začněte pracovní týden s úsměvem a prosadíte si vše!

Který den budete v komunikaci s okolím perlit, kdy se obejít bez alkoholu a čemu se tento týden raději vyhnout? To vše napoví horoskop krásy a duševního zdraví od astroložky Nadi Šmídové.
horoskop
zdroj: 123RF.com

Pondělí 5. 11. 2018

S úsměvem zvládnete vše!

Diplomatická Luna ve Vahách skvěle kamufluje vaše povahové nedostatky. Bude stačit jeden úsměv a prosadíte si naprosto vše, aniž byste musely vynaložit energii nebo zvýšit hlas. I proto je toto pondělí ideální pro účast na společenských akcích. Snadno se totiž seznámíte s novými lidmi. Navíc s jedinci, kteří jsou na vysokých postech či ve své profesi na výslunní, se dokážete bavit spontánně, jako rovný s rovným, a navázat pro budoucnost důležité kontakty.

Myslete na své tělo

Teple se oblečte, snadno by vám mohly prochladnout ledviny! Tomuto orgánu se snažte usnadnit práci. Nejezte cukrovinky a uzeniny, ale jablka, švestky a jídla z dýně. Snažte se nepřijít do kontaktu s chemikáliemi, a přímo zakázané jsou dnes zásahy na zádech a bříšku, nevyjímaje tetování. Mate-li ale na jiné části těla bradavice, horoskop je vhodný k jejich odstranění, stejně tak k epilaci intimních partií.

Večerní zklidnění

Večer bude pod taktovkou měsíční fáze, při které tibetští mniši zasvěcují své žáky do tajných vědění. I proto je čas po setmění vhodný pro léčení pomocí předávání energie reiky.

Úterý 6. 11. 2018

Budete jako módní policie

Vše dnes musí ladit vašim očím. Potkáte-li jedince, kteří nebudou oblečeni do módních novinek, raději se hned otočte! Nedokážete totiž ovládat mimiku a ušklíbnutím byste si zbytečně nadělaly nepřátele.

Pozor na bývalého partnera

Opatrné buďte v případě, když se setkáte s ex-partnerem. Luna se na své cestě setká s retrográdní Venuší, takže se dá předpokládat, že byste spolu skončili v posteli, ale po skvělém sexu byste se k sobě opět začali chovat jako cizí lidé a tato vaše svým způsobem osobní prohra by vám na několik dnů rozhodila psychiku.

Čemu se raději vyhnout?

Fáze Měsíce je vhodná k ušním, nosním a krčním zákrokům. Naopak byste neměly používat hormonální krém ani hormonální náplast, a solárium odložte až na druhou polovinu týdne. Protože se může odstartovat tvorba hemeroidů, zvyšte přísun vlákniny, pravidelně pijte, a vyhněte se fyzické námaze, hlavně zvedání činek, stejně tak nošení těžkých nákupů a cvičení na rotopedu,

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na neděli 23. 9. 2018. Přes noc nastane podzimní rovnodennost!

Vyžeňte negativní energie!

Pokud se necítíte dobře v bytě nebo domě, kde žijete, večer je ideální k očištění prostor od negativních energií. Zavřete okna, zapalte tyčinku s vůní kadidla či jalovce a projděte s ní dokola postupně všechny místnosti tak, abyste jako poslední procházely prostorem u venkovních dveří, která by měla být otevřená. Dle mystické tradice tímto jednoduchým rituálem vyženete z obydlí nejen negativní energii, ale i nebezpečné entity…

Středa 7. 11. 2018

Skončete dlouho otevřené resty

Vraťte vypůjčené věci, snažte se dokončit každou práci a uzavřít zejména nepříjemné záležitosti. V 17.02 hodin totiž nastane novoluní ve Štíru a vy byste měly vstoupit do dalšího lunárního cyklu bez restů a dluhů! Protože až do odpoledne bude probíhat ojedinělá měsíční fáze, o které se traduje, že dává každému příležitost k rekonstrukci životní cesty a tím pádem i osudu, věnujte chvilku samy sobě! Najděte si klidný koutek a v duchu si přehrajte události z posledních měsíců, ve kterých jste pomyslně uvízly. Najdete cestu potažmo řešení z jakékoliv těžké situace!

Dnes jen nealko

Nepijte alkohol, negativně by ovlivnil vaši psychiku! Z úžasné euforie byste se propadly do hluboké deprese. Protože večerní horoskop varuje před pohlavními chorobami, vyhněte se láskám „na jednu noc“.

V posteli bez všech rušivých prvků

Do postele si neberte mobil, tablet, v ložnici by neměla být zapnutá televize, jinak neusnete! Pracovat vám bude na plné obrátky myšlení ještě večer. Proto byste si měly pro zklidnění přidat do aromalampy olejíček s vůní cedrového dřeva, petitgrainu nebo smrku.

Čtvrtek 8. 11. 2018

Pohled na události se může změnit

Názor změníte na mnohé události z minulosti. Do chytrého znamení Střelce totiž vstupuje planeta štěstí a expanze, miláček bohů Jupiter! Tento den bude zlomovým hlavně pro ty z vás, které se nemohou rozhodnout ohledně dalšího studia. Konečně se rozhoupete a začnete vyhledávat nejvhodnější obor! Lidé začnou mít daleko větší úctu k zákonům, a proto vedete-li právní spor, a jste to vy, komu bylo ublíženo, udělejte vstřícné gesto a naznačte protistraně, že by bylo možné i mimosoudní vyrovnání. Je téměř jisté, že se brzy dočkáte spravedlivé satisfakce!

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 15. - 16. 12. 2018. Vyhýbejte se chemikáliím a tvrdému alkoholu. Pozor i na oči!

Krása a zdraví

Vaše oblečení i líčení by dnes mělo být kontrastní. Vhodné budou kombinace černé barvy s bílou nebo červenou. Ze šperků volte nefrit nebo křišťál. Máte-li dohodnuto vyšetření pomocí rentgenu, vyjednejte si s lékařem jiný termín, samozřejmě jsou výjimkou akutní případy. Po večerní koupeli použijte výživný a hojivý jojobový olej.

Dobijte se v posteli

Večer jděte brzo spát, a to nejen proto, že byste si měly před víkendem dobít energii. Sny v noci ze čtvrtka na pátek totiž budou svým způsobem vizionářské! Zakódován v nich bude pomyslný „klíč“ k vašim karmickým dluhům, a současně vám naznačí, jakou cestu zvolit, abyste je konečně splatily.

Pátek 9. 11. 2018

Budete komunikační mág

Z toho, co uslyšíte na svou adresu, si vezměte ponaučení. Komunikace dnes totiž bude otevřená a přímočará, všichni budou spontánně dávat najevo své pocity. Výhodou bude, že během několika vteřin odhadnete, jakou má kdo náladu, a podle toho se zařiďte. Úplně mimo budou jedinci narození ve znamení Ryb, a potíž domluvit se bude i s Raky, ti budou řešit naprosté nesmysly. Vyslechněte je, ale nic jim nerozmlouvejte, do zítřka se vzpamatují!

Užijte si koupel

Zabojovat byste měly před večerní koupelí proti celulitidě. Boky a stehna si natřete grapefruitovým nebo skořicovým olejem, a masírujte si tyto partie jemným kartáčkem krouživými pohyby směrem nahoru.

Žhavá noc!

Večer se snažte trávit doma se svou druhou polovičkou. Mezi vámi to bude pořádně jiskřit a tak byste se měli věnovat něžnému laškování. Pod vlivem měsíční fáze totiž odhodíte zábrany, milovat se budete spontánně a odměnou vám bude patrně nejintenzivnější orgasmus tohoto týdne!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Už vás omrzelo klasické umyvadlo ve vaší koupelně? Letošní trendy podněcují fantazii. Nechte se klidně unést až za hranice svých vlastních představ.
Dnes, 10. února 2024 začíná Nový čínský rok, který nám přináší energii Dřevěného Draka. Symbolizující proměny, sílu a odvahu, Rok Dřevěného Draka slibuje emocionální a společenské výzvy, ale také obrovský potenciál pro růst a rozvoj.
Sofie se řadí do dlouhého zástupu žen, které si prošly znásilněním. Proč se bála vše přiznat, a proč je násilník dnes stále nepotrestán? Podívejte se na příběh ženy, která se s minulostí dokázala vypořádat díky světové kampani.
Chladné počasí už je tady, tak kde se zahřát, abyste zároveň udělaly něco pro své zdraví a kondici? Hot jóga nebo-li cvičení ve 42 stupních by mohlo být přesně ono. Příjemně vyhřátá místnost v kombinaci s jógou. Zkusily jsme, jaké to je!
Talentované hudební projekty dostanou možnost vystoupit po boku světových hvězd jakými jsou Liam Gallagher, Kraftwerk nebo Morcheeba.
Nástěnné hodiny by neměly chybět v každém obýváku. Sice sledujete čas na mobilu nebo ho ukazuje televize, originální hodiny jsou ale hlavně dekorací, která dokresluje atmosféru domova. A co takhle zvolit ukazatel času opravdu velkých rozměrů? Prohlédněte si galerii.
Ačkoliv si nikdy nemůžeme být jistí, co nový rok konkrétně přinese, jedno je nad slunce jasné - vždy se můžeme těšit na nové (nebo někdy znovuobjevené) trendy nejen v oblékání, líčení, bydlení, ale třeba také v gastronomii. A jaké food trendy nás čekají v letošním roce? Pojďme je prozkoumat.
A když už ne život, tak tvář rozhodně ano. Obočí je stejně důležité jako naše rty, nos nebo oči. Proto bychom mu také měly věnovat náležitou pozornost. Ale co laminace obočí vlastně je?
Matek samoživitelek se v naší společnosti najde celá řada. Zejména v posledních letech roste počet rozvodů, na základě kterých se dítě dostane výhradně do péče matky nebo do péče otce. Ve většině případů je dítě svěřeno do matčiny péče, a i když žena získává alimenty v pravidelných intervalech (když se poštěstí), přesto je třeba ohlížet se na finanční stránku a počítat každou korunu. Zejména v případě, že je žena na mateřské dovolené, není to po finanční stránce snadné. Naštěstí přinášíme několik tipů, jak to po finanční stránce zvládnout a nepropadnout zlým myšlenkám.
Všechny módní přehlídky jaro/léto 2023 jsou nyní za námi. Zaznamenali jsme je a vytáhli jsme klíčové jarní módní trendy v oblasti dámských teplákových souprav, na které byste se letos měly zaměřit. A zatímco návrháři zůstali věrni svému osobnímu stylu, objevilo se několik společných klíčových kousků, od kterých očekáváme, že budou pronikat z kolekcí přímo na trh a do našich šatníků.
Být matkou je jedinečnou cestou plnou radosti, ale i výzev. V našem článku "Podpora a komunita pro matky" se zaměříme na sílu spojení a sdílení mezi matkami. Prozkoumáme různé způsoby, jak mohou matky najít podporu ve svém okolí, a jaký přínos může mít aktivní zapojení do komunitních sítí. Přineseme příběhy, tipy a zkušenosti, které mohou pomoci vytvořit síť solidarity mezi matkami v různých životních situacích. Přijměte naši pozvánku do světa, kde sdílení zkušeností posiluje a vytváří pevné pouto mezi matkami, a kde vzniká bezpečné a podporující prostředí pro všechny, kdo mají to nejcennější – své děti.

Výběr článků

Ačkoli bychom to měli dělat všichni, opravdu není pravidlem, že se v každé domácnosti třídí odpad. Pokud si neosvojíme tyto správné návyky, může se stát, že často budeme vyhazovat odpadky tam, kam prostě nepatří. Ještě horší varianta je ta, že netřídíme vůbec (hanba!). Přitom je to naprosto jednoduchá disciplína. Nejtěžší je pouze začít. Do lehkého začátku vám poradíme, jak na to, abyste přispěli k lepšímu životnímu prostředí.
Podzim je tradiční období v roce, kdy bilancujeme. Dny se zkracují, počasí zhoršuje, nálada prostě není. Odtud je už jen krůček k nepříjemným pocitům a sešupu nálady směrem strmě dolů. Když se to stane jednou, je to v pořádku. Podzimní deprese by se ale neměly opakovat často.
Vlastnímu dýchání obvykle nevěnujeme pozornost. Pravdou však je, že bez něj by naše tělo fungovalo jen několik minut, a že jeho kvalita v mnoha ohledech ovlivňuje naše zdraví i celkové rozpoložení.

Nepřehlédněte

Rozhodli jste se zhubnout přebytečná kila? Chcete konečně dosáhnout vysněné štíhlé linie? Doporučujeme vsadit na plavání. Jen málokdo si uvědomuje, jak efektivním sportem plavání vlastně je. Pojďme si prozradit, jak dlouho musíme plavat, abychom konečně zhubli.
Přestože má jít o svátky klidu a míru, jsou Vánoce často spojené s nákupním šílenstvím. Lidé v České republice nakupují čím dál tím více dárků a zvyšují se i výdaje spojené s Vánocemi. Kolik tedy v průměru Češi za Vánoce utratí? A je vůbec možné při nákupu vánočních dárků výrazněji ušetřit? Na to se podíváme v tomto článku.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek